FILESONIC --> אמש רכשתי מנוי אך אני מקבל מחצית מרוחב הפס
טו טו טו טו והרי החדשות מפי SHLOMIS1Z
שוב טלפון מצידי , מעט איומים וספיגת כל הקנס מניב תוצאה של התערבות אחראי משמרת.
בקיצור רבותיי אין דבר כזה שזה בלתי אפשרי , הכל אפשרי.
עשו לי משהוא עם שלט רחוק משם.
והופ הכל טוב ויפה , הבנתי שיש קשר לגם ל SAFENET , אני בתהליכים לבטל זאת (הנבלות טוענים שזה בהיתחייבות).
אמשיך לעדכן .
שוב טלפון מצידי , מעט איומים וספיגת כל הקנס מניב תוצאה של התערבות אחראי משמרת.
בקיצור רבותיי אין דבר כזה שזה בלתי אפשרי , הכל אפשרי.
עשו לי משהוא עם שלט רחוק משם.
והופ הכל טוב ויפה , הבנתי שיש קשר לגם ל SAFENET , אני בתהליכים לבטל זאת (הנבלות טוענים שזה בהיתחייבות).
אמשיך לעדכן .
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
נו תראה איזה קטע.
הוריד לי עכשיו על 300KBPS אז התקשרתי לנטוויז'ן ואמרתי להם שאני יודע בוודאות שהם חוסמים לי.
אז הנציגה אמרה שיש עומס בלקוחות ויחזרו אליי.
ןכעבור חמש דקות הפלא ופלא אני מקבל 1.5MB/S
הוריד לי עכשיו על 300KBPS אז התקשרתי לנטוויז'ן ואמרתי להם שאני יודע בוודאות שהם חוסמים לי.
אז הנציגה אמרה שיש עומס בלקוחות ויחזרו אליי.
ןכעבור חמש דקות הפלא ופלא אני מקבל 1.5MB/S
"על החתום...."
עידכון ביקשתם...Hertz33 כתב:נא עדכן....
מה אמרת מה עשו?
ואיך הRATIO עכשיו?...
לאחר השיחה עם הנציג להזכירכם ,פיתאום המהירות חזרה לעצמה.
שלושה ימים של הורדות הניבו תוצאות לא הכי...
אז שוב טלפון (ממש לפני חצי שעה) , דיברתי עם נציג יבגני , תאמינו לי עושה הרושם שהבחור מבין עיניין.
"OK הוא אומר בתוך חצי דקה אתה תקבל את מלוא רוחב הפס , "
הבחור הכניס אותי ל CONFIG של הראוטר , ביטל איתי את ה FIREWALL המטופש שעשה לי צרות,
ועושה רושם שאכן הבעיה נפתרה , נעקוב על זה ונדווח.
שבת שלום חברים
כמה טיפוסי לקבוע עובדות,להכפיש.....לפני שנעשה בדיקה מעמיקה איפה הבעיהSHLOMIS1Z כתב:בקיצור נפלתי פה.
הישמרו לכם לבל להירשם ל FILESONIC.עם RAPIDHSRAE קיבלתי תמיד אבל תמיד את מלא רוחב הפס.
חבל לכם על הכסף .
בושה וחרפה .![]()
...
חברים יקרים עכשיו אני חוזר בי.
המהירות היא לא אותה המהירות , רוחב הפס המלא מנוצל רק ב כ 7% מהזמן.
ככל הנראה הבעייה עם ספק האינטרנט שבמקרה הזה הוא בזק בינלאומי.
הוצע לי חבילת GAMER בעלות של 20 ש"ח לחודש --> קיבלתי החלטה שלא אתן להם לעשוק אותי .
בתום 18 חודש אברח כל עוד נפשי בי , לספק אחר .
הלקח הוא לא לעשות התחייבויות ארוכות טווח (הן לספק ו /או לשרת) לפני שבודקים מ"ס ימים (גם אם טיפה יקר). אם אנו מרוצים מהשירות .
הוצע לי חבילת GAMER בעלות של 20 ש"ח לחודש --> קיבלתי החלטה שלא אתן להם לעשוק אותי .
