:הל: yes וטלעד גאות להשיק את ערוץ ההיסטוריה HD

חדשות ועדכונים של HT Magazine
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

מספיקלי כתב:מעניינות מאד התגובות כאן,
אנשים שמחים להוציא 10K על מסך HD אבל 10 שח לחודש הופך את המנוי ליקר... :roll:
...
המנוי יקר מלכתחילה, וזה רק מייקר אותו יותר.
זה 10 ש"ח בנוסף ל-35 ש"ח, שכבר התווספו ל-19.90 ש"ח שמעבר ל-260 ש"ח....
ושב-70% מהזמן אנחנו (לפחות אני) גם לא משתמשים בשירות הזה, אם אנחנו באמת רוצים לנצל את מלוא תפוקת המסך, YES או HOT הן לא בדיוק הכתובת, אנחנו מנצלים אותו בדרכים אחרות.

זה כמו לומר שזה בסדר לשלם 10 ש"ח לליטר דלק כי כבר "שמחנו" לרכוש רכב ב-150,000 ש"ח.

מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2793

שליחה

אני מסכים איתך, מי שמוציא 150K על רכב שעומד בחניה 80% מהזמן
אז כנראה ש10 שח לליטר זה באמת לא יקר עבורו.

ואם אתה מעריך את התכנים בע. ההיסטוריה
ואפילו תצפה רק 5 שעות בחודש
אז זה רק 2 שח לשעה
וזה רק אתה לבד.

- גילוי נאות, אני מנותק מכל שירות שהוא.
ומכיוון ואני קשור לתעשיית התוכן אז אני יודע גם שהעלוית בHD הן "קצת" יותר גבוהות

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

בניגוד לרכב, הטלויזיה עובדת, ועובדת הרבה, רק שב-70% מהזמן זה לא על התכנים של 2 החברות .
ועדיין, נראה לי הוגן לקחת עוד כסף בנוסף למאות שקלים שכבר לוקחים, רק בשביל ערוץ שכבר קיים ועכשיו הוא יהיה ב-HD.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אז גם מחירי הדיסקים יכולים לעלות ככל שנשקיע במערכת?
הבעיה היא, יש כאן תחושת חבית ללא תחתית.
התכנים זולים יחסית אבל מצטברים לסכומים עצומים.
העם דורש..... כל מיני דברים

omrig
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109

שליחה

מוזר שאף אחד לא התלונן כאשר YES העלו 4 ערוצי סדרות בHD או את 5 ערוצי הסרטים שלהם בHD ולא גבו על זה שקל נוסף.... נכון שיש שם גם הרבה תכנים עדיין שהם upscaled אבל זה ילך ויעלם עם הזמן.
לשידור של תכני HD יש עלויות נוספות, בעיקר אם מדובר בערוץ שונה מהערוץ הרגיל וזה לא אותו הפייד.

אני לא עובד YES אלא מייצג ערוצים בישראל ומכיר את אדימיניסטרציה שכרוכה בהעלאת ערוץ HD או SD.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

התלונה היא על כך שמעמיסים על רוחב הפס, המצומצם ברמות לא מקובלות, עבור ערוץ שמעטים יהנו ממנו אבל רבים יסבלו מההפחתה ברוחב הפס שנשאר לערוצים האחרים.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

omrig כתב:מוזר שאף אחד לא התלונן כאשר YES העלו 4 ערוצי סדרות בHD או את 5 ערוצי הסרטים שלהם בHD ולא גבו על זה שקל נוסף.... נכון שיש שם גם הרבה תכנים עדיין שהם upscaled אבל זה ילך ויעלם עם הזמן.
לשידור של תכני HD יש עלויות נוספות, בעיקר אם מדובר בערוץ שונה מהערוץ הרגיל וזה לא אותו הפייד.

אני לא עובד YES אלא מייצג ערוצים בישראל ומכיר את אדימיניסטרציה שכרוכה בהעלאת ערוץ HD או SD.
...
צודק!!!!
פעם הבאה שנקבל שירות, ישר נתלונן.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

על מי הם עובדים? בביטרייט הזה זה כבר לא HD.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

theAman כתב:
omrig כתב:מוזר שאף אחד לא התלונן כאשר YES העלו 4 ערוצי סדרות בHD או את 5 ערוצי הסרטים שלהם בHD ולא גבו על זה שקל נוסף.... נכון שיש שם גם הרבה תכנים עדיין שהם upscaled אבל זה ילך ויעלם עם הזמן.

...
צודק!!!!
...
למה להמתין עד שנקבל את השירות? ישר תביעה יצוגית עוד לפני שיפרסמו את ההודעה לעיתונות. זה ילמד אותם לקח, בחיי שרק בכוח הולך כאן במדינה!

omrig
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

theAman כתב:

...
צודק!!!!
...
אני לא נתקלתי עדיין בנציג YES שהסתובב עם אקדח והכריח מישהו להיות מחובר... אם יקר מדי אז כולנו פה מכירים את האלטרנטיבות הזולות יותר, מה לעשות שזה כנראה יבוא על חשבון של נוחות.

ומה לעשות שהרוחב פס הוא של כולם ולכן גם מי שמעניין אותו היסטוריה בHD ומוכן לשלם על זה, אז שיבושם לו. רוצים לנגח ערוץ שתופס רוחב פס והוא ממש נישתי - ספורט 5 3D, זה ערוץ שאולי כמה מאות בודדים יכולים להנות ממנו.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אני לא מנגח אף אחד, ואף נציג לא הכריח אותי להתחבר.
אני רק אומר שאני לא מוכן לשלם עוד 10 ש"ח לערוץ ההיסטוריה ב-HD בנוסף למחיר שאני משלם כבר היום.
למה הכנסתם בכלל את עניין הערוצים הנוספים שעלו (שהם אותם ערוצים קיימים, רק ב-HD, וגם זה לא תמיד).
כל הכבוד ל-YES שהם מתקדמים ונותנים לנו עוד ערוצי HD, אבל אם ממש היו רוצים, אז כמו ערוצי הסרטים שנתנו למי שכבר יש חבילת סרטים, גם את ערוץ ההיסטוריה שייתנו למי שכבר יש אותו.
לא רוצים, אין בעיה, זכותנו לא לשלם ולהתלונן...

ד"א, אותו כנ"ל לגבי הגזילה של ספורט 5HD (ואל תיתן לי להתחיל לדבר על זליגת תכנים מערוץ הספורט הבסיסי לכיוונם של ערוצי הספורט 5+Live Gold Platinum ++ HD 3D).

אבל זהו, סטינו מהנושא, ואם נחזור אליו שוב, אז sam22 סיכם את זה הכי טוב:
(Y) לערוץ (n) לחיוב הנוסף

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673

שליחה

הדרך הטובה ביותר היא חרם על הערוץ, פשוט לא לקנות אותו לאחר החודש חינם, כך יס אולי כבר לא יחגגו יותר על חשבוננו.
אני מתפלל ליום הזה שתקום חברת כבלים שלישית וכך אני יזרוק את יס לכל הרוחות, חייבים תחרות כמו בחברות הסלולר.

omrig
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מתוך נסיון והכרות עם הנושא מקרוב מאוד, חרם על הערוץ לא יגרום להם לשחרר אותו בחינם אלא פשוט להוריד אותו ברגע שיגמר החוזה של טלעד עם יס...
זה שיש את הערוץ בגרסת הsd ללקוח זאת לא סיבה לתת אותו בחינם גם בHD, נכון שזה יכול להיות שירות נחמד אבל לערוץ החדש יש עלויות משלו ושתימחרו את ערוץ הSD לא הכניסו לתחשיב את הפקת ערוץ HD.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

omrig כתב:מתוך נסיון והכרות עם הנושא מקרוב מאוד, חרם על הערוץ לא יגרום להם לשחרר אותו בחינם אלא פשוט להוריד אותו ברגע שיגמר החוזה של טלעד עם יס...
זה שיש את הערוץ בגרסת הsd ללקוח זאת לא סיבה לתת אותו בחינם גם בHD, נכון שזה יכול להיות שירות נחמד אבל לערוץ החדש יש עלויות משלו ושתימחרו את ערוץ הSD לא הכניסו לתחשיב את הפקת ערוץ HD.
...
למה לא? יס המציאה את ה-hd?
הלקוח משלם חבילת hd וממיר hd, זה מספיק. כמו שספורט 1 נפתח , מן הראוי שגם הערוצים האחרים יפתחו למי שמנוי אליהם.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

