תודה על הדיווח המקיף והמהיר.
חברי HT - תרגישו בבית.......של פיליפס
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46466
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
בהחלט נראה שהפסדנו...
הם עושים עוד סיורים?
הם עושים עוד סיורים?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
אי אפשר לארגן משהו לעכשיו או למחר? 
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
הייתי
הבאתי גם את הבן שלי שחובב גאדטים שהגיע מהצבא
הוילה מהממת בריכה צלולה ופינות ישיבה נעימות בחוץ כולל עמדת כיבוד עם מכונת הקפה של פיליפס.
הקפה היה טוב בלחיצת כפתור נמכונה טחנה את הפולים והכינה את הקפה. הכיבוד היה טוב מאוד והסנביצ'ים הקטנים זרמו עם הקפה כמו שצריך.
ואז הגיעו ארצי ורעייתו שרק עברו לדירה והיו מאוד נלהבים להציג לנו את תכולתה שכמובן מבוססת רובה ככולה על מוצרי פיליפס (רק המקרר במטבח לא היה תוצרת פיליפס).
עד פה הכול טוב ויפה אבל דבר אחד לי ולבן שלי היה חסר מאוד וזה איש טכני שילווה את הסיור הנלהב של הזוג ארצי ויוכל לענות על שאלות טכניות שהיו ונותרו ללא מענה
ראינו רמקולים מעניינים ומערכת קולנוע ביתית עם סראונד מהסנטר שעבורי לא עשתה את העבודה. הטלויזיות היו מאוד מרשימות ואיכות התלת מימד היתה ללא דופי. כמובן עם משקפיים אקטיביות וקטעי הדגמה מאוד מיוחדים.
לאחר הסיור המודרך היה אפשר להסתובב בחדרים ללא ליווי ולהתרשם ממגוון המוצרים שהיו באמת ובתמים מאוד מגוונים ממברשת שיניים אקוסטית דרך שואב אבק לגיל הזהב ועד למערכות סטיריאו שונות וכמובן מסכים.
המלצתי לפיליפס כאשר מדובר בקהל משוגע לפרטים כמו החברים פה כדאי שיהיו אנשים טכניים שידעו להציג ולענות על שאלות המבקרים וכך נוכל לקבל את הרושם הנכון מהציוד
ביציאה קיבלנו מתנה נחמדה ועזבנו מרוצים ומדושנים
תודה רבה
הבאתי גם את הבן שלי שחובב גאדטים שהגיע מהצבא
הוילה מהממת בריכה צלולה ופינות ישיבה נעימות בחוץ כולל עמדת כיבוד עם מכונת הקפה של פיליפס.
הקפה היה טוב בלחיצת כפתור נמכונה טחנה את הפולים והכינה את הקפה. הכיבוד היה טוב מאוד והסנביצ'ים הקטנים זרמו עם הקפה כמו שצריך.
ואז הגיעו ארצי ורעייתו שרק עברו לדירה והיו מאוד נלהבים להציג לנו את תכולתה שכמובן מבוססת רובה ככולה על מוצרי פיליפס (רק המקרר במטבח לא היה תוצרת פיליפס).
עד פה הכול טוב ויפה אבל דבר אחד לי ולבן שלי היה חסר מאוד וזה איש טכני שילווה את הסיור הנלהב של הזוג ארצי ויוכל לענות על שאלות טכניות שהיו ונותרו ללא מענה
ראינו רמקולים מעניינים ומערכת קולנוע ביתית עם סראונד מהסנטר שעבורי לא עשתה את העבודה. הטלויזיות היו מאוד מרשימות ואיכות התלת מימד היתה ללא דופי. כמובן עם משקפיים אקטיביות וקטעי הדגמה מאוד מיוחדים.
לאחר הסיור המודרך היה אפשר להסתובב בחדרים ללא ליווי ולהתרשם ממגוון המוצרים שהיו באמת ובתמים מאוד מגוונים ממברשת שיניים אקוסטית דרך שואב אבק לגיל הזהב ועד למערכות סטיריאו שונות וכמובן מסכים.
המלצתי לפיליפס כאשר מדובר בקהל משוגע לפרטים כמו החברים פה כדאי שיהיו אנשים טכניים שידעו להציג ולענות על שאלות המבקרים וכך נוכל לקבל את הרושם הנכון מהציוד
ביציאה קיבלנו מתנה נחמדה ועזבנו מרוצים ומדושנים
תודה רבה
- oferlaor
-
- מנהל

Molvy
כנראה שהגעת בנאגלה שניה או אחרי כן. בסוף עשינו הסברים, כולל הסבר על המסך המשונה בצד (נסיוני שהגיע ממעבדות פיליפס לצורך הדגמת עיצוב) וכן על תלת מימד פסיבי ולבסוף גם על הכיוון של פיליפס עם המיזם החדש בתחום המסכים.
מי שהגיע לקראת 10 היה בגרסא מקוצרת של הסיור עם פחות הסברים והרבה יותר חופש תנועה.
בהזמנה רשמתי לנסות ולהגיע בשעה הנקובה (9:00) אבל פחות ממחצית האנשים פעלו כך. בכל מקרה הסברים טכניים ואחרים היה גם אפשר לקבל ממני (נשארתי עד הסוף) ואם פוספס אפשר לשאול אותם שוב בתערוכה בעוד שבועיים.
כנראה שהגעת בנאגלה שניה או אחרי כן. בסוף עשינו הסברים, כולל הסבר על המסך המשונה בצד (נסיוני שהגיע ממעבדות פיליפס לצורך הדגמת עיצוב) וכן על תלת מימד פסיבי ולבסוף גם על הכיוון של פיליפס עם המיזם החדש בתחום המסכים.
מי שהגיע לקראת 10 היה בגרסא מקוצרת של הסיור עם פחות הסברים והרבה יותר חופש תנועה.
בהזמנה רשמתי לנסות ולהגיע בשעה הנקובה (9:00) אבל פחות ממחצית האנשים פעלו כך. בכל מקרה הסברים טכניים ואחרים היה גם אפשר לקבל ממני (נשארתי עד הסוף) ואם פוספס אפשר לשאול אותם שוב בתערוכה בעוד שבועיים.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
דווקא היום יצא לי לעבוד
פספסתי בגדול
פספסתי בגדול
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- oferlaor
-
- מנהל

- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
oferlaor
אכן דיבנו מעט בחדר ההקרנה על הסראונד מרמקול אחד + סאב. אבל היה די קשה להשיג אינפורמציה טכנית מהמציגים על הרבה דברים אחרים (למשל המחשב והסטרימר) דבר שמעט פגם בחוייה
ננסה לתקן את זה בתערוכה
להתראות
אכן דיבנו מעט בחדר ההקרנה על הסראונד מרמקול אחד + סאב. אבל היה די קשה להשיג אינפורמציה טכנית מהמציגים על הרבה דברים אחרים (למשל המחשב והסטרימר) דבר שמעט פגם בחוייה
ננסה לתקן את זה בתערוכה
להתראות
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
טוב צפון רחוק או לא צפון רחוק ...לא ייעזור כלום ,לתערוכה אני מגיע!
- ewolf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
תודה רבה לאתר HT על ההזמנה,
ולחברת פיליפס על אירוע לא שגרתי ואירוח מופלא.
ולחברת פיליפס על אירוע לא שגרתי ואירוח מופלא.
- rib
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
אכן אירוע יוצא דופן ומיוחד..
גם קיבלנו הצצה לוילה מפוארת בהרצליה פיתוח וגם נחשפנו לרבים ממוצרי פיליפס, שמילאו כל חדר אפשרי בבית.
תודה רבה לאתר על ההזמנה לאירוע, ולעופר
שליווה אותנו ושיתף מהידע שלו וכמובן לאלישבע
על האירוע.
כן ירבו!
(אלישבע - מה עם מכונת פופקורן בריאה מתוצרת פיליפס?.... בסיסי לא?..
)
גם קיבלנו הצצה לוילה מפוארת בהרצליה פיתוח וגם נחשפנו לרבים ממוצרי פיליפס, שמילאו כל חדר אפשרי בבית.
תודה רבה לאתר על ההזמנה לאירוע, ולעופר
כן ירבו!
(אלישבע - מה עם מכונת פופקורן בריאה מתוצרת פיליפס?.... בסיסי לא?..
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
אני מעוניין בטוסטר של פיליפס לאחר שהתייאשתי מהביקורות על שאר המותגים..
האם מישהו בדק במקרה את הטוסטר בבית של פיליפס?
(מזכיר לי הבית של פיסטוק
)
האם מישהו בדק במקרה את הטוסטר בבית של פיליפס?
(מזכיר לי הבית של פיסטוק
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
לצערי הגעתי רק ב- 11:20. מה לעשות, אימון אופניים קודם לכל.
נכתב כי הבית פתוח עד 12, אז חשבתי שאוכל להתרשם בסיבוב מהיר. התבדיתי, כי ההדגמות הסתיימו בדיוק עם הגעתי..
שיחה קצרה עם מנהל הסחר של אלקטרה כיוונה אותי לשיעורי בית על 2 מוצרים שעיניינו אותי.
אני חייב לציין כי אלקטרה שוב היו נדיבים, והשקית שקיבלתי הייתה כרגיל עם שי מפתיע.
עופר,
IDM ציין כי כל האירוע הוסרט על ידו. האם אתה מתכוון להעלות את הוידאו לאתר, ואם כן מתי?
תודה,
נתראה בשמחות.
נכתב כי הבית פתוח עד 12, אז חשבתי שאוכל להתרשם בסיבוב מהיר. התבדיתי, כי ההדגמות הסתיימו בדיוק עם הגעתי..
שיחה קצרה עם מנהל הסחר של אלקטרה כיוונה אותי לשיעורי בית על 2 מוצרים שעיניינו אותי.
אני חייב לציין כי אלקטרה שוב היו נדיבים, והשקית שקיבלתי הייתה כרגיל עם שי מפתיע.
עופר,
IDM ציין כי כל האירוע הוסרט על ידו. האם אתה מתכוון להעלות את הוידאו לאתר, ואם כן מתי?
תודה,
נתראה בשמחות.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
רק לי נראה שהעמוד בחדר שינה בכלל לא נועד לתלייה של טלויזיה אלא יותר למפגש מיני של בעלי הבית.
בכל אופן נחמד לראות שיש תצוגות של יבואנים שחושבים מחוץ לקופסא.
בכל אופן נחמד לראות שיש תצוגות של יבואנים שחושבים מחוץ לקופסא.
- oferlaor
-
- מנהל

דווקא ציינתי שצריך להגיע ב 9:00... ההזמנה היתה מבלבלת, אני יודע...
כן, חיבור המסך לעמוד היה אילתור,יש מצב שזה שימש למטרות אחרות...
כן, חיבור המסך לעמוד היה אילתור,יש מצב שזה שימש למטרות אחרות...
- MONI
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
איזה מגניב !! קונספט אירוח ייחודי (קטעי המשחק והצגת הפריטים)
שווה ביקור
שווה ביקור
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
- OzZzZz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 677
לא הצלחתי להגיע ואני מצטער על כך מקווה שאוכל להגיע למפגש הבא.
- faza
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
איזה באסה שלא יכולתי להגיע 
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!