פלזמה 42 פנסוניק PWD8 או PHD8

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78944
שם מלא: עפר לאור

שליחה

eugbuber,

כרמי רכש את זה לפי תוצאות שרשור "קבוצת הקניה" ואנחנו מבקשים שלא לפרסם את המחירים כאן.

כרמי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1150
שם מלא: כרמי

שליחה

vitalyi כתב:
כרמי כתב: אני מקווה שאת מספר כרטיס האשראי שלי לא שמעת גם :D :D :D
...
תקווה :D :D :D
...
:D :D :D

בקשר למחיר - אז לא רק המחיר חשוב, חשוב גם ממי קונים
וכמו שאתם יכולים להבין את הרכישה ביצעתי דרך הטלפון
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.

eugbuber
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86

שליחה

ואם יורשה לי - מה המניע שלכם למנוע את פירסום המחיר? :roll:
oferlaor כתב:eugbuber,

כרמי רכש את זה לפי תוצאות שרשור "קבוצת הקניה" ואנחנו מבקשים שלא לפרסם את המחירים כאן.
...

ilanamsalem
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 260

שליחה

תתחדש :wink:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78944
שם מלא: עפר לאור

שליחה

eugbuber,

פשוט מאוד, כל הבעיות שהיו לנו נסובו בעצם על כך שחנויות אחרות (כמו רשתות) בוודאי לא ישמחו לשמוע שלמרות שהן מוכרות במחיר X ניתן למצוא את אותו מכשיר במקום אחר במחיר Y. פרסום המחיר רשמית בעיקרון גורם ל:
1. כל מי שלא נכלל בקניה, מיד ניגש לכל חנות ולכל מקום שמוכרים את המכשיר ומיד מציג את האתר ואת המכיר.
2. מיד רצים טלפונים ליבואן
3. היבואן מתרגז, ודבר ראשון מרים אלינו טלפון "מה עשיתם לי"
4. בד"כ הוא גם ירים טלפון לחנות ובאותה הזדמנות שהוא אומר להם שהם דפקו אותו, הוא גם יפסיק אולי לעבוד איתם.
5. החנות מאוד מרוצה מהסיפור ומיד מרימה אלינו טלפון "מה עשיתם לי"
6. כמובן שכל חנות שלא הפנינו אליה, מיד מרימה אלינו טלפון "איך דפקתם אותי" (או שהם חושבים את זה בלב וכשבאים לקוחות מיד מסבירים להם כמה שהאתר הזה מוטה ומקושר לחנות א' או חנות ב').
7. לבסוף הלקוח שלא הצליח לרכוש את המכשיר בזמן (בגלל שהיבואן לחץ על החנות וזה בוטל) מרים אלי טלפון "לא רק שחיכיתי חודש לרכישה, בסוף המחיר הוא מחיר המחירון ויותר זול בשקם אלקטריק).

זה לא תרחיש מהסרטים, זה קרה, ואני חושש שזה קורה ברגעים אלה גם.

כמו שאמרתי, מילא שאני נדפקתי (עבודה, שעות, טלפונים, כולם כועסים עלי - חלק בגלל שהמחיר גבוה מדי, וחלק בגלל שהוא נמוך מדי), אבל כל מי שניסה לעזור לנו (היבואן, החנויות וכו') כולם גם נדפקים באותה נאגלה.

כמו שאמרתי, הקניה הקבוצתית/מבצע/מה שלא תקרא לזה, מבחינתי נעלם, נגוז, איננו, טעות, טועים, טעינו...

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”