ממליץ בחום על הקינקט בעיקר לילדיםHertz33 כתב:לXBOX יש את KINECT שאני מתכנן לבתי הקטנה![]()
נראה ממש כיף....
חושב אולי לקנות XBOX360 או PS3
קונסולה קונים בעיקר בשביל המשחקים הבלעדיים לא בשביל לשחק קרייסיס עם גרפיקה יותר טובה מבמחשבSHLOMIS1Z כתב:תבצע ניסוי קטנטן,
תלווה קונסולה מחבר ל שעה , תעיף עליו מ"ס משחקים ותראה אם תאהב את הגרפיקה.
אגלה לך סוד , הייתי בסרט הזה לפני 3 חודשים והתלבטתי מה לקנות , אני נחשב ל GAMER לא כבד.
לוויתי XBOX מגיסי , הרצתי עליו מ"ס משחקים חדשים ובינהם CRYSIS 2 תוצאה : --> חבל על החשמל שחיברתי אותו בכלל לטלויזיה.
המשחקים לא תומכים ברזולוציה גבוהה , התמונה מפוקסלת.
לשיקולך...
שיחקתי אצל חבר שלי בPS3 ויש לו המון משחקים כולל MOVE והגראפיקה לא הייתה ממש טובה. אני ממש מסכים עם SHLOMIS1Z.
וntk מי אמר שקונסולה מיועדת למשחקים הבלעדיים? כל הקטע זה שאלה קונסולות הדור הבא כביכול והן אמורות להריץ משחקים בגראפיקה מטורפת ואמורות להחליף את המחשב. ככה אני חושב לפחות.
ואגב אני GAMER כבד. אני לא מוכן להתפשר על גראפיקה בכלל. מבחינתי משחק עם גראפיקה לא טובה זה לא משחק.
וntk מי אמר שקונסולה מיועדת למשחקים הבלעדיים? כל הקטע זה שאלה קונסולות הדור הבא כביכול והן אמורות להריץ משחקים בגראפיקה מטורפת ואמורות להחליף את המחשב. ככה אני חושב לפחות.
ואגב אני GAMER כבד. אני לא מוכן להתפשר על גראפיקה בכלל. מבחינתי משחק עם גראפיקה לא טובה זה לא משחק.
אם היית גיימר "כבד" הדבר הראשון שהיה חשוב לך זה המשחק, לא הגראפיקה, לפי ראייתך כל אלה שעדיין משחקים COUNTER STRIKE הם לא גיימרים ( זה רק דוגמה קטנה ) ? עזוב לא באמת צריך לענות על זהOr94 כתב:שיחקתי אצל חבר שלי בPS3 ויש לו המון משחקים כולל MOVE והגראפיקה לא הייתה ממש טובה. אני ממש מסכים עם SHLOMIS1Z.
ואגב אני GAMER כבד. אני לא מוכן להתפשר על גראפיקה בכלל. מבחינתי משחק עם גראפיקה לא טובה זה לא משחק....
הדור הבא ? חחח אומרים הדור הבא לקונסולות הדור הבא, כרגע אלה הדור הנוכחי, והדור הנוכחי יצא כבר לפני 5-6 שנים ככה שאם לא ברור לך שחומרה שיצאה לפני כל כך הרבה זמן לא תהיה מסוגלת להציג גרפיקה "מטורפת" כמו שאתה מתאר, אין לי איך לעזור לך
ודבר אחרון, אתה אומר ששיחקת אצל חבר, ובכל זאת פתחת דיון שאתה רוצה לקנות, ושוב אני שואל למה ? אתה מנסה לשכנע אותנו או את עצמך, אם כל הכבוד לפני שאתה מצהיר על עצמך כגיימר "כבד" כדי שתלמד דבר או שניים על המשמעות של זה
שתבין מה אתה רוצה מעצמך, מהדיון, או מחברי הפורום, אמשיך להגיב, עד אז כנראה שזה לא יוביל לשום מקום
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אמת. בהחלט דיון לא ברור בעליל..
