שרשור תגובות: מדיה סנטר של מייקרוסופט - תמונת מצב

חדשות ועדכונים של HT Magazine
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

barakcol כתב:מרטין הבעיות של הלוחות המשדרים זה קורה בגלל שחברות הלווין וכבלים רוצות שנמשך להיות שבויים שלהן (W)
...
גם לא מדוייק.
הרי זה שיש לך EPG לא אומר שאתה יכול לקבל את השידורים שלהם בצורה חינמית (ולא, אני לא מדבר על גניבה).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #22 

אני חושב שהוא מתכוון יותר לזה שאם השירות החינמי לא עובד כראוי עם הרבה בעיות - אתה תעדיף לשלם על שירות שעובד טוב ומספק לך כמו שצריך את הדברים הבסיסיים, לכן זה כביכול אינטרס שלהם שהשידוריים החינמיים יעשו בעיות. סתם דוגמא - חברות המוזיקה השתילו בעבר קבצים פגומים של שירים פופולרים ברשתות שיתוף הקבצים בשביל להתיש ולהמאיס את ההורדות על המורידים. מי שסתם רוצה שיהיה לו שיר שהוא אוהב יעדיף לשלם ולא לשחק במשחק לוטו או משהו כזה.
כמובן שאין שום הוכחות כנגד חברות הכבלים והלווין, זה סתם נשמע הגיוני, ומי שמכיר את התחום העסקים כבר יודע שהיו דברים מעולם (בכל העולם). מעבר לזה זו סתם השערה, לא חושב שיותר מדי אנשים מאמינים בה.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #23 

וואיי..הלכת רחוק מאוד....מדובר על חברות ציבוריות עם הרבה מאוד עובדים ותחלופות לא קטנות, דבר כזה לא היה מחזיק מים שלא לדבר על זה שזה ממש פלילי (להבדיל מהסיפור על השתלת שירים פגומים בשירותי הורדות).
About.me

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #24 

רק הסברתי מה שאני חושב שBARAKCOL התכוון להגיד. זו לא דעתי ואני לא חושב לרגע שזה מה שקורה, רק כמו שציינתי - אני לא אתפלא לרגע אם יום אחד אצפה בחדשות ואגלה שאחת החברות "השתילה" עובד\ים במערך הקשור לעידן פלוס. שוב - מותר במדינה שלנו לא להתפלא ממשהו שעלול לקרות :) זה לא אומר שאני חושב שזה יקרה או קורה (ואני לא).

ובכלל אני לא מתרגש מעניין הפליליות בכל הנוגע לחברות עם הרבה כוח. למשל מאגרי נתונים של לקוחות סלולר ככל הנראה עוברים בדרך פלא לחברות המתחרות, אני לא יודע בדיוק עד איזו רמה של נתונים אבל חוץ מהסיפור הזה שאני שומע כל הזמן, מנסיון אישי אני יכול להעיד שבערך חודש לפני שנגמרה לי ההתחייבות פנתה אליי חברות פלאפון עם כל מיני הצעות ולאחר כמה ימים, וזה הכי הזוי, חברת אורנג' שבה מעולם לא הייתי מנוי. אני די בטוח שסלקום לא ממש רצתה לנדב את המידע הזה למתחרות.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

barakcol
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

יש חברות שמתמחות בעברת מידע ויש כל הסוגי ריגול זאת לא בעיה אייך החברות מקבלות את המידע אלא שרות על המוצר - מדיה סנטר של מיקרו- סופט ישראל .(שרות אלק...) 8O
נערך לאחרונה על ידי barakcol ב 05/08/2011 15:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.

barakcol
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה #26 

אני מאוד מקווה ש iptv יקום בישראל במהירה אז יהיה יותר אפשריות אמיתית לצרכנים

tomerbron
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #27 

האם יש התקדמות בעניין?
ברגע שאני לוחץ על אחד ממקשי החיצים בשלט המדיה סנטר מתלונן שאין לו epg, זה מתחיל לתסכל כשזה קורה בטעות פעם בכמה דקות ובכל פעם הוא מתלונן

האם יש כאן מומחי מדיה סנטר שיודעים כיצד עובדת המערכת? האם אפשר להשיג XML כלשהו של הepg ולדחוף אותו אל תוך המדיה סנטר?

win7 media center, כמובן.

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #28 

לא. עדיין אין עידכון.
כמו שכתבתי ורמזתי, לא מדובר על בעיה טכנית (שזה קל לפתור) אלא על משהו יותר מורכב....
About.me

Kotlicki
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 1 פעם

פתרון עובד לקבלת EPG עבור YES ללא תלות בשירות כלשהוא

שליחה #29 

אני עם Media Center מ-2005. התמיכה הרשמית ממיקרוסופט ישראל לא היתה קיימת לפני WIN VISTA כך שכבר אז היה צריך להיות יצירתי לגבי ה- EPG.

התוכנות השונות שהביאו את ה- EPG מאתרים כמו Walla ו- ynet עבדו לסירוגין. כאשר Microsoft הוסיפה תמיכה רשמית ב- EPG זה היה מבורך אך עד מהרה נתגלו הבעיות - ערוצים ללא מידע, שבועות ללא EPG כלל וכד'.

מכיוון שאצלי המדיה סנטר הוא מרכז הבית (בנוסף למחשב עצמו שמחובר לאחת הטלוויזיות, עוד 4 Extenders), המשפחה שלי גילתה אפס סובלנות כלפי החוסר במידע ב- EPG. זה הביא אותי לפיתרון שעולה קצת כסף, אך עובד 100% כבר שנתיים:

1. מתקינים במחשב כרטיס DVB-S
2. מחברים אליו את ה-כבל של YES.
3. משתמשים בשילוב של DVBEPG ו- Bigscreen EPG כדי להביא את ה- EPG ישירות מהלוויין ל- 7MC.

עם זאת, עלי לומר שלאורך השנים תחזוקת המדיה סנטר דרשה ממני לא מעט זמן. כרגע, עם כניסת שירות ה- Yes Streamer, אני שוקל ברצינות לרדת מהמדיה סנטר. החוסר היחיד כרגע הוא באי שיתוף הקלטות בין הממירים, אבל מעבר לכך, עושה רושם שהשירות החדש יאפשר לשמר את חוויית הספריות הביתיות של המוזיקה, התמונות והסרטים ועם זאת, ישדרג את חוויית הטלוויזיה ל- HD (כאשר גם ב- SD האיכות תהיה טובה יותר מאשר המעבר דרך כרטיסי ה- Capture האנלוגיים, שלא לדבר שהמדיה סנטר לא מבצע Capture בפורמט 16:9 אלא רק 4:3 דרך כרטיסים אנלוגיים).

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”