"Murdock18"
יצא לי לבדוק לגבי טלוויזיות של פיליפס וכיבוי מנגון החלקת תמונה וכל האפקטים למינהם הם אפשרים ,מה שאתה מתאר כמעין תמונה מהירה + יש לה GAME MODE דבר שפותרת לך את ה- INPUT LAG
בהצלחה!
מעוניין לרכוש טלוויזיה וזקוק לעזרתכם.
- alex28
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
game mode משפר אך לא בהכרח פותר את בעית הלאגים. ראה ביקורת על D8000.
-
Murdock18
-
- חבר פעיל

- תגובות: 80
קודם כל, תודה רבה לכולם על ההתעניינות והעזרה הרבה. הייתי היום ב"חשמל נטו" שנמצאת בין החנויות המומלצות בקטגוריה "איפה קונים?" של האתר. לפני הכל, אני רוצה לציין לטובה את השירות האדיב והמקצועי. כמו כן, המחירים מצוינים ביותר והם מאפשרים פריסה של עד 24 תשלומים, מה שמאפשר לי בכלל לקנות את הטלוויזיה. ולענייננו: מסתבר שהמנגון החדש הזה שיוצר את האפקט שדיברתי עליו ("תמונה מהירה מדי") אכן ניתן לכיבוי בכל הטלוויזיות. ראיתי פלזמה שממש מצאה חן בעיני, דגם U20 של פנסוניק. ראיתי אמנם את ה-50", אבל אני כמובן אזמין את ה-46" במידה שזו הטלוויזיה שארכוש בסופו של דבר.
האמת היא שהאפקט פשוט לא קיים בפלזמה הספציפית הזו, וזאת הסיבה העיקרית שנדלקתי עליה מידית. אני אצטרך שוב לבחון את הצבעים שלה ואיכות התמונה, לפני הרכישה בפועל. אפרופו צבעים, ראיתי שם בתצוגה טלוויזיה שהצבעים בה היו מדהימים, פשוט גן עדן לעינים. אבל גם היא כמו השאר כללה את האפקט המעצבן. שכחתי לבקש לראות אותה כשהוא כבוי, כיוון שזה נאמר לי בשלב מאוחר יותר.
אני מקווה שיהיה לי עם מי לקפוץ לשם בימים הקרובים, מקסימום זה יקרה בתחילת שבוע הבא. אין ספק שאת הטלוויזיה שלי אני ארכוש ב"חשמל נטו" רמת החייל וזה רק עניין של זמן, השאלה היחידה היא איזה דגם. למען הסר ספק, אני לא נציג שלהם או משהו בסגנון, באמת ובתמים התרשמתי מהשירות.
ואם תתעקשו, אני יכול לספר לכם חוויית "קנייה" הפוכה לגמרי מזו בחנות אחרת לגמרי.
אגב, מה דעתכם על ה-U20 46" אינצ' של פנסוניק? כפי שציינתי בחפירה שלי, (
) אני לא בטוח לגבי תצוגת הצבעים שלה. למישהו יש דעה מניסיון בעניין?
האמת היא שהאפקט פשוט לא קיים בפלזמה הספציפית הזו, וזאת הסיבה העיקרית שנדלקתי עליה מידית. אני אצטרך שוב לבחון את הצבעים שלה ואיכות התמונה, לפני הרכישה בפועל. אפרופו צבעים, ראיתי שם בתצוגה טלוויזיה שהצבעים בה היו מדהימים, פשוט גן עדן לעינים. אבל גם היא כמו השאר כללה את האפקט המעצבן. שכחתי לבקש לראות אותה כשהוא כבוי, כיוון שזה נאמר לי בשלב מאוחר יותר.
אני מקווה שיהיה לי עם מי לקפוץ לשם בימים הקרובים, מקסימום זה יקרה בתחילת שבוע הבא. אין ספק שאת הטלוויזיה שלי אני ארכוש ב"חשמל נטו" רמת החייל וזה רק עניין של זמן, השאלה היחידה היא איזה דגם. למען הסר ספק, אני לא נציג שלהם או משהו בסגנון, באמת ובתמים התרשמתי מהשירות.
ואם תתעקשו, אני יכול לספר לכם חוויית "קנייה" הפוכה לגמרי מזו בחנות אחרת לגמרי.
אגב, מה דעתכם על ה-U20 46" אינצ' של פנסוניק? כפי שציינתי בחפירה שלי, (
- CCHAOSS
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
תריץ עליה חיפוש בפורום...יש די הרבה דיעות לגביה.
תתחדש.
תתחדש.
