התחדשתי כולל תמונות לפני ואחרי ובמהלך השיפוץ...
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
omz,
תרשה לי לומר.. וואוו.
אני פשוט רואה את השרשור הזה ואני אכול קנאה...
זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות בסלון שלי...
היום הנקודת טלויזיה בכלל לא באזור, הכבלים של האחרויים סתם מפוזרים להם, כולל הסאב שם אצלי יושב מאחורה.
השקעים מגעילים ואין מה לדבר על נקודת רשת.
אז שראיתי את השרשור הזה נאכלתי קנאה.
אני מת לעשות כזה שיפוץ אצלי בבית.
אפשר לשכור את שירותיך?
תרשה לי לומר.. וואוו.
אני פשוט רואה את השרשור הזה ואני אכול קנאה...
זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות בסלון שלי...
היום הנקודת טלויזיה בכלל לא באזור, הכבלים של האחרויים סתם מפוזרים להם, כולל הסאב שם אצלי יושב מאחורה.
השקעים מגעילים ואין מה לדבר על נקודת רשת.
אז שראיתי את השרשור הזה נאכלתי קנאה.
אני מת לעשות כזה שיפוץ אצלי בבית.
אפשר לשכור את שירותיך?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה רבה על התגובות והפירגון.
אין צורך לקנא צריך להחליט, לתכנן כמו שצריך (כולל זמן לעיכול, חשוב לא פחות) ולהוציא לפועל. גם אצלי השיפוץ לקח המון זמן עד שיתממש. ראיתי לא מעט שירשורים של חברים באתר שעשו דברים מופלאים, יש לי אליהם המון פירגון.
למזלי וגם לצערי הרב, אחי עצמאי ומה לעשות, כרגע אין אצלו עבודה כך שיכולתי להעזר בו. להעזר? את רוב עבודת החיבורים של הטלפוניה והרשת כולל השחלות כבלים הוא ביצע, ועל זה כל הכבוד לו
urik79
אם הייתה מבקש ממני לבצע זאת שוב, לא חושב שהייתי מסכים. כעובד הייטק שהתחת דבוק לכסא יום שלם היה לי מאוד קשה היומיים שתפסתי את הפטישון וחצבתי בקירות, בכל זאת הגיל משחק תפקיד מכריע.
כמובן שיש המון אילוצים של זמן כסף אשה ילדים אבל אם תכוון לכך, אז אני בטוח שגם זה יגיע.
אין צורך לקנא צריך להחליט, לתכנן כמו שצריך (כולל זמן לעיכול, חשוב לא פחות) ולהוציא לפועל. גם אצלי השיפוץ לקח המון זמן עד שיתממש. ראיתי לא מעט שירשורים של חברים באתר שעשו דברים מופלאים, יש לי אליהם המון פירגון.
למזלי וגם לצערי הרב, אחי עצמאי ומה לעשות, כרגע אין אצלו עבודה כך שיכולתי להעזר בו. להעזר? את רוב עבודת החיבורים של הטלפוניה והרשת כולל השחלות כבלים הוא ביצע, ועל זה כל הכבוד לו
urik79
אם הייתה מבקש ממני לבצע זאת שוב, לא חושב שהייתי מסכים. כעובד הייטק שהתחת דבוק לכסא יום שלם היה לי מאוד קשה היומיים שתפסתי את הפטישון וחצבתי בקירות, בכל זאת הגיל משחק תפקיד מכריע.
כמובן שיש המון אילוצים של זמן כסף אשה ילדים אבל אם תכוון לכך, אז אני בטוח שגם זה יגיע.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תתחדש ותהנה - אני מחכה בקוצר רוח לראות תמונות של המערכת קומפלט אחרי שהנגר יסיים את עבודתו 
epony
השידה תוכננה כמו שכתבתי בעזרת התוכנה המופלאה Google SketchUp 8 שהתוודעתי אליה מאחד החברים.