omrig,
אתה מתעקש לנסות ולהוציא את YES כפילנטרופים שנותנים לנו מתנות (לפי דבריך, כל ערוצי הסדרות והסרטים שכעת יש לנו ב-HD בעצם לא נכנסו לחישוב מלכתחילה ולכן קיבלנו אותם לפנים משורת הדין).
וזה ממש לא המקרה פה, גם ב-HD חוסכים עלינו (שיהיה ברור, לא מדובר רק YES,אלא גם בחבר'ה הטובים מצידו השני של הכביש), מדוע אני צריך לראות סרט בסטריאו כשבכל מקום משדרים ב-5.1?
מדוע רוחב הפס הוא זוועתי לפעמים?
לוקחים ממני אקסטרה כל חודש על ממיר HD, אז שייתנו HD כמו שצריך.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

אחלה ערוץ. אני צופה ברגיל לא מעט, אך אני לא מוכן לשלם על תוספת עבור HD עוד 10 ש"ח.
דבר אחר שלא ברור לי (כבר שנים) זה למה המון ערוצים (בינהם גם ערוץ ההיסטוריה, דיסקברי, NG וכן הלאה..)
משדרים תכנים של 16:9 כ 4:3 ?? כל כך קשה להם להגדיר את אות השידור שלהם כמו שצריך ??
אז העיקר לקפוץ ולהקים ערוץ HD.. תתחילו אולי מזה שתשדרו את הערוץ הרגיל שלכם כמו שצריך..
חלמאות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

omrig
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לא יודע מה איתכם אבל לי אין בחיוב של יס ״חבילת HD" ( בניגוד למצב שאם הייתי בהוט והייתי רוצה ערוצים בHD). שילמת עוד 20 שקל בחודש על ממיר HD, קיבלת חומרה יותר מתקדמת ו13 ערוצי HD, לי זה נראה תמורה סבירה (כמובן שאני לא אתנגד לעוד ערוצים).

לאיפה אתה בדיוק מתכוון שאתה אומר ״כשבכל מקום משדרים 5.1?״

ולגבי ספורט 1, זה החלטה שלהם בתור ערוץ פרימיום שמשלם ליס על השימוש בתשתית שלהם אם לגבות אקסטרה או לא ובאופן כללי כמה לתמחר את השירותים לשלהם. זה צורת עבודה שונה מערוצים אחרים.

אבי תאמין לי שאני לא בעד שום גוף אני פשוט מבין את הצד העיסקי של העניין (אח שלך יכול להיות עדי שאני יודע על מה אני מדבר...)

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496

שליחה

אנשי יס, יש לכם צרות של עשירים.

אצלנו בהוט, זריקת הז__ על הלקוח זו בכלל חובה מוסרית, מבחר מצומצם של ערוצי HD ובלי ממיר מקליט.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

כמעט כל מקום בעולם שמשדר ב-HD, משדר ב-5.1.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

jacko-il כתב:אחלה ערוץ. אני צופה ברגיל לא מעט, אך אני לא מוכן לשלם על תוספת עבור HD עוד 10 ש"ח.
דבר אחר שלא ברור לי (כבר שנים) זה למה המון ערוצים (בינהם גם ערוץ ההיסטוריה, דיסקברי, NG וכן הלאה..)
משדרים תכנים של 16:9 כ 4:3 ?? כל כך קשה להם להגדיר את אות השידור שלהם כמו שצריך ??
אז העיקר לקפוץ ולהקים ערוץ HD.. תתחילו אולי מזה שתשדרו את הערוץ הרגיל שלכם כמו שצריך..
חלמאות.
...
זה לא נכון
רק הגרסאות הישראליות של ערוצים אלה משדרים 4:3
רוב הגרסאות האחרות משדרים ש16:9

חזור אל “חדשות HT”