עזרה עם רכישת טלויזיה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Carmona פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה

אחרי חיפושים נוספים ובדיקות הבנתי שאני רוצה לרדת מהתלת מימד, לפחות לשנה הקרובה.
בנוסף גם החלטתי להוריד את התקציב לבערך 5-6 אלף ולמצוא מסך טוב לתכני SD+HD ול-XBOX .

רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על המסכים, Samsung C650 ו-Sharp E810. הסמסונג היא LCD והשארפ היא LED.
אני מדבר על שני הדגמים האלו בגודל 40".

אשמח לקבל תגובות על הדגמים

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14370

שליחה

Carmona כתב:אחרי חיפושים נוספים ובדיקות הבנתי שאני רוצה לרדת מהתלת מימד, לפחות לשנה הקרובה.
בנוסף גם החלטתי להוריד את התקציב לבערך 5-6 אלף ולמצוא מסך טוב לתכני SD+HD ול-XBOX .

רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על המסכים, Samsung C650 ו-Sharp E810. הסמסונג היא LCD והשארפ היא LED.

...
שנייהם טובים....עניין של טעם, הצבעים שלהם שונים....תנסה לצפות בהם בחנויות.
לדעתי ה C650 מסך יותר טוב עם אפשרויות כיול נרחבות יותר וצבעים יותר טבעיים.

Carmona פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

טלHD כתב:
Carmona כתב:אחרי חיפושים נוספים ובדיקות הבנתי שאני רוצה לרדת מהתלת מימד, לפחות לשנה הקרובה.

...
שנייהם טובים....עניין של טעם, הצבעים שלהם שונים....תנסה לצפות בהם בחנויות.
לדעתי ה C650 מסך יותר טוב עם אפשרויות כיול נרחבות יותר וצבעים יותר טבעיים.
...
תודה על התגובה המהירה..
יש הבדל בין ה-LCD ל-LED מבחינת שידורי HD וב-XBOX? (כמו יחס ניגודיות וכאלו..)
מישהו אמר לי פעם שעדיף להשקיע ב-LCD איכותית מאשר LED בינונית אבל אני לא יודע אם השארפ היא בינונית...
אני באמת אלך לראות אותם ולנסות להשוות.
מבחינה כללית של החברות, סמסונג אל מול שארפ, מניסיון שלך איזה חברה יותר אמינה ועדיפה?
ולפני שאני הולך לראות את הדגמים האלו בחנות יש עוד מסכים 40" שאתה ממליץ לי לראות על הדרך?

CCHAOSS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223

שליחה

לדעתי 40" תהיה לך קטנה...אבל איש איש ודעתו.
תתחדש!

Carmona פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

CCHAOSS כתב:לדעתי 40" תהיה לך קטנה...אבל איש איש ודעתו.
תתחדש!
...
תודה רבה! אבל עדיין לא קניתי... :?
לגבי הגודל, לא מצאתי עדיין מסך 46" שנראה לי טוב ובתקציב. לגבי הפלאזמה שהמלצת הבנת שעדיף לקחת מסך LCD או LED אם אני מתכוון לחבר אליו XBOX.
ֿ
נראה לי שהדגם של סמסונג C650 בגודל 46" הוא יקר יותר משמעותית.

CCHAOSS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מאיפה הבנת שלXBOX עדיף LCD\LED?
לדעתי תריץ איזה חיפוש בפורום על הנושאים האלה, חבל לרוץ למסקנות גם.
אגב, במרבית החנויות המסכים לא מכויילים בצורה אופטימלית, ככה שלא תמיד כדאי להסתמך רק על מה שאתה רואה בחנות..גם הנושא הזה נידון כאן עשרות פעמים בפורום.

Carmona פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

CCHAOSS כתב:מאיפה הבנת שלXBOX עדיף LCD\LED?
לדעתי תריץ איזה חיפוש בפורום על הנושאים האלה, חבל לרוץ למסקנות גם.
אגב, במרבית החנויות המסכים לא מכויילים בצורה אופטימלית, ככה שלא תמיד כדאי להסתמך רק על מה שאתה רואה בחנות..גם הנושא הזה נידון כאן עשרות פעמים בפורום.
...
אז עכשיו אני קצת מבולבל... ממה שאמרו לי בחנויות זה שעדיף LCD/LED מאשר פלאזמה למשחקים.
ולגבי מה שאמרת שלא כדאי להסתמך על מה שרואים בחנות, אז על מה אני אמור להסתכל כשאני מגיע לחנות? או על איזה מצב מסך אני אמור להגיד למוכרים לשים את המסך?
ובאמת תודה על העזרה... מרגיש לי שחפרתי לכם על זה יותר מדי. אני באמת מנסה לקבל את המקסימום שאני יכול בתקציב האפשרי אבל האפשרויות הרבות מבלבלות אותי :?

CCHAOSS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בחנות לדעתי כל עוד אתה מסתכל במצב התצוגה בלי שאתה יודע שהמסך מכוייל ומכוון בצורה האופטימלית - תבדוק את הגודל בלבד (ככה אני עשיתי לפחות).
תריץ חיפוש כאן בפורום, תראה שמסך C550 הוא היכ מומלץ בתקציבים האלה במידה ואתה יכול לעמוד בדרישות של פלזמה.

למשל - אם אתה משחק באקסבוקס אתה צריך להקפיד שהלוגואים הסטטיים על המסך לא ישארו יותר מדי זמן באופן קבוע (למשל - לעשות ZOOM פעם בפרק זמן)

מלבד זאת, אין סיבה שבתקציב שלך לא תלך על פלזמה.
תריץ חיפוש בפורום ותראה שהמוני אנשים ממליצים כאן על C550 בתקציב שלך, זו לא המצאה שלי.
גם U20 וPK550 מומלצות אבל לפי הדיווחים כאן יותר רגישים להשתקפויות, כך שתכניס כאן את שיקול מבנה החדר שלך.
תריץ חיפוש על כל אחד מהדגמים, קרא דעות משתמשים עליו ותבחר.

תתחדש.

Carmona פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

הלכתי לראות כמה מסכים אחרי העבודה וראיתי את המסכים samsung 40" C650, samsung 46" c530, sharp E810. הדגם C550 לא היה שם בתצוגה.
לגבי השארפ, משום מה לא אהבתי את הצבעים שלה, יותר מדי צהוב וגם הפאנל יחסית משתקף הרבה אז היא ירדה מהפרק.
לגבי ה-C650 היא נראית טוב, אהבתי את השחורים והלבנים שלה והתנועה חלקה ולגבי ה-C530, היא גם נראתה לא רע אבל היא 50 הרץ ולא 100.
הצלחתי להשיג מחיר ל-C650 ב-5950 ש"ח ואת ה-C530 ב-5100 ש"ח. שניהם עם אחריות של סמליין ל-3 שנים.

עכשיו אני בהתלבטות אם לגבי הגודל והמחיר שלהן... המוכר ניסה לשכנע אותי לקחת את ה-C530 בגלל שהיא 46" ושאני אהנה ממנה יותר בגלל הגודל ושזה שיש לה 50 הרץ לא כזה ישנה לי. האידאל פה הוא לקחת את ה-C650 בגודל 46" שיקפיץ לי את המחיר משמעותית ואני לא רוצה לעבור את ה-6000 ש"ח.

לגבי ההרץ במסך, מעבר לגיימינג.. יש הבדל של משמעותי של ה-100 הרץ למול ה-50 הרץ בתכני FHD? (בחנות היה רק HDR מאחד הערוצים ביס)

CCHAOSS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אתה מבלבל כאן קצת.
הדגמים שציינת הם LCD\LED
C550 היא פלאזמה

כמו שכתבתי לך, מגודל 50" תהנה הרבה יותר - תשקול לדעתי ללכת על הדגם הזה ביותר חיוביות.

מקרה, את דעתי כתבתי לך ויש בנוסף מספיק המלצות בפורום לגביו.

אגב, אם אתה הולך על C650 תעשה חיפוש בפורום..יש הבדל בין הפאנלים איתם מגיע המסך הזה.

תתחדש

hyudale
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85

שליחה

אם במקור התרשמת מתלת מימד לא הבנתי למה ויתרת, בתקציב קרוב מאוד למה שתכננת בהתחלה יש לך LG 42LX6500 שלדעתי תתן לך תמורה טובה יותר לכסף מC7000 גם לאחר ירידות מחירים.
בכל אופן כל שידרוג שתעשה בתקציב שלך יהיה קפיצה אולימפית לעומת הCRT שהייתה לך, אני יכול להבין את החשש שלך מהגדלים שהמליצו לך אבל מתרגלים מהר מאוד. אני אישית עם 60" באותו מרחק צפייה שלך וזה מושלם לדעתי.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”