:הל: YES משיקה קטגורית סרטי תלת-מימד 3D ב-VOD !
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
אני רואה את זה כך:
- שתי תמונות 1080p זה SBS מלא.
- תמונת 1080p אחת זה חצי SBS.
אז 1080i שהוא חצי רזולוציה מ 1080p צריך להיקרא רבע SBS.
- שתי תמונות 1080p זה SBS מלא.
- תמונת 1080p אחת זה חצי SBS.
אז 1080i שהוא חצי רזולוציה מ 1080p צריך להיקרא רבע SBS.
-
MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- ntk
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
25 ש"ח בשביל השכרת סרט ? 3D או לא, זה פשוט מוגזם בטירוף לא יודע מה אנשים מתלהבים
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
1. בספריות או במכונות להשכרה המחיר גבוה יותר ...תוסיף נסיעה +חניה X 2 גם להחזיר.ntk כתב:25 ש"ח בשביל השכרת סרט ? 3D או לא, זה פשוט מוגזם בטירוף לא יודע מה אנשים מתלהבים...
2. בחבילות מסויימות התוכן הוא חינם או בזיכוי חלקי.
3. קניה זה יקר פי כמה....לא רלוונטי.
4. אין אופציה חוקית טובה יותר כיום.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
טלHD כתב:1. בספריות או במכונות להשכרה המחיר גבוה יותר ...תוסיף נסיעה +חניה X 2 גם להחזיר.ntk כתב:25 ש"ח בשביל השכרת סרט ? 3D או לא, זה פשוט מוגזם בטירוף לא יודע מה אנשים מתלהבים...
4. אין אופציה חוקית טובה יותר כיום....
מילה במילה
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- ntk
-
- חבר ותיק

לא יודע כמה זה עולה היום לכן אני לא אתווכח על זה ( ונניח שזה באמת 25 ש"ח, זה שדופקים אותך במקום אחד לא אומר שאתה צריך להגיד תודה שלא דופקים אותך ביותר במקום השני ), אני תמיד הייתי משכיר סרטים ב-10 ש"ח וככה זה היה בכל מקום, כן זה היה לפני 3 שנים, אבל מאז האינטרנט רק התקדם והאופן שבו אנשים צורכים את התוכן, מה שאמור לגרום להם להבין שאם הם לא יספקו מחיר מספיק אטרקטיבי הם לא "ימכרו" בכלל, חוץ מזה שלספריית יש עלות של עובדים + עלות של המקום, ל-YES אין את זה, לכן מי שפראייר מספיק לשלם סכום כזה שיהיה לו לבריאות, תוסיף 5 ש"ח ותלך לראות את זה בקולנועטלHD כתב:1. בספריות או במכונות להשכרה המחיר גבוה יותר ...תוסיף נסיעה +חניה X 2 גם להחזיר.ntk כתב:25 ש"ח בשביל השכרת סרט ? 3D או לא, זה פשוט מוגזם בטירוף לא יודע מה אנשים מתלהבים...
במחיר כזה מצטער מאוד אבל אני אשאר עם האופציה הלא חוקית, זה בדיוק הדברים שגורמים לאנשים להוריד מהאינטרנט במקום לשלם, זה בדיוק הסיבה שאין לי YES או HOT כבר 6 שנים, לא מתאים לי לשלם 300 ש"ח על 100 ערוצים ש90% מהם בשפות שאני לא אדע בחיים, והשאר זה פשוט *** טהור
מצד שני שהמחיר סביר אין לי בעיה לשלם, כמו חלק מהתוכניות באתר של מקו ( למרות שאם הייתי אוצה זה ממש לא בעיה להוריד אותם ) אבל כל עוד יש פראיירים תמיד יהיה מחיר מופקע
-
MartinHSabag
-
- מנהל

