אז התחדשתי (בפעם הראשונה) - ברסיבר ורמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
kziv פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87

שליחה

almogc

ברור לי שהקנייה, החוויה, התהליך עצמו הוא באמת אך ורק בשבילי.
אבל- בתור אחד שלא מחשיב את עצמו עדיין ברמת ידע, הבנה ומומחיות בתחום, ואחד שאת צעדיו הראשונים החל פה בפורום - אני אשקר אם אגיד שדעת חברי הפורום, שבאמת עזר וכיוון בהתחלה - לא חשובה לי.

ותודה :wink:

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

kziv כתב:almogc

ברור לי שהקנייה, החוויה, התהליך עצמו הוא באמת אך ורק בשבילי.
אבל- בתור אחד שלא מחשיב את עצמו עדיין ברמת ידע, הבנה ומומחיות בתחום, ואחד שאת צעדיו הראשונים החל פה בפורום - אני אשקר אם אגיד שדעת חברי הפורום, שבאמת עזר וכיוון בהתחלה - לא חשובה לי.

ותודה :wink:
...
אל תתבלבל ידידי,

אין ספק שהתייעצות לקראת הרכישה אכן יכולה לתרום (לפעמים יותר לפעמים פחות).
אני התכוונתי לאחר הרכישה :wink:

"רמת ידע" - עזוב את המושג הזה, הכול שטויות, האוזן שלך בעלת הידע שאתה צריך (i) (Y)

kziv פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87

שליחה

האמת שאני אשמח עכשיו לעזרה נוספת:
איך לכוון/לתלות את הרמקולים?

אני כרגע בעבודה וקשה לי להעלות תמונות של הסלון או להגיד את הגודל.

אבל בגדול אני אשמח לדעת בערך - באיזה גובה לתלות, ובצדדים - באיזה מרחק מהספה - האם קרוב/רחוק?

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

kziv

קודם כל תתחדש ותהנה מהמערכת (Y)

אין טעם לנסות לקבל כעת דעות וחיזוקים. אם כבר מתייעצים, אז לפני הקניה, ולא אחרי. אלא אם כן, יש עוד אפשרות לעשות שינויים...

דבר אחד אני לא מסוגל להבין.
רכשת את המוצרים בחנות מתמחה, תמורת סכום לא מבוטל.
אתה עוד מחלק להם תשבוחות על השירות וממליץ עליהם. אז לכל הרוחות, מדוע הם לא יכלו לבוא אליך הביתה, ולהתקין אצלך את המערכת ???

יש פה המון משתמשים, שמסוגלים להתקין מערכת כזו (ואף הרבה יותר מורכבות ממנה) בעיניים עצומות ויד אחת קשורה מאחורי הגב, אבל אני מבין שאתה לא בדיוק מאלה.
אין צורך להתבייש בכך. גם אני כמוך, ולכן בכל רכישה, דאגתי לכך שהעבודה תבוצע אצלי בצורה המקצועית ביותר. וזאת בכדי שאוכל ליהנות מהציוד בצורה מיידית, ובלי נטילת סיכון של נזקים/עוגמת נפש, העלולים לצוץ כתוצאה מהתקנה בלתי נכונה.

ואם בכל זאת הציעו לך התקנה, אבל העדפת לחסוך את הכסף שדרשו ממך, אז לפחות הייתי מצפה מהחנות שיתנו לך הדרכה מלאה, כיצד לבצע זאת, ולא לתת לך "לשבור את הראש" בעצמך...

cohen87
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69

שליחה

מחיר טוב
נערך לאחרונה על ידי cohen87 ב 24/06/2011 20:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

cohen87 כתב:איך השגת כזה מחיר כשלפי האתר זה עולה בערך 6000 ש"ח ?
...
אתה יכול לקחת את המחירים שמוצגים באתרים (בתחום הסטריאו\ק"ב במיוחד) בערבון מוגבל...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

תתת :)
העם דורש..... כל מיני דברים

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”