האם הזמנת שילוח דרכם?tvholic כתב:אני בררתי ב TNT לפי האתר שלהם וזה הגיע ל 88$
הגעתי אליהם דרך מייל של פייפל עם כל מיני פרסומים, בין היתר 15% הנחה על השירותים שלהם.
אולי כדאי לבדוק דרכם....
כמה יצא בפועל? מה לגבי מע"מ ומכס?
תודה
האם הזמנת שילוח דרכם?tvholic כתב:אני בררתי ב TNT לפי האתר שלהם וזה הגיע ל 88$
הגעתי אליהם דרך מייל של פייפל עם כל מיני פרסומים, בין היתר 15% הנחה על השירותים שלהם.
אולי כדאי לבדוק דרכם....

נו יש רשמים?eitangabay כתב:רעיון מעולה לפתוח עוד שירשור !tvholic כתב:בהמשך להודעה הראשונה, קיבלתי היום את המכשיר!!!
כשרכשתי היה כתוב באתר שיש את המוצר רק בצבע שחור וגם בשיחה עם השירות לקוחות שלהם בארה"ב אמרו שיש רק שחור מכיוון שזה דגם חדש.
(אני מזכיר - קניתי בסוף את הדגם הכי פשוט של הסדרה החדשה 760 כאשר התכנון המקורי היה לקנות את ה 530\560 הלבן).
לשמחתי כשראיתי את המוצר התברר לי שרק המסביב שלו שחור ולמעלה הוא אפור ולבן. ממש אהבתי!!!
לצערי, עוד אין לי רשמים להעלות על המוצר ועל אופן הפעולה שלו כי רק קיבלתי אותו.
אבל אני אטעין אותו (צריך לקנות שנאי, בינתיים נשתמש בשל הלפטופ) ואעלה סקירה.
לבינתיים כמה תמונות של הפועל עם האביזרים שהגיעו איתו....
גם אני רכשתי את ה 770, אני אמור לקבל אותו שבוע הבא.
אני מחפש מידע לגבי שנאי מתאים, האם יש לך כבר תובנות כל שהם ? הבנתי שלדגמים שונים צריך שנאים שונים.
יש לך איזה מידע על זה ?
נ.ב
איך הוא מנקה ...?...

תודה בכל מקרה אבל הזמנתי את ה-neato xv-11 צריך להגיעה עוד מספר ימיםtvholic כתב:דרור, מצטער על התגובה המאוחרת\אנחנו מאוד מרוצים מה 760
עובד טוב, משך זמן מספק (אני לא מודד כי אני לא בבית כשהוא מנקה).
אני חושב שהוא קצת גדול יותר מסדרת ה 5XX.
לגבי עלויות - הביאו לי אותו מחול אז למעט המחיר באתר 450+מסים מקומיים+משלוח פנימי לא שלמתי משהו (סהכ כ 500$ אם אני לא טועה)
קרין - אני שמתי שנאי שמעביר מ 110 ל 220.
אני אשמח אם למישהו יש רעיון...

אולי הכוונה היא שבמידה והמכשיר כבוי אז יש צורך מן הסתם להדליק אותו ע"י לחיצה על המקש..avioren כתב:בשעה טובה, הצעצוע החדש והמרשים ויזואלית מדגם 770 הגיע היום וכרגע בטעינה ראשונה,על פי הוראת היצרן של 16 שעות.
כאשר קראתי את הוראות השימוש שמתי לב כי כל פעולה (הצגת לוח זמנים,הגדרת זמן הניקוי, ועוד..) מתחילה בהוראה הראשונה :
"הדלק את הרומבה ע"י לחיצה על clean"
כלומר ,נקודת המוצא היא שהמכשיר כבוי.
ברגע זה כשהמכשיר בטעינה, נורית clean דלוקה וירוקה, כך שבפועל המכשיר בעצם דלוק.
האם עלי לכבות אותו ?
והאם מחר כשהפעיל את המכשיר, בסיומו יחזור אל המטען, האם יכבה את עצמו או ישאר כפי שהוא כרגע,כלומר נורית ה clean דולקת.
* לא ראיתי בשום הוראה במדריך כי יש לכבות את המכשיר ולכן לא ברורה לי ההנחיה לפני כל פעולה, להדליק אותו....

מחיר מעולה לדעתי!kix כתב:מחיר מלא 2770, אחרי הנחה 2216.
לי זה פתר את הדילמה של האם להזמין מארה"ב או לא![]()
לא יודע עד מתי המבצע, אני מניח שזה במסגרת מבצעי סוף השנה....
איפה ראית את המבצע הזה? אני לא מצאתי!kix כתב:מחיר מלא 2770, אחרי הנחה 2216.
לא יודע עד מתי המבצע, אני מניח שזה במסגרת מבצעי סוף השנה....
האם מדובר בקיקה בארץ ??xgr3d כתב:איפה ראית את המבצע הזה? אני לא מצאתי!kix כתב:מחיר מלא 2770, אחרי הנחה 2216.
לא יודע עד מתי המבצע, אני מניח שזה במסגרת מבצעי סוף השנה.......