good__one כתב:בכותרת השרשור כתוב "אירוע השקה מיוחד לחברי HT: השקת סדרת CEVO של טושיבה"
באתר מתחרה כתוב: "ביום שני, ה- 23.05.2011, תקיים ניופאן אירוע השקת המסכים עבור חברי אתר *****."
עצה שלי לאנשי ניופאן, פעם עשיתי את זה לשתי בחורות, זה לא עבד...
...
כנראה שעושים עלינו תורות
הם ב - 17:00 אנחנו אחריהם ב - 19:00
molvy
חבר במועדון HT
תגובות: 7048
שליחה
מציע שהמוזמנים של HT יבואו בתלבושת אחידה..... אולי עם החולצות של HT?
מרטין ועופר נקודה למחשבה
ברוש שנרשמתי ואני מקווה שאקבל אישור ואהייה מאושר
להתראות
yuria
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
שליחה
DorM כתב:
good__one כתב:בכותרת השרשור כתוב "אירוע השקה מיוחד לחברי HT: השקת סדרת CEVO של טושיבה"
באתר מתחרה כתוב: "ביום שני, ה- 23.05.2011, תקיים ניופאן אירוע השקת המסכים עבור חברי אתר *****."
עצה שלי לאנשי ניופאן, פעם עשיתי את זה לשתי בחורות, זה לא עבד...
2. תעלה את דמי החבר השנתיים בעוד 10-15 ש"ח ושלח גם חולצה....תאמין לי שיהיו יותר חברים משלמים מהיום.
אתם כנראה לא מעריכים כמה החברים אוהבים את האתר הזה ויהיו גאים ללבוש את החולצה עם הלוגו של HT.
yuria
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
שליחה
טלHD כתב:
oferlaor כתב:dorM
אנחנו לא חנות לחולצות
...
1. נרשמתי, תודה
2. תעלה את דמי החבר השנתיים בעוד 10-15 ש"ח ושלח גם חולצה....תאמין לי שיהיו יותר חברים משלמים מהיום.
אתם כנראה לא מעריכים כמה החברים אוהבים את האתר הזה ויהיו גאים ללבוש את החולצה עם הלוגו של HT.
אני רק מקווה שניופאן (טושיבה) אכן תשווק את הדגם הכי מתקדם בארץ, 55ZL1, ולא תפסח עלינו כמו שעשו לבריטים.
האם יש ביקורות על הדגמים החדשים שלהם? טווח מחירים בחו"ל?
DorM
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
שליחה
טלHD כתב:
oferlaor כתב:dorM
אנחנו לא חנות לחולצות
...
1. נרשמתי, תודה
...
+1
אני מזמין אחת בכל צבע, כל אירוע בה עם צבע אחר.
Mistoffelees
חבר מביא חבר
תגובות: 4854
שליחה
נרשמתי
MartinHSabag
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
שליחה
לכל מי ששאל על סדרי חניה, ניופאן הצליחו לארגן חניה בביניין אקרשטיין (הביניין בו נמצא המועדון) במחיר מוזל של 10 ש"ח למוזמנים בלבד.