Torchwood עונה רביעית

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

האנדיקציה היא בפרק של דוקטור הו ששם ג'ק אומר שנהגו לקרוא לו "הפנים של בו" שזה גם היה השם של הראש.

לגבי פרק 7 של טורצ'ווד, זה שאנג'לו עדיין חי, לא אומר שהוא מאחורי הנס, ייתכן והוא יודע משהו על האחראים, כי הוא בוודאי ניסה אחרי 1928 לחפש את ג'ק.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

אם הוא עדיין חי כנראה יש משהו מוזר אצלו, או שהוא ממש ממש זקן או שהוא גילה איך להישאר צעיר או משהו בסיגנון, לא?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

זו השאלה, אם נראה אנג'לו צעיר או אנג'לו זקן.

ד"א, אשתי, באופן נדיר ביותר צופה איתי בסידרה, למרות שהיא לא אהבה את עניין התנורים.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

כצפוי מדובר במתקן חייזרי, ואני הימרתי שאנג'לו יהיה זקן... 8)
למעשה התעלומה די פתורה ואני מקווה שהם יסגרו את העונה כמו שצריך, יש עוד רק שני פרקים ואני מתחיל לדאוג...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

כן, זה שזה חייזרי היה די מובן עוד מהפרקים הקודמים, השאלה הייתה אם אנג'לו צעיר, קרי משתף איתם פעולה או משתמש בטכנולוגיה חייזרית כלשהי להישאר צעיר או שהוא זקן ולא משתף איתם פעולה. גם אני מודאג מזה שיש רק עוד 2 פרקים, אבל לא אתנגד לעונה נוספת (Y)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

זהו. נשברתי. המתרגמים המהוללים של העונה הנוכחית עשו את עבודתם במשך 9 פרקים, ובפרק העשירי, פרק הסיום - "שבת וינפש". אז החלטתי שאין סיבה להמשיך להמתין לכבודם, הורדתי תרגום באנגלית ואני חייב לציין שזה היה פרק מדהים - פשוט סיום מעולה לעונה איכותית.

לקראת הסוף, כשרובם ניצלו חשבת שההשפעה של האיחוד עם האמריקאים עומדת להרוס לי את הפרק ושיתנו לנו סיום הוליוודי מתקתק ומעצבן, אבל ממש שמחתי לראות שהם החליטו לא לוותר, להמשיך במסורת הבריטית המפוארת ולהרוג כמה דמויות ללא רחם :lol:

הטוויסט בסוף עם החזרה לתחייה של הכושי היה גאוני - עכשיו יש לנו 2 "קפטן ג'ק" בסידרה. בין זה לבין העובדה שהמשפחות מתכננות "תוכנית ב" יש לי תחושה שמצפה לנו עונה חמישית מעניינת. אהבתי את הקרב בין הג'ינג'ית לגוון במעלית ואת אוסוולד צועק "אני בא אחריך" לפני ההתאבדות - בהחלט סיום משובח ומהנה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

דווקא יש הודעה בפורום של Q שהמאבק הסתיים והגיעו לפשרה (בטח שמת לב שהעלו תרגום להאוס ישר ב-SRT)
אני מקווה שישחררו מהר את התרגום לפרק האחרון ואת השניים האחרונים של TRUE BLOOD

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

את האמת, לא שמתי לב, כבר כ"כ התרגלתי לשטות הזו שאני כבר מתייחס אליה כמו תרגום רגיל. במחשב אין עם זה כ"כ הרבה בעיות כמו בסטרימר (כן, הפונט קצת גדול מידי/מכוער לטעמי אבל זה הרע במיעוטו) ולכן המלחמה הזו עברה לי מעל הראש. מה שאני לא מבין זה מה הקשר בין המלחמה לבין העובדה ששיחרורו תירגומים ל 9 פרקים בזמן סביר ועם התרגום של פרק סיום העונה מייבשים את קהל הצופים?

ואחרי זה הם מצפים שנהיה סימפטים למאבק שלהם. כנראה שהן החליטו שאן זו מלחמה, צריכים להיות קורבנות :lol:

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

פשוט רוב העונה יצאה ישר ב-SRT
ה-IDX מבחינתי בלתי צפי

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

שוב, לא הבנתי למה לא שיחררו בכלל תרגום לפרק האחרון. הרי יש להם את ה IDX הזה שהם כ"כ מאוהבים בו, למה לא שיחרור את התרגום לפרק סיום העונה בפורמט הזה וזהו? למה לייבש את כולם מעל חודש בפרק הכי קריטי?

למזלי אני אישית יכול להסתדר גם בלי תרגום עיברי ברב המכריע של המיקרים, תודה לאלי הרשת שאני לא חשוף לקפריזות ולמלמחות המטופשות והמיותרות של כל המתרגמים הללו.

גיא - צפה בפרק עם תרגום אנגלי, זה הפרק הכי טוב בעונה, חבל סתם לחכות.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אשתי רואה איתי את הסידרה, אז עד שסוף סוף היא רואה איתי משהו, חבל לי לבאס אותה
נחכה עוד קצת..

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אתמול בערב טרחתי ללכת עד לפורום של Q וביקשתי אישית מהמתרגם שיעלה SRT, וראה זה פלא, היום בבוקר (או אולי אתמול בלילה) עלה ה-SRT
עכשיו אפשר לראות בנחת את שני הפרקים האחרונים ברצף...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

Huber כתב:אני חייב לציין שזה היה פרק מדהים - פשוט סיום מעולה לעונה איכותית.

לקראת הסוף, כשרובם ניצלו חשבת שההשפעה של האיחוד עם האמריקאים עומדת להרוס לי את הפרק ושיתנו לנו סיום הוליוודי מתקתק ומעצבן, אבל ממש שמחתי לראות שהם החליטו לא לוותר, להמשיך במסורת הבריטית המפוארת ולהרוג כמה דמויות ללא רחם :lol:

הטוויסט בסוף עם החזרה לתחייה של הכושי היה גאוני - עכשיו יש לנו 2 "קפטן ג'ק" בסידרה. בין זה לבין העובדה שהמשפחות מתכננות "תוכנית ב" יש לי תחושה שמצפה לנו עונה חמישית מעניינת. אהבתי את הקרב בין הג'ינג'ית לגוון במעלית ואת אוסוולד צועק "אני בא אחריך" לפני ההתאבדות - בהחלט סיום משובח ומהנה.
...
באמת פרק סיום מעולה לעונה מעולה של סידרה מעולה (טוב, חוץ מהעונה הראשונה... :lol: )
שמחתי מאוד שלא לקחו את הפיתרון הקל של משהו חייזרי ועשו משהו יחסית ארצי לסידרת מד"ב.
לגבי רקס, ברגע שהיא ירתה בו, ישר אמרתי לאשתי (שאגב נהנתה גם מהסידרה) שהדם של ג'ק יקים אותו לתחייה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אגב, אני לא בטוח בקשר לעלילה של העונה החמישית (אם תהיה כזו...) שהיא תהיה מבוססת על האירועים של העונה הזו, זה לא היה המצב בעונות קודמות וגם המפגש של קיצינג'ר עם נציג ה-"משפחות" נראה לי יותר כמו סיום של סרט אימה שבו הרוצח פותח עיניים וכד' סתם להראות שהעניין לא נסגר סופית, לדעתי דווקא ה-"משפחות" די מיצו את עצמן.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”