מה זה רוחב פס ? זה לא אינטרנט חבר , אין פה מושג כזה וקשה להבין למה אתה מתכווןהאם זה ישפיע לחיוב על רמקולים קדמיים בעומק , אפקטים , רוחב פס ?...
אפקטים ועומק - שוב פעם - רמקולים רמקולים ועוד פעם רמקולים.
מה זה רוחב פס ? זה לא אינטרנט חבר , אין פה מושג כזה וקשה להבין למה אתה מתכווןהאם זה ישפיע לחיוב על רמקולים קדמיים בעומק , אפקטים , רוחב פס ?...
הוסבר לי בחנות מקצועית שאני יוכל Bi-Ampחביבי אתה עוש סלט , 9.1 לא קשור ל7.1...
אני אגיד לך שוב , עם הרמקולים שיש לך היום אין טעם...
לצערי הרב אני שמעתי וראיתי דברים נוספים ואני ילך עם אוזניאפקטים ועומק - שוב פעם - רמקולים רמקולים ועוד פעם רמקולים....
השאלה הייתה אם היא יכולה להניע רמקול טוב יותר ? ( מה זה מספיקה ? לאחד מתאים מרצדס ולאחר פיאט )אני רוצה לראות איש מקצוע אחד שיגיב פה בשרשור ויגיד שההגברה שיש לך כיום היא לא מספיקה בכדי להניע רמקול של קליפש ושיש צורך בביאמפ....
מצאתי אדם כזה בחנות מקצועית והוא זה שהציא ליאני בספק אם תמצא אדם אחד אפילו שיסכים לרשום פה דבר כזה....
בדיוק הפוך אני הולך לראות פרוססורים , לראות אם זה מעניין אותי ואם כן אני יקנהלפני שאתה רץ לבחור פרוססורים תחליף את הרמקולים ותבדוק מה התוצאה....
אני אמור לקבל זימון לפרוססור ומגבר אני יזמין אותך איתי שתתן חו"ד ותשמע באוזניים שלךאני מוכן להתלוות אלייך למבחן עיוור...
כלומר גם עם 85 ניתן לבצע ביאמפ אקטיבי ל- 7.1אגב גם ה82 אפשר ביאמפין כמובן
אך בסט של 5.1 ...ולא 7
אלא אם כן תוסיף לו גם פאוור חיצוני ותקבל גם ביאמפ וגם 7........
ברור שכן ברמת העיקרון אבל בפועל זה תלוי ברמקולהשאלה הייתה אם היא יכולה להניע רמקול טוב יותר ? ( מה זה מספיקה ? לאחד מתאים מרצדס ולאחר פיאט )...
ברור לי שהציעו לך , לא אמרתי שאתה שקרן , אבל קח בחשבון שמה שאומרים לך בחנות איך לאמר...לא תמיד משרת אותך בצורה הטובה ביותר , הרבה פעמיםמצאתי אדם כזה בחנות מקצועית והוא זה שהציא לי...
טעות אבל זה הכסף שלך תעשה מה שאתה רוצה.בדיוק הפוך אני הולך לראות פרוססורים , לראות אם זה מעניין אותי ואם כן אני יקנה
ואז אני ישקול החלפת רמקולים...
יודעזה משרת בצורה הטובה ביותר את הכיס של המוכר...
הצלחת לבלבל אותי...ירוןאיילי כתב:
אולי 85 יתאים יותר כי אני יוכל לחבר את ההגברה של 9.1 ל- 7.1 ואז יהיה לי יותר וואט לקדמיים
השאלה האם זה ישפיע לחיוב על רמקולים קדמיים בעומק , אפקטים , רוחב פס ?...