iPhone 4S - חדשות ועדכונים
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
רק אני חושב שזה מוזר שהעלימו את כפתור הרטט ? האמת לדעתי הוא מאוד שימושי ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78965
- שם מלא: עפר לאור
הם לא מאבדים אפילו לקוח אחד מאיחור או מחסור. ההיפך. יש תורים, יש לחץ = ביקוש.
- hm32hm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
זה נכון באופן כללי ונכון כמובן לקהל נאמני אפל .oferlaor כתב:הם לא מאבדים אפילו לקוח אחד מאיחור או מחסור. ההיפך. יש תורים, יש לחץ = ביקוש....
אבל יש בעולם כמות לא מבוטלת של לקוחות אשר עושים את המעבר ל smartphone וצריכים פתרון כאן ועכשיו. מי שלא נמצא כרגע במחנה אפל, אולי גם מפחד מ קונטרול ה itunes ומצד שני נדחף בחברות ה סלולר לקבל מכשיר חדיש, לפעמים לגמרי לא רע , ירכוש מכשיר ממשפחה אחרת. מצב זה לדוגמה קרה בישראל בתחילת 2011 : בגלל מחסור באייפון , הספקיות המקומיות דחפו את ה C7 של nokia.
המצב עכשיו שונה: מפרט ה galaxy s2 בהחלט מציב אותו ברמה טכנית גבוהה יותר מאייפון 4 . ה ecosystem של android מתפתח יפה ולכן market share של סמסונג עולה מתוך בחירה הגיונית ולא מאולצת.
לדעתי - לאפל יש באמת צרות בהשגת יעד המכשירים הדרושים להשקה.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
כל התמונות וההדמיות הן פרי דמיונם והשערות של המפרסמים אותם.IamEzio כתב:רק אני חושב שזה מוזר שהעלימו את כפתור הרטט ? האמת לדעתי הוא מאוד שימושי .....
לאף אתר/אדם מחוץ למעגל המצומצם באפל, אין אפשרות עדיין לדעת מה הוא באמת יכיל, מבחינה פונקציונאלית ומבחינה חזותית.
הכל ספקולציות..
...
-
Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
לא העלימו, עבר לצד השני של המכשיר.IamEzio כתב:רק אני חושב שזה מוזר שהעלימו את כפתור הרטט ? האמת לדעתי הוא מאוד שימושי .....
אפשר להעריך בוודאות יחסית גדולה שהמכשיר יראה דומה מאוד להדמיות שרואים בשרשור, יצרנית רצינית כמו Case Mate כבל קיבלה די מזמן את המודל על מנת להכין קייסים, כמו יצרנים נוספים אחרים.כל התמונות וההדמיות הן פרי דמיונם והשערות של המפרסמים אותם.
לאף אתר/אדם מחוץ למעגל המצומצם באפל, אין אפשרות עדיין לדעת מה הוא באמת יכיל, מבחינה פונקציונאלית ומבחינה חזותית.
הכל ספקולציות.....
כל כך קרוב להשקה כבר אפשר להאמין שהכל מוכן וכך זה יראה.
שי
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
הם איבדו את אתמול את האחיינית שלי..oferlaor כתב:הם לא מאבדים אפילו לקוח אחד מאיחור או מחסור. ההיפך. יש תורים, יש לחץ = ביקוש....
כבר מזמן היא הודיעה שהיא לחגים "נכנסת" עם מכשיר חדש, וכשהבינה שזה לא יהיה אייפון 5, היא בקשה כבר את הגלקסי..
...
-
Shayosef
-
- חבר מכור קשה

