pixies כתב:ב-Supported Formats אתה רואה עכשיו DTS-HD?
אם לא, יש כנראה בעייה של HDMI Handshaking בין הכרטיס לרסיבר שלך, שזה מוזר כי בד"כ לבעלי רסיבר של ימאהה אין בעיות כאלו.
...
לא מופיע ומה עוד בדקתי באתר SAPPHIRE ונראה שהכרטיס שלי גם תומך DTS HD
אולי זה איזה בעיה עם הדרייברים או הכבל HDMI שאני משתמש זה כבל ישן שנקנה באיזה 30 שקל
Catskinner
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
שליחה
זה לא בעיה של כבל כי היא הייתה גורמת לכך שלא היית רואה תמונה הרבה לפני שהיית מרגיש בבעיה עם האודיו וגם אז אותה בעיה לא הייתה מוגבלת לפורמט אודיו מסויים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
pixies
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
שליחה
איזו גירסת דרייברים התקנת? האם הורדת את הגירסה הכי עדכנית מהאתר של AMD/ATI?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
bloodomen2
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
שליחה
pixies כתב:איזו גירסת דרייברים התקנת? האם הורדת את הגירסה הכי עדכנית מהאתר של AMD/ATI?
...
כן אני עם הדרייבר הכי עדכני לכרטיס שלי
חיפשתי קצת בגוגל על הרסיבר וDTSHD ומצאתי עוד אנשים שנתקלו בזה אבל לצערי לא מצאתי פתרון
ולמה בPS3 שהמכשיר מחובר לרסיבר עם HDMI אני מקבל PCM בLA NOIR ושאני מחבר עם אופטי אני מקבל DD
אולי משהו דפוק ברסיבר ?
pixies
אחראי תחום HTPC
שליחה
ה-PS3 עד כמה שידוע לי פורס את תכני ה-DTS-HD ל-LPCM 7.1 (האיכות למעשה זהה לחלוטין).
חיבור אופטי לא יכול להעביר DTS-HD ו-TrueHD. רק חיבור HDMI תומך בזה.
kleinimrod
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שליחה
הייתה לי אותה בעיה כמוך וסידרתי. יש לי גם 467 אבל עם ATI 5450. בהתחלה לא הצלחתי להוציא DTS-HD אבל בסוף הצלחתי עם BOXEE. תנסה עם BOXEE ותראה שיופיע לך ברסיבר DTS-HD MSTR.
bloodomen2
חבר פעיל מאוד
שליחה
kleinimrod כתב:הייתה לי אותה בעיה כמוך וסידרתי. יש לי גם 467 אבל עם ATI 5450. בהתחלה לא הצלחתי להוציא DTS-HD אבל בסוף הצלחתי עם BOXEE. תנסה עם BOXEE ותראה שיופיע לך ברסיבר DTS-HD MSTR.
...
לא עוזר הBOXEE הסרטים הכבדים מקרטעים שם משום מה
pixies
אחראי תחום HTPC
שליחה
לדעתי יש לך בעייה עם דרייברים. אתה בטוח שהורדת והתקנת את ה-Catalyst המלא והעדכני מהאתר של ATI/AMD?
kleinimrod
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שליחה
bloodomen2 כתב:
kleinimrod כתב:הייתה לי אותה בעיה כמוך וסידרתי. יש לי גם 467 אבל עם ATI 5450. בהתחלה לא הצלחתי להוציא DTS-HD אבל בסוף הצלחתי עם BOXEE. תנסה עם BOXEE ותראה שיופיע לך ברסיבר DTS-HD MSTR.
...
...
תעביר בהגדרות סאונד של BOXEE לאנלוגי. תפעיל את המחשב מחדש ואז תחליף שוב ל-HDMI. תנסה. אצלי זה עבד.
דרך אגב, חוץ מ-BOXEE גם אני לא מצליח להפעיל DTS-HD וזה מראה לי DTS. הבנתי שהבעיה לא ברסיבר אחרי שהצלחתי עם BOXEE...
bloodomen2
חבר פעיל מאוד
שליחה
kleinimrod כתב:
bloodomen2 כתב:
...
...
תעביר בהגדרות סאונד של BOXEE לאנלוגי. תפעיל את המחשב מחדש ואז תחליף שוב ל-HDMI. תנסה. אצלי זה עבד.
דרך אגב, חוץ מ-BOXEE גם אני לא מצליח להפעיל DTS-HD וזה מראה לי DTS. הבנתי שהבעיה לא ברסיבר אחרי שהצלחתי עם BOXEE...
...
שאני מעביר לדיגטלי הסרטים מקרטעים ולא עובדים טוב
באנלוגי הם עובדים חלק
יכול להיות שאי נתקל בבעיות בגלל שאין לי HDMI בכרטיס מסך ?? הוא DVI עם מתאם לHDMI
shayze
חבר ותיק
תגובות: 2626
שליחה
HDMI = DVI + SOUND.
תוכל להסביר שוב איך הכל מחובר? איזה כרטיס מחובר לאיפה במחשב ולרסיבר, מה הגדרת הsounds במחשב שלך?
והאם ניסית להשתמש בtotal media theatre או powerdvd? גם אם אתה לא רוצה להשתמש בהם קבוע, תוריד דמו, רק לצורך בדיקה.
נערך לאחרונה על ידי shayze ב 07/06/2011 8:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
אכן כתוב שם, אבל זה נראה לי כמו טעות.
עד כמה שידוע לי, סדרת ה-4xxx אכן תומכת ה-HD Audio, אבל רק ב-LPCM 7.1 ולא ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD.
לא ידוע לי על מישהו שיש לו HD4xxx והצליח לעשות בו passthrough ל-DTS-HD.