ניסיתי בכל כוח עיניי להבחין בהבדל בין השלטים ,ולמעט שם החברה על השלט-לא מצאתי.מוזר...
ליאור

הטכנולוגיה לא זולה יותר אלא להיפך , אלמנט הפילטר שהוטמע במסך פותח זמן רב ולכן הטכנולוגיה איחרה לבוא , LG שמחזיקה בחברת כימיקלים ידעה לפתח את אלמנט הפילטר מהר יותר מהמתחרים. בשל כך ניתן להשתמש במשקפיים פאסיביות ולכן סה"כ החבילה זולה יותר.טלHD כתב:עושה רושם שתלת מימד "פסיבי" יותר פשוט וזול לייצר עם יתרון של פשטות ועלות אפסית של המשקפיים...
נשאלת השאלה, מדוע לא עשו את זה כך מהתחלה? האם רק בגלל הפסד הרזולוציה הורטיקלית?...
סדרה זו לא תושק בארץ.spazzz כתב:האם גם הPZ 950 מתחיל להימכר ?...
המכשיר החיצוני נועד לתת פתרון לכל אותם לקוחות שלא ירכשו טלוויזיה חכמה או שרוצים לשדרג מכשיר קיים שיש ברשותם ולהפוך אותו למכשיר חכם. גם בסדרות החדשות יהיו דגמי LCD רגילים שיהיו ללא פונקציית SMART והקופסא תהפוך אותה לכזו. אין קשר לדגם או למותג , הקופסא תעבוד עם כל מכשיר מכל יצרן כל עוד יש כניסת HDMI ורשת אלחוטית ביתית.Huber כתב:"את האלמנט של ה smart screen חברת LG בעצם הוציאה החוצה למכשיר חיצוני שכולל מזרימדיה מובנית ואת כל היכולות של המסך החכם - אפליקציות, דפדפן, הזרמת מדיה (DLNA או USB) ואפילו אלמנט השליטה דרך האפליקציה של האייפון/אנדרויד."
יש איזשהו סיכוי שהמכשיר החיצוני הזה יתפקד עם סדרות קודמות כגוןן הסקארלט 2?...
כפי שמרטין ענה, הרזולוציה היא 540 קווים לכל עין ולכן התמיכה ב 1080 קווים אופקיים קיימת.אוריאל כתב:אגב
הרזולוציה בשיטה הזו היא 1920X540 ?...
כפי שצויין באחת התשובות הקודמות, הסטרימר נועד למכשירים מדורות קודמים או למותגים אחרים.molvy כתב:לא הבנתי משהו.
מצד אחד אומר עופרומצד שניניתן גם לנגן תכנים MKV במסך ישירות, כולל מהרשת, כולל תוכן SBS....אז אם יש למסך יכולות ניגון סרטי MKV ויכולות גלישה וכל שאר התכונות המדליקות שנסקרו בתחילת הכתבה למה צריך את הסטרימר ?את האלמנט של ה smart screen חברת LG בעצם הוציאה החוצה למכשיר חיצוני שכולל מזרימדיה מובנית ואת כל היכולות של המסך החכם - אפליקציות, דפדפן, הזרמת מדיה (DLNA או USB) ואפילו אלמנט השליטה דרך האפליקציה של האייפון/אנדרויד....
או שלא הבנתי וכל התכונות המדליקות אינן מובנות במסכים אלא במזרימדיה החכם? ואז אנו מדברים על שתי קופסאות שנוספות לסלון או לאן שהטלויזיה מותקנת?
מישהו יודע מתי נפתח קורס בהבנת הנקרא עבורי?...

תודה על ההסבר . החכמתיm3csl
יש שני סוגים של מקטבי פולרואיד. השיטה הותיקה היא ישירה (הפרש של 90 מעלות מונע מעבר אור).
הסוג החדש יותר משתמש במקטב מעגלי. פילטר כזה לא מושפע כלל מזוית ההנחה של שני הפילטרים. פילטר כזה מגיע כם כיוון השעון או נגד ושניים הפוכים ביחד מונעים מעבר אור....

להיפך. השיטה העדיפה כרגע היא הactive shutter כפי שניתן ללמוד מהמאמר הבא.DorM כתב:האם נכון לחשוב שב3D פסיבי יש פחות חסרונות מהסוג השני של ה3D?...

מענייןdor8 כתב:להיפך. השיטה העדיפה כרגע היא הactive shutter כפי שניתן ללמוד מהמאמר הבא.DorM כתב:האם נכון לחשוב שב3D פסיבי יש פחות חסרונות מהסוג השני של ה3D?...
http://www.trustedreviews.com/opinions/ ... ive-3d-tvs...

