אידיגיטל- זו בדיחה מה שהיה בסניף חיפה

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
eliel1010
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559

שליחה

ההתמכרות הזאת נוראית! לא יודע איך נכנסתי לדבר הזה :lol:
אבל אני בדיוק כמוך לא הסכמתי לעמוד בתורים הארוכים או להזמנות מראש... וכרגע אני בלי IPAD אבל לא נורא הוא יגיע בהמשך..

בנתיים מכמה בירורים שערכתי
באזור הצפון ברשת אופיס דיפו נשארו המון דגמי 3G וכמה דגמי WIFI 64.

*ושימו לב! KSP ואיבורי מחזיקים במלאי של WIFI בכמה גדלים במחיר של 2100! המחירים עודכנו באתרים שלהם. חבל שלא פתוח בשבת :)

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי

שליחה

לדעתי ivory מוכרים מיבוא מקביל. קח בחשבון (אין שום אזכור של idigital בעמוד של האייפד)

eliel1010
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559

שליחה

גם KSP וגם איבורי זה יבוא מקביל, אבל אחריות בנלאומית ומשיחה שהיתה לי אם נציג של KSP לפני שבועיים הוסבר לי שהם דואגים לכל תהליך האחריות במידה ויש צורך להפעיל אותה, הם עובדים אם האחריות הבנלאומית מול שריג או שריד ,לא זוכר בידיוק איך קוראים למעבדה שהוא אמר לי.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי

שליחה

נשמע מעולה, לחסוך 50 שח בשביל להתחנן אח"כ לאחריות.

geblig פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727

שליחה

שמוליק,

איזו חנות פתוחה?
עכשיו.... מממ?....
איציק

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952

שליחה

1. פאנבויז לחלוטין. לא מכיר שום מוצר טכנולוגי שאני אקנה אותו ביום שהוא יוצא לשווקים.
2. iDigital ואפל יוצרות בכוונה מלאים נמוכים. הדרך הכי זולה לייצר באזז וכותרות בעיתונים. מפתיע אותי שאנשים מופתעים מזה כל פעם מחדש.
3. לקנות אייפאד מKSP או אייבורי...הממ, אני אישית בחיים לא הייתי עושה דבר שכזה.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

geblig כתב:שמוליק,

איזו חנות פתוחה?
עכשיו.... מממ?....
...
ראיתי תמונות מהחנות של איי דיגיטל בראשון
ודובר על תור עכשיו, לא אתמול
בדוק שם

למרות שלדעתי תוך שבוע אתה הולך וקונה באותו מחיר ובלי תור ולחץ

geblig פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727

שליחה

גם בדי סנטר פתוח. לא יאומן... אני בדרך...
איציק

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

geblig כתב:גם בדי סנטר פתוח. לא יאומן... אני בדרך...
...
:lol: :lol:
אתה פסיכי
יאללה רוץ פורסט רוץ
ותתחדש

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

Trip כתב:1. פאנבויז לחלוטין. לא מכיר שום מוצר טכנולוגי שאני אקנה אותו ביום שהוא יוצא לשווקים.
2. iDigital ואפל יוצרות בכוונה מלאים נמוכים. הדרך הכי זולה לייצר באזז וכותרות בעיתונים. מפתיע אותי שאנשים מופתעים מזה כל פעם מחדש.
...
אפל לא יוצרת בכוונה מלאי נמוך,עם כמות המכשירים שנמכרים היא פשוט לא יכולה לייצר יותר .
אולי איידיגטל מזמינה בכוונה קצת מכשירים .

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952

שליחה

IamEzio כתב:
Trip כתב:1. פאנבויז לחלוטין. לא מכיר שום מוצר טכנולוגי שאני אקנה אותו ביום שהוא יוצא לשווקים.
...
אפל לא יוצרת בכוונה מלאי נמוך,עם כמות המכשירים שנמכרים היא פשוט לא יכולה לייצר יותר .
...
כל הסיפור עם האייפון הלבן זה דוגמא טובה. OK, אז היה להם קשיי ייצור בגלל הצבע הלבן. נניח שזה אכן אמיתי. מפה ועד לדחות את השיווק שלו בשנה...נשמע כמו עוד טריק שיווקי מצד אפל, שכתבה את הספר ב"איך לשווק את המוצר שלך כאילו שהוא מינימום אלוהים". לעניות דעתי iDigitial בכוונה מסרה כמויות נמוכות. אני לא אתפלא אם לכל הסניפים יש מלאים גדולים בהרבה, והם פשוט קבלו הוראה מפורשת - לא למכור יותר מ-X יחידות.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

האמת שזה היה צפוי מראש.
בהודעה לעיתונות שלפני ההשקה, אמר מנכ"ל iDigital, ערן תור, כי לאור הביקוש בעולם הם נערכו בהתאם ולא יהיה מחסור.
תרגיל שיווק בסיסי ביותר. המלאי היה מוגבל בארה"ב אז בטח בישראל יהיה מלאי מספיק.....yeah right.....
אז ברור היה שאחרי שהמלאי (המוגבל) ייגמר, תבוא הודעה לעיתונות נוספת (אני צופה כבר מחר על הבוקר....) שלאור הביקוש האדיר המלאי (המוגדל) נגמר והוא יתחדש בעוד כמה שבועות.....