מחזק את ntk, על איזה דור הבא אתה מדבר פה בדיוק ? כבר עברו יותר מחמש שנים מאז שהמכשירים האלה יצאו לעולם..
(וכבר אז, מחשבים הציגו יכולת גרפית גבוהה יותר בכמה רמות)
אם אתה מחפש גרפיקה - תשאר עם המחשב ותעשה חיים. חבל על הזמן שלך בחיפוש אחרי קונסולות וחבל על הזמן של הדיון..
אגב, אני חותם לך כבר עכשיו שעדיף לך מחשב חזק גם מהקונסולות הבאות שיצאו בעוד כשנה וחצי בערך.
קונסולות מעצם היותם קונסולות ולא PC מודולרי תמיד יהיו מוגבלות חומרתית ביחס למחשב.
ככה זה תמיד היה וככה זה תמיד יהיה.
אבל, אחרי שכל זה נאמר, להגיד שהגרפיקה כרגע מסריחה ונראית רע לא נשמע אמיתי. יש תהום בין זה לבין האמת.
לא יודע איזה משחקים ראית ועל איזה מסך הם הוצגו ואיך המכשיר הוגדר.. אבל אצלי על פלזמה 50 אינץ' FULL HD של סמסונג משחקים כמו KILLZONE 3 , GOD OF WAR 3, UNCHARTED 2
ואחרים נראים לא פשוט ממטורף. ממש כך.
כן יש לי גם קרייסיס 2 ב PC , וכן סיימתי אותו על הגדרות גבוהות והגרפיקה מעולה.
עדיין, אני מעדיף את המשחקים על ה PS3 בכל רגע נתון בלי למצמץ בכלל. על תשווה בכלל את חווית המשחק.
בקיצור, אני את דעתי הבעתי. עושה רושם שבכל מקרה יש לך את כל המידע שחפשת.
העיקר, תהנה.
מחזק את ntk, על איזה דור הבא אתה מדבר פה בדיוק ? כבר עברו יותר מחמש שנים מאז שהמכשירים האלה יצאו לעולם..
(וכבר אז, מחשבים הציגו יכולת גרפית גבוהה יותר בכמה רמות)
אם אתה מחפש גרפיקה - תשאר עם המחשב ותעשה חיים. חבל על הזמן שלך בחיפוש אחרי קונסולות וחבל על הזמן של הדיון..
אגב, אני חותם לך כבר עכשיו שעדיף לך מחשב חזק גם מהקונסולות הבאות שיצאו בעוד כשנה וחצי בערך.
קונסולות מעצם היותם קונסולות ולא PC מודולרי תמיד יהיו מוגבלות חומרתית ביחס למחשב.
ככה זה תמיד היה וככה זה תמיד יהיה.
אבל, אחרי שכל זה נאמר, להגיד שהגרפיקה כרגע מסריחה ונראית רע לא נשמע אמיתי. יש תהום בין זה לבין האמת.
לא יודע איזה משחקים ראית ועל איזה מסך הם הוצגו ואיך המכשיר הוגדר.. אבל אצלי על פלזמה 50 אינץ' FULL HD של סמסונג משחקים כמו KILLZONE 3 , GOD OF WAR 3, UNCHARTED 2
ואחרים נראים לא פשוט ממטורף. ממש כך.
כן יש לי גם קרייסיס 2 ב PC , וכן סיימתי אותו על הגדרות גבוהות והגרפיקה מעולה.
עדיין, אני מעדיף את המשחקים על ה PS3 בכל רגע נתון בלי למצמץ בכלל. על תשווה בכלל את חווית המשחק.
בקיצור, אני את דעתי הבעתי. עושה רושם שבכל מקרה יש לך את כל המידע שחפשת.
העיקר, תהנה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
בקשר לקינקט - אם אין לכם סלון ממש גדול (לפחות 5 על 5), אין לכם כל כך מה לעשות איתו. אתם תמצאו את עצמכם מחפשים זווית טובה חצי שעה.
