Itay_Pollak כתב:דודי - אם קראת - הוא כתב במפורש - שהוא בחר את ה671 בגלל יכולות הרשת.
לדעתי אנשים עוד לא הפנימו את יתרונות השליטה מהאייפון/אייפד/אנדרואיד/מחשב.
אחלה כתבה אבי!
...
אז זה כל ההבדל? רשת? (אני מאלו שעוד לא הפנמנו את גודל החשיבות של קישוריות רשת).
אני פשוט מתלבט כרגע בין 667 671 ומולם 608 ו-609, רוצה להבין אם תוספת של כמעט 1000 ש"ח שווה (בשבילי).
Itay_Pollak כתב:דודי - אם קראת - הוא כתב במפורש - שהוא בחר את ה671 בגלל יכולות הרשת.
לדעתי אנשים עוד לא הפנימו את יתרונות השליטה מהאייפון/אייפד/אנדרואיד/מחשב.
אחלה כתבה אבי!
...
אז זה כל ההבדל? רשת? (אני מאלו שעוד לא הפנמנו את גודל החשיבות של קישוריות רשת).
אני פשוט מתלבט כרגע בין 667 671 ומולם 608 ו-609, רוצה להבין אם תוספת של כמעט 1000 ש"ח שווה (בשבילי).
...
גם ל-609 יש יכולות רשת... אבל למה להתלבט? גש לחנות מתמחה שמחזיקה את שני הדגמים ובחן אותם במו אוזניך!
אני לא חולה על רוק כבד, אבל יש יציאות מעולות בז'אנר הזה (האלבום השני של אודיוסלייב הוא אחד האלבומים הכי מושמעים בפלייליסט שלי, והדיסק יושב אצלי באוטו כבר 4 חודשים רצוף ), והדינמיות ואיכות ההקלטה של חלק לא קטן מהאלבומים המובחרים בז'אנר הופכים אותו למועמד מוביל לבדיקות רפרנס גם למגברים וגם לרמקולים!
תמיר כתב:לא הבנתי למה תוספת של 1000 שקל מול ה 609.
המחיר של ה 671 וה 609 די זהה.
אני עדיין מתלבט בין שניהם.
...
הוא בין הרסיברים מאותה חברה(667 מול 671 ו-608 מול 609).
שמעתי את הרסיברים, האמת... נשמעו לי אותו דבר...
מאחר ואני חובב ימהה (כבר עברו אצלי שניים שלהם) אני מנסה להבין מדוע לבחור באונקיו על פניהם וכן האם התוספת לרסיבר היקר יותר מאותה חברה שווה את המחיר.
לא ידעתי שגם אתה חובב רוק כבד... אני תמיד חושב שאני החריג בתחום הזה...
...
לא רק אתה עופר...
אצלי IRON MAIDEN עדיין כבר זה שני עשורים...
GNR, פינק פלויד, לד זפלין, קאמל-אווז השלג, אליס קופר ועוד...
וכמובן METALLICA כמו כן MEGADETH
קצת PARADISE LOST/PANTERA...
אהבתי מאוד את הכתבה ונהנתי לקרוא את רישמי השמע והחוזי
הרהור קטן ואשמח להתיחסות.... הרסיבר מגיע עם יכולות של רדיו אינטרנטי והיום הרי כל התחנות משדרות באינטרנט ולכן אני רואה כפילות מסויימת בהכללת טיונר במכשיר הזה. אני בטוח שיהיו אלו שיגידו שלא כולם יכולים להשתמש בחיבור לאינטרנט ואני מסכים. אבל כמה שהסתכלתי אין לדגם הזה אח יותר זול מעט שלא כולל טיונר. משמע אנחנו חייבים לקנות רסיבר עם טיונר גם אם אין לנו בו שימוש ולראיה הכתבה תיארה את יכולות הרדיו האינטרנטי של הרסיבר ולא את יכולות הטיונר המובנה ברסיבר. מה אתם אומרים??
שוב אבי תודה על כתבה מאוד אינפורמטיבית וחזותית (אחלה תמונות)
תמיר כתב:לא הבנתי למה תוספת של 1000 שקל מול ה 609.
המחיר של ה 671 וה 609 די זהה.
אני עדיין מתלבט בין שניהם.
...
הוא בין הרסיברים מאותה חברה(667 מול 671 ו-608 מול 609).
שמעתי את הרסיברים, האמת... נשמעו לי אותו דבר...
מאחר ואני חובב ימהה (כבר עברו אצלי שניים שלהם) אני מנסה להבין מדוע לבחור באונקיו על פניהם וכן האם התוספת לרסיבר היקר יותר מאותה חברה שווה את המחיר.
...
לכל המתלבטים בין 671 ל- 609....
671 נבחן מול 609 והתעלה עליו בכל ההבטים החשובים (כמו איכות סאונד !) ולכן לא ברור לי מה יש להתלבט ובייחוד אם ה609 עולה אפילו שקל אחד יותר.