stive כתב:האמת שההפרש קרוב יותר ל 2000 שח. ולגבי 'שנתון חדש' כבר ראיתי בעבר , בתחומים אחרים, שדגמים חדשים לא בהכרח מהווים שיפור לקודמיהם (לא אומר שזה המקרה).
אבל זה לא העניין המרכזי.
העניין הוא שאני כנראה עדיין לא מגובש עד כמה כדאי ללכת כבר על 3d.
הילדה מתלהבת, אבל יכול להיות שזה משהו ראשוני חולף. היייתי שמח לשמוע מאנשים עד כמה הם משתמשים/נהנים/מקבלים ערך מוסף בחווית הצפיה מה3 d.
איכשהו נראה לי שהישיבה במהלך זמן רב עם משקפי תלת, מעיקה, לא?
לגבי הv30, אתה אומר נאמר לך, אבל ראית בהשוואה בעין?
אחת הבעיות לגבי ה-30v שהם עדיין יקרים ואין להם בארץ גודל ביניים בין ה- 50 ל-65.
הייתי הולך בכיף על ה- 65 , אולי אפילו תלת, אלא שזה מחיר מטורף.
כך שבהאופציות שנראות לי כרגע הן או ה- vt20, או 58v10, או להמתין עוד קצת ולראות מה יהיה במחירים.
ראיתי את ה v20 והיא מעולה, את ה 58v10 לא ראיתי.
לא יודע, אולי לעשות וויתור על פנסוניק לטובת חברות שנותנות 60" במחיר שפוי, אם כי ממה שראיתי בהשוואה בעין, העדפתי כמובן את הפנסוניק.
...
למה אין גודל ביניים?
יקרים?
יש את ה 55VT30E כולל 2 זוגות משקפיים ב 21,000 לפני ויכוח
ויש את ה 50VT30B ב 14,300
תלת מימד(לדעתי)-חייב להיות במסך חדיש שקונים היום.תרצה-תשתמש.לא תרצה-לא תשתמש.
לדעתי האישית-אחרי PIONEER-פלזמות-רק פנסוניק.ולא ללכת אחורה.רק דגם מתקדם וחדיש!
לגבי ה50vt30 , אם הייתי מוחלט סופית על 50 תלת, הייתי כבר קונה את ה- 50vt20 שאפשר להשיג ב- 10,500.
קשה לי להאמין שיהיה הבדל גדול בין השנים, אם בכלל.
איכשהו אני נוטה להסכים אתך שאם אני כבר קונה (ואני לא אחד שמחליף כל שנה שנתיים) עדיף לקבל כבר את האופציה של התלת בפנים.
אני מניח שאתה גם צודק בנוגע לדירוג החברות שעשית.
מה שקצת מתסכל הוא שאני כרגע יושב על crt (שלמעט הרזולוציה, גודל וכדו', מרוצה ממנו מאוד) ואתה יכול להשיג למשל דבר כזה עם תשבוחות של יוזרים עליו בטיפה יותר מ 4 k (סתם דוגמה ראשונה שבאה לי). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752540
שאני מתפתה לשאול את עצמי שאם כרגע אני לא מוחלט על משהו בוודאות, למה לא לשים על זה בינתיים.
לגבי ה50vt30 , אם הייתי מוחלט סופית על 50 תלת, הייתי כבר קונה את ה- 50vt20 שאפשר להשיג ב- 10,500.
איכשהו אני נוטה להסכים אתך שאם אני כבר קונה (ואני לא אחד שמחליף כל שנה שנתיים) עדיף לקבל כבר את האופציה של התלת בפנים.
מה שקצת מתסכל הוא שאני כרגע יושב על crt (שלמעט הרזולוציה, גודל וכדו', מרוצה ממנו מאוד) ואתה יכול להשיג למשל דבר כזה עם תשבוחות של יוזרים עליו בטיפה יותר מ 4 k (סתם דוגמה ראשונה שבאה לי). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752540
שאני מתפתה לשאול את עצמי שאם כרגע אני לא מוחלט על משהו בוודאות, למה לא לשים על זה בינתיים.
...
תיכנס לזאפ ותוכל לראות שם את הדגם הזה במחיר שכתבתי בחנות אחת לפחות
ובעיניי-מי שיושב היום על CRT משול בעיניי לאדם קדמון
stive
חבר ותיק
תגובות: 1509
שליחה
אגב, סטיה קלה.
באחת החנויות המקצועיות בתחום, הדגימו לי במקביל לטלויזיות, גם מקרן פול hd.
אמנם בחדר מוחשך יחסית וכדו', אבל מה אגיד לכם? חווית צפיה שכזו לא נראה לי שניתן לקבל בשום מסך טלויזיה.
איזו איכות מדהימה!
אני זוכר את המקרנים של פעם שלא היו שיא האיכות, כאן זה היה עולם אחר.
למה זה בכל זאת רלוונטי?
כי כשאמרתי לאיש המכירות שם שאני מתלבט אם 50 " יספיקו לי לטווח ארוך, הוא אמר שאני תמיד יכול לשלב בין מסך 50 לשידורים 'רגילים' עם מקרן לקלונוע.
ושניתן לחבר את מזרים המדיה שאני עובד איתו בו זמנית לשניהם (עם מפצל).
כמובן שמדובר בהוצאה נוספת של כ- 15,000 למקרן, מסך וכו'...
...
...
אין בזאפ שום 55 של פנסוניק (אם לכך התכוונת).
לגבי אדם קדמון , מסכים אתך (-: (לצערי הייתי עסוק בדברים אחרים).
...
...
אין בזאפ שום 55 של פנסוניק (אם לכך התכוונת).
לגבי אדם קדמון , מסכים אתך (-: (לצערי הייתי עסוק בדברים אחרים).
...
תקיש בזאפ 55VT30
stive
חבר ותיק
שליחה
כן , מצאתי, אבל בהסתמך על האתר של ירוקום, וגם על פי הניסוח של החנות הזאת, נראה שזה לא יבוא רשמי של יורוקום.
שים לב שהם לא מזכירים שם גם את נושא ה-5 שנות אחראיות.
קצת ריסקי, אם כי גם כך לא הייתי שם כרגע את הסכום הזה.
אבל נראה טוב , דק ויפה שנותנים 2 זוגות משקפיים במתנה.
gordi
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
שליחה
stive כתב:כן , מצאתי, אבל בהסתמך על האתר של ירוקום, וגם על פי הניסוח של החנות הזאת, נראה שזה לא יבוא רשמי של יורוקום.
...
תעשה מה שבראש שלך
אני מעדיף לחסוך הרבה מאד אלפים של שקלים ולרכוש מייבוא מקביל
aka_katz
חבר פעיל מאוד
תגובות: 423
שליחה
חפש עוד חנויות עם 58V10.
stive
חבר ותיק
שליחה
gordi כתב:
stive כתב:כן , מצאתי, אבל בהסתמך על האתר של ירוקום, וגם על פי הניסוח של החנות הזאת, נראה שזה לא יבוא רשמי של יורוקום.
...
תעשה מה שבראש שלך
אני מעדיף לחסוך הרבה מאד אלפים של שקלים ולרכוש מייבוא מקביל
...
21,000 שח זה לא בדיוק "לחסוך הרבה אלפי שקלים".
stive
חבר ותיק
שליחה
aka_katz כתב:חפש עוד חנויות עם 58V10.
...
מצאתי רק בזאפ, הכי זול שראיתי זה 12,600.
הענין , כפי שאמרתי, הוא שאני עדיין מתלבט אם לא ללכת כבר גם על תלת.
stive
חבר ותיק
שליחה
לאור הנתונים הקיימים, אם אני מסכם את מצבי ,מזווית הראיה שלי , ובצדק ניתן לטעון נגדי: אתה רוצה גם תלת, רוצה מעל 50", לא מוכן לשלם סביב או מעל ה- 20,000 שח וכדו'.
אז נכון, התקציב שלי הוא עד סביב ה- 12,000.
ובמסגרת הזו יש את ה- 58v10, 50vt20,
וגם, את ה-59/60 של סמסונג , ואל ג'י , בהם יש גם את מלוא הפי'צרים.
אז אצטרך להחליט במסגרת האילוצים הנ"ל, ואולי גם להמתין עוד קצת, ואולי גם ללכת כרגע על פלזמות 50 של סמסונג/אל ג'י הקיימים במחירים נמוכים מאוד יחסית.
gordi
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
שליחה
stive כתב:לאור הנתונים הקיימים, אם אני מסכם את מצבי ,מזווית הראיה שלי , ובצדק ניתן לטעון נגדי: אתה רוצה גם תלת, רוצה מעל 50", לא מוכן לשלם סביב או מעל ה- 20,000 שח וכדו'.
אז אצטרך להחליט במסגרת האילוצים הנ"ל, ואולי גם להמתין עוד קצת, ואולי גם ללכת כרגע על פלזמות 50 של סמסונג/אל ג'י הקיימים במחירים נמוכים מאוד יחסית.
...
בהצלחה בבחירה שלך
(למרות שנראה לי שאתה בכלל לא יודע מה אתה רוצה )
stive
חבר ותיק
שליחה
gordi כתב:
stive כתב:לאור הנתונים הקיימים, אם אני מסכם את מצבי ,מזווית הראיה שלי , ובצדק ניתן לטעון נגדי: אתה רוצה גם תלת, רוצה מעל 50", לא מוכן לשלם סביב או מעל ה- 20,000 שח וכדו'.
...
בהצלחה בבחירה שלך
(למרות שנראה לי שאתה בכלל לא יודע מה אתה רוצה )
...
לא חושב כמוך. נכון ,אין עדיין החלטה וזה ליגיטימי להתלבט.
אבל יש החלטה על פזלמה, יש מסגרת תקציב, וההחלטות הסופיות על כן/לא תלת, "50 או יותר מזה, מובילות בהכרח לאחת מהאפשרוית שציינתי.
mariuscov
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
שליחה
אני רוצה להוסיף לך עוד להתלבטות:
לפני פחות מחודשיים רכשתי 54s20. מרוצה ממנו מאוד. איכות תמונה מעולה. לא מרגיש הפרעה מצד השתקפויות. הסלון מואר יחסית.
לדעתי במחיר שלו היום, יחסית לגודל ולאיכות- מהווה אחלה תמורה.
במיוחד אם מרחק הצפייה שלך הוא לא קטן במיוחד- התוספת בגודל בהחלט משפרת את החוויה.
stive
חבר ותיק
שליחה
תודה על התוספת לדילמה
אני מבין על מה אתה מדבר.
ראיתי את הדגם הזה של ה-54 בחנות בהשוואה ל-50v20 .
כבר אז הייתי בדילמה של מצד אחד ראיתי את היתרון בתוספת הגודל (למרות שזה רק 4 ") אבל ראיתי גם את היתרון בתמונה של ה- v20 .
כפי שאמרתי, אצטרך להחליט אם חשוב לי ללכת על תלת. שאם לא יש גם את ה-58.
yaacubo
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
שליחה
סטיב-ראיתי הבוקר ביקורת של הפנסוניק 50vt30 באתר השכן לאתר זה.קיבלה שם 5 כוכבים מלאים ושפע של מחמאות.לתשומת לבך
CCHAOSS
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
שליחה
הייתה ברשותי V10 ויש ברשותי כרגע V20 - גודל 50".
החלטתי ללכת בזמנו על אחד מהדגמים האלה כי תלת מימד פשוט לא עניין אותי.
אני יכול להגיד לך שמקריאה ברשת שביצעתי בזמנו ראיתי כי יש מעט יתרונות וחסרונות לכל אחד מהדגמים האלה בהשוואה זה לזה אבל בפועל - איכות התמונה בשתיהן הייתה מדהימה ולא נראה לי שתוכל לטעות או שבאמת תתאכזב מאחת מהן , שתיהן טלוויזית TOP OF THE LINE.
את סדרה S20 לא יצא לי לראות.
אני אישית לא חיפשתי לרכוש טלוויזיה עם תמיכה ב3D ואלה אולי הדגמים האחרונים שאפשר לקנות מסדרות גבוהות ללא פיצ'ר זה שאצלי לפחות לא היה מוצא ממש שימוש.
בקיצור - לדעתי לך על 58V10..בגלל הגודל שיתן לך חווית צפייה מדהימה, המחיר המעולה ביחס למחיר בו הייתה בהתחלה.. אני גם חושב שבגלל שבקרוב מגיעים דגמי 2011 תוכל להוריד את המחיר שלו מהכתוב בזאפ..שווה לנסות.
stive
חבר ותיק
שליחה
yaacubo כתב:סטיב-ראיתי הבוקר ביקורת של הפנסוניק 50vt30 באתר השכן לאתר זה.קיבלה שם 5 כוכבים מלאים ושפע של מחמאות.לתשומת לבך
...
ראשית תודה על המידע.
זהו אומר שמחירי ה- 20 וה-10 כנראה יירדו עוד יותר.