אם לא היו כמה שינויים שבצעתי בה אזי הייתי מעלה לאתר את השרטוט. השידה היא 2.20 מטר עץ אלון כאשר ביום שלישי אני מקווה שנוזמן לנגר לבחירת צבע (כמובן לא אטום). כמובן שהמדפים לרמקולים אחוריים מאותו חומר וצבע 4 ס"מ עובי שחיבורם לקיר מוסתר.
שורה תחתונה, אני בטוח שיצא מצויין.
yuria
לפני שנה לערך ביצעתי שיפוץ בחדר שינה ולאחר מכן במרפסת שיוצאת מחדר השינה ולאישתי די משיפוצים.
ובכל זאת היה חשוב לה שבמידה ומחליפים סלון שהגיע לפירקו לאחר 17 שנה מנטוצי נעשה שיפוצון קטן. לי היו תוכניות אחרות וכאן נכנסת לתמונה המערכת שיחלתי לה. ביום הראשון לשיפוץ אישתי ברחה לעבודה וכך היה לי שקט. הנזקים היחידים הפעם היו חדירת הפטישון לחדר הורים ופגיעה בצינור מזגן.
השידה תוכננה כמו שכתבתי בעזרת התוכנה המופלאה Google SketchUp 8 שהתוודעתי אליה מאחד החברים.
אם לא היו כמה שינויים שבצעתי בה אזי הייתי מעלה לאתר את השרטוט. השידה היא 2.20 מטר עץ אלון כאשר ביום שלישי אני מקווה שנוזמן לנגר לבחירת צבע (כמובן לא אטום). כמובן שהמדפים לרמקולים אחוריים מאותו חומר וצבע 4 ס"מ עובי שחיבורם לקיר מוסתר.
שורה תחתונה, אני בטוח שיצא מצויין.
yuria
לפני שנה לערך ביצעתי שיפוץ בחדר שינה ולאחר מכן במרפסת שיוצאת מחדר השינה ולאישתי די משיפוצים.
ובכל זאת היה חשוב לה שבמידה ומחליפים סלון שהגיע לפירקו לאחר 17 שנה מנטוצי נעשה שיפוצון קטן. לי היו תוכניות אחרות וכאן נכנסת לתמונה המערכת שיחלתי לה. ביום הראשון לשיפוץ אישתי ברחה לעבודה וכך היה לי שקט. הנזקים היחידים הפעם היו חדירת הפטישון לחדר הורים ופגיעה בצינור מזגן.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
ממש מדהים 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
אם כבר מעלים את הצד הנשי
מעניין אותי מאוד לראות בית של בנות המין השני האם הם היו משקיעות בשיפוץ כל כך הרבה צינורות שקעים
בכלל ההתעסקות עם כל הנושא הזה האם זה רק למין הגברי או ש גם האישה שותפה לתהליך.
העלמת החוטים .
האם יש בנות פה שיזמו שיפוץ למערכת קולנוע מרצונן .
בכלל ההתעסקות עם כל הנושא הזה האם זה רק למין הגברי או ש גם האישה שותפה לתהליך.
העלמת החוטים .
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
נראה מרשים מאוד! מצפה לראות את התוצר הסופי
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כדי להשוות אתה חייב לקנות /להחליף פריטomz כתב:yuria
טעות בידך![]()
בלי לנקוב במחירים, הספות עולות כמעט פי שתיים מהמערכת וזה היה מחוייב המציאות. ואלואי עלי הרוגע של אישתי....
תהנה מהמערכת
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
כן, רוב העבודה בוצעה עם דיסק כאשר העומק המרבי שהיה אפשר להכנס הוא כ- 2 ס"מ. לאחר מכן המשכנו עם הפטישון. הקומפלקס בין הסלון למטבח ולחדרים נחלק לשתיים ואפשר לראות בחלק מהתמונות את החציצה בעזרת ניילון מהתקרה לרצפה. ביציאה מהסלון למרפסת הנחנו מאורר. האבק שנוצר לאחר עבודה עם דיסק הוא נורא. עם כל הזהירות, צינור של המזגן נפגע קלות.