בקבצי SBS ו UP DOWN אין עדיין תמיכה בגיבויי בלו רי 3D , זה יגיע רק עם שחרור ציפ חדש מבית SIGMAsagi1261 כתב:מזרים מדיה הנל תומך תלת מימד?...
וידרוש שדרוג לוחח האם של הדור הקיים או החלפת הנגן.

בקבצי SBS ו UP DOWN אין עדיין תמיכה בגיבויי בלו רי 3D , זה יגיע רק עם שחרור ציפ חדש מבית SIGMAsagi1261 כתב:מזרים מדיה הנל תומך תלת מימד?...

בבקשה,ghs כתב:שלום אריה!
דבר ראשון כל הכבוד על כך שאתה מקדיש מזמנך ותורם מזמנך ומהידע שלך למען אחרים
לשאלתי: ברשותי סטרימר dune hd 53d.
איך אני מחבר מקלדת ועכבר אלחוטיים (של logitech לצורך העניין) למטרת גלישה בדפדפן?
חיברתי בעזרת המשדר המקורי שלהם אך המכשיר אינו מזהה את זה באופן אוטומטי.
תודה מראש...

הדונגל שלך ככל הנראה לא נתמך, אתה צריך את המתאם הבא שאותו תוכל לרכוש היכן שנרכש ה DUNE :haim1712 כתב:שלום רב ,
יש לי סטרימר מבית DUNE מדגם D53 לאחרונה הורדתי לו גירסא 120202_1544_beta לאחר שהתקנתי את הגירסה החדשה ניסיתי להגיד לו את הרשת האחוטית ע"י שינוי ב הגדרות - רשת .
שאני משנה מחוטי לאלחוטי אני מקבל הודעת שגיאה "לא נימצאה חומרת רשת אלחוטית" (כמובן שדונגל מחובר) ..
הוא שואל אותי האם להמשיך בכל זאת ? אני לוחץ כן ... ואז זה מביא אותי לחלון של הגדרות WI-FI אני לוחץ על "סרוק רשתות אלחוטיות" ואז מופיע לי " סריקת רשתות אלחוטית נכשלה " שאני לוחץ על אישור הוא פותח לי חלון קטן של "אנא המתינו.." וזה נתקע במסך הזה שעות אין אפשרות לצאת מזה רק ע"י כיבוי הנגן .
מה עושים במצב כזה ?...

תודהarotman כתב:אני פניתי ל DUNE בנושא וממתין לתשובה עכשיו שיש להם תמיכת BDLITE טובה אני רוצה להאמין שיוכלו להוסיף זאת.istarmini כתב:מתי יוצא עדכון קושחה שיאפשר להצמיד תרגום חיצוני למבנה bd מלא?arotman כתב:שלום לכולם!
מצורף קישור לקובץ עדכון תרגום ממשק העברית לכל נגני ה DUNE
http://dl.dropbox.com/u/17653456/dune_l ... ver1.2.zip
כדי להתקין יש לחלץ את קובץ הTEXT מZIP ולהעתיק לדיסק און קי או לשיתוף אותו רואה נגן ה DUNE ופשוט "לנגן" את הקובץ.
הקובץ יעודכן בגירסה הקושחה הרשמית הבאה של DUNE כחלק מתפריט עברית.
אשמח לקבל הערות כם יש.
אריה.........

הי איתיItay_Pollak כתב:אין התקדמות בעניין כתוביות חיצוניות לבלוריי?...

arotman כתב:תוסף YOUTUBE מעודכן לנגני DUNE
https://www.dropbox.com/s/bjlcntwsaf9ax ... v0.9.6.zip
כדי להתקין את התוסף יש להעתיק את קובץ ה ZIP כמות שהוא להתקן אחסון נייד או לשיתוף רשת שנגן הDUNE יכול לגשת אליו ו"לנגן" את הקובץ, לאחר סיום ההתקנה שאורכת מספר שניות ניתן למצוא קיצור דרך לתוסף בתפריט יישומים.
בברכת סוף שבוע נעים ושבת שלום !...