כפתור הרטט עובר צד
IamEzio
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
שי
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
אגב, אם הייתי יצרן של אביזרים לאייפון, במיוחד סיני שלא ממש אכפת לי מהיחסים עם אפל (אם בכלל צריך כאלו) הדבר הראשון שהייתי עושה זה מדליף תמונות של אביזרים (עם WATERMARK של שם החברה שלי כמובן....) לדגם הבא של האייפון (גם אם זה אמיתי או מבוסס על ספקולציות)....
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78965
- שם מלא: עפר לאור
מרטין
זה קורה תמיד לפני שחרור מכשיר. עוד שבועיים ותהיה הכרזה לדעתי.
זה קורה תמיד לפני שחרור מכשיר. עוד שבועיים ותהיה הכרזה לדעתי.
-
Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 917
כל הכבוד לחברת אפל, לא מכיר שום חברה בעולם שעושים כזה רעש מהמוצר שלה
ולדעתי זו החברה היחידה שמוכרת מיליוני יחידות מהמוצר לפני שיש מוצר (PRE ORDER)
הלוואי עלי......
ולדעתי זו החברה היחידה שמוכרת מיליוני יחידות מהמוצר לפני שיש מוצר (PRE ORDER)
הלוואי עלי......
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
לא צריך להיות גאון כדי להבין שאפל מאבדת כל יום רוכשים פוטנציאלים לטובת מכשירים אחרים שלהם יש זמינות בחנויות. אני מניח שכל אחד איתנו מכיר לא מעט אנשים שרצו להשתדרג בנקודת זמן בשנה האחרונה למכשיר סמארטפון מתקדם ובגלל שהיה מחסור בארץ באייפון 4 הם רכשו מכשיר אחר. אני מכיר שתי חברות שויתרו על רכישה מאסיבית של מכשירי אייפון 4 בגלל מחסור אצל המפיעילות ורכשו במקום זה מכשיר אחר (במקרה אחד זה היה ה SGSI).oferlaor כתב:הם לא מאבדים אפילו לקוח אחד מאיחור או מחסור. ההיפך. יש תורים, יש לחץ = ביקוש....
עופר,
אני מניח שהכוונה במשפט שלך הייתה שונה, אני מניח שהתכוונת לכך שאפל מייצרת מחסור מכוון על מנת שבסך הכולל ,למרות שהרבה לקוחות הולכים לאיבוד, עדיין אפל תצליח למכור הרבה מכשירי אייפון על טווח של זמן. כדי להבין את הסיבה למעשה הזה צריך להבין את ההבדל בין מוצר האייפון של אפל ובין נניח ה SGSII של חברת סמסונג.
סמסונג משיקה בשנה אחת לפחות 3 סדרות של מכשירי סמארטון מתקדמים, כאשר כל סידרה כזאת, היא חומרתית מתקדמת יותר מקודמתה. אם נוסיף גם את כל מכשירי הסמארטפון החזקים פחות שסמסונג משחררת במשך השנה מבינים, שכמעט כל חודשיים, החברה משיקה מוצר חדש לשוק. זאת הסיבה שמכשיר ה SGSII הושק לעולם כולו (למעט ארה"ב) בלי שום משחק מקדים, בלי שום מחסור מכוון בחנויות. עוד חודש יושק הסמסונג הבא שישכיח את ה SGSII וישים את המכשיר החדש בכותרות, עוד חודשיים סמסונג תשיק\תכריז כנראה על הנקסוס הבא שגם הוא ישים אותם שוב בכותרות ובאור הזרקורים.
לאפל יש מדיניות אחרת לגמרי. עד היום, הם השיקו בדיוק סמארטון אחד בשנה. הכל כולל הכל יושב על כתפי אותו המכשיר. אם אפל הייתה נוהגת כמו סמסונג והייתה מציפה את כל העולם במכשירי האייפון 5 אז אומנם מצד אחד הם היו שוברים את שיאי המכירות של מכשיר סמארטפון בתקופה מאוד קצרה, אבל זה היה גורם גם לירידת ההתענינות במכשיר על טווח זמן, כי הרי צריך לזכור שאפל צריכה למכור את האייפון החדש במשך 4 רבעונים ולא להציג ירידה משמעותית במכירות בין הרבעון הראשון-השני-השלישי והרביעי אחרי השקת המכשיר.
עד עכשיו הכל טוב ויפה ודעתי לכאורה זהה לשלך, אבל הבעייה היא שבגלל העיקוב בהשקת האייפון 5 המתחרים קיבלו עוד חודשיים-שלושה של פיתוח ויצירת מכשירים חדשים שיתחרו באייפון 5 מ Day One וינצחו חומרתית אותו עם מכשירים חדשים שישוקו כחודשים שלושה אחריו. בגלל האיחור הזה, ייוצרו אלטרנטינבות מהירות שיהיו כנגד המכשיר האייפון. כל דחייה שתתרחש כתוצאה ממחסור במלאי מייד אחרי ההשקה תגרום לירידת מכירות גדולה יותר מבעבר, ובגלל ההשקה המאוחרת והתחרות הגדלה אל מול שאר היצרנים (סמסונג היא רק אחת יש עוד 2-3 יצרניות שמשיקות 2-3 סדרות של מכשירים בשנה אחת), קשה לי לראות את האייפון 5 נמכר במספרים מוחלטים גדולים כל כך ברבעון השני של 2012 כמו האייפון 4. החצי שנה הקרובה תהיה השנה בה לדעתי אפל תעשה הכל כדי להציף את השוק במכשירי אייפון 5 חדשים
אגב, גם אני מחכה להשקת האייפון 5. זה לא בגלל שאני ארכוש לי אחד כזה, אלא בגלל שכל עולם האנדרואיד "תקוע" במקום לרגע ההשקה הזאת וזה על מנת לשחרר את כל "המתמודדים" כנגד האייפון החדש וחשוב לא פחות גוגל עצמה לדעתי תציג את ה OS הבא מאוד-מאוד קרוב למועד ההשקה של האייפון 5 (עם הדחייה הנוספת הזאת, אני מקווה שזה כבר יתרחש לפני כן)
- hm32hm
-
- חבר פעיל במיוחד

osherovosherov כתב:לא צריך להיות גאון כדי להבין שאפל מאבדת כל יום רוכשים פוטנציאלים לטובת מכשירים אחרים שלהם יש זמינות בחנויות.oferlaor כתב:הם לא מאבדים אפילו לקוח אחד מאיחור או מחסור. ההיפך. יש תורים, יש לחץ = ביקוש.......
לגבי משפט הפתיחה שלך - יש הסכמה בינינו . אבל .... קשה להעריך כמה לקוחות באמת יעדיפו היום את המכשיר המתקדם ביותר (נניח שהוא gs2) אך ורק בגלל שאין עדיין iphone 5 . לדעתי , אנו נותנים לזה משקל יתר בחוג המשתמשים "הכבדים" או המפתחים אבל בגדול זה לא מספר גורף. נא לא לשכוח שיש קהל שמסתפק ב iphone 4 וניתן להשגה היום ללא בעיה.
בהמשך , הסקירה שלך מציינת לטובה את סוגי וכמות מכשירי android שיוצאים לשוק לעומת ios אחד וכד' . יש לי היכרות אישית עם שתי הפלטפורמות ולכן אתייחס ל נושא זה.
. כפי שאפשר להשוות ביצועי PC בין מעבד AMD למעבד INTEL , אפשר להשוואת בצועי מכשירים (חומרה ) על אותה פלטפורמת תוכנה . זה benchmark די ברור. כשחוצים מערכות הפעלה ,יש הרבה יותר מהשוואת "זמן פתיחת עמוד בדפדפן" או איכות המצלמה. כל 3~ חודשים יש leapfrog ויופיע בשוק מכשיר "חזק" יותר אבל זה לא הכל .
יש תחרות, זה בריא אבל רוב האנשים לא עוברים כל כך מהר מ X ל Y . הסמרטפון היום הוא הרבה יותר מ שילוב של מחשב+טלפון . צריך להבין יותר לעומק את אופן השימוש וחווית המשתמש , על מנת להשוות בין gs2 לבין iphone. במערכת השיקולים יש את ה ecosystem וכולל : אפליקציות ותמיכה בהם במעבר למכשיר החדש, עדכוני תוכנה לאורך שנים , אביזרי חומרה שונים (עלותם ומגוון לבית,רכב,עבודה..) . בנוסף יש הרגלי הסנכרון , backup ועבודה שוטפת שמתרגלים אליה.
ריבוי מכשירים (מאותה חברה או חברות שונות) זו תופעה צרכנית מבורכת. אבל.... בעולם ה android זה גרם לתופעת ה fragmentation שאני מניח שאתה מודע לה : כמות לא מבוטלת של rom's גודל מסכים שונה, skin ותצורות הפעלה שונות, היות וכל חברה צריכה לבדל את המוצר שלה . לסיכומו של דבר פלטפורמת ה android פתוחה ,נוחה ומתאימה למי שממעדיף אותה.
לאפל יש שליטה מוחלטת באינטגרציה של חומרה/מערכת הפעלה/אפליקציה/שימוש /שרות וגם מספר משתמשים בסדרי גודל יותר מכל מכשיר בודד אחר בעולם. עם הטוב והרע שבזה , בשורה התחתונה זה אומר שרוב הסיכויים ש אפליקציה או feature תעבוד מושלם out of box . ומשמעדיף hacking יוצא מגן העדן (או מבית הסוהר - תלוי בהשקפה) דרך cydia.
בכל מקרה לא הייתה כוונה שהשרשור הזה יתעסק ב android אלא ב iphone 5 ולכן נחזור לנושא המרכזי.
יש הרבה תמונות מעניינות ברשת על מראה צפוי למכשיר. אם כבר כפתור home ארוך...האם אפל ישקלו שיש טעם בחלוקת הפעלתו לשלושה אזורים (מפסקים) שונים בבחירה אישית ?
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
Re: כפתור הרטט עובר צד
'Shayosef כתב:IamEzio...
האמת ,שבאמת רק עכשיו שמתי לב שבאמת יש את המתג בקייסים של Case Mate ,ככה שעכשיו אני רגוע
-
Shayosef
-
- חבר מכור קשה

שי
- Nissim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
osherov,
שוב אתה מככב בשרשורים על iPhone? מנסה למצוא צידוקים למה יש לך אנדרואיד.
הכל נכתב בהומור
שוב אתה מככב בשרשורים על iPhone? מנסה למצוא צידוקים למה יש לך אנדרואיד.
הכל נכתב בהומור
- hm32hm
-
- חבר פעיל במיוחד

הסיכום בכתבה הבאה לגבי מאפייני המכשיר נראה לי די הגיוני
http://crave.cnet.co.uk/mobiles/iphone- ... -50003119/
http://crave.cnet.co.uk/mobiles/iphone- ... -50003119/
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
-
Shayosef
-
- חבר מכור קשה

-
Shayosef
-
- חבר מכור קשה

נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי Shayosef ב 25/09/2011 21:54, נערך 3 פעמים בסך הכל.
שי