היום התייצב בביתי טכנאי של ניופאן ביחד עם מסך חדש.
תחילה הוא הדליק את המסך שלי, ראה את הפסים ומיד כיבה את המסך.
לטענתו מדובר בתקלה באלקטרוניקה של המסך. אין מה לעשות...
המסך הוחלף כלאחר כבוד, ובזה הסתיימה הפרשה.
לא מיותר לציין כי אף אחד לא הציע כל פיצוי על עגמת הנפש העצומה שנגרמה. לעזאזל, נעשו מאמצים עילאיים שהפלזמה תותקן טרם החג, הזמנו חברים לערב החג ו...פסים שחורים.
אומנם נציגי ניופאן התנצלו טלפונית, והמסך אכן הוחלף כבר ביום ראשון שלאחר החג.
אבל, עוגמת הנפש נגרמה, ומן הראוי היה שלפחות יציעו פיצוי כלשהו.
אני אגב, עדיין לא דרשתי.
אם מישהו סבור אחרת או שמא יש בידיו לתרום מניסיונו עם ניופאן (או אולי בדבר פיצוי מחברה אחרת) אשמח לשמוע.
הצילו... פסים רוחביים שחורים בפלאזמה שהותקנה היום...
-
litigator
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
-
litigator
-
- חבר שרק התחיל

מרטין,
עם כל הכבוד, קשה לקבל תשובה כזו.
איני יוצא כנגד ניופאן על עצם התקלה. זה באמת יכול לקרות.
אבל -
הם ידעו על התקלה ביום ה' בבוקר (שהיה יום חג), דקה אחת בדיוק לאחר השעה 08:00 שהיא שעת פתיחת השירות.
האם לא יכלו לעשות מאמץ (אפילו מאמץ על מבחינתם) ולהחליף את המסך כבר באותו היום כדי למנוע את עוגמת הנפש?
מדוע אינם נערכים למקרי "חירום" כאלה מבחינת שירות?
האם זה ה"שירות המלכותי" אותו הם מפרסמים בראש חוצות?
מבחינתי, כשהייתי צריך אותם, הם לא היו. זה מה שחשוב.
עמדה של "אין מה לעשות תקלות קורות" מבחינת הצרכנים, רק מנציחה, לדעתי, רמה בינונית של שירות.
נכון, המסך הוחלף ביום א' מיד לאחר החג. אבל בנסיבות...מדובר באיחור ניכר.
עם כל הכבוד, קשה לקבל תשובה כזו.
איני יוצא כנגד ניופאן על עצם התקלה. זה באמת יכול לקרות.
אבל -
הם ידעו על התקלה ביום ה' בבוקר (שהיה יום חג), דקה אחת בדיוק לאחר השעה 08:00 שהיא שעת פתיחת השירות.
האם לא יכלו לעשות מאמץ (אפילו מאמץ על מבחינתם) ולהחליף את המסך כבר באותו היום כדי למנוע את עוגמת הנפש?
מדוע אינם נערכים למקרי "חירום" כאלה מבחינת שירות?
האם זה ה"שירות המלכותי" אותו הם מפרסמים בראש חוצות?
מבחינתי, כשהייתי צריך אותם, הם לא היו. זה מה שחשוב.
עמדה של "אין מה לעשות תקלות קורות" מבחינת הצרכנים, רק מנציחה, לדעתי, רמה בינונית של שירות.
נכון, המסך הוחלף ביום א' מיד לאחר החג. אבל בנסיבות...מדובר באיחור ניכר.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
חחח פעם אחרונה שבדקתי קראו לי עפר...
אני לא מצדיק את זה, רק שקשה לדעת עד כמה עמוס השירות, והרי ערב חג או יום חג הוא גם יום חג לטכנאים.
בכל מקרה, ביקרתי במרכז השירות של ניופאן ומאוד התרשמתי לטובה מהדריכות שלהם והדגש שהם שמים על שירות. האם הם היו יכולים להשתפר, אין ספק, בתחום הזה אין שלימות ואפילו לא קרוב.
במקומך, הייתי יוצר איתם קשר (למשל כותב להם מכתב או פקס) במטרה שידעו שהיה להם כשל ושישפרו נקודה זו בעתיד.
אני לא מצדיק את זה, רק שקשה לדעת עד כמה עמוס השירות, והרי ערב חג או יום חג הוא גם יום חג לטכנאים.
בכל מקרה, ביקרתי במרכז השירות של ניופאן ומאוד התרשמתי לטובה מהדריכות שלהם והדגש שהם שמים על שירות. האם הם היו יכולים להשתפר, אין ספק, בתחום הזה אין שלימות ואפילו לא קרוב.
במקומך, הייתי יוצר איתם קשר (למשל כותב להם מכתב או פקס) במטרה שידעו שהיה להם כשל ושישפרו נקודה זו בעתיד.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
-
litigator
-
- חבר שרק התחיל

עופר,
מכתב כזה אכן יישלח.
דרך אגב, איני מקל ראש בכך שהמסך הוחלף כבר ביום א' שלאחר החג.
אבל כמו שאמרתי, בנסיבות העניין זה היה מאוחר.
מזכיר שלא רכשתי מכונת קפה או מגהץ, ואכן לא לחינם המסך מקבל מה שהם מכנים בניופאן "שירות מלכותי".
נקודה למחשבה - מדוע, אם לא יכלו להושיעני ערב החג, לא יציעו למשל פיצוי כלשהו? מדוע כצרכן עלי למצוא עצמי מול עובדה מוגמרת שלא יהיה מסך חלופי ערב החג?
בעניין השם - אומנם טעות, אך לפחות מכובדת, לא?
מכתב כזה אכן יישלח.
דרך אגב, איני מקל ראש בכך שהמסך הוחלף כבר ביום א' שלאחר החג.
אבל כמו שאמרתי, בנסיבות העניין זה היה מאוחר.
מזכיר שלא רכשתי מכונת קפה או מגהץ, ואכן לא לחינם המסך מקבל מה שהם מכנים בניופאן "שירות מלכותי".
נקודה למחשבה - מדוע, אם לא יכלו להושיעני ערב החג, לא יציעו למשל פיצוי כלשהו? מדוע כצרכן עלי למצוא עצמי מול עובדה מוגמרת שלא יהיה מסך חלופי ערב החג?
בעניין השם - אומנם טעות, אך לפחות מכובדת, לא?