The Walking Dead - עונה 2
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
פרק 3 היה מעולה
how you doin ?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כבר כמה פרקים, מאז שהם גילו את החווה ההיא, אני מנסה להבין איך זה שכל העולם מוצף במהלכים, ורק בחווה הזו הפסטורליה חוגגת ואין שום סכנה. ולפני שתגידו לי שזה במיקום מרוחק, הם כבר היו בחורים הרבה יותר נידחים שהיו מוצפים במהלכים (הכנסייה בה הם חיפשו את סופיה לפני 2-3 פרקים לדוגמא). מה, הם מתו והגיעו לגן עדן? לא נראה לכם מוזר כל הסיטואציה?
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אז זהו שהיה איזה קליפהנגר בסיום פרק 5 שהראו באסם מהלכים שהם מחזיקים.
לצערי לא קיבלתי אישור מההנהלה לראות את פרק 6 בטענה שהיא "מפחדת". אני בטוח שהעיניין מוסבר שם. למרות שזה די תמוהה שבקושי היה שם מהלך אחד והם אפילו לא תוהים למה...
לצערי לא קיבלתי אישור מההנהלה לראות את פרק 6 בטענה שהיא "מפחדת". אני בטוח שהעיניין מוסבר שם. למרות שזה די תמוהה שבקושי היה שם מהלך אחד והם אפילו לא תוהים למה...
"על החתום...."
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
המהלכים במחסן אלו קרובי המשפחה שלהם, אבל זה לא מסביר למה החווה מוגנת ממתקפות זומבים, מעין אי בודד של שלווה בעולם של טירוף.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
- Hertz33
- חבר ותיק

אולי הם מתאגדים בישביל לשחרר את חבריהם השבויים באסם. יש לי הרגשה שנזכה לראות את הילדה בפרקים הקרובים אך היא תהיה בין עדר הזומביים. אם היא תמצא בריאה ושלמה זה יהיה קיטשי לחלוטין. אך אולי נזכה לeaster egg בדמותו של ביבי מופיע באיחוד המרגש ואומר שהכל בזכותו. כך או כך שימצאו אותה כבר. ושמישהו יאכל את שרה אשת ריק. היא עיצבנה אותי בנמלטים שגם שם קראו לה שרה וזה גם שמה האמיתי. שמישהו יגאל אותי מיסוריי וישים קץ לדרמה. זהו. 
"על החתום...."
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

גרפיקאי מוכשר לקח את השחקנים הראשיים בסדרה והפך אותם לזומבים. בהחלט משכנע.
http://www.bloody-disgusting.com/news/27320
http://www.bloody-disgusting.com/news/27320
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יפה, אבל לגבי דאריל - פשוט צריך להסתכל בקטע שהוא חוזר מהיער, עם האוזניים...ziv_r כתב:גרפיקאי מוכשר לקח את השחקנים הראשיים בסדרה והפך אותם לזומבים. בהחלט משכנע.
http://www.bloody-disgusting.com/news/27320...
לא פלא שהיא ירתה בו
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עברנו חצי עונה ועדיין לא ברור לאן הרוח מנשבת עם הסיפור.
בכל סדרה אחרת, יש מטרה כלשהי, בנייה לקראת Climax שמגיע בסוף העונה. כאן אין שום בנייה כזאת, פשוט נדמה שבפרק האחרון בעונה, הזומבים יעשו מאמץ, יעלו את העלייה לכיוון החווה וכולם ינוסו על חייהם. גם זוג דמויות צריכות לאבד את חייהם.
אני צופה כי הילדה האבודה תהיה אחת מקבוצת הזומבים שיפשטו על החווה.
כל הסיפור עם הבחור השחור שאיבד דם וכולנו היינו בטוחים שהוא הולך להיות זומבי, היה מיותר מכיוון שהוא הבריא - אז בשביל מה כל הבלאגן הזה היה?
הבלונדינית בפרק 5 ירתה ממרחק של קילומטר בדאריל ועכשיו היא לא מסוגלת לפגוע בבול עץ ממרחק 2 מטרים?
אני צופה עוד וידאו בן דקה שמרכז את כל מפגשי הזומבים שהיו העונה.
בכל סדרה אחרת, יש מטרה כלשהי, בנייה לקראת Climax שמגיע בסוף העונה. כאן אין שום בנייה כזאת, פשוט נדמה שבפרק האחרון בעונה, הזומבים יעשו מאמץ, יעלו את העלייה לכיוון החווה וכולם ינוסו על חייהם. גם זוג דמויות צריכות לאבד את חייהם.
אני צופה כי הילדה האבודה תהיה אחת מקבוצת הזומבים שיפשטו על החווה.
כל הסיפור עם הבחור השחור שאיבד דם וכולנו היינו בטוחים שהוא הולך להיות זומבי, היה מיותר מכיוון שהוא הבריא - אז בשביל מה כל הבלאגן הזה היה?
הבלונדינית בפרק 5 ירתה ממרחק של קילומטר בדאריל ועכשיו היא לא מסוגלת לפגוע בבול עץ ממרחק 2 מטרים?
אני צופה עוד וידאו בן דקה שמרכז את כל מפגשי הזומבים שהיו העונה.
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
מסכים. הסדרה די עומדת במקום. במקום לראות אקשן כמו בעונה הקודמת אנחנו שותפים להתלבטויות האם לשמור הריון או לא, האם לתת לבלונדינית נשק או לא (לדעתי במצטבר פרק שלם שיתפו אותנו בלבטים האם לתת לה נשק). ובחיית, אם בניתם חצי מהסידרה לקראת זה שאסור שיהיה לה נשק, לפחות שתעשה משהו באמת טרגי בפעם הראשונה שהיא משתמשת בו, ולא רק תשרוט את הבחור. עונה די חלשה מבחינתי.
- Hertz33
- חבר ותיק

זה קצת נהיה מלודרמה שמדיי פעם מגיח איזה זומבי. גם קצת מוזר שהם כבר חודש בחווה ולא מגיע אף זומבי בודד.
אולי הם אימצו את הגדרות כח הבילתי נראים מ"אבודים". אני דווקא שמח שהיא לא הרגה את דריל, חשבתי שהוא יהיה דמות של Redneck מעצבן.
בינתיים הוא יצא אחלה גבר מכל הבחינות.
אולי הם אימצו את הגדרות כח הבילתי נראים מ"אבודים". אני דווקא שמח שהיא לא הרגה את דריל, חשבתי שהוא יהיה דמות של Redneck מעצבן.
בינתיים הוא יצא אחלה גבר מכל הבחינות.
"על החתום...."
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag