moco כתב:אי הוודאות זה הגורם מספר אחד בירידת המחיר, לא ירידה אמיתית במצב הטכני או האסתטי של הסחורה....
מה נסגר עם אנשים שמוכרים ציוד קולנוע ביתי משומש?!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ממש לא רלוונטי מה היה מחירו לפני 3 שנים.oriberko כתב:ה- SB3 שמפורסם בלוחות ב- 700 ש"ח, עלה לי 700 ש"ח כשקניתי
אותו חדש לפני כ- 3 שנים...
רלוונטי מחיר חדש היום או מחיר חדש של הדגם שהחליף אותו.
יש מכשירי DVD שנמכרו בזמנו באלפי ש"ח, למשל דנון 3910 שמוצא למכירה בלוח. האם זה רלוונטי שבזמנו הוא נמכר באזור ה 8000 ש"ח?
אגב, אחלה מכשיר....
ארז
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
במקרה זה יש שיטת מצליח אבל גם אני מכיר את הרעיון שמוצר משומש אמור להמכר כ 50 אחוז ממחיר חדש
אלא אם כן מדובר במוצר נחשק מאוד שהביקוש עליו גבוה.
מניסיון רסיבר מאיכות טובה שנמכר ב 7000 ש"ח ושהיה בשימוש כמה שנים ועדיין במצב טוב יכול להמכר ב 1000עד 2000 ש"ח לגבי מוצרים חדשים יותר זה מאוד תלוי במצב המוצר וכמה המוכר או הקונה לחוצים.
בתחום המזרימדיות היותר יקרות שעלו חדשים כ 2000 ש"ח עד 3000 ש"ח מקובל למכור במחיר של 1000 עד 1800 ש"ח כולל דיסק קשיח ובהתאם למצב המכשיר ולשנתון שלו. הרבה פעמים המזרימדיה נמכרת יותר בגלל הדיסק הקשיח והמבין יבין...
כפי שציין ארז_וחני הכל עניין של היצע וביקוש.
אלא אם כן מדובר במוצר נחשק מאוד שהביקוש עליו גבוה.
מניסיון רסיבר מאיכות טובה שנמכר ב 7000 ש"ח ושהיה בשימוש כמה שנים ועדיין במצב טוב יכול להמכר ב 1000עד 2000 ש"ח לגבי מוצרים חדשים יותר זה מאוד תלוי במצב המוצר וכמה המוכר או הקונה לחוצים.
בתחום המזרימדיות היותר יקרות שעלו חדשים כ 2000 ש"ח עד 3000 ש"ח מקובל למכור במחיר של 1000 עד 1800 ש"ח כולל דיסק קשיח ובהתאם למצב המכשיר ולשנתון שלו. הרבה פעמים המזרימדיה נמכרת יותר בגלל הדיסק הקשיח והמבין יבין...
כפי שציין ארז_וחני הכל עניין של היצע וביקוש.
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני יכול להגיד לכם שיש הרבה חנויות בתחום שנסגרו בבאר שבע, בגלל עניין המחירים. מותג ידוע מפורסם מכר ציוד מתצוגה ב-5 אחוז הנחה. כ"כ, מכר ב-10 אחוזים הנחה מוצר "תקול", כשההסבר זה "תן לרוסים, תיקון יעלה לך 100 שקל"). בסוף, הרבה מוצרים נזרקים ליד פחי הזבל, שם מצאתי רסיבר ק"ב של פיוניר כמעט חדש ועובד, סאב וופר של פולק אודיו, כמעט חדש ועובד, זוג סטילייטס - חדשים, פטיפון (אחרי החלפת רצועה - עובד), שני סאבים קטנים (עובדים) ומחשב פנטיום מעט ישן, שהפכתי לנגן מדיה-מחשב הורדות.
כשרציתי לקנות סטרימר, הלכתי ליד שניה ובחנות - חדש חדיש עלה הרבה הרבה פחות. אתה צודק.
כשרציתי לקנות סטרימר, הלכתי ליד שניה ובחנות - חדש חדיש עלה הרבה הרבה פחות. אתה צודק.
דני בלר
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ישנם מוצרים שבמחירם הריאלי כ"יד 2", עדיף שיישארו במשפחה.
קחו לדגומא סלולארים. ממש לא שווה למכור, עדיף שיישארו במשפחה.
רסיבר, בשביל לכור אותו ב-1000 ש"ח, עדיף כבר להוריש.
אנשים מעדיפים לזרוק חכה ביד 2, עם מחיר פחות ריאלי, מה יש להם להפסיד..
לפני כמה חודשים רציתי למכור ממתג HDMI שמחירו מעל 400$.
נתתי מחיר נמוך, רק כי לאשתי נמאס מהקרטון שתופב לה מקום, וגם איתו לא מכרתי אותו..
בסוף הוא נשאר אצלי, לכל מקרה..
קחו לדגומא סלולארים. ממש לא שווה למכור, עדיף שיישארו במשפחה.
רסיבר, בשביל לכור אותו ב-1000 ש"ח, עדיף כבר להוריש.
אנשים מעדיפים לזרוק חכה ביד 2, עם מחיר פחות ריאלי, מה יש להם להפסיד..
לפני כמה חודשים רציתי למכור ממתג HDMI שמחירו מעל 400$.
נתתי מחיר נמוך, רק כי לאשתי נמאס מהקרטון שתופב לה מקום, וגם איתו לא מכרתי אותו..
בסוף הוא נשאר אצלי, לכל מקרה..
...
- beller
- חבר פעיל במיוחד

אגב, לפני שבועיים מצאתי LCD 32", ליד הפח. חבר לקח אותה ותיקן אותה - כל מה שנדפק זה החיבור של הוידאו RCA. מטעמי חמדנות אני לא מגלה לכם את מיקום פח הזבל שלי.... תחטטו בזבל שלכם.
דני בלר
- beller
- חבר פעיל במיוחד

יש לי טייפ קאסוגה וינטאג' - סאונד אנאלוגי נהדר, בימת צליל יחודית, פירוט וחום. נקנה אצל מומו מהמימים בפסג' סרול בבאר שבע ב-1978 ב-3000 לירות, מבקש עליו 2000 דולר - מחיר מציאה ואני יוסיף עליו פוסטר של השייח' מואיזו, חבילת קבב תורכי, חצי קילו נקניקיות מרגז' אודיוליפיות ומאחייה מההילולה בנתיבות (הילולה לבחירה).
מחיר אחרון.
הצעות: תא 25 במעצר באר שבע. סתם הושיבו אותי על שכרות, אמרתי להם שזה מהסירופ שיעול.
מחיר אחרון.
הצעות: תא 25 במעצר באר שבע. סתם הושיבו אותי על שכרות, אמרתי להם שזה מהסירופ שיעול.
דני בלר
- beller
- חבר פעיל במיוחד

התכוונתי הימאים, לא הימימים. יש דבר כזה בבאר שבע, ימאים. זה דוכנים של ציוד אלקטרוני יענו מוברח. קשה להאמין, אבל הם עדיין פעילים, כי יש הרבה אנשים בלי מחשבים, שקונים מוסיקה על קסטות וקצת על דיסקים, שירים באתיופית, קווקזית, גרוזינית, יש אחד שמתמחה בשירי עבריינים ברוסית, אתמול עברתי משם האיש אמר לי "ביז'ו, בוא חמוד. יש לי פה בובה רמקול, תביא 100 שקל, זה משהו אמריקה, מיוחד". המוצר המדובר הוא רמקול עם לדים ירוקים, צהובים ואדומים, שנדלקים לפי המוסיקה. "זה דיסקו בבית", הוא אמר לי. הוא גם היה נורא נחמד ועשה לי הדגמה עם קסטה בתורכית כי "כולם שומעים תורכית, קווקזים קרוזינים איטיופים", כדבריו.
אני חייב לכתוב סקירה על היצע ציוד ההיי אנד בבאר שבע, הכוללת פירמות כמו טובישי, סאני, איי.סי.סי, AMERIKAN ELECTRIC, SAUND ELEGANTY (טעויות הכתיב במקור), טלוויזיות LCD של VISHION EIROPEI (ככה כתוב) שזה "חברה מאירופה אותו דבר כמו פיליפס, רק השם שונה".
אני ממש לא יכול להתאפק גם בנושא האלכוהול: יש YAGER MISTER ב-40 שקל (חנן, אתה צריך ספירט לתקליטים?), יש וודקה "SUPER AMERIKAN", לא יודע מה הקטע פה לכתוב על כל דבר AMERIKAN עם K.
טוב אני זז לימאים, לקנות ג'ינס LIVAI"S ולשתות אספרסו בוץ (בחיי תבואו לבאר שבע, יש דבר כזה בפסג') עם בורקס-ביצה-חריף.
אני חייב לכתוב סקירה על היצע ציוד ההיי אנד בבאר שבע, הכוללת פירמות כמו טובישי, סאני, איי.סי.סי, AMERIKAN ELECTRIC, SAUND ELEGANTY (טעויות הכתיב במקור), טלוויזיות LCD של VISHION EIROPEI (ככה כתוב) שזה "חברה מאירופה אותו דבר כמו פיליפס, רק השם שונה".
אני ממש לא יכול להתאפק גם בנושא האלכוהול: יש YAGER MISTER ב-40 שקל (חנן, אתה צריך ספירט לתקליטים?), יש וודקה "SUPER AMERIKAN", לא יודע מה הקטע פה לכתוב על כל דבר AMERIKAN עם K.
טוב אני זז לימאים, לקנות ג'ינס LIVAI"S ולשתות אספרסו בוץ (בחיי תבואו לבאר שבע, יש דבר כזה בפסג') עם בורקס-ביצה-חריף.
דני בלר
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
איך יש ימאים בלי ים ?beller כתב:התכוונתי הימאים, לא הימימים. יש דבר כזה בבאר שבע, ימאים. זה דוכנים של ציוד אלקטרוני יענו מוברח. קשה להאמין, אבל הם עדיין פעילים, כי יש הרבה אנשים בלי מחשבים, שקונים מוסיקה על קסטות וקצת על דיסקים, שירים באתיופית, קווקזית, גרוזינית, יש אחד שמתמחה בשירי עבריינים ברוסית, אתמול עברתי משם האיש אמר לי "ביז'ו, בוא חמוד. יש לי פה בובה רמקול, תביא 100 שקל, זה משהו אמריקה, מיוחד". המוצר המדובר הוא רמקול עם לדים ירוקים, צהובים ואדומים, שנדלקים לפי המוסיקה. "זה דיסקו בבית", הוא אמר לי. הוא גם היה נורא נחמד ועשה לי הדגמה עם קסטה בתורכית כי "כולם שומעים תורכית, קווקזים קרוזינים איטיופים", כדבריו.
טוב אני זז לימאים, לקנות ג'ינס LIVAI"S ולשתות אספרסו בוץ (בחיי תבואו לבאר שבע, יש דבר כזה בפסג') עם בורקס-ביצה-חריף....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מצטער אבל אני מסרב בתוקף להאמין שבבאר שבע באמת גרים אנשים ושהיא יותר מתחנה מרכזית של אגד בדרך לבסיסים בדרום.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner
התחנה המכזית בבאר שבע היא הרבה יותר מסתם תחנה מרכזית.
1. הם נותנים לך את ההזדמנות להתחרט לפני שאתה ממשיך לדימונה
2. לחזור בתשובה בדרך לבסיס
3. לקנות ידיעות אחרונות שהודפס בטעות בשקל (או לפחות ככה זה היה לפני 9 שנים)
ועוד...
התחנה המכזית בבאר שבע היא הרבה יותר מסתם תחנה מרכזית.
1. הם נותנים לך את ההזדמנות להתחרט לפני שאתה ממשיך לדימונה
2. לחזור בתשובה בדרך לבסיס
3. לקנות ידיעות אחרונות שהודפס בטעות בשקל (או לפחות ככה זה היה לפני 9 שנים)
ועוד...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
החזקתי את הבטן..beller כתב:התכוונתי הימאים, לא הימימים. יש דבר כזה בבאר שבע, ימאים. זה דוכנים של ציוד אלקטרוני יענו מוברח. קשה להאמין, אבל הם עדיין פעילים, כי יש הרבה אנשים בלי מחשבים, שקונים מוסיקה על קסטות וקצת על דיסקים, שירים באתיופית, קווקזית, גרוזינית, יש אחד שמתמחה בשירי עבריינים ברוסית, אתמול עברתי משם האיש אמר לי "ביז'ו, בוא חמוד. יש לי פה בובה רמקול, תביא 100 שקל, זה משהו אמריקה, מיוחד". המוצר המדובר הוא רמקול עם לדים ירוקים, צהובים ואדומים, שנדלקים לפי המוסיקה. "זה דיסקו בבית", הוא אמר לי. הוא גם היה נורא נחמד ועשה לי הדגמה עם קסטה בתורכית כי "כולם שומעים תורכית, קווקזים קרוזינים איטיופים", כדבריו.
טוב אני זז לימאים, לקנות ג'ינס LIVAI"S ולשתות אספרסו בוץ (בחיי תבואו לבאר שבע, יש דבר כזה בפסג') עם בורקס-ביצה-חריף....
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100