SageTV נקנו על ידי Google...
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
יש אפשרויות אחרות...
עבור DVB S/T/C אפשר להשתמש ב For The Record
עבור DVB S/T/C אפשר להשתמש ב For The Record
- guyellen
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
zovirax, אתה מכיר עוד פיתרון ברמה של SAGETV עם אקסטנדרים?
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
נכון, אבל לחלקנו, "המאותגרים HD" שמקליטים (חלק מהשידורים) עדיין אנלוגית מהממירים, אין פתרון שלם להקלטה המשלב גם אנלוגית וגם דיגיטלית ברמה של SAGETV.zovirax כתב:יש אפשרויות אחרות...
עבור DVB S/T/C אפשר להשתמש ב For The Record...
ForTheRecord מצויינת (ואני מריץ אותה על מערכת נסיון עם הקלטה מ-DVB-T) אבל עד שמודול ההקלטה שלהם לא יכלול גם הקלטה אנלוגית, זה לא פתרון מבחינתי. (האם מישהו ניסה לשלב בין ה-TVSERVER של מדיה פורטל לבין FORTHERECORD? אני חושב שראיתי שזה אפשרי...?)
דרך אגב, עד לפני חודש הייתי עם גרסה 6 של SAGETV והשדרוג ל-7 היה דיי מיותר מבחינתי...גם אשתי לא הבינה מה המהומה - אם זה עובד למה לגעת?
לכן, איך שאני רואה את המצב, יש לנו כ-שנה+ עד שהמערכת תתחיל להתיישן - למרות שעדיין יכולה להמשיך לעבוד ללא בעיות.
בזמן הזה אני מקווה שהפתרון שמרטין הציג בתערוכה יבשיל ויהווה חלופה שניתן לבחון אותה ולהשוות אותה מבחינת הפתרון הכלל ביתי להקלטה וצפייה ל-SAGETV. במידה ומחיר המערכת יהיה "שפוי" והיתרון של הקלטה דיגיטאלית ישירה יתאפשר ע"י חברות הלויין/כבלים, זו בהחלט יכולה להיות חלופה ראוייה ושדרוג ראוי למערכת שיש לי כיום.
אותי אישית לא מטרידה בעיית האקסטנדרים של SAGETV שיהפכו לאשפה ושנצטרך לעבור למחשבים "רזים" בכל טלויזיה. אמנם מעט יותר קונפיגורציה אבל עדיין לא מדובר על אסון. מחלת ה"שדרגת" מקננת גם בגופי
לגבי עתיד השילוב בין GOOGLE לבין SAGETV - אי אפשר לדעת. לדעתי הסיכוי שהשידוך יצליח ונקבל מערכת מבית GOOGLE המשלבת את היכולות של SAGETV הוא זהה לסיכוי שבעוד חצי שנה כל הפרוייקט ילך לפח - ואיתו SAGETV,
נחייה ונראה...
אורן.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

אפשר לשלב בין ה TVSERVER ל FTR
וזה עובד יופי!
בכלל הטיונר של FTR הוא די חדש (סה"כ שנה) במקור זה עבד עם הטיונר של TVSERVER
וזה עובד יופי!
בכלל הטיונר של FTR הוא די חדש (סה"כ שנה) במקור זה עבד עם הטיונר של TVSERVER
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

לא....guyellen כתב:zovirax, אתה מכיר עוד פיתרון ברמה של SAGETV עם אקסטנדרים?...
יבוא יום ש XBMC ישב על המכשיר של APPLE TV , ויהיה פלאג FTR עובד שיאפשר לצפות בלייב ובתוכן מוקלט.
אבל תמיד אפשר לקנות HTPC קטן ב 1000 שקל
http://laptops.ksp.co.il/zbox/Zotac_Zbox_HD11.html
- ey_cat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
XBMC רץ על APPLE TV.zovirax כתב:לא....guyellen כתב:zovirax, אתה מכיר עוד פיתרון ברמה של SAGETV עם אקסטנדרים?...
יבוא יום ש XBMC ישב על המכשיר של APPLE TV , ויהיה פלאג FTR עובד שיאפשר לצפות בלייב ובתוכן מוקלט.
אבל תמיד אפשר לקנות HTPC קטן ב 1000 שקל
http://laptops.ksp.co.il/zbox/Zotac_Zbox_HD11.html...
The future ain`t what it used to be
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

אבל הבנתי שהוא לא מסוגל להריץ את כל הפורמטים ויש בעיות
- banjo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
אורן שלום,oshapir כתב:נכון, אבל לחלקנו, "המאותגרים HD" שמקליטים (חלק מהשידורים) עדיין אנלוגית מהממירים, אין פתרון שלם להקלטה המשלב גם אנלוגית וגם דיגיטלית ברמה של SAGETV.zovirax כתב:יש אפשרויות אחרות...
עבור DVB S/T/C אפשר להשתמש ב For The Record...
ForTheRecord מצויינת (ואני מריץ אותה על מערכת נסיון עם הקלטה מ-DVB-T) אבל עד שמודול ההקלטה שלהם לא יכלול גם הקלטה אנלוגית, זה לא פתרון מבחינתי. (האם מישהו ניסה לשלב בין ה-TVSERVER של מדיה פורטל לבין FORTHERECORD? אני חושב שראיתי שזה אפשרי...?)
דרך אגב, עד לפני חודש הייתי עם גרסה 6 של SAGETV והשדרוג ל-7 היה דיי מיותר מבחינתי...גם אשתי לא הבינה מה המהומה - אם זה עובד למה לגעת?
לכן, איך שאני רואה את המצב, יש לנו כ-שנה+ עד שהמערכת תתחיל להתיישן - למרות שעדיין יכולה להמשיך לעבוד ללא בעיות.
בזמן הזה אני מקווה שהפתרון שמרטין הציג בתערוכה יבשיל ויהווה חלופה שניתן לבחון אותה ולהשוות אותה מבחינת הפתרון הכלל ביתי להקלטה וצפייה ל-SAGETV. במידה ומחיר המערכת יהיה "שפוי" והיתרון של הקלטה דיגיטאלית ישירה יתאפשר ע"י חברות הלויין/כבלים, זו בהחלט יכולה להיות חלופה ראוייה ושדרוג ראוי למערכת שיש לי כיום.
אותי אישית לא מטרידה בעיית האקסטנדרים של SAGETV שיהפכו לאשפה ושנצטרך לעבור למחשבים "רזים" בכל טלויזיה. אמנם מעט יותר קונפיגורציה אבל עדיין לא מדובר על אסון. מחלת ה"שדרגת" מקננת גם בגופי![]()
לגבי עתיד השילוב בין GOOGLE לבין SAGETV - אי אפשר לדעת. לדעתי הסיכוי שהשידוך יצליח ונקבל מערכת מבית GOOGLE המשלבת את היכולות של SAGETV הוא זהה לסיכוי שבעוד חצי שנה כל הפרוייקט ילך לפח - ואיתו SAGETV,
נחייה ונראה...
אורן....
אני משתמש בגירסא 7 ובאקסטנדרים ולא מבין איך יכולתי לעבוד בלי זה.
כל ההקלטות אנלוגי דיגטילי hd כולם כולל תרגום מובנה עובדות מדהים עם sage
אני עובד עם שרת מרכזי ו 5 אקסטנדרים של sage כל אחד מקליט את מה שהוא רוצה רואה את מה שהוא רוצה וכו...
לא מצאתי עד היום ולו תוכנה אחת שמאפשרת את זה ביצביות מלאה ללא נפילות, ללא תקיעות, צפיה בתוכן hd וכן blurey אין להם מתחרים.
אני מקווה שימצא פתרון הקלטה יותר אולי סביר מהשילוב של dvbe4sage ויאפשר עבודה קלה יותר.
גירסת 6 טובה אבל 7 זה עולם אחר !
בני
- oshapir
-
- גורו

בני,
כל מילה בסלע.
אני מסכים כי אין שום תוכנה אחרת שמאפשרת את מה ש-SAGETV מאפשר - ורסטיליות בהקלטה מכל מקור, פריסה כלל ביתית עם אקסטנדרים זולים יחסית, תמיכה בהכל... ובעיקר את היציבות.
אצלי רצים 3 אקסטנדרים ו-3 קליינטי תוכנה יחד עם שרת מרכזי. היות ואני לא מקליט HD כלל, אין לי אישית (במערכת שלי) יתרון בגרסה 7 לעומת 6 מלבד התקנה פשוטה של תוספים...
אני מבין כי נושא הכתוביות בהקלטות ישירות מהלויין סודר בגרסה 7 וזו הסיבה שאתה לא יכול ללא גרסה 7 ?
זה ברור גם למה GOOGLE קנו אותם ולא כל חברה אחרת.
אורן..
כל מילה בסלע.
אני מסכים כי אין שום תוכנה אחרת שמאפשרת את מה ש-SAGETV מאפשר - ורסטיליות בהקלטה מכל מקור, פריסה כלל ביתית עם אקסטנדרים זולים יחסית, תמיכה בהכל... ובעיקר את היציבות.
אצלי רצים 3 אקסטנדרים ו-3 קליינטי תוכנה יחד עם שרת מרכזי. היות ואני לא מקליט HD כלל, אין לי אישית (במערכת שלי) יתרון בגרסה 7 לעומת 6 מלבד התקנה פשוטה של תוספים...
אני מבין כי נושא הכתוביות בהקלטות ישירות מהלויין סודר בגרסה 7 וזו הסיבה שאתה לא יכול ללא גרסה 7 ?
זה ברור גם למה GOOGLE קנו אותם ולא כל חברה אחרת.
אורן..
- oshapir
-
- גורו

לכל מי שנתקע בגרסה 6 ולא הספיק לרכוש רשיון ל 7 יכול לקבל את 7 בחינם!
ניתן להתקין את גרסה 7 האחרונה ולהעתיק עליה קבצי exe שעובדים עם הרשיון של 6 ואפילו של 5 שניתנים במתנה ע״י המפתח של sagetv.
http://www.geektonic.com/2011/06/sagetv ... sting.html
אורן.
ניתן להתקין את גרסה 7 האחרונה ולהעתיק עליה קבצי exe שעובדים עם הרשיון של 6 ואפילו של 5 שניתנים במתנה ע״י המפתח של sagetv.
http://www.geektonic.com/2011/06/sagetv ... sting.html
אורן.
- doronr29
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
אני עובד עם MYTHTV וזה רץ חלק בלי בעיות ובשבועיים האחרונים גם עם תרגומים.
התוכנה תומכת בקליינטים, ואפשר להתקין אותם על מחשב קטן ופשוט והיא עובדת פשוט נהדר.
אז נכון ש SAGE היא אחלה תוכנה, אבל זה לא סוף העולם כי יש אלטרנטיבות ואפילו חינמיות...
התוכנה תומכת בקליינטים, ואפשר להתקין אותם על מחשב קטן ופשוט והיא עובדת פשוט נהדר.
אז נכון ש SAGE היא אחלה תוכנה, אבל זה לא סוף העולם כי יש אלטרנטיבות ואפילו חינמיות...