תגובות לביקורת: גלקסי S2 - אחרי 24 שעות: ביקורת ראשונית
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
למי שלא מתמצא בעולם הרומים והאנדרואיד, עד כמה מסובך לעברת את המכשיר?
האם יש מדריך לכך?
אני מתאר שיש איפשהו מדריך ל-SGSI, אך האם הוא תקף ל-SGSII?
האם יש מדריך לכך?
אני מתאר שיש איפשהו מדריך ל-SGSI, אך האם הוא תקף ל-SGSII?
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
תודה .IamEzio כתב:truejoker
Gsmarena כבר בדקו את זה ..
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_g ... -597p8.php...
לפי הביקורת שלהם , עם אוזניות זה לא משהו רק עם LINEOUT , וזה חבל . הכניסו כל כך הרבה טכנולוגיה , לא יכלו גם להכניס מגבר אוזניות טוב כמו שיש בסוני אריקסון ?
כאן האייפון לפחות לפי הבדיקות יותר טוב
טוב כשנגיע לגשר נראה מה העשה (אולי נקח LOD ונשמע דרכו
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
יכול להיות שהמגבר טוב, אבל סמסונג לא יודעים לנצל אותו מבחינת תוכנה.truejoker כתב:תודה .IamEzio כתב:truejoker
לפי הביקורת שלהם , עם אוזניות זה לא משהו רק עם LINEOUT , וזה חבל . הכניסו כל כך הרבה טכנולוגיה , לא יכלו גם להכניס מגבר אוזניות טוב כמו שיש בסוני אריקסון ?
כאן האייפון לפחות לפי הבדיקות יותר טובאבל היות ואני והאיטיונס במריבה סוערת של גירושין, אזי הוא לא אופציה
![]()
טוב כשנגיע לגשר נראה מה העשה (אולי נקח LOD ונשמע דרכו)
...
כמו ב SGS, מתכנת אחד כתב את הדרייבר מחדש, ושיפר משמעותית את האיכות.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
מתקינים Voodoo וסוגרים את הפינה הזו...zovirax כתב:יכול להיות שהמגבר טוב, אבל סמסונג לא יודעים לנצל אותו מבחינת תוכנה.truejoker כתב:תודה .IamEzio כתב:truejoker
כאן האייפון לפחות לפי הבדיקות יותר טובאבל היות ואני והאיטיונס במריבה סוערת של גירושין, אזי הוא לא אופציה
![]()
טוב כשנגיע לגשר נראה מה העשה (אולי נקח LOD ונשמע דרכו)
...
כמו ב SGS, מתכנת אחד כתב את הדרייבר מחדש, ושיפר משמעותית את האיכות....
- psyshush
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
באמת מדהים איך שמכשיר כל כך קטן מסוגל לנגן לצלם וידאו 1080p!
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אגב,
אני מצאתי עד היום 2 נגנים במרקט שתומכים בפענוח MKV שמכיל בתוכו אודיו בקידוד DTS. הראשון עובד מצוין ונקרא DicePlayer (יש לו גירסת Trial לשלושה ימים). הבעייה איתו היא, שהוא כרגע תומך בפרופילים של עד 720p. בניגון 1080p הוא לא מנגן חלק. הנגן השני נקרא BUZZ Player אבל למרבה הכעס הוא לא מכיל גירסה חינמית (לשלם 22 ש"ח רק בשביל לבדוק 1080p DTS נראה לי לא לעניין). כל הנגנים האחרים אוכלים יפה מאוד את קובץ ה 1080p MKV DTS שלי. רק שאת הסאונד לא שומעים. כמובן שהדבר היותר מעניין יהיה לחבר את המכשיר לרסיבר ולראות אין זה מנוגן עליו. הבעייה גם כאן, באפן שמכעיס אותי יש לציין, שהכבל המדובר של סמסונג ששממיר את חיבור ה usb במכשיר ל hdmi, עדיין לא יצא לשווקים והוא אמור להגיע לשם בתחילת החודש הבא (יוני)
אני מצאתי עד היום 2 נגנים במרקט שתומכים בפענוח MKV שמכיל בתוכו אודיו בקידוד DTS. הראשון עובד מצוין ונקרא DicePlayer (יש לו גירסת Trial לשלושה ימים). הבעייה איתו היא, שהוא כרגע תומך בפרופילים של עד 720p. בניגון 1080p הוא לא מנגן חלק. הנגן השני נקרא BUZZ Player אבל למרבה הכעס הוא לא מכיל גירסה חינמית (לשלם 22 ש"ח רק בשביל לבדוק 1080p DTS נראה לי לא לעניין). כל הנגנים האחרים אוכלים יפה מאוד את קובץ ה 1080p MKV DTS שלי. רק שאת הסאונד לא שומעים. כמובן שהדבר היותר מעניין יהיה לחבר את המכשיר לרסיבר ולראות אין זה מנוגן עליו. הבעייה גם כאן, באפן שמכעיס אותי יש לציין, שהכבל המדובר של סמסונג ששממיר את חיבור ה usb במכשיר ל hdmi, עדיין לא יצא לשווקים והוא אמור להגיע לשם בתחילת החודש הבא (יוני)
- israeleib
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
עוד שאלה.
בגלקסי 1 הטאץ' היה פחות טוב מהטאץ' של האייפון. תוכל לתאר את הרגישות של הטאץ' בגלקסי 2 לעומת האייפון?
בגלקסי 1 הטאץ' היה פחות טוב מהטאץ' של האייפון. תוכל לתאר את הרגישות של הטאץ' בגלקסי 2 לעומת האייפון?
- osherov
-
- גורו Android

