עזרה לגבי איזו מע׳ הפעלה להתקין על אקסטרימר אולטרה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כפתור ימני על אייקון הווליום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זה מה שעשיתי.
שולח אותי ישירות להגדרות הקול של realteac , תחת הלשונית המדוברת הdts מסומן וכפי שכתבתי קודם בבדיקת סאונד הdts במגבר נדלק עד לסיום הבדיקה.
אבלללל בהקרנת סרט המוגדר כdts לא מצליח לגרום למגבר לזהות שוב את האות.
הבעיה מחמירה כאשר אני עובד עם xbmc הוא מיד רושם שלא נמצא תמיכה בסאונד רק במצב אנלוגי ניתן לשמוע.
שולח אותי ישירות להגדרות הקול של realteac , תחת הלשונית המדוברת הdts מסומן וכפי שכתבתי קודם בבדיקת סאונד הdts במגבר נדלק עד לסיום הבדיקה.
אבלללל בהקרנת סרט המוגדר כdts לא מצליח לגרום למגבר לזהות שוב את האות.
הבעיה מחמירה כאשר אני עובד עם xbmc הוא מיד רושם שלא נמצא תמיכה בסאונד רק במצב אנלוגי ניתן לשמוע.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תנסה לשחק בהגדרות האודיו של XBMC עם הגדרת ההתקן ממנו אתה מוציא אודיו. נסה גם את ה-Default Device וגם את ההתקן של ה-SPDIF.
תנסה גם את התוכנה Boxee.
תנסה גם את התוכנה Boxee.
ניסיתי את כל מה שכתבת 1 ל 1 בשבועעים האחרונים ללא הצלחה.
האם יש קשר בין הבעיה שלי לקישור:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1382581
תודה.
האם יש קשר בין הבעיה שלי לקישור:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1382581
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממש לא קשור.
אין שום בעייה עם ניגון DTS ו-DD על אקסטרימר אולטרה. אתה כנראה היחיד כאן שזה לא עובד לו.
ניסית את התוכנה Boxee?
אתה יכול לנסות גם את הנגן MPC HC, כאשר אתה מתקין ומגדיר אותו על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו נמצא בראש פורום זה.
אין שום בעייה עם ניגון DTS ו-DD על אקסטרימר אולטרה. אתה כנראה היחיד כאן שזה לא עובד לו.
ניסית את התוכנה Boxee?
אתה יכול לנסות גם את הנגן MPC HC, כאשר אתה מתקין ומגדיר אותו על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו נמצא בראש פורום זה.
גם לי יש בעיה עם DTS שלא עובד עם האקסרימר אולטרא
אני כבר חודש מנסה בכל דרך לקבל אות DTS מהאולטרא ללא הצלחה. אני משתמש במערכת ההפעלה OS שמגיעה עם האולטרה ותוכנת ה XBMC לצפיה בוידאו. האודיו מחובר ישירות למגבר אונקיו עם כבל אופטי. אני מצליח לקבל אות דיגיטלי אבל רק DOLBY ולא DTS למרות שהקובץ מכיל DTS. יש לי גם אקסטירמר רגיל שבו אני כן מצליח לקבל אות DTS ללא שום בעיה. קראתי כבל בהרבה פורומים וביזבזתי שעות ולילות ועדיין לא הצלחתי ולכן שוקל להחזיר את המכשיר מכיוון שבאג גם לא נותנים תמיכה לבעיות כאלו. גם המקלדת האלחוטית לא מתפקדת. היא תיפקדה קצת בהתחלה עם הרבה קירטועים ועכשיו לא מתפקדת בכלל.
- alicenir
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
תוודא שהסרט שאתה מנגן הוא לא DTS-MA מפני ש-XBMC בגרסא 10.1 עדיין לא תומך בפורמטים החדשים של הסאונד, BOXEE לעומת זאת כן תומך. ה-XTREAMER הרגיל שהוא לא מחשב יודע לנגן את כל הפורמטים ולעשות DOWNMIX כשצריך מפני שיש לו את המערכת הפעלה EMBEDDED בתוכו.
לי יש את ה-ULTRA כבר חודש עם WIN7 PRO 32BIT ואני מאד מאד מרוצה! מריץ XBMC עם סקין ELIPESIS בשני פרופילים, אחד לאודיו WASAPI מחובר ל-DAC חיצוני וישירות למגבר סטריאו, הפרופיל השני לסרטים בלבד מקונפג לסאונד 5.1 DTS וכו.....
התקנתי עליו SABNZBD ואפליקצייה שלהם גם לאייפון, מוריד סרטים ישירות ל-ULTRA דרך USENET, ועם זה לא מספיק אז גם יש ל-SABNZBD פלאגין ל-XBMC ואז אני בכלל מוריד ישירות דרך ה-XBMC. החיים שלי עכשיו כל כך קלים לאחר 3 שנים עם HDX1000 וגם עם TVIX לפני כן. הזמנתי מ-XTREAMER את ה-SSD החדש שלהם שאמור להשלח כבר ב-15 לאוגוסט, נבדוק ביצועים אחרי ההתקנה.
אישית לא ממש משנה לי עם ה-WIN7 עולה תוך דקה או דקה וחצי.
לי יש את ה-ULTRA כבר חודש עם WIN7 PRO 32BIT ואני מאד מאד מרוצה! מריץ XBMC עם סקין ELIPESIS בשני פרופילים, אחד לאודיו WASAPI מחובר ל-DAC חיצוני וישירות למגבר סטריאו, הפרופיל השני לסרטים בלבד מקונפג לסאונד 5.1 DTS וכו.....
התקנתי עליו SABNZBD ואפליקצייה שלהם גם לאייפון, מוריד סרטים ישירות ל-ULTRA דרך USENET, ועם זה לא מספיק אז גם יש ל-SABNZBD פלאגין ל-XBMC ואז אני בכלל מוריד ישירות דרך ה-XBMC. החיים שלי עכשיו כל כך קלים לאחר 3 שנים עם HDX1000 וגם עם TVIX לפני כן. הזמנתי מ-XTREAMER את ה-SSD החדש שלהם שאמור להשלח כבר ב-15 לאוגוסט, נבדוק ביצועים אחרי ההתקנה.
אישית לא ממש משנה לי עם ה-WIN7 עולה תוך דקה או דקה וחצי.
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"