אין ספק, שיווק 101....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

הם למעשה כבר הודיעו שיש מטוס עם מכשירים נוספים בדרך...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

Irus כתב:הם למעשה כבר הודיעו שיש מטוס עם מכשירים נוספים בדרך...
...
פפפשש ממש תחושה של רכבת אוירית שלא נראתה כאן מאז מלחמת יום כיפור.
יש להם אחלה מוצר
למה לא פשוט למכור אותו ודי

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

sam22 כתב:
Irus כתב:הם למעשה כבר הודיעו שיש מטוס עם מכשירים נוספים בדרך...
...
פפפשש ממש תחושה של רכבת אוירית שלא נראתה כאן מאז מלחמת יום כיפור.
יש להם אחלה מוצר
למה לא פשוט למכור אותו ודי
...
+1

גם ככה אם הם היו "מזמינים כמה שצריך" למרות ש90 אחוז שיש עוד אותה כמות של מכשירים במחסנים אצלם , הם היו פשוט נמכרים , זה לא שבאמת צריך לעשות כאילו יש מחסור עצום כדי שהמכשירים האלו ימכרו .

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

נכון
וזה מכשיר חדש ככה שלא ממש ייתקע כאן מלאי.
הם גם יודעים פחות או יותר איזה תמהיל מכשירים יימכר כאן.
העם דורש..... כל מיני דברים

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

וווווו איפה איציק?
יצא לקנות ולא חזר
העם דורש..... כל מיני דברים

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

IamEzio כתב:
...
...
זה מזכיר לי את חברת טבע שבמשך 15 שנה הכתה את התחזיות של האנליסיטים כל רבעון ורבעון כאילו זה באמת הכל היה אמיתי וכולם נפלו בתחזית רבעון אחרי רבעון (המנייה כמובן, ברוב המקרים, לא עלתה אחרי פרסום הדוחות המדהימים "שהכו" את תחזיות כולם)

ברור שאפל מייצרים מחסור מכוון (ייתכן שבאמת יש להם בעייה בייצור כמויות גדולות כל כך, אבל בטח לא בסדרי גודל כאלה). מאז האייפון הראשון ועד היום זה כך ולא חושב שיש להם סיבה לשנות את מודל המכירה הזאת וזה מתוך הבנה ש:
1. פרסום-פרסום-פרסום: אני בטוח שבכל מקום היום כותבים על אותה התנפלות בחנויות והמחסור החדש שנוצר
2. בגדול, אפל, מוציאה לשוק 2-3 מכשירים גדולים בשנה אחת ולכן הם חייבים שהמכירות של המכשירים האלה יתרחשו על פני שנה שלמה ולא בפיקים זמיניים של חודש-חודשים אחרי ההשקה. זה המנגנון שלהם לווסת את הכמות ולרווח את המכירות על פני כל השנה (בשונה נניח מחברת סמסונג). נכון שזה עולה להם בסופו של דבר בפחות מכירות (אין לי ספק שהרבה אנשים רכשו בישראל את ה SGS של סמסונג, רק בגלל שהאייפון לא היה במלאי). אבל אפל מוכנים לספוג את הכמויות האלה

בעיני זה מודל לגיטימי והגיוני שאפל בחרו בו (הנישה של המוצר הנחשק ולא הכמותי). אגב, לדעתי, מהשקת המכשיר הראשון, יש סה"כ שני מכשירי iOS ששווים את ההמולה הזאת: האייפון הראשון והאייפד 2

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב: בעיני זה מודל לגיטימי והגיוני שאפל בחרו בו (הנישה של המוצר הנחשק ולא הכמותי). אגב, לדעתי, מהשקת המכשיר הראשון, יש סה"כ שני מכשירי iOS ששווים את ההמולה הזאת: האייפון הראשון והאייפד 2
...
לדעתי, שום מכשיר לא שווה שום המולה, אבל כמו שאתה אומר, זה לגיטימי וזה עובד.
מוזר שאתה טוען שדווקא האייפאד 2 שווה המולה. הרי ההבדלים בינו לבין הראשון מינוריים (עוד לא קראתי אף אחד שטען אחרת, אז אני לא רואה את זה כשנוי בכלל במחלוקת) והראשון היה כמובן... הראשון, והוא היה גם הטאבלט הראשון שהצליח בגדול (בינתיים היחידי) - אז אם כבר להצדיק המולה אז ל1 יש הרבה זכויות מעבר ל2.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

אני לא מצליח להבין אנשים שרצים לקנות ראשונים (ועוד לעמוד בתור וצפיפות) בדיוק כמו שאני לא מבין אנשים שצריכים לראות מייד סרט שרק יצא.
מה הקטע עם הראשוניות הזו, הרי מדובר לא רק בדברים שלא בורחים, אלא למי שמחכה תמיד יש יתרונות: גם יכול להתגלח על זקנם של אחרים (נכון בעיקר לסרטים) וגם יכול לפעמים להנות ממחיר נמוך יותר (מוצרים).
לראשונים נשאר רק bragging rights, אבל על מה בדיוק, מה ההישג הגדול שלהם?
משה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”