israeleib,
זאת שאלה סוביקטיבית שאין לי ממש דרך לענות עלייה בצורה מדוייקת, כל אחד וטעמו הוא. ה SGSII מגיב מאוד מהר לטאצ' ול scroll איתו, יש שיגידו שזה אפילו מהיר מידי. לא מעט אנשים שיחקו עם המכשיר שלי (במשך זמן קצר יחסית) ומאף אחד לא שמעתי איזה תלונה בנוגע לטאצ' (לכמה מהם יש, למרבה הצער, מכשיר אייפון
). אגב, גם במכשיר SGS1 שעבר תיקון לאג, לא הרגשתי איזה הבדל מורגש מידי בינו לבין האייפון 4
זאת שאלה סוביקטיבית שאין לי ממש דרך לענות עלייה בצורה מדוייקת, כל אחד וטעמו הוא. ה SGSII מגיב מאוד מהר לטאצ' ול scroll איתו, יש שיגידו שזה אפילו מהיר מידי. לא מעט אנשים שיחקו עם המכשיר שלי (במשך זמן קצר יחסית) ומאף אחד לא שמעתי איזה תלונה בנוגע לטאצ' (לכמה מהם יש, למרבה הצער, מכשיר אייפון
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
בתור בעלים של SGS1 אני חולק עליך, לצערי הרהב מאוד הטאצ' והחלקות באייפון טובים יותר, פה מתחיל ונגמר היתרון שלו על הסמסונג.osherov כתב:israeleib,
זאת שאלה סוביקטיבית שאין לי ממש דרך לענות עלייה בצורה מדוייקת, כל אחד וטעמו הוא. ה SGSII מגיב מאוד מהר לטאצ' ול scroll איתו, יש שיגידו שזה אפילו מהיר מידי. לא מעט אנשים שיחקו עם המכשיר שלי (במשך זמן קצר יחסית) ומאף אחד לא שמעתי איזה תלונה בנוגע לטאצ' (לכמה מהם יש, למרבה הצער, מכשיר אייפון). אגב, גם במכשיר SGS1 שעבר תיקון לאג, לא הרגשתי איזה הבדל מורגש מידי בינו לבין האייפון 4
...
- osherov
-
- גורו Android

- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
אין פה שום ויכוח, יש לי אנדרויד, לא היה לי אייפון, לא רוצה אייפון, רק ציינתי עובדה.
- osherov
-
- גורו Android

- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
במקרה של SGS זה נכון... אבל עם ROM של CM7 אין לאגים והמכשיר עובד מהר בצורה מדהימה (למרות שהוא עדיין לא בשל בשביל להחליף את הרום של סמסונג)pup26 כתב:בתור בעלים של SGS1 אני חולק עליך, לצערי הרהב מאוד הטאצ' והחלקות באייפון טובים יותר, פה מתחיל ונגמר היתרון שלו על הסמסונג.osherov כתב:israeleib,
זאת שאלה סוביקטיבית שאין לי ממש דרך לענות עלייה בצורה מדוייקת, כל אחד וטעמו הוא. ה SGSII מגיב מאוד מהר לטאצ' ול scroll איתו, יש שיגידו שזה אפילו מהיר מידי. לא מעט אנשים שיחקו עם המכשיר שלי (במשך זמן קצר יחסית) ומאף אחד לא שמעתי איזה תלונה בנוגע לטאצ' (לכמה מהם יש, למרבה הצער, מכשיר אייפון). אגב, גם במכשיר SGS1 שעבר תיקון לאג, לא הרגשתי איזה הבדל מורגש מידי בינו לבין האייפון 4
......
- creed
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 955
תודה על הסקירה.
ברשת קראתי שבגרסה הנוכחית של המכשיר יש באגים מעצבנים כמו קפיאה של הדפדפן מידי פעם וניתוקים של ה - wifi.
האם נתקלת בשימושך בבאגים אלו?
כמו כן אשמח אם תוכל להזכיר באגים אחרים (אם קיימים) שנתקלת בהם בשימושך במכשיר עד כה.
ברשת קראתי שבגרסה הנוכחית של המכשיר יש באגים מעצבנים כמו קפיאה של הדפדפן מידי פעם וניתוקים של ה - wifi.
האם נתקלת בשימושך בבאגים אלו?
כמו כן אשמח אם תוכל להזכיר באגים אחרים (אם קיימים) שנתקלת בהם בשימושך במכשיר עד כה.
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
סקירה טובה, נהניתי לקרוא. אם אני מבין נכון, המכשיר עושה שימוש במעבד של Arm A8 שכולל GPU מובנה.
- osherov
-
- גורו Android

