הכוונה שלי הייתה לחטיבת המסכים שלהם,כאמור ז"לרונן כתב:על סמך מה אתה קובע שמצבה של פיוניר ״בקבר״ ?gordi כתב:פיוניר לפי מה שידוע לי כבר בקבר.
מעניין מאד מה הסיבה העיקרית ששארפ מנסה להוציא אותם משם
כנראה שהמצב שלהם לא "משהו" ביחס למיתחרות...
בדקת דוחות כספיים ? קיבלת אינפורמציה מוסמכת ? הם לא מכבדים חיובים ? שיקים חוזרים להם ? ...
סתם לזרוק מילים ...( לא שאני קשור או עובד או מגן עליהם )...
שרשור תגובות: חברת פיוניר ושארפ חוברים יחדיו על מנת להשיק את מותג Elite במסכים ד
אם אני זוכר טוב-בתקופה שבה רכשתי את הקורו הקודמת שלי ניסו שתי החברות האלו לייצר מסכי LCD תחת השם PIONEER.hm32hm כתב:איתי - המסכים של שארפ תחת המותג ELITE ימכרו כבר החודש בארה"ב- במחירים די גבוהים כיאה לסדרת פרמיום.
גם אם מהנדסי החברות נפגשו (מאוד נחמד !!) הם יכולים לדבר אבל כרגע לא ישפיעו על מוצר שמגיע כבר לחנויות. אולי מחליטים ביחד איפה לשים את הלוגו הנוצץהמסך כנראה LED FULL ARRAY על בסיס RGBY של שארפ עם אלגוריתמים נוספים בתוכנה.
מה שמחזק יותר את הטענה של BUZZ שיווקי אמריקאי - זה תמונת המשתתפים באירוע - ללא יפנים. באם ההכרזה הייתה מתייחסת לפתוח טכנולוגי פורץ דרך - הייתי מצפה להודעה יוצאת מיפן והופעת המכשירים בחנויות רק אחרי חודשים של פיתוח וייצור
לדעתי זה פשוט אסטרטגית שיווקית נכונה ולגיטימית של שתי החברות - בצורה זו הן משלימות אחת את השנייה....
מיותר לציין איזה מסכי נפל יוצרו
תוספת:
עשיתי בירור ומדובר על מסך שארפ מאלף עד תו בתוספת הלוגו של PIONEER.
המסכים היו זוועה.
גם כעת הם הולכים להשתמש בשם של פיוניר עלית,כאשר לא תהייה שם שום נגיעה של פיוניר-וידאו.
נערך לאחרונה על ידי gordi ב 05/08/2011 15:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה מזכיר לי את הקטע הזה עם הטויוטה iQ שעולה X והגרסה של אסטון מרטין שתכלס
זהה (רק עם הסמל שלהם) ועולה פי שלוש.
זהה (רק עם הסמל שלהם) ועולה פי שלוש.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
OKgordi כתב:הכוונה שלי הייתה לחטיבת המסכים שלהם,כאמור ז"לרונן כתב:על סמך מה אתה קובע שמצבה של פיוניר ״בקבר״ ?gordi כתב:פיוניר לפי מה שידוע לי כבר בקבר.
מעניין מאד מה הסיבה העיקרית ששארפ מנסה להוציא אותם משם
כנראה שהמצב שלהם לא "משהו" ביחס למיתחרות...
בדקת דוחות כספיים ? קיבלת אינפורמציה מוסמכת ? הם לא מכבדים חיובים ? שיקים חוזרים להם ? ...
סתם לזרוק מילים ...( לא שאני קשור או עובד או מגן עליהם )......
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
לי זה נשמע הזוי לגמרי. הרי פיוניר מכרה לפנסוניק את הטכנולוגיה של הקורו ופנסוניק מיישמת (אמורה לפחות) אותה במסכים החדשים שלה (או בדור הבא).
נראה מוזר שעכשיו פיוניר תתחיל לשתף גם את שארפ בכל מה שקשור לוידאו (אודיו במסכים זה כבר משהו אחר).
נראה מוזר שעכשיו פיוניר תתחיל לשתף גם את שארפ בכל מה שקשור לוידאו (אודיו במסכים זה כבר משהו אחר).
שחר
אתה לא מבין דבר אחד פשוט:spacedude כתב:לי זה נשמע הזוי לגמרי. הרי פיוניר מכרה לפנסוניק את הטכנולוגיה של הקורו ופנסוניק מיישמת (אמורה לפחות) אותה במסכים החדשים שלה (או בדור הבא).
נראה מוזר שעכשיו פיוניר תתחיל לשתף גם את שארפ בכל מה שקשור לוידאו (אודיו במסכים זה כבר משהו אחר)....
פיוניר-וידאו---> לא קיימת יותר.היא ז"ל.
שארפ רק נתפסים על השם פיוניר. המסך יהיה (כנראה) שארפ נטו.
אולי יש מצב ואנחנו טועים ובעצם לפנאסוניק אין את הטכנולוגיה אלה לשרפ בילבד? פיוניר איינה מיצרת מסכים כבר למעלה משנתיים בינתיים פנאסוניק השיקה שלושה סדרות חדשות סידרה 10, 20 וסדרה 30. אם לפנאסוניק היה את הטכנולוגיה של הקורו זה אך מתבקש שהיו מצהירים בזאת כבל עם ועדה... כפי ששרפ עושים . לאור כל הדברים אני בספק אם לפנאסוניק יש את הטכנולוגיה של הקורו
הרי היה משהו בזמנו בין שרפ לפיוניר בנוגע לטכנולוגיה של קורו
הרי היה משהו בזמנו בין שרפ לפיוניר בנוגע לטכנולוגיה של קורו
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
איזה שם ? עלית לטלוויזיה ,נשמע כמו טלוויזיה שנמכרת בעזה
איזה שם ? עלית לטלוויזיה ,נשמע כמו טלוויזיה שנמכרת בעזה
אם כך זה רק מחזק את טענתי שלפנאסוניק אין את הפטנט של הקורו !!דרור3 כתב:אם לא הייתי ברור לשארפ יש מניות בפיוניר הם יכולים לבקש את הטכנולוגיה ומין הסתם הם יקבלו בגלל האינטרס המשותף...
אני לא מאמין שלשני חברות מתחרות תהיה אותה טכנולוגיה של הקורו. מה גם אם זה נכון שלפנאסוניק יש את הטכנולוגיה הם שילמו מין הסתם לא מעט כסף על מנת לרכוש את הטכנולוגיה ובעצם הם רכשו את הפטנט ולפיוניר אסור יותר להפיץ את הטכנולוגיה
הולך להיות שמח
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
בזמנו קראתי הרבה מאד חומר על טכנולוגיית הקורו ולמדתי על הנושא הרבה מאד(טרם רכישת הקורו).shay1 כתב:אם כך זה רק מחזק את טענתי שלפנאסוניק אין את הפטנט של הקורו !!דרור3 כתב:אם לא הייתי ברור לשארפ יש מניות בפיוניר הם יכולים לבקש את הטכנולוגיה ומין הסתם הם יקבלו בגלל האינטרס המשותף...
אני לא מאמין שלשני חברות מתחרות תהיה אותה טכנולוגיה של הקורו. מה גם אם זה נכון שלפנאסוניק יש את הטכנולוגיה הם שילמו מין הסתם לא מעט כסף על מנת לרכוש את הטכנולוגיה ובעצם הם רכשו את הפטנט ולפיוניר אסור יותר להפיץ את הטכנולוגיה
הולך להיות שמח...
טכנולוגיית הקורו שעליה מדברים כאן הייתה לגבי מסכי דו-מימד,בעוד שפנסוניק התקדמה לכיוון תלת מימד ומסיבה זו זנחה את טכנולוגיית הקורו המיושנת.
בגלל זה פנסוניק לא עברה את פיוניר בנושא השחורים אלא הגיעה קרוב מאד אליהם(כתוצאה מפיתוח עצמאי).
בתור מחזיק מסך הדגל של פנסוניק בהווה ופיוניר קורו בעבר-כבר ציינתי שמעבר לאותו שחור אני מפיק הנאה צרופה מכל רגע מהמסך החדש ביחס לפיוניר(גם בביצועי המסך בדו מימד),וכבר ציינתי את זה פה.
אומנם אני לא בקיא עד כדי כך ברזי טכנולוגיית הקורו אבל על פניו לא נראה לי שיש הבדל אם מדוברgordi כתב:בזמנו קראתי הרבה מאד חומר על טכנולוגיית הקורו ולמדתי על הנושא הרבה מאד(טרם רכישת הקורו).shay1 כתב:אם כך זה רק מחזק את טענתי שלפנאסוניק אין את הפטנט של הקורו !!דרור3 כתב:אם לא הייתי ברור לשארפ יש מניות בפיוניר הם יכולים לבקש את הטכנולוגיה ומין הסתם הם יקבלו בגלל האינטרס המשותף...
הולך להיות שמח...
טכנולוגיית הקורו שעליה מדברים כאן הייתה לגבי מסכי דו-מימד,בעוד שפנסוניק התקדמה לכיוון תלת מימד ומסיבה זו זנחה את טכנולוגיית הקורו המיושנת.
בגלל זה פנסוניק לא עברה את פיוניר בנושא השחורים אלא הגיעה קרוב מאד אליהם(כתוצאה מפיתוח עצמאי).
בתור מחזיק מסך הדגל של פנסוניק בהווה ופיוניר קורו בעבר-כבר ציינתי שמעבר לאותו שחור אני מפיק הנאה צרופה מכל רגע מהמסך החדש ביחס לפיוניר(גם בביצועי המסך בדו מימד),וכבר ציינתי את זה פה....
בתלת מיימד או בדו מיימד מבחינת ניגודיות התמונה אבל אולי אני טועה ואשמח אם מישהו יסביר קצת מדוע יש הבדלים
לפנאסוניק יש כיום לא מעט מסכים שאיינם 3D ....
קצת לא מסתדר לי העניין
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
מדובר על איזה פילטר שייצר את השחורים המדוברים ושמתאים למסכי דו מימד בלבד.shay1 כתב:אומנם אני לא בקיא עד כדי כך ברזי טכנולוגיית הקורו אבל על פניו לא נראה לי שיש הבדל אם מדוברgordi כתב:בזמנו קראתי הרבה מאד חומר על טכנולוגיית הקורו ולמדתי על הנושא הרבה מאד(טרם רכישת הקורו).shay1 כתב:אם כך זה רק מחזק את טענתי שלפנאסוניק אין את הפטנט של הקורו !!דרור3 כתב:אם לא הייתי ברור לשארפ יש מניות בפיוניר הם יכולים לבקש את הטכנולוגיה ומין הסתם הם יקבלו בגלל האינטרס המשותף...
הולך להיות שמח...
בתור מחזיק מסך הדגל של פנסוניק בהווה ופיוניר קורו בעבר-כבר ציינתי שמעבר לאותו שחור אני מפיק הנאה צרופה מכל רגע מהמסך החדש ביחס לפיוניר(גם בביצועי המסך בדו מימד),וכבר ציינתי את זה פה....
בתלת מיימד או בדו מיימד מבחינת ניגודיות התמונה אבל אולי אני טועה ואשמח אם מישהו יסביר קצת מדוע יש הבדלים
לפנאסוניק יש כיום לא מעט מסכים שאיינם 3D ....
קצת לא מסתדר לי העניין...
לא זוכר את שמו (עברו כבר שנתיים מאז שחפרתי בנושא).
הפילטר הזה לא התאים ליישום במסכי תלת מימד.
משום מה פנסוניק לא השתמשה בו במסכי הדו מימד שלה.כנראה שהחליטו שהם יגיעו לתוצאות זהות בפיתוח עצמאי.
מאוד מעניינת הטענה שלך
אבל החוסר הגיון היחידי שיש לי כאן בסיפור הוא שחברה כמו פנאסוניק ששילמה סכומי עתק
עבור טכנולוגיה טובה העדיפה לקבור אותה בארון בו בזמן שיכלה להיות על גג העולם?

אבל החוסר הגיון היחידי שיש לי כאן בסיפור הוא שחברה כמו פנאסוניק ששילמה סכומי עתק
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
shay1 כתב:מאוד מעניינת הטענה שלך
...
חבר יקר
מדובר על טכנולוגיה משנת 2008.
לא זכור לי שקראתי שפנסוניק שילמו סכומי עתק(כדבריך). פיתוח תלת המימד קרץ להם יותר וזה דיי ברור.
עברו כבר 3 שנים שבהם הפיתוח שלהם הגיע לתוצאות טובות יותר מעבר לנושא השחור המדובר אבל זה עניין של זמן עד שהם ישיגו אותו.
אם אתה לא מאמין למה שהסברתי כאן-תבצע גיגול ותתחיל לחרוש בנושא.בהצלחה.