הלקח הוא לא לעשות התחייבויות ארוכות טווח (הן לספק ו /או לשרת) לפני שבודקים מ"ס ימים (גם אם טיפה יקר). אם אנו מרוצים מהשירות .
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
תנסה להוריד אותם.SHLOMIS1Z כתב:חברים יקרים עכשיו אני חוזר בי.
הלקח הוא לא לעשות התחייבויות ארוכות טווח (הן לספק ו /או לשרת) לפני שבודקים מ"ס ימים (גם אם טיפה יקר). אם אנו מרוצים מהשירות ....
עשיתי גיימר בנטוויז'ן בעשרה שקלים לחודש ללא התחייבות.
מאז אני מוריד כ150GB ביום עם FILESERVE.
אתה צודק זה פשוט ניצול גס בישביל להוציא עוד כמה שקלים בחודש, אך אתה עם קיר לגב כרגע מול הספקית.
זה החלטה שלך כמובן. אבל אני עד עכשיו שילמתי 130 שקל ל2.5 מגה.
ועכשיו אני משלם כ115 ל12מגה + גיימר + פרימיום לFILESERVE ככה שאני מתנחם ברוע במיעוטו
מעניין, אני על 12 מגה בבזקבינלאומי עם FILESONIC ברוב הזמן עם 1.5M הורדה. אבל בגלישה (לא הורדה) מאתרים מחו"ל אני סובל בשעות היום ואני חושב לעבור מתשתית הוט לתשתית ADSL לכשתיגמר ההתחחיבות.
עם MEGASHARES רק בשעות הבוקר זה עולה למלוא רוחב הפס ומאמצע היום ועד הלילה זה זוחל. שביקשתי פעם גיימר אמרו לי שעם 12 מגה אין גיימר.!!
עם MEGASHARES רק בשעות הבוקר זה עולה למלוא רוחב הפס ומאמצע היום ועד הלילה זה זוחל. שביקשתי פעם גיימר אמרו לי שעם 12 מגה אין גיימר.!!
עזוב אותך , אין דבר כזה גיימר שמיימר , כמו שמעליי ציינו פה שזו דרך נוספת לעשות על הגב שלנו כסף.sky1sky10 כתב:מעניין, אני על 12 מגה בבזקבינלאומי עם FILESONIC ברוב הזמן עם 1.5M הורדה. אבל בגלישה (לא הורדה) מאתרים מחו"ל אני סובל בשעות היום ואני חושב לעבור מתשתית הוט לתשתית ADSL לכשתיגמר ההתחחיבות.
עם MEGASHARES רק בשעות הבוקר זה עולה למלוא רוחב הפס ומאמצע היום ועד הלילה זה זוחל. שביקשתי פעם גיימר אמרו לי שעם 12 מגה אין גיימר.!!...
אל תיתן להם את התענוג הזה.
גם אני לא מקבל מקסימום מהירות עם בזב"ל, אבל ברוב שעות היום מקבל מהירות סבירה (70%) רוחב פס.
כבר ציינתי בכמה שרשורים, שאם אין שיפור משמעותי אליהם אני לא חוזר (כבל תת ימי???) ובטח שלא בהתחייבות.
כבר ציינתי בכמה שרשורים, שאם אין שיפור משמעותי אליהם אני לא חוזר (כבל תת ימי???) ובטח שלא בהתחייבות.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
האמת רציתי לתת להם את התענוג אבל הם סירבו !!SHLOMIS1Z כתב:עזוב אותך , אין דבר כזה גיימר שמיימר , כמו שמעליי ציינו פה שזו דרך נוספת לעשות על הגב שלנו כסף.sky1sky10 כתב:מעניין, אני על 12 מגה בבזקבינלאומי עם FILESONIC ברוב הזמן עם 1.5M הורדה. אבל בגלישה (לא הורדה) מאתרים מחו"ל אני סובל בשעות היום ואני חושב לעבור מתשתית הוט לתשתית ADSL לכשתיגמר ההתחחיבות.
עם MEGASHARES רק בשעות הבוקר זה עולה למלוא רוחב הפס ומאמצע היום ועד הלילה זה זוחל. שביקשתי פעם גיימר אמרו לי שעם 12 מגה אין גיימר.!!...
אל תיתן להם את התענוג הזה....