-
Murdock18
-
- חבר פעיל

- תגובות: 80
היי, כאוס. מצטער על ההטעיה, טרם רכשתי את המסך. הייתי היום שוב בחנות "חשמל נטו" ובחנתי שוב את הטלוויזיות. דגם 820 של SHARP בגודל 40" ממש מצא חן בעיני מבחינת הצבעים והחדות. ביקשתי מהנציג החביב והאדיב עד מאוד לבטל את האפקט / תופעה שתיארתי מס' פעמים לאורך האשכול הנ"ל. ראו בה מצוין, פשוט מדהים!!! הבעיה היא שהדגם הספציפי לא נכנס בתקציב שלי, ולכן הנציג הציע לי את דגם 814 בגודל 40" (גם כן של שארפ כמובן) שלדבריו תואם באיכות התמונה לדגם 820.
חיפשתי בפורומים הנ"ל את הדגם הספציפי (814) והיו רק תוצאות אחדות בלבד. היה אשכול ספציפי אחד שהייתה בו דיעה כלשהי על הדגם, בכל שאר האשכולות הוא פשוט הוזכר כבדרך אגב לכל היותר.
מה שעוד יותר מוזר הוא שהדגם לא קיים כלל ב-ZAP וגם לא ב-WISEBUY (מקבילה לזאפ). למעשה, הדגם אפילו לא קיים במאגר באתר של "חשמל נטו", אלא רק דגמי 810 ו-820. הבנתי שהדגם 814 החליף את ה-810, אז מוזר לי שדווקא הוא זה שקיים במאגר שלהם מבין השניים. את הדגם 814 מצאתי בטסריאו עיני בלבד (כלומר באתר שלהם) ובאתר נוסף עם המילה "סטריאו" בשם שלו, כאשר בראשון המחיר מופרז (אם כי לא מעודכן עפ"י בעל החנות) ובשני לא מצוין מחיר כלל (שניהם בהתאמה כמובן). מה יהיה מחיר טוב עבור הדגם 814?
האם הדגם נגנז או משהו בסגנון? ואגב, אם ממש אהבתי את איכות התמונה מבחינת החדות ועושר הצבעים של ה-820, האם זה בהכרח אומר שאני אוהב גם את הפרמטרים הללו בדגם 814? זה בכל אופן מה שהבנתי מדברי הנציג ששירת אותי, ואני רק רוצה לוודא מהי דעתכם בעניין.
ושאלה חשובה לא פחות: "חשמל נטו" או "סטריאו עיני"? אני מניח שהם יציעו לי את אותו המחיר פחות או יותר, ובינתיים התרשמתי לטובה מהשירות האדיב והמקצועי של "חשמל נטו" עד מאוד. אבל גם ל"סטריאו עיני" לא חסר מבחינת הביקורות עליו כאן בפורומים, אם כי אני לא יכול לומר שהתנסיתי בעצמי, אולי מלבד חילופי דברים קלים עם מנהל "סטריאו עיני". האם יש עדיפות לטובת אחת החנויות מבחינה כזו או אחרת?
חיפשתי בפורומים הנ"ל את הדגם הספציפי (814) והיו רק תוצאות אחדות בלבד. היה אשכול ספציפי אחד שהייתה בו דיעה כלשהי על הדגם, בכל שאר האשכולות הוא פשוט הוזכר כבדרך אגב לכל היותר.
מה שעוד יותר מוזר הוא שהדגם לא קיים כלל ב-ZAP וגם לא ב-WISEBUY (מקבילה לזאפ). למעשה, הדגם אפילו לא קיים במאגר באתר של "חשמל נטו", אלא רק דגמי 810 ו-820. הבנתי שהדגם 814 החליף את ה-810, אז מוזר לי שדווקא הוא זה שקיים במאגר שלהם מבין השניים. את הדגם 814 מצאתי בטסריאו עיני בלבד (כלומר באתר שלהם) ובאתר נוסף עם המילה "סטריאו" בשם שלו, כאשר בראשון המחיר מופרז (אם כי לא מעודכן עפ"י בעל החנות) ובשני לא מצוין מחיר כלל (שניהם בהתאמה כמובן). מה יהיה מחיר טוב עבור הדגם 814?
האם הדגם נגנז או משהו בסגנון? ואגב, אם ממש אהבתי את איכות התמונה מבחינת החדות ועושר הצבעים של ה-820, האם זה בהכרח אומר שאני אוהב גם את הפרמטרים הללו בדגם 814? זה בכל אופן מה שהבנתי מדברי הנציג ששירת אותי, ואני רק רוצה לוודא מהי דעתכם בעניין.
ושאלה חשובה לא פחות: "חשמל נטו" או "סטריאו עיני"? אני מניח שהם יציעו לי את אותו המחיר פחות או יותר, ובינתיים התרשמתי לטובה מהשירות האדיב והמקצועי של "חשמל נטו" עד מאוד. אבל גם ל"סטריאו עיני" לא חסר מבחינת הביקורות עליו כאן בפורומים, אם כי אני לא יכול לומר שהתנסיתי בעצמי, אולי מלבד חילופי דברים קלים עם מנהל "סטריאו עיני". האם יש עדיפות לטובת אחת החנויות מבחינה כזו או אחרת?