שוב ייבוא פרללי מול רשמי בשרשור שבכלל לא קשור....

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398

שליחה

Catskinner כתב:מה שאני תמיד אוהב בדיונים ברשת זה שלא חשוב כמה פעמים מסבירים יהיו תמיד כאלו שלא יהיו מוכנים להקשיב.

יש מי שלא מבין שסוג היבואן זה לא מקום פיזי ויש אחרים שלא מוכנים לקבל שאי אפשר לפתוח דלת ולהיכנס למקום שנקרא טיב השרות.
...
אני מסכים איתך חלקית,
או יותר נכון להגיד שאני חושב שאתה צודק חלקית, מאחר שבחלק גדול מהמקרים מדובר באמת בחנות פיזית שמקבלת מסכים מיבואן רשמי או מיבואן פרטי. החלק שאינני מסכים איתו, הוא מה שמשתמע מדבריך - רק אם פונים ל"מקום פיזי" אפשר לקנות מסך.
אם זה היה נכון, לא היה לי מסך חדש בסלון כרגע.

mikelt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה

Catskinner כתב:נושא השרשור המקורי
איפה אנו מעדיפים לרכוש מסך???

האם עידן השירות והמקצוענות עבר מהעולם וכולם מחפשים רק מחיר ואך ורק מחיר.
האם שירות ומקצוענות שווים כסף???

התגובות הלא לעיניין של חלק מהמשיבים:
"לא יודע אם שמעת אבל יש עוד אופציה שקוראים לה בארצנו "יבוא פרללי" או "יבוא מקביל" ! "
"מסתבר שדווקא ביבוא לא רשמי מייבאים את המסכים החדשים והטובים ביותר"
"חייבים לדרוש...."

אי אפשר כבר לפתוח דיון בנושא מסכים כאן בפורומים בלי שחוטפים את הדיון לכיוונים של מאיפה מייבאים מסכים, מי מייבא אותם וכמה זה עלה. לי אישית זה כבר הגיע עד מעל לנחיריים.
...
צודק..
חלק מהחברים כאן לא כל כך מבינים למה דודידו התכוון בסקר שלו

lfrank
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

שליחה

ישנם יבואנים שמעדיפים להשאר בפרופיל נמוך ולשמור על רמת המחירים מסויימת במטרה למנוע כאוס בישראל.
אוי לרגע שבו יבואן חזק ובעל קשרים ימכור ישירות לצרכן.

בעלי הפורום מבינים את זה היטב.
והם חייבים למנוע מהלכים כאלו.

מצד שני הלקוחות חייבים לקבל שירות לא פחות ממושלם במחירים המטורפים שנובעים ממיסים,תפעול,מכון תקנים,וכ"ו.

קשה מאוד להגיע לעמק השווה.קשה ככל שזה יהיה אסור להגיע למצב של כאוס.
כאוס כזה יכול להגיע רק מאיזור י-ם וזה לא יקרה!!!!

הפתרון הוא אינו מכירה ישירות ללקוח-המטרה היא לשמור על הסדר ולתמוך בחנויות ...לטובת הלקוח

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398

שליחה

lfrank כתב:ישנם יבואנים שמעדיפים להשאר בפרופיל נמוך ולשמור על רמת המחירים מסויימת במטרה למנוע כאוס בישראל.
אוי לרגע שבו יבואן חזק ובעל קשרים ימכור ישירות לצרכן.

בעלי הפורום מבינים את זה היטב.
והם חייבים למנוע מהלכים כאלו.

מצד שני הלקוחות חייבים לקבל שירות לא פחות ממושלם במחירים המטורפים שנובעים ממיסים,תפעול,מכון תקנים,וכ"ו.

קשה מאוד להגיע לעמק השווה.קשה ככל שזה יהיה אסור להגיע למצב של כאוס.
כאוס כזה יכול להגיע רק מאיזור י-ם וזה לא יקרה!!!!

הפתרון הוא אינו מכירה ישירות ללקוח-המטרה היא לשמור על הסדר ולתמוך בחנויות ...לטובת הלקוח
...
אני מצטער, אני לא כ"כ מבין אותך.
התפרצת בנבואות זעם, אבל לא הבאת להן שום סימוכין.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”