איזה מן טיעון זה?!במחיר כזה מצטער מאוד אבל אני אשאר עם האופציה הלא חוקית...
למה אתה לא גונב דלק? אתה לא חושב ש-7.42 ש"ח לליטר זה לא שערורייתי?
ראית כמה עולה בית בישראל? אני חושב שתסכים איתי שזה גם יקר מידי ועל פי הלוגיקה שלך, כדאי לך לעבור לאופציה הלא חוקית.....אולי לקחת פרוטקשן? אולי לשדוד בנק ואז לממן?
כלומר, מה שאתה אומר זה שאם יכולת וזה היה לך פשוט (כי אני מניח שאתה פשוט לא יודע איך לפרוץ לבנק), אז זו היתה האופציה העדיפה, לא?
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
יש כרגע 4 סרטים, 3 מהם הם עם דיבוב.
איך התרגום בעברית מוצג בסרט ה 3D ביס ?
זה תרגום מובנה, או שהממיר יודע להציג תרגום רגיל כמו בסרטים אחרים ביס אבל ב SBS ?
איך התרגום בעברית מוצג בסרט ה 3D ביס ?
זה תרגום מובנה, או שהממיר יודע להציג תרגום רגיל כמו בסרטים אחרים ביס אבל ב SBS ?
- ntk
-
- חבר ותיק

טיעון ? אני לא בבית משפט, אמרתי את דעתי, אם נראה לי שהמחיר מופרז אני לא אקנה, אם יש למישהו בעיה אם זה חבל, מה שבאמת מצחיק שהודעה כזאת נכתבת בפורום כזה, שבמיוחד פה אין אחד ( כולל אתה ) שלא מוריד סרטים\תוכניות\שירים\משחקים\תוכנות או כל דבר אחר, אז תעשה לי טובה, ולכל שאר השטויות שרשמת עדיף שאני לא אתייחס.. באמת שמיותרMartinHSabag כתב:איזה מן טיעון זה?!במחיר כזה מצטער מאוד אבל אני אשאר עם האופציה הלא חוקית...
למה אתה לא גונב דלק? אתה לא חושב ש-7.42 ש"ח לליטר זה לא שערורייתי?
ראית כמה עולה בית בישראל? אני חושב שתסכים איתי שזה גם יקר מידי ועל פי הלוגיקה שלך, כדאי לך לעבור לאופציה הלא חוקית.....אולי לקחת פרוטקשן? אולי לשדוד בנק ואז לממן?
כלומר, מה שאתה אומר זה שאם יכולת וזה היה לך פשוט (כי אני מניח שאתה פשוט לא יודע איך לפרוץ לבנק), אז זו היתה האופציה העדיפה, לא?...
" פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים " האמת שהם לא מתחלפים פראייר ישאר תמיד פראייר, ומי שרוצה לשכור סרט במחיר הזוי של 25 ש"ח שיהיה לו לבריאות, אבל אל תבוא ותצתדק לי כאילו שלא הורדת אף פעם משהו שלא שילמת עליו מהאינטרנט או ש-90% מהדיונים בפורום הזה לא קשורים ישירות ( newsgroups ) או בעקיפין ( תרגומים, מזרימדיה וכו' ) לתוכן לא חוקי שכולם מורידים בלי הפסקה
- sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 266
סליחה? בספריות יותר יקר? אני מנויה בקינו רמת השרון וזה ממש ממש לא מתקרב ל-25 ₪ (הרבה הרבה הרבה פחות)טלHD כתב:1. בספריות או במכונות להשכרה המחיר גבוה יותר ...תוסיף נסיעה +חניה X 2 גם להחזיר.ntk כתב:25 ש"ח בשביל השכרת סרט ? 3D או לא, זה פשוט מוגזם בטירוף לא יודע מה אנשים מתלהבים...
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
למי שגר ברמת השרון זה אולי משתלם...
הערוץ הזה בכלל קיים?
הערוץ הזה בכלל קיים?
העם דורש..... כל מיני דברים
- sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

לא הבנתי את כוונת שלוש הנקודות בסוף המשפט שלך(!):sam22 כתב:למי שגר ברמת השרון זה אולי משתלם...
הערוץ הזה בכלל קיים?...
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
ההודעה של טלHD נכתבה לפני יותר משנתיים, אולי אז זה היה יותר יקר.sharom36 כתב:סליחה? בספריות יותר יקר? אני מנויה בקינו רמת השרון וזה ממש ממש לא מתקרב ל-25 ₪ (הרבה הרבה הרבה פחות)טלHD כתב:1. בספריות או במכונות להשכרה המחיר גבוה יותר ...תוסיף נסיעה +חניה X 2 גם להחזיר.ntk כתב:25 ש"ח בשביל השכרת סרט ? 3D או לא, זה פשוט מוגזם בטירוף לא יודע מה אנשים מתלהבים...
4. אין אופציה חוקית טובה יותר כיום.......
- sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

וואלה. עכשיו שמתי לב. עמכם הסליחה.Itsik_G כתב:ההודעה של טלHD נכתבה לפני יותר משנתיים, אולי אז זה היה יותר יקר.sharom36 כתב:סליחה? בספריות יותר יקר? אני מנויה בקינו רמת השרון וזה ממש ממש לא מתקרב ל-25 ₪ (הרבה הרבה הרבה פחות)טלHD כתב:1. בספריות או במכונות להשכרה המחיר גבוה יותר ...תוסיף נסיעה +חניה X 2 גם להחזיר.ntk כתב:25 ש"ח בשביל השכרת סרט ? 3D או לא, זה פשוט מוגזם בטירוף לא יודע מה אנשים מתלהבים...
4. אין אופציה חוקית טובה יותר כיום..........
-
MartinHSabag
-
- מנהל

אם אני מבין את הכוונה של sam22 זה שזה פתרון לוקאלי למי שגר באזור של קינו.sharom36 כתב:לא הבנתי את כוונת שלוש הנקודות בסוף המשפט שלך(!):sam22 כתב:למי שגר ברמת השרון זה אולי משתלם...
הערוץ הזה בכלל קיים?......
כמה סיפריות וידיאו נשארו עוד בישראל חוץ מקינו בכלל?
- sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

אני מניחה שלא הרבה.. וחבל..MartinHSabag כתב:אם אני מבין את הכוונה של sam22 זה שזה פתרון לוקאלי למי שגר באזור של קינו.sharom36 כתב:לא הבנתי את כוונת שלוש הנקודות בסוף המשפט שלך(!):sam22 כתב:למי שגר ברמת השרון זה אולי משתלם...
הערוץ הזה בכלל קיים?......
כמה סיפריות וידיאו נשארו עוד בישראל חוץ מקינו בכלל?...
אם כולם יעבדו במתכונת שלהם זה יכול לעבוד (ולא, אין לי מניות שם).
-
MartinHSabag
-
- מנהל

- sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

בגדול אני מסכימה איתך.. בקטן- קצת פחות..MartinHSabag כתב:אני מאוד אוהב ומעריך את החברה' של קינו (ד"ש ליריב) אבל המציאות מראה שהמודל לא עובד יותר.
בעידן של סטרימינג ו-VOD מספקיות הכבלים והלווין, לצערנו אין לספרית וידיאו (ובהכללה גדולה יותר למדיה פיזית) שום זכות קיום....
בתור אחת שמורידה מהאינטרנט וכיוב (מקווה שמותר לרשום את זה פה), הרבה פעמים אני דווקא כן שוכרת סרט "כי בא לי באותו רגע" /אין לי כוח להוריד, להעביר לסטרימר, לחפש כתוביות וכיוב (לא שזה בעיה, אבל זה לוקח קצת זמן..).
רוצה לומר, אם אני (!) שיודעת איפה ואיך להוריד סרטים שוכרת סרטים, קל וחומר אלו שהם חסרי הבנה/זמן וכיו"ב.
לדעתי קינו עובדים בצורה חכמה (אפשר להזמין סרטים מראש, אם מחזירים אחרי 24 שעות מקבלים "חצי סרט" מתנה וכו)- והמחיר סביר לגמרי.
יש מצב שאני טועה , אבל לדעתי המודלים שהיו עד כה (בלוקבסטר ושות) נכשלו בגלל שהם היו גרידים ולא התאימו את עצמם לטכנולוגיה שהולכת ומשתנה.
- sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

MartinHS