מקרן 3D ?? זול ??

מקרנים קידמיים - Front Projector.
roeitag
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238

שליחה

טרול... :evil:

romikili פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26

שליחה

חחחח בונא קובי מה אתה מבלבל זה אחלה מקרן עושה תעבודה אש כבר ראיתי אותו בפעולה :lol:
זהו הבאתי אותו הביתה עכשיו נכין הממסך העצום שהבאתי (3 על 4 מטר) מסך נורמאלי עם מסגרת עור שחורה, נביא מהמוסך של אגד פה ליד מוט עם קפיץ כזה מהחלונות ונחבר למסך שיתגלגל לי למעלה ואני מסודר :D

בונא אל תצחקו חסכתי בזה 400 שקל אתם יודעים כמה בירה זה 400 שקל ??
קמצן? חס וחלילה. אני פשוט ממש אוהב בירה (b)

romikili פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

סתגדוש! (b)

tnadav
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71

שליחה

romikili כתב:תודה על התשובות, אבל ממש איכזבתם אותי...
חיפשתי כבר בפורום ומהשאלות של אנשים גם על מסכים וגם על תלת מימד אין תשובה ברורה!
זה כולה 2 שאלות פשוטות כן או לא
1) עם המקרן הזה: http://www.projector-audio.co.il/prod/225/ יש אפשרות לראות 3D כמו אווטר בקולנוע?
2) האם יש הבדל כלשהו (החזר אור, איכות התמונה, אחר) בין מסך מקצועי לבין בד לבן? (סדין רגיל, בד לייקרה, או ניילון לבן ועבה של חממות)

וסליחה מראש על ההתנשאות:
אבל בבקשה ממכם, אל תספרו לי על כסף. כי יש לי דירת רווקים מדהימה עם מגבר איכותי ב 500 ש"ח שיעיף לכם תפוני, ספות עור ענקיות ויפות ב250 ש"ח, מזרון ענק ב50 ש"ח, מערכת ו4 רמקולים גדולים במקלחת ב50 ש"ח, DVD טוב עם איזה 8 רמקולים מערכת סראונד ב50 ש"ח, אני אומר לכם את כל הבית מצאתי בתוך פח צפרדע ובחורות מקבלות אורגזמה רק מלהסתכל ואורגזמה שניה ברצף מהבסים!
ומיד אחרי שראיתי את ה BenQ ב1500 ביקשתי שיראו לי Sharp ב10,000 ש"ח, ופשוט 100% אין הדבל!!! אז חבל על הכסף שלכם לא שלי, ואת המשפט "אין לנו כסף לקנות בזול" תחליפו ומהר ב"לא כל מה שנוצץ זהב".

גם כן פורום מקרנים..
עכשיו קיבלתי טלפון ממישהי שהיה לה מקרן והיא הקרינה על איזה בד אלומיניום שקר-כלשהו אנאערף בגודל 4 מטר ואמרה לי שזה מדהים ושאני אבוא לראות. שלום שלום ואל תבואו לי בחלום (n)
...
מקרן של Sharp ב-10,000 בארץ לא אומר כלום.
יכול מאול להיות שסתם הראו לך מקרן מצגות במחיר מוגזם...

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232

שליחה

קודם כל תתחדש, העיקר שאתה מרוצה.

מה דעתך על קצת תמונות לראות איך יצא? גם המקרן וגם המסך.

mika
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171

שליחה

וגם תמונות של הבחורות לפני ואחרי האורגז
לא הבנתי האם הבחורות הללו גם מהמוסך של אגד ליד

sapirivan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה

אנשים מה זה מגזימים עם הקטע של התלת מימד כשאומרים פה שתלת מימד ברמה של הקלונוע מתחיל מאיזה 300 אלף שקל וזה שיא החרטא

כאילו ברור שאם רוצים מקרן עם בהירות ושאר המאפיינים שמו של מקרן איימקס אז זה יעלה בסביבות החצי מילון

השיטה הזו כלכך פשוטה וכלכך טובה
אתם רוצים לאמר לי שבhd20 של אופטומה שואים *** ביחס לקולנוע? רואים בו מצויין באיכות פצצה
עכשיו תהפכו את זה ל3d בדיוק כמו בקולנוע כי כל מה שצריך זה עוד מקרן כזה
חוץ מטיפה "בריחה של הצבע" כרגע בגלל הצבע של המסך זה עובד פיקס וגם זה ישתנה בקרוב מאוד

ואנשים פה אומרים לאחרים שתלת מימד ביתי כמו בקולנוע זה חלום רטוב

WTF

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

חברה׳, תרגיעו את הדיבור הזה.
אנחנו לא טוקבקים של ynet....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

ממש אהבתי לקרוא את השרשור הזה אין כמו מעט צחוק בריא על הבוקר.

אם התשובה לשאתה של MKA היא חיובית אני רוצה את הכתובת של המוסך המסויים הזה של אגד ואני עושה ישר חפשי חדשי

והכי חשוב תתחדש על המקרן 3D המדהים שלך ולדעתי תצתרך באמת המון בירה כדי להצליח לראות איתו טוב...... (b) לחיים!

romikili פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

חחח סיקרנתי אתכם?? סבלנות חבר'ה זה יגיע עוד השבוע!
ומיקה אני שומע נימה של קינאה בקולך? :lol:
אם תמשיכו ככה אני פותח בלוג :D

edebby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה

sapirivan כתב:אנשים מה זה מגזימים עם הקטע של התלת מימד כשאומרים פה שתלת מימד ברמה של הקלונוע מתחיל מאיזה 300 אלף שקל וזה שיא החרטא

כאילו ברור שאם רוצים מקרן עם בהירות ושאר המאפיינים שמו של מקרן איימקס אז זה יעלה בסביבות החצי מילון

השיטה הזו כלכך פשוטה וכלכך טובה
אתם רוצים לאמר לי שבhd20 של אופטומה שואים *** ביחס לקולנוע? רואים בו מצויין באיכות פצצה
עכשיו תהפכו את זה ל3d בדיוק כמו בקולנוע כי כל מה שצריך זה עוד מקרן כזה
חוץ מטיפה "בריחה של הצבע" כרגע בגלל הצבע של המסך זה עובד פיקס וגם זה ישתנה בקרוב מאוד

ואנשים פה אומרים לאחרים שתלת מימד ביתי כמו בקולנוע זה חלום רטוב

WTF
...
מקרן שעולה פי 20 ממקרן שעולה 1,500 שקלים, עולה בתכלס 30,000 שקלים, ולא 300,000 אלף (כולה טעית בסדר גודל - לא משמעותי :lol: ).
ועם כל הכבוד, לבצע קומבינה של שני מקרנים חופפים, עם הרכבת פילטרים חיצוניים, ועם קומבינת ניגון מההפטרה של פרשת "ויתחרפן", וכמובן בלי אופציית משחקים בתלת מימד על ה-PS3 או PC - ולקרוא לזה פתרון 3D סביר זה לא בדיוק שפוי.

תוך שנה-שנתיים יהיו מקרנים שתומכים בפולריזצייה, ומחירם נמוך מ-45,000....עד אז זה לא חלום רטוב - סתם חלום יקר.

SIMONLU
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

אחינו היקר - אתה צודק !!!!!!
ניראה שלא מבינים פה כל כך ב 3D
הינה התשובה שלי בשבילך :

לרוב מקרני 3D לא יכולים להציג 3D ללא תוספת מכשיר שיודע לזהות את שידור ה 3D ולהפעיל את שיטת השידור המתאימה לו . לדוגמא:
SIDE BY SIDE
2D-3D
TOP/DOWN
ANAGLYPH

NVIDIA מוכרת מכשיר כזה שנקרא : NVIDIA 3D VISSION KIT

הערכה מגיעה עם משקפיים אקטיביות , יש ערכות שמגיעות עם משקפיים פאסיביות (יותר מומלץ)
את הערכה ניתן לחבר לכל מכשיר הקרנה שתומך ב 3D לרוב החל מגרסאות 1.4 של HDMI

חזור אל “מקרנים”