creed,
הבאגים עליהם אתה קראת, קשורים אך ורק לאותם עידכוני קבצים של הרום הערבי שאחד או שניים מהם כנראה גורמים לבעייה הזאת בדפדפן (איזה פונט ערבי או איזה קובץ מערכת אחר). בתיקונים האלה גם משמשים כרגע את מי שרוצה לתקן את יישורי הטקסט העברי אבל:
1. אותו אחד שכתב ושביצע את התיקונים האלה, מספר שהוא פתר את הבעיות והוא גם שיחרר קבצים מעודכנים לקהילה (עדיין אין לי מידע סופי שזה באמת נפתר)
2. אין כמובן שום חובה להתקין עידכון זה על המכשיר ובאמת מומלץ לחכות כמה ימים את "שהקהילה" תאשר שהוא יציב ולא גורם לבעיות. אני אעדכן אתכם מכיוון שאני משחק בין היתר גם עם התיקונים האלה שלו
3. זה כמובן לא קשור ונוגע לסמסונג עצמה ולגירסה הרשמית שמותקנת על המכשיר עצמו שהיא, לפחות עד עכשיו, עושה רושם יציבה מאוד (אם נתעלם רגע מה TouchWiz
)
הבאגים עליהם אתה קראת, קשורים אך ורק לאותם עידכוני קבצים של הרום הערבי שאחד או שניים מהם כנראה גורמים לבעייה הזאת בדפדפן (איזה פונט ערבי או איזה קובץ מערכת אחר). בתיקונים האלה גם משמשים כרגע את מי שרוצה לתקן את יישורי הטקסט העברי אבל:
1. אותו אחד שכתב ושביצע את התיקונים האלה, מספר שהוא פתר את הבעיות והוא גם שיחרר קבצים מעודכנים לקהילה (עדיין אין לי מידע סופי שזה באמת נפתר)
2. אין כמובן שום חובה להתקין עידכון זה על המכשיר ובאמת מומלץ לחכות כמה ימים את "שהקהילה" תאשר שהוא יציב ולא גורם לבעיות. אני אעדכן אתכם מכיוון שאני משחק בין היתר גם עם התיקונים האלה שלו
3. זה כמובן לא קשור ונוגע לסמסונג עצמה ולגירסה הרשמית שמותקנת על המכשיר עצמו שהיא, לפחות עד עכשיו, עושה רושם יציבה מאוד (אם נתעלם רגע מה TouchWiz
- osherov
-
- גורו Android

yarif,
כמעט, למכשיר יש רכיב SoC מדגם Exynos 4210 שמכיל בין היתר מעבד כפול ליבה בתדר 1.2MHz מסוג ARM Cortex-A9 (ולא A8 ) ומכיל GPU (מעבד גרפי) מסוג Mali-400 (שיוצר ע"י סמסונג עצמה).
הערה:
על פי הפרסום צריך לצאת דגם נוסף שיכיל SoC מדגם Tegra 2 והוא יכיל את אותו המעבד אבל יהיה עם GPU אחר.
כרגע הרכיב שנמכר במכשירי ה SGSII הוא דגם ה-Exynos 4210 (מה שנקרא פעם Orion)
כמעט, למכשיר יש רכיב SoC מדגם Exynos 4210 שמכיל בין היתר מעבד כפול ליבה בתדר 1.2MHz מסוג ARM Cortex-A9 (ולא A8 ) ומכיל GPU (מעבד גרפי) מסוג Mali-400 (שיוצר ע"י סמסונג עצמה).
הערה:
על פי הפרסום צריך לצאת דגם נוסף שיכיל SoC מדגם Tegra 2 והוא יכיל את אותו המעבד אבל יהיה עם GPU אחר.
כרגע הרכיב שנמכר במכשירי ה SGSII הוא דגם ה-Exynos 4210 (מה שנקרא פעם Orion)
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
אריה ,הMali 400 לא תוכנן על ידי סמסונג ,אלה על ידי ARM
http://www.arm.com/products/multimedia/ ... 400-mp.php
http://www.arm.com/products/multimedia/ ... 400-mp.php
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2