אבל הכתבה שדור הביא או מה שאנחנו מדברים מבחינת פסיבי זה חוויה יותר חלשה זה בלי לראות את שני המסכים או אחד מהם.טלHD כתב:מענייןdor8 כתב:להיפך. השיטה העדיפה כרגע היא הactive shutter כפי שניתן ללמוד מהמאמר הבא.DorM כתב:האם נכון לחשוב שב3D פסיבי יש פחות חסרונות מהסוג השני של ה3D?...
http://www.trustedreviews.com/opinions/ ... ive-3d-tvs...![]()
LG הימרו על תלת מימד פסיבי לטובת החדרה חזקה יותר לשוק במחיר של ירידה בחווית הצפיה בשיטה הזו.
כנראה שהם חושבים שרוב הצרכנים שלהם יעדיפו מחיר משקפיים זול ופשוט לתפעול על פני האדרת החוויה.
אני מקווה מאוד שגם המובילים בתלת מימד (סמסונג) לא ילכו בדרכם של LG.......

לפי דעתי הסיפור פה פשוט הרבה יותר מאשר ברמקולים , רוב האנשים שראיתי שהתנסו במסכים החדשים גם אם תשלם להם הם לא יחזרו לאקטיבי גם במחיר "חווית הגלישה" עצם הבעיות הבריאותיות שהאקטיבי מעלה מרתיע הרבה אנשים ולא סתם .DorM כתב:אבל הכתבה שדור הביא או מה שאנחנו מדברים מבחינת פסיבי זה חוויה יותר חלשה זה בלי לראות את שני המסכים או אחד מהם.טלHD כתב:מענייןdor8 כתב:להיפך. השיטה העדיפה כרגע היא הactive shutter כפי שניתן ללמוד מהמאמר הבא.DorM כתב:האם נכון לחשוב שב3D פסיבי יש פחות חסרונות מהסוג השני של ה3D?...
http://www.trustedreviews.com/opinions/ ... ive-3d-tvs...![]()
LG הימרו על תלת מימד פסיבי לטובת החדרה חזקה יותר לשוק במחיר של ירידה בחווית הצפיה בשיטה הזו.
כנראה שהם חושבים שרוב הצרכנים שלהם יעדיפו מחיר משקפיים זול ופשוט לתפעול על פני האדרת החוויה.
אני מקווה מאוד שגם המובילים בתלת מימד (סמסונג) לא ילכו בדרכם של LG.......
יכול להיות שלא כולם ישימו לב להבדל, יכול להיות כאלה שיאהבו יותר לצפות ב3D פסיבי, יכול להיות שההבדל יהיה מורגש אבל לא יהיה שווה השקעה נוספת.
התחיל לו סיפור חדש בדיוק כמו ברמקולים...

dor8 כתב:Dgent ,
תסלח לי אם אומר לך שמה שאתה אומר זה שטויות ?
תוכל להביא פה דוגמה של אדם שסובל מבעיות בריאותיות עקב שימוש במסך אקטיבי ?
ויותר מזה.. כמה אנשים אתה כבר מכיר ״ששידרגו״ מאקטיבי לפאסיבי ומרוצים עד הגג ??
הרי המסכים האלה יצאו רק עכשיו.....
שניכם עובדים רק על עצמכם ,.., יש עוד פורומים שמתעסקים בקולנוע ביתי וכ'ו שאני קורא על בסיס קבועDorM כתב:בקורב נראה מדבקות גדולות על קופסאות המסכים עם הכיתוב :
הצפיה ב3D אקטיבי הורג.
צפיה ב3D אקטיבי עלולה לגרום לסרטן....

אתה יודע בדיוק את המגילה שהוא הביא על כל מיני מחקרים ומאמרים לגבי נזקים מצפיה בתלת מימדCCHAOSS כתב:דור, הדברים שהוא ציין לא שוללים את זה שבצפייה נהנים מהמסך......

אני מבין שיש לך קריאה סלקטיבית (אם אתה צריך תרגום מאנגלית אני אוכל לעשות בשבילך העתקה והדבקה),המגילה היא חוות דעת ,עובדתית , לאנשים נגרמו התקפי אפילפסיה בגלל המשקפיים, אם סמסונג מודים בזה ואתה ראית במו עיניך ולא קרה כלום , קטונתי.dor8 כתב:אתה יודע בדיוק את המגילה שהוא הביא על כל מיני מחקרים ומאמרים לגבי נזקים מצפיה בתלת מימדCCHAOSS כתב:דור, הדברים שהוא ציין לא שוללים את זה שבצפייה נהנים מהמסך......
אני יכול להביא לך נגד טלפון סלולרי לדוגמה...
עכשיו בוא נראה את הראשון שיזרוק את הטלפון שלו ויחזור לטלפון קווי בגלל "המחקר" הזה כביכול....

דור, התנסיתי בנינטנדו 3DS ולא חוויתי בחילות.dor8 כתב:עכשיו הכל ברור...
קראת על זה באינטרנט....
אז כנראה שאתה צודק לגמרי ואני עד עכשיו רק עבדתי על עצמי בעיניים !
ידידי יש הבדל גדול בין אחד שמתנסה בדברים בפועל ( כמוני ) לבין אחד שקורא באינטרנט... ( כמוך )
ועכשיו תחשוב מה שאתה רוצה :
תלת מימד - הורג !!!!!!!...