הסתבכתי קשות עם מפצל DVI לפיצול 2 צגים

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241

שליחה

אתה מכיר יצרן אחר של ג'יפורס???

http://www.nvidia.com/page/geforce8.html

"אם אני אעדכן דרייברים יש סיכוי שתהיה בעיה לאחר מכן למשל שהם לא יתמכו או לא תוצג בכלל תמונה ? "
לא יודע, תנסה ותגיד לנו... בכל מקרה תמיד יש REVERSE או RECALL לגרסה הישנה...

סבבה שכל מסך עובד בנפרד, אבל אנו כאן בכדי לעזור לך להפעיל את שניהם ביחד.

פרטים על המחשב יעזרו מאוד
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

נמו789 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

שליחה

הלוח אם
BLKDG31PR G31

intel(R) core(TM) duo CPU
E8400 @ 3.00GHz
2GB RAM 3.00GHz
לוח אם BLKDG31PR G31
350GB זיכרון

בקשר לדרייברים עדיין לא הבנתי איך מורידים אשמח לקבל הסבר
תודה

נמו789 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

טוב הצלחתי להתקין את הדרייברים וניתן להציג בשני המסכים אבל אי אפשר להגדיר רזולוציה לכל אחד בנפרד
אלה רק אחת לשניהם
ואין בכלל אופציה ל 1440X900 ולא 1080X1920

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

נמו789, בכרטיסים של NVIDIA המשמעות של שכפול תמונה לשני צגים היא בדיוק מה שהמילה "שכפול" אומרת וזה כולל גם את שכפול הרזולוציה.

הדרך היחידה להציג את אותה תמונה בשנימסכים נפרדים היא לדאוג לכך שאתה משדר רזולוציה ששני המסכים מסוגלים ומוכנים לקבל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

נמו789 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Catskinner כתב:נמו789, בכרטיסים של NVIDIA המשמעות של שכפול תמונה לשני צגים היא בדיוק מה שהמילה "שכפול" אומרת וזה כולל גם את שכפול הרזולוציה.
הלוואי וזה היה שכפול הרזולוציה .זה לא מאפשר את הרזולוציות של שני המסכים
הדרך היחידה להציג את אותה תמונה בשנימסכים נפרדים היא לדאוג לכך שאתה משדר רזולוציה ששני המסכים מסוגלים ומוכנים לקבל.
אם המסך מחשב יהיה גם FULL HD אז באופן וודאי שיהיה אפשר לעבוד עם המפצל VDI והרזולוציות של שני המסכים תיהיה 1080X1920 ?
...
כל אחד שאני מסביר לו שיש לי את הבעייה הזאת אומר לי "מה הבעיה ?! כנס תגדיר כל מסך בנפרד"
אי-אפשר !! הלוואי ויכולתי :!:

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303

שליחה

עשית ששני המסכים יציגו אותה תמונה או שאתה יכול להעביר חלונות ממסך למסך ? אם שניהם מציגים את אותה תמונה אתה יכול להשתמש רק ברזולוציה שני המסכים יכולים להציג, אם אחד 720P והשני 1080P שניהם יציגו ב-720P, אם תעשה ששני המסכים לא יציגו אותה תמונה תוכל לבחור רזולוציה שונה לכל מסף, כנס להגדרות של המסך, לחיצה עם עכבר ימני על השולחן עבודה PERSONALIZE ( לא יודע מה רשום בעברית ) ואז DISPLAY ותבחר CHANGE DISPLAY SETTING שם תגדיר שהם לא יציגו את אותה תמונה

putin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה

כמה יציאות וידאו יש לך מהכרטיס מסך? אם יש לך 2 יציאות (אפילו אם אחת VGA - בדר"כ מקבלים מתאם מ-VGA ל-DVI) תחבר לכל אחת כבל נפרד, לכל מסך וזה אמור לפתור לך את הבעיות (לפי מה שידוע לי). לדעתי, שאתה מפצל כבל DVI אחד ל-2 מסכים, כמות התעבורה של המידע בכל רגע ורגע שהמסך יקבל מהכרטיס מסך תקטן ואולי בגלל זה לא יתאפשר לך להגיע לרזולוציות הרצויות עם הכבל שלך.

חזור אל “כבלים ואביזרים”