מארז מיוחד ומהודר של טרילוגיית שר הטבעות בבלוריי זמן כולל 725 דקות .

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

sam22 כתב:מה מדהים?
מספר הדיסקים?
זה עושה אותו מדהים?
כאמור היה עדיף לשים את כל ה dvd על בלוריי אחד
זה כמו לקנות dvd ולקבל תוספות על דיסקט
...
הכל מדהים .

1. המארז .
2. מספר כותרי הבלוריי 6 .
3. איכות תמונה שלדעתי תהיה מעולה .
4. הכי חשוב 725 דקות לעומת 557 דקות .

אם זה לא מדהים אז מה מדהים . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

:lol:
נראה מדהים ללא ספק
רק הdvd מעצבנים אותי
העם דורש..... כל מיני דברים

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

ויש גם אמת בדברי .

Keep in mind that Warner Home Video hasn't yet made their official announcement of the title, and I've been told it may not happen for a few weeks yet. As such, there may be details we don't know yet about the extras, and we don't have an official street date yet. [Rest assured, I've asked WHV for clarification on a number of issues - I'll post anything I hear back on The Bits as soon as it comes in.] In any case, here's the official cover art for the box set - both the front of the case and the opened packaging. Based on this, it looks as if the discs each come in their own plastic BD case which slips into an outer box with a closable cover - or that cover might just be a replica map of Middle Earth that also fits in the packaging. It also looks as if each film comes with its own booklet. Anyway, here's what it looks like (don't forget you can click on the images to pre-order)...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46477

שליחה

9000es,
ציטטת את המשפט הלא נכון.
המשפט המתאים הוא:[left]Based on the length of each extended edition feature film and in order to present each film in the highest possible picture quality, each film is presented on 2 Blu-ray Discs[/left]
המשפט לקוח מתוך ה- Press Release של הסטודיו, אותו מצטטים אתרי חדשות רבים.

ההבדל הוא שעכשיו יש לנו עדות מסויימת, לפני כן היה לנו ניחוש :)

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

ziv_r כתב:9000es,
ציטטת את המשפט הלא נכון.
המשפט המתאים הוא:[left]Based on the length of each extended edition feature film and in order to present each film in the highest possible picture quality, each film is presented on 2 Blu-ray Discs[/left]
המשפט לקוח מתוך ה- Press Release של הסטודיו, אותו מצטטים אתרי חדשות רבים.

ההבדל הוא שעכשיו יש לנו עדות מסויימת, לפני כן היה לנו ניחוש :)
...

זיו ....... מקבל את הטעות ...... רוח ההתלהבות של הפורום גורמת גם לטעויות מידי פעם .

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

אני עדיין לא ראיתי שום אסמכתא לכך שיהיו סצינות נוספות והסרטים יהיו ארוכים יותר מבמהדורה המורחבת הרגילה, blu-ray.com זה לא מקור נחשב מבחינתי. אין שום סיבה שדווקא גרמניה תקבל סצינות נוספות ושאר העולם לא.

הסרטים יצאו בארץ עם תרגום בעברית, 100%.

המארז מבחינתי ממש לא מדהים, יותר בכיוון של ביזיון. היה צפוי וברור שכל סרט יחולק ל2 דיסקים כפי שעשו במהדורות המורחבות בDVD, מעבר לזה מדובר באכזבה. סתם מוסיפים למארז 9 דיסקים של DVD במקום 3 בלו-ריי כדי לנפח את המחיר (n)

אזרה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 639

שליחה

בשביל מה תרגום בעברית אם בכל הארץ יש רק שתיים שלוש סיפריות וידאו .

כמה אנשים כבר הולכים לקנות פלאסטיק עם כמה ניירות ,(מגניבים ככל שיהיו ) ב1000 שקל?.

לא מבין מה ההגיון המסחרי לתרגם את זה לעיברית?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

9000es כתב:4. הכי חשוב 725 דקות לעומת 557 דקות .
...
אשמל מאוד ללינק על התוכן של ה-168 הדקות הנוספות האלה.
אולי מדובר באורך של התוספות?

snad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 475

שליחה

אזרה כתב:בשביל מה תרגום בעברית אם בכל הארץ יש רק שתיים שלוש סיפריות וידאו .

כמה אנשים כבר הולכים לקנות פלאסטיק עם כמה ניירות ,(מגניבים ככל שיהיו ) ב1000 שקל?.

לא מבין מה ההגיון המסחרי לתרגם את זה לעיברית?
...
הסרט כבר תורגם (אם הגרסאות זהות למקוריות) וגם אם יש תוספות, צריך רק לתרגם את ההפרש. מעבר לזה צריך רק לשנות את הכיתוב על העטיפה לעברית ולהדפיס. אדם אחד יכול לעשות את "כל" העבודה הזו בשעה. הסט הראשון שימכר כבר יכסה את העלות.

snad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 475

שליחה

guyezra כתב:
9000es כתב:4. הכי חשוב 725 דקות לעומת 557 דקות .
...
אשמל מאוד ללינק על התוכן של ה-168 הדקות הנוספות האלה.
אולי מדובר באורך של התