אני עדיין לא מבין... אתה מחבר את הDVR למסך? כיצד? VGA? BNC? בכל מקרה גם את הסאונד אתה יכול להיציא דרך הרמקולים של המסך...
או שאתה רוצה לשמוע מה DVR ולראות משהו אחר?
בכל מקרה אם הDVR נמצא במקום אחר ואתה עדיין מעוניין לשמוע ממנו ברמקולים שקועים, תוכל להרכיב זוג רמקולים 6" שמיועדים למערכת כריזה + מגבר PA40 קטן וזהו... סיפור לא יקר
רמקולים מוגברים שקועים כמעט לא תמצא בשוק כי זה לא פרקטי שהמגבר חסום ללא אפשרות אוורור...
אגב, אני רואה שזה משרד, תוכל להרכיב את הרמקולים בתקרה של החדר ולא חייב דווקא בנישה.
רמקולים קטנים למחשב שקועים בקיר (גבס) - יש דבר כזה ?
ה DVR הוא כרטיס שנמצא בתוך המחשב.JEXY כתב:אני עדיין לא מבין... אתה מחבר את הDVR למסך? כיצד? VGA? BNC? בכל מקרה גם את הסאונד אתה יכול להיציא דרך הרמקולים של המסך...
או שאתה רוצה לשמוע מה DVR ולראות משהו אחר?
בכל מקרה אם הDVR נמצא במקום אחר ואתה עדיין מעוניין לשמוע ממנו ברמקולים שקועים, תוכל להרכיב זוג רמקולים 6" שמיועדים למערכת כריזה + מגבר PA40 קטן וזהו... סיפור לא יקר
רמקולים מוגברים שקועים כמעט לא תמצא בשוק כי זה לא פרקטי שהמגבר חסום ללא אפשרות אוורור...
אגב, אני רואה שזה משרד, תוכל להרכיב את הרמקולים בתקרה של החדר ולא חייב דווקא בנישה....
מהמחשב אני מוציא כבל VGA שמגיע עד למסך שאמור להיות ממוקם איפה שהסברתי לפי התמונה המצורפת.
אני רוצה שערוץ הקול יהיה נפרד לכן אני לא רוצה לשמוע מהרמקולים של המסך.
לגבי מה שאמרת -- > "רמקולים 6" שמיועדים למערכת כריזה + מגבר PA40 " תוכל לספק לי לינק למערכת כזאת בבקשה ? ואיפה אני שם את המגבר ?
זה משרד בתוך הבית ולא נראה שאתחיל לעשות הנמכות תקרה עכשיו.
תודה