רמקולים קטנים למחשב שקועים בקיר (גבס) - יש דבר כזה ?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

אני עדיין לא מבין... אתה מחבר את הDVR למסך? כיצד? VGA? BNC? בכל מקרה גם את הסאונד אתה יכול להיציא דרך הרמקולים של המסך...
או שאתה רוצה לשמוע מה DVR ולראות משהו אחר?

בכל מקרה אם הDVR נמצא במקום אחר ואתה עדיין מעוניין לשמוע ממנו ברמקולים שקועים, תוכל להרכיב זוג רמקולים 6" שמיועדים למערכת כריזה + מגבר PA40 קטן וזהו... סיפור לא יקר

רמקולים מוגברים שקועים כמעט לא תמצא בשוק כי זה לא פרקטי שהמגבר חסום ללא אפשרות אוורור...

אגב, אני רואה שזה משרד, תוכל להרכיב את הרמקולים בתקרה של החדר ולא חייב דווקא בנישה.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

wpfreaky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #22 

JEXY כתב:אני עדיין לא מבין... אתה מחבר את הDVR למסך? כיצד? VGA? BNC? בכל מקרה גם את הסאונד אתה יכול להיציא דרך הרמקולים של המסך...
או שאתה רוצה לשמוע מה DVR ולראות משהו אחר?

בכל מקרה אם הDVR נמצא במקום אחר ואתה עדיין מעוניין לשמוע ממנו ברמקולים שקועים, תוכל להרכיב זוג רמקולים 6" שמיועדים למערכת כריזה + מגבר PA40 קטן וזהו... סיפור לא יקר

רמקולים מוגברים שקועים כמעט לא תמצא בשוק כי זה לא פרקטי שהמגבר חסום ללא אפשרות אוורור...

אגב, אני רואה שזה משרד, תוכל להרכיב את הרמקולים בתקרה של החדר ולא חייב דווקא בנישה.
...
ה DVR הוא כרטיס שנמצא בתוך המחשב.
מהמחשב אני מוציא כבל VGA שמגיע עד למסך שאמור להיות ממוקם איפה שהסברתי לפי התמונה המצורפת.
אני רוצה שערוץ הקול יהיה נפרד לכן אני לא רוצה לשמוע מהרמקולים של המסך.

לגבי מה שאמרת -- > "רמקולים 6" שמיועדים למערכת כריזה + מגבר PA40 " תוכל לספק לי לינק למערכת כזאת בבקשה ? ואיפה אני שם את המגבר ?

זה משרד בתוך הבית ולא נראה שאתחיל לעשות הנמכות תקרה עכשיו.

תודה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”