סיפורי אלף לילה ולילה - מכירות ביד שנייה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
osh78
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1306
נתן תודות: 254 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #361 

dragon כתב: ביט או פייבוקס יותר בטוח מהעברת זהב? זה לא ניתן לביטול?
...
לא, אבל אתה חייב לאשר. תסתכל באתר שלהם. ברגע שאתה מאשר את ההעברה אין אפשרות לבטל.

מתוך אתר ביט:

העברתי כסף לאיש קשר והתחרטתי, האם אוכל לבטל?
לא ניתן לבטל את ההעברה.

מתוך אתר פייבוקס:

איך מבטלים העברה? אם שילמתם לקבוצה, תוכלו לבקש זיכוי ישירות ממנהל הקבוצה – שהוא היחיד בקבוצה שיכול לבצע זיכויים מיתרת הקבוצה. אם שילמתם את הסכום למשתמש, תוכלו לבטל את התשלום רק בתנאי שהצד השני עוד לא אישר את קבלת התשלום. כך עושים: נכנסים למסך ההיסטוריה בתחתית העמוד. במסך ההיסטוריה נלחץ על בועית הצ׳אט עם המשתמש אליו ביצענו את ההעברה. לאחר מכן על אריח ההעברה אותה נרצה לבטל ולסיום לוחצים על 'ביטול'. סכום התשלום יעבור מייד ליתרה האישית שלכם באפליקציה, משם תוכלו למשוך את הכסף לחשבון הבנק או לכרטיס האשראי. *יש לשים לב, כי העברה שבוטלה, מסיבה כלשהי, תלקח בחשבון במסגרת סף העברות החודשי

ofir1977
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #362 

הצטברו לי כל מני דברים למכור, בעיקר כלי עבודה.

ממיטב נסיונכם איפה יהיו פחות הזויים - ביד 2 או בפייסבוק? (או שיש משהו יותר טוב?)

alchemy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 752
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #363 

ofir1977 כתב: הצטברו לי כל מני דברים למכור, בעיקר כלי עבודה.
ממיטב נסיונכם איפה יהיו פחות הזויים - ביד 2 או בפייסבוק? (או שיש משהו יותר טוב?)
...
הדבר היחיד שמכרתי בשנים האחרונות דרך פרסום ביד 2 הייתה דירה, גם זה עם קו טלפון זמני שבוטל לאחר מכירה.
היתרון העצום של פייסבוק זה שלא מתקשרים אליך, אלה פונים בהודעה, הבן אדם שלא נראה לך או כותב שטויות - ישר לחסום.
אם תפרסם ביד 2 יתקשרו אליך אנשים הזויים בשעות מוזרות.

amirss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1065
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #364 

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46324
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5066 פעמים

שליחה #365 

מאתמול.

alchemy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #366 

יין זה בעייתי, לא ברור איפה היין הזה היה, לעומת זאת וויסקי לא מתקלקל בקלות 😁

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1642
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #367 

amirss כתב: תמונה
...
היה לי משהו דומה שמישהו אמר שהוא לא יודע מתי יגיע
ואז חזר אחרי כמה ימים - אמרתי לו שכבר נמכר - אז הוא כעס שלא חיכיתי ונתן לי ביקורת שלילית עם ציון 1
אנשים חוצפנים - חושבים שכולם יחכו להם

amirss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1065
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #368 

yeuda כתב: היה לי משהו דומה שמישהו אמר שהוא לא יודע מתי יגיע
ואז חזר אחרי כמה ימים - אמרתי לו שכבר נמכר - אז הוא כעס שלא חיכיתי ונתן לי ביקורת שלילית עם ציון 1
אנשים חוצפנים - חושבים שכולם יחכו להם
...
הקטע הדפוק בפייסבוק זה שלא צריך בכלל לקנות ממך כדי לתת לך דירוג. מספיק שהתכתבת עם מישהו כמה הודעות, ואחרי 3–4 הודעות בערך הוא כבר יכול לתת לך כוכב אחד, גם אם לא הייתה עסקה בכלל. מספיק שלא הסתדרתם על מחיר או שהוא סתם התעצבן, והוא יכול להוריד לך את הדירוג. בגלל זה הפידבקים שם לא תמיד באמת משקפים אם המוכר טוב או לא.

alchemy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #369 

amirss כתב: הקטע הדפוק בפייסבוק זה שלא צריך בכלל לקנות ממך כדי לתת לך דירוג. מספיק שהתכתבת עם מישהו כמה הודעות, ואחרי 3–4 הודעות בערך הוא כבר יכול לתת לך כוכב אחד, גם אם לא הייתה עסקה בכלל. מספיק שלא הסתדרתם על מחיר או שהוא סתם התעצבן, והוא יכול להוריד לך את הדירוג. בגלל זה הפידבקים שם לא תמיד באמת משקפים אם המוכר טוב או לא.
...

מסכים, בגלל זה אם הבן אדם לא בא לך בטוב עדיף לחסום, ככה הוא לא יכול להשאיר פידבק

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1642
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #370 

alchemy כתב: מסכים, בגלל זה אם הבן אדם לא בא לך בטוב עדיף לחסום, ככה הוא לא יכול להשאיר פידבק
...
טוב לדעת לפעם הבאה

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”