סוף סוף זה קרה - קניתי Sony Bravia LCD 40" .....! :-))
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עם אחריות של ישפאר הוא נמכר סביבות 16500-17000 ש"ח. בחנויות.
לפי בדיקתי המחיר עם 5 שנים
אחריות של ישםאר הוא לפחות 18500 ש"ח.
איפה ראית מכשיר כזה במחיר 16500--17000?
איפה ראית מכשיר כזה במחיר 16500--17000?
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני לא רוצה לפרסם כאן את אף אחד. אם באמת חשוב לך, תשלח לי הודעה בפרטי. לא מדובר על רשת גדולה, אבל עדיין רשת של חנויות.בטוח ישפאר ב 100%.
אפשר להשיג בפחות מ 16K עם אחריות של ישפאר
תבדקו באתר גיזמו - המכירות שם נסגרות סביב ה 16K (נכון ללפני שבועיים - יכול להיות שהמחיר ירד עוד) - וזה מיבוא של ישפאר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איך אתה מחובר?סלבדור כתב:קניתי גם סוני ברוויה 40 אינצ'.
אני מחובר ליס.
את האמת אני די מאוכזב.
מעוניין לראות עוד תגובות של בעלי הטלוויזיה הזאת.
בנוסף, איך אפשר לדעת שאני מקבל את איכות התמונה המקסימלית שיס אמורה לתת?
תודה....
איזה ממיר יש לך?
גם אני קניתי סוני ברוויה 40 אינצ' ואני מאוד מאוד מאוכזב.
ניסיתי את כל סוגי החיבורים (SCART to SCART עם RGB ו-COMPOSITE וגם SCART ל-SVIDEO), אבל עדיין התצוגה מאוד מאכזבת - אני מחובר לממיר 3100S (ניסיתי גם עם PACE 1000).
ניסיתי את כל סוגי החיבורים (SCART to SCART עם RGB ו-COMPOSITE וגם SCART ל-SVIDEO), אבל עדיין התצוגה מאוד מאכזבת - אני מחובר לממיר 3100S (ניסיתי גם עם PACE 1000).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
YC וסלבדור,
צריך לזכור שהמסך לא עושה יש מאין, אם איכות השידור גרועה אזי לא תקבלו פתאום משהו נפלא ב-LCD.
להפך, בגלל ההפרדה הגבוהה החסרונות מודגשים עוד יותר !
לדעתי יש כאן בעיה של תאום ציפיות. כמו כן, לא נראה לי שב- LCD מקבילות של טושיבה או פיליפס תראה יותר טוב- זה המסך והשידורים.
לכל מי ששואל אותי היום מה לקנות, אני מסביר שלא יצפה לשיפור האיכות בצפייה בטלוויזיה יום-יומית, אלא לשיפור בחוויה הכוללת בגלל הגודל, ושיפור עצום באיכות הצפייה ב-DVD.
אני שב ומזכיר שאחרי החלפת ממיר ל-3100 ומעבר ל-RGB, אצלי לפחות חל שיפור משמעותי ומספק.
למי שיש בעיה להחליף את הממיר ל-3100, שיגיד שהוא רוצה להחליף בגלל היציאות האודיו הדיגיטליות - את זה אין בממירים הישנים להבדיל מ-RGB ולכן הם יחליפו בלי בעיות.
צריך לזכור שהמסך לא עושה יש מאין, אם איכות השידור גרועה אזי לא תקבלו פתאום משהו נפלא ב-LCD.
להפך, בגלל ההפרדה הגבוהה החסרונות מודגשים עוד יותר !
לדעתי יש כאן בעיה של תאום ציפיות. כמו כן, לא נראה לי שב- LCD מקבילות של טושיבה או פיליפס תראה יותר טוב- זה המסך והשידורים.
לכל מי ששואל אותי היום מה לקנות, אני מסביר שלא יצפה לשיפור האיכות בצפייה בטלוויזיה יום-יומית, אלא לשיפור בחוויה הכוללת בגלל הגודל, ושיפור עצום באיכות הצפייה ב-DVD.
אני שב ומזכיר שאחרי החלפת ממיר ל-3100 ומעבר ל-RGB, אצלי לפחות חל שיפור משמעותי ומספק.
למי שיש בעיה להחליף את הממיר ל-3100, שיגיד שהוא רוצה להחליף בגלל היציאות האודיו הדיגיטליות - את זה אין בממירים הישנים להבדיל מ-RGB ולכן הם יחליפו בלי בעיות.
סלבדור
את המסקנה שרשמת אנחנו מנסים להסביר לאנשים כבר המון המון זמן ( תבדוק בשירשורים ) במיוחד לאנשים שרוב הצפייה שלהם היא בשידורי טלוויזיה ,דורשים מסך גדול ובעלי תקציב מוגבל יחסית כאשר ברור שהפלזמות יותר סלחניות בשידורים נחותים יחסית.
בממירים יש את אופצית חיבור ה SCART ולכן אם יש לך במסך חיבור SCART אז אין בעיה,
אופציה שניה , לרוב המסכים יש SVIDEO אז חיבור מ SCART ל SVIDEO
רוב המסכים מגיעים גם עם קומפננט אז אפשר לחבר עם טרנסקודר.
את המסקנה שרשמת אנחנו מנסים להסביר לאנשים כבר המון המון זמן ( תבדוק בשירשורים ) במיוחד לאנשים שרוב הצפייה שלהם היא בשידורי טלוויזיה ,דורשים מסך גדול ובעלי תקציב מוגבל יחסית כאשר ברור שהפלזמות יותר סלחניות בשידורים נחותים יחסית.
בממירים יש את אופצית חיבור ה SCART ולכן אם יש לך במסך חיבור SCART אז אין בעיה,
אופציה שניה , לרוב המסכים יש SVIDEO אז חיבור מ SCART ל SVIDEO
רוב המסכים מגיעים גם עם קומפננט אז אפשר לחבר עם טרנסקודר.