בנוגע לילדים מתחת לגיל 5 - לרובם אין את המיומנויות המוטוריות להפעיל את המשחקים עם הידיים. בנוסף, השחקן הוא זה שצריך להזדהות בפני הקינקט ככה שתמצאו את עצמכם, במקום הילד, שוב, מתעסקים שעה עם הזוויות והכיוונונים כדי להפעיל לילד את המשחק.
בנוגע לילדים מתחת לגיל 5 - לרובם אין את המיומנויות המוטוריות להפעיל את המשחקים עם הידיים. בנוסף, השחקן הוא זה שצריך להזדהות בפני הקינקט ככה שתמצאו את עצמכם, במקום הילד, שוב, מתעסקים שעה עם הזוויות והכיוונונים כדי להפעיל לילד את המשחק.
1. יש לי סלון יותר קטן מ 5 על 5 וגם 3.5 מטר מספיקים ברור מן הסתם שכמה שיותר גדול יותר טוב .skyhawlk כתב:בקשר לקינקט - אם אין לכם סלון ממש גדול (לפחות 5 על 5), אין לכם כל כך מה לעשות איתו. אתם תמצאו את עצמכם מחפשים זווית טובה חצי שעה.
בנוגע לילדים מתחת לגיל 5 - לרובם אין את המיומנויות המוטוריות להפעיל את המשחקים עם הידיים. בנוסף, השחקן הוא זה שצריך להזדהות בפני הקינקט ככה שתמצאו את עצמכם, במקום הילד, שוב, מתעסקים שעה עם הזוויות והכיוונונים כדי להפעיל לילד את המשחק....
2. לגבי כל השאר , אני מבין שאין לך ילדים
דוקא יש ילדים. בת 5 פעילה מאוד. מתפעלת מחשב וגם אייפון\אייפאד. בקינקט יש לה בעיה לתפוס את המרחב הווירטואלי הזה, מה גם שהסלון הקטן יחסית (3.5 מרחק ) מקשה על המצלמה לתפוס את הגובה שלה. היא "נעלמת" לו תוך כדי המשחק וזה מתסכל אותה.dgent כתב:1. יש לי סלון יותר קטן מ 5 על 5 וגם 3.5 מטר מספיקים ברור מן הסתם שכמה שיותר גדול יותר טוב .skyhawlk כתב:בקשר לקינקט - אם אין לכם סלון ממש גדול (לפחות 5 על 5), אין לכם כל כך מה לעשות איתו. אתם תמצאו את עצמכם מחפשים זווית טובה חצי שעה.
בנוגע לילדים מתחת לגיל 5 - לרובם אין את המיומנויות המוטוריות להפעיל את המשחקים עם הידיים. בנוסף, השחקן הוא זה שצריך להזדהות בפני הקינקט ככה שתמצאו את עצמכם, במקום הילד, שוב, מתעסקים שעה עם הזוויות והכיוונונים כדי להפעיל לילד את המשחק....
2. לגבי כל השאר , אני מבין שאין לך ילדים...
בקשר לתינוקת בת השנה - לא נרשמה תלונה כלשהיא
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
בקיצור אם אתה "זונת גרפיקה" ,סליחה עח הביטוי הPC הוא הפלטפורמה בישבילך.
קונסולות הן יותר לחוויית משחק מול מסך גדול ולשני שחקנים ומעלה. תדמיין משחק FIFA נגיד מול מסך 42 לנגד מסך מחשב של 24 כשאתה מצתופף עם חברך. היתרון הוא גם לגיימר הדיוט שרוצה להכניס דיסק ולגשת למשחק ולא לאנשים שיודעים להוריד משחקים ולהתעסק עם פריצות \ פאטצ'ים וגם חוויה לא נעימה שאתה רוכש משחק ואז מגלה שהמחשב לא עומד בדרישותיו.
אני אישית קניתי XBOX רק בגלל המשחק המעולה RED DEAD REDEMPTION. וכמובן יש נוספים וטובים שהם משחקי חבר'ה כמו TEKKEN וSOUL CALIBER. אני מודה שמאז שסיימתי את LA NOIR המעולה הקונסולה דיי מעלה אבק.
קונסולות הן יותר לחוויית משחק מול מסך גדול ולשני שחקנים ומעלה. תדמיין משחק FIFA נגיד מול מסך 42 לנגד מסך מחשב של 24 כשאתה מצתופף עם חברך. היתרון הוא גם לגיימר הדיוט שרוצה להכניס דיסק ולגשת למשחק ולא לאנשים שיודעים להוריד משחקים ולהתעסק עם פריצות \ פאטצ'ים וגם חוויה לא נעימה שאתה רוכש משחק ואז מגלה שהמחשב לא עומד בדרישותיו.
אני אישית קניתי XBOX רק בגלל המשחק המעולה RED DEAD REDEMPTION. וכמובן יש נוספים וטובים שהם משחקי חבר'ה כמו TEKKEN וSOUL CALIBER. אני מודה שמאז שסיימתי את LA NOIR המעולה הקונסולה דיי מעלה אבק.
"על החתום...."
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
תמיד אפשר לקנות את העדשה של ניקו שמתלבשת על הקינקט ומאפשרת לשחק בו במרחב קטן יותר.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
http://www.nyko.com/products/product-detail/?name=Zoomdgent כתב:איזה עדשה? אשמח ללינק (קצת מעצבן לחפש בפלא...)Malcontent כתב:תמיד אפשר לקנות את העדשה של ניקו שמתלבשת על הקינקט ומאפשרת לשחק בו במרחב קטן יותר.......
שים לב Kinect Not Included
קודם כל זה בכלל לא זמין עדיין, דבר שני אתה בכלל לא יודע אם הוא עובד טוב ואם זה לא גורם לבעיות כמו דילאי וחוסר דיוק בתנועה, לכן לפני שממליצים על המוצר הייתי מציע לחכות שהוא יצא קודם ולשמוע ביקורותMalcontent כתב:תמיד אפשר לקנות את העדשה של ניקו שמתלבשת על הקינקט ומאפשרת לשחק בו במרחב קטן יותר....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

שתי הערות:ntk כתב:קודם כל זה בכלל לא זמין עדיין, דבר שני אתה בכלל לא יודע אם הוא עובד טוב ואם זה לא גורם לבעיות כמו דילאי וחוסר דיוק בתנועה, לכן לפני שממליצים על המוצר הייתי מציע לחכות שהוא יצא קודם ולשמוע ביקורותMalcontent כתב:תמיד אפשר לקנות את העדשה של ניקו שמתלבשת על הקינקט ומאפשרת לשחק בו במרחב קטן יותר.......
1) מותר לספר לאנשים על מוצרים שעומדים לצאת, ולא חייבים לכתוב הסתייגויות, במיוחד כשבכל מקרה אי אפשר להשיג את המוצר, כך שאין חשש שה"המלצה" שלי תגרום למישהו לרוץ ולבזבז כסף.
2) המלצה כללית לחיים - מומלץ להוציא את המקל מהתחת.
1. חבל להתאמץMalcontent כתב:שתי הערות:ntk כתב:קודם כל זה בכלל לא זמין עדיין, דבר שני אתה בכלל לא יודע אם הוא עובד טוב ואם זה לא גורם לבעיות כמו דילאי וחוסר דיוק בתנועה, לכן לפני שממליצים על המוצר הייתי מציע לחכות שהוא יצא קודם ולשמוע ביקורותMalcontent כתב:תמיד אפשר לקנות את העדשה של ניקו שמתלבשת על הקינקט ומאפשרת לשחק בו במרחב קטן יותר.......
1) מותר לספר לאנשים על מוצרים שעומדים לצאת, ולא חייבים לכתוב הסתייגויות, במיוחד כשבכל מקרה אי אפשר להשיג את המוצר, כך שאין חשש שה"המלצה" שלי תגרום למישהו לרוץ ולבזבז כסף.
2) המלצה כללית לחיים - מומלץ להוציא את המקל מהתחת....
2. מקווה שאתה מיישם, אבל כנראה שלא, לא ברור מה הבעיה שלך, אבל גם לא ממש איכפת לי
עם כל הכבוד , הוא קצת צודק , אני ישר הבנתי מהודעתך שהמוצר יצא היית יכול לחסוך את כל זה אם רק היית רושם שיוצא בקרוב או משהו כזה היה חוסך קצת כאב ראש.Malcontent כתב:שתי הערות:ntk כתב:קודם כל זה בכלל לא זמין עדיין, דבר שני אתה בכלל לא יודע אם הוא עובד טוב ואם זה לא גורם לבעיות כמו דילאי וחוסר דיוק בתנועה, לכן לפני שממליצים על המוצר הייתי מציע לחכות שהוא יצא קודם ולשמוע ביקורותMalcontent כתב:תמיד אפשר לקנות את העדשה של ניקו שמתלבשת על הקינקט ומאפשרת לשחק בו במרחב קטן יותר.......
2) המלצה כללית לחיים - מומלץ להוציא את המקל מהתחת....
טוב דיברתי עם אבא שלי והוא אמר לי שכדאי לקנות XBOX360 או פלייסטיישן. אז מה עדיף מבין שניהם? אני צריך חנות מחיפה שמוכרת אותם במחיר טוב ואם אפשר גם עם משחקים. איפה הכי זול לקנות את הקינקט או הMOVE? מה זה הקינקט ומה ההבדל בינו לבין הMOVE? איפה הכי זול לקנות משחקים? מה לגבי פריצות? איך זה הולך עם הרשת בשני המכשירים?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בקשר לעדשה של ניקו, היא תצא מספיק בקרוב בשביל להיות שיקול למי שמתכנן לקנות קונסולה עכשיו. מדובר בעדשה, בלי שום חלקים אלקטרוניים או משהו דומה, כך שאין שום סיבה שהיא תיצור לאג או תפריע בדרך אחרת לקינקט. מה שכן, התמונות של קינקט יחסית מחמיאות כי מדובר במצלמה עם עדשה צרה. עם הזום, אנשים יראו יותר שמנים בתמונות, כי היא הופכת את העדשה לרחבה.
בנוגע לשאלה מה עדיף, פלייסטיישן או אקסבוקס - שאלה מורכבת. התשובה הוודאית היחידה היא שאם אתה חושב שרשת תהיה חלק מהותי מהשימוש בקונסולה, אקסבוקס היא הבחירה הנכונה. השימוש ברשת אמנם עולה מעט (כמה עשרות דולרים בשנה, אני לא זוכר כמה בדיוק, וזה תשלום לכל משתמש, כך שאם יש כמה בני משפחה, כל אחד צריך לשלם, אבל ניתן לעשות חשבון משפחתי שבו משלמים על שני אנשים אבל מקבלים ארבעה מנויים), אבל הרשת של אקסבוקס כל כך הרבה יותר טובה מזאת של הפלייסטיישן, שהיא שווה גם תשלום יותר גדול מזה שמיקרוסופט מבקשים.
בנוגע לשאלה מה עדיף, פלייסטיישן או אקסבוקס - שאלה מורכבת. התשובה הוודאית היחידה היא שאם אתה חושב שרשת תהיה חלק מהותי מהשימוש בקונסולה, אקסבוקס היא הבחירה הנכונה. השימוש ברשת אמנם עולה מעט (כמה עשרות דולרים בשנה, אני לא זוכר כמה בדיוק, וזה תשלום לכל משתמש, כך שאם יש כמה בני משפחה, כל אחד צריך לשלם, אבל ניתן לעשות חשבון משפחתי שבו משלמים על שני אנשים אבל מקבלים ארבעה מנויים), אבל הרשת של אקסבוקס כל כך הרבה יותר טובה מזאת של הפלייסטיישן, שהיא שווה גם תשלום יותר גדול מזה שמיקרוסופט מבקשים.