אתה זקוק למשקפיים דחוףziv_r כתב:טלHD![]()
ואחרי שעשית את זה, לא רואים שום יתרון לאחד מהרסיברים בתחום של מחברי הרמקולים....
נראה אותך מחבר "בננות" של חוטי רמקול לחיבורים שבתמונה העליונה....

אתה זקוק למשקפיים דחוףziv_r כתב:טלHD![]()
ואחרי שעשית את זה, לא רואים שום יתרון לאחד מהרסיברים בתחום של מחברי הרמקולים....

כבעלים טרי של 3067 אעיד כי המחברים אכן נראים איכותיים יותר, בהשוואה לדנוןziv_r כתב:טלHD![]()

ערכתי וכתבתי שב- 3067 יש מחברים זהים, שנראה שנכנסו כבר לדגם ה- 1000 האמריקאי אךziv_r כתב:oriberko,
אני לא דן בזה, אלא על העליונות שיש למחברים של סדרת ה- AVENTAGE לפי דבריו של טלHD....

תודה רבה, צודק 100%.oriberko כתב:ערכתי וכתבתי שב- 3067 יש מחברים זהים, שנראה שנכנסו כבר לדגם ה- 1000 האמריקאי אךziv_r כתב:oriberko,
אני לא דן בזה, אלא על העליונות שיש למחברים של סדרת ה- AVENTAGE לפי דבריו של טלHD....
לא למקבילו האירופי....

כאן אתה דווקא טועה ידידי.טלHD כתב:תודה רבה, צודק 100%.oriberko כתב:ערכתי וכתבתי שב- 3067 יש מחברים זהים, שנראה שנכנסו כבר לדגם ה- 1000 האמריקאי אךziv_r כתב:oriberko,
לא למקבילו האירופי....
רק ב 3067 יש חיבורים כמו שיש בAVENTAGE כבר מ RX-A1000.
ראה בהשוואה תמונה ימנית (3067, RX-A1000/2000/3000)
ותמונה שמאלית ( 2067 ומטה )...
כמו שאמרתי, נסה לחבר חיבורי "בננות" לחיבורים משמאל....נראה אותך....

הפוך....oriberko כתב:כאן אתה דווקא טועה ידידי.טלHD כתב:תודה רבה, צודק 100%.oriberko כתב:ערכתי וכתבתי שב- 3067 יש מחברים זהים, שנראה שנכנסו כבר לדגם ה- 1000 האמריקאי אךziv_r כתב:oriberko,
לא למקבילו האירופי....
רק ב 3067 יש חיבורים כמו שיש בAVENTAGE כבר מ RX-A1000.
ראה בהשוואה תמונה ימנית (3067, RX-A1000/2000/3000)
ותמונה שמאלית ( 2067 ומטה )...
כמו שאמרתי, נסה לחבר חיבורי "בננות" לחיבורים משמאל....נראה אותך....
אותן טבעות פלסטיק שקיימות בתוך חיבורי הבננה ב- 2067 ומטה (ולדעתי ברוב המוחלט של הרסיברים)
קיימות גם ב- 3067, אני יודע כי הסרתי אותן לפני יומיים בעזרת מברג קטן![]()
אני משער שאנשי יחסי הציבור רצו להראות את המחבר הפנימי המוזהב ולכן טרחו לצלם בלעדיהן....

מה לא נכון? אני לא זוכר שראיתי התייחסות בManual לאיכות או מבנה החיבורים מאחור...ziv_r כתב:טלHD,
עדיף קודם לבדוק דברים ב- Manual במקום להגיד משפטים לא נכונים....

בודק מול היבואןziv_r כתב:טלHD,
רשמת שלא ניתן להסיר את המחברים בטרמינלים עבור חיבור כבלי רמקול בעלי חיבור בננה ברסיברים שאינם 3067, הדבר לא נכון, בהחלט ניתן.
בדוק את ה- Manual של הדגמים המדוברים, הדבר מוזכר....

ziv_r כתב:טלHD,
רשמת שלא ניתן להסיר את המחברים בטרמינלים עבור חיבור כבלי רמקול בעלי חיבור בננה ברסיברים שאינם 3067, הדבר לא נכון, בהחלט ניתן.
בדוק את ה- Manual של הדגמים המדוברים, הדבר מוזכר....

מעניין למה בדגמים האמריקאים אין "פקקים" והחיבור מגיע "מוכן" לכניסת בננות.sam22 כתב:גאוני!!!!!...