AVR1311, ב-200 דולר בלבד! בשער הדולר הנכחי מדובר בפחות מ-700 שקלים
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
אין התלבטויות - תמורה פנטסטית למחיר! 
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
מי עובר בדיוטי בזמן הקרוב שיקנה לי אחד
זאת נראת אחלה עסקה עבור קולנוע ביתי נטו
אני טס בתחילת ספטמבר לא נראה לי שהמבצע ימשך עד אז
זאת נראת אחלה עסקה עבור קולנוע ביתי נטו
אני טס בתחילת ספטמבר לא נראה לי שהמבצע ימשך עד אז
- keystone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1023
עסקה מצויינת.
שווה ביותר במחיר הזה.
שווה ביותר במחיר הזה.
- CRAZYDIAMOND
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
אני זוכר, רציתי לקנות אחד בשביל חדר השינה ולבסוף ויתרתי.טלHD כתב:שיא השיאים בדיוטי פרי (לקראת סוף ימי סקאל )...היה רסיבר ELTAX ב -20$
עשרים דולר למי שלא היה בטוח...כ-70 ש"ח....
מישהו רכש אותו והתרשם ממנו שלפחות אדע מה "הפסדתי"?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
$20 אז היו שווים הרבה יותר מ-70 ש"ח... יותר קרוב ל-100 ש"ח 
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
תמורה מטורפת למחיר, כל מי שאומר אחרת אין לו הבנה בסיסית מה תמורה למחיר אומר.
יש פה אנשים שהרסיבר הזה לא יתאים להם גם אם יתנו להם 100 ש"ח עבורו, זה ברור, אבל הבעיה שהם לא יודעים לעשות את ההפרדה בין הדרישות שלהם לבין תמורה למחיר.
כל מיש אין לו קולנוע ביתי וחשב לשדרג אבל נרתע מהמחיר הרי שזה קלאסי בשבילו... שדרוג במחיר מצחיק! 800 שקל!
כלמי שיש לו רסיבר רמת כניסה בן 4 שנים ומעלה ורוצה לשדרג מעולה בשבילו.
כל מי שרוכש רסיברים ברמות של מעל 2500 שח מינימום הרי שברור שזה לא בשבילו וזה לא משנה המחיר...
לא להמליץ באופן גורף על רסיבר כזה זוהי הטעיה מוחלטת של מי שקורא את השרשור הזה.
יש פה אנשים שהרסיבר הזה לא יתאים להם גם אם יתנו להם 100 ש"ח עבורו, זה ברור, אבל הבעיה שהם לא יודעים לעשות את ההפרדה בין הדרישות שלהם לבין תמורה למחיר.
כל מיש אין לו קולנוע ביתי וחשב לשדרג אבל נרתע מהמחיר הרי שזה קלאסי בשבילו... שדרוג במחיר מצחיק! 800 שקל!
כל מי שרוכש רסיברים ברמות של מעל 2500 שח מינימום הרי שברור שזה לא בשבילו וזה לא משנה המחיר...
לא להמליץ באופן גורף על רסיבר כזה זוהי הטעיה מוחלטת של מי שקורא את השרשור הזה.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
shlomiassaf כתב:תמורה מטורפת למחיר, כל מי שאומר אחרת אין לו הבנה בסיסית מה תמורה למחיר אומר.
לא להמליץ באופן גורף על רסיבר כזה זוהי הטעיה מוחלטת של מי שקורא את השרשור הזה....
להמליץ על הרסיבר באופן גורף בלי לשמוע מה הוא שווה זה חוסר אחריות מוחלט, אפילו שהוא עולה "רק 700 ש"ח". 700 שקל זה לא כסף? לא קונים רסיברים לפי העלות שלהם, גם עם התקציב משחק תפקיד צריך לדעת מה קונים ולא בטוח שבדיוטי פרי יש את האפשרות לשמוע אותו. אם כבר מחפשים מציאות, יש פה ביד 2 רסיבר אונקיו 805 ב 3499 ש"ח(למה הבן אדם לא עיגל את המחיר ל3500
- Andrey13
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
יש לי תחושה שאם יעשו סקר, רוב האנשים דווקא יעדיפו סוזוקי אלטו חדשה 
על אחת כמה וכמה אם יציעו להם אותה בחצי מחיר...
הרבה אנשים מקציבים מראש סכום מאד מוגבל לקניית רסיבר.
סכום שמראש יספיק רק לרסיבר ברמת כניסה, וגם זה בקושי.
אבל גם רסיבר הכי זול עם סט רמקולים יישמע הרבה יותר טוב לעומת הרמקולים של הטלוויזיה,
ולהרבה אנשים זה יהיה מספיק.
על אחת כמה וכמה אם יציעו להם אותה בחצי מחיר...
הרבה אנשים מקציבים מראש סכום מאד מוגבל לקניית רסיבר.
סכום שמראש יספיק רק לרסיבר ברמת כניסה, וגם זה בקושי.
אבל גם רסיבר הכי זול עם סט רמקולים יישמע הרבה יותר טוב לעומת הרמקולים של הטלוויזיה,
ולהרבה אנשים זה יהיה מספיק.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

Andrey13 כתב:יש לי תחושה שאם יעשו סקר, רוב האנשים דווקא יעדיפו סוזוקי אלטו חדשה
על אחת כמה וכמה אם יציעו להם אותה בחצי מחיר......
תלויי את מי אתה שואל, אנשים מעדיפים להימנע מלהגיב בצורה שלא תואמת את דעתו של הרוב ולכן סביר להניח שלא תישמע הרבה תגובות ודעות אחרות מ"200 דולר זה מציאה, לקנות על בליינד". אני בכל אופן יפסיק להיות "הורס מסיבות" ואתן לשירשור לרוץ לכיוון "שהרוב רוצה"
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
קניתי 2 בשביל לחלק מתנות...יותר זול משוקולדיםCRAZYDIAMOND כתב:אני זוכר, רציתי לקנות אחד בשביל חדר השינה ולבסוף ויתרתי.טלHD כתב:שיא השיאים בדיוטי פרי (לקראת סוף ימי סקאל )...היה רסיבר ELTAX ב -20$
עשרים דולר למי שלא היה בטוח...כ-70 ש"ח....
מישהו רכש אותו והתרשם ממנו שלפחות אדע מה "הפסדתי"?...
אחד שם אותו במטבח....השני בסלון למיטב זכרוני.
המוצר עובד אצל שניהם....
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
ואני מוכר את האונקיו 804 ב 2500.........
ואני מוכר את האונקיו 804 ב 2500.........ואין קונים.zeev78 כתב:shlomiassaf כתב:תמורה מטורפת למחיר, כל מי שאומר אחרת אין לו הבנה בסיסית מה תמורה למחיר אומר.
....
יש פה ביד 2 רסיבר אונקיו 805 ב 3499 ש"ח(למה הבן אדם לא עיגל את המחיר ל3500) יש לי רסיבר כזה בבית ואני מעדיף אותו על פני כל רסיבר חדש אחר עד רמת המחיר שלו (שהוא עלה שהיה חדש), למה? בדיוק כמו שיש אנשים שיעדיפו לנסוע על מרצדס משומשת על פני סוזקי אלטו חדשה, רמת הביצועים גבוהה מאוד ואני נהנה ממנו כל פעם מחדש.
...
אנשים מעדיפים חדש בזול ופחות אכפת להם האיכות
- itzik00
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
שלום לכולם,
אני מחפש רסיבר 3D ברמת כניסה, ראיתי את הפרסום של באג לגבי הדנון ב 200 דולר שזה מחיר באמת ברצפה. בחוברת של באג מהיום מפורסם שבעוד שבוע הם מתחילים למכור את ה פיוניר VSX420 ב 200 דולר. איזה רסיבר עדיף ?
תודה, איציק.
אני מחפש רסיבר 3D ברמת כניסה, ראיתי את הפרסום של באג לגבי הדנון ב 200 דולר שזה מחיר באמת ברצפה. בחוברת של באג מהיום מפורסם שבעוד שבוע הם מתחילים למכור את ה פיוניר VSX420 ב 200 דולר. איזה רסיבר עדיף ?
תודה, איציק.
- keystone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1023
הדנון.
- Andrey13
-
- חבר פעיל במיוחד

keystone כתב:הדנון....
- itzik00
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

Re: ואני מוכר את האונקיו 804 ב 2500.........
אל דאגה, לכל סיר יש מיכסהkobbi כתב:ואני מוכר את האונקיו 804 ב 2500.........ואין קונים.zeev78 כתב:shlomiassaf כתב:תמורה מטורפת למחיר, כל מי שאומר אחרת אין לו הבנה בסיסית מה תמורה למחיר אומר.
....
יש פה ביד 2 רסיבר אונקיו 805 ב 3499 ש"ח(למה הבן אדם לא עיגל את המחיר ל3500) יש לי רסיבר כזה בבית ואני מעדיף אותו על פני כל רסיבר חדש אחר עד רמת המחיר שלו (שהוא עלה שהיה חדש), למה? בדיוק כמו שיש אנשים שיעדיפו לנסוע על מרצדס משומשת על פני סוזקי אלטו חדשה, רמת הביצועים גבוהה מאוד ואני נהנה ממנו כל פעם מחדש.
...
אנשים מעדיפים חדש בזול ופחות אכפת להם האיכות...
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
אם זה נכון, יש מבחר של 4 מגברים ב 200$.itzik00 כתב:שלום לכולם,
תודה, איציק....
http://dutyfree.bug.co.il/?c=4
הרמן 142, הדנון 1311, פיוניר סטריאו 209 + פיוניר 5.1 420.
כל הכבוד לבאג
- Andrey13
-
- חבר פעיל במיוחד

מגבר סטריאו של פיוניר נשמע טוב.
אני בדיוק מחפש מגבר למחשב.
צריך לחפש מישהו שנוסע לחו"ל
אני בדיוק מחפש מגבר למחשב.
צריך לחפש מישהו שנוסע לחו"ל
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
ל 90 אחוז מהאוכלוסיה מגבר של דנון +סט של JBL וב-400דולר ויש להם מערכת לעוד 10 שנים.מצויין.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
אז חזרנו לשאלה הנצחית פה באתר, בשביל מה לקנות פיוניר וימהה ודנון ואונקיו וכול המגברים שעולים 7000 ו12000 שקל אם אחד ב700 שקל יתן מענה טוב לאחד שרואה סרטים ושומע מוזיקה ולא רוצה להשתגע במחיר . אני אישית לא יקנה אותו כי אני לא חסיד הדנון אבל 700 שקל שווה גם בלי בדיקה , ועוד אם כול הפורמטיזציה החדשה . שווה שווה