masteraudio כתב:אז אני במצב שלא ממש משנה יבואן פרללי או רישמי שניהם מתנהגים אותו הדבר ותקנו אותי אים אני טועה כי הבנתי שיבואן רשמי מתנהג אחרת וביותר רצינות ללקוח ולא כמו יבואן פרללי שממש מתעלל בלקוח ומוציא לו את הנשמה
...
הכנס את המסך לאריזה המקורית שלו החזר את המסך לחנות ממנה רכשת . ובטל את העסקה .
אם אני לא טועה החוק מאפשר לך להחזיר סחורה עד 14 ימים .
...
מקרה קלאסי להפעלת ויישום חוק החזרת מוצר עד 14 יום.
בטל את העסקה. מקווה שלא יפילו אותך בזה שהמוצר נפתח ונעשה בו שימוש.
שוחחתי עים שרות לקוחות היום בבוקר ונאמר לי שמסך חדש הועמס ושטכנאי יגיע לבית יבדוק את המסך ולאחר בדיקה וחוות דעת של המתקין יוחלט סופית האים להחליף למסך אשר הוא מביא עימו
כמו כן נאמר לי באופן שונה מהשיחה ביום שישי שהם לא מכניסים מוצר חדש שרק נירכש למעבדה אלא מחליפים בחדש נחכה וניראה
masteraudio כתב:שוחחתי עים שרות לקוחות היום בבוקר ונאמר לי שמסך חדש הועמס ושטכנאי יגיע לבית יבדוק את המסך ולאחר בדיקה וחוות דעת של המתקין יוחלט סופית האים להחליף למסך אשר הוא מביא עימו
כמו כן נאמר לי באופן שונה מהשיחה ביום שישי שהם לא מכניסים מוצר חדש שרק נירכש למעבדה אלא מחליפים בחדש נחכה וניראה
...
אל תוותר. מגיע לך חדש. תגיד להם שהרבה אנשים בפורום בוחנים כרגע את טיב השירות של ח.י.
masteraudio כתב:שוחחתי עים שרות לקוחות היום בבוקר ונאמר לי שמסך חדש הועמס ושטכנאי יגיע לבית יבדוק את המסך ולאחר בדיקה וחוות דעת של המתקין יוחלט סופית האים להחליף למסך אשר הוא מביא עימו
טוב חברים יקרים קודם כל תודה לכל מי שזר לי המסך הוחלף בחדש הם הגיעו עים קרטון חדש סגור הרמטית ומיספר סידורי שונה מזה שהיה המסך הותקן וניבדק הם שהו בבית וידאו שהכל תקין נתנו הסבר קצר ואמרו שכל בעיה קטנה ליצור עימם קשר
masteraudio כתב:טוב חברים יקרים קודם כל תודה לכל מי שזר לי המסך הוחלף בחדש הם הגיעו עים קרטון חדש סגור הרמטית ומיספר סידורי שונה מזה שהיה המסך הותקן וניבדק הם שהו בבית וידאו שהכל תקין נתנו הסבר קצר ואמרו שכל בעיה קטנה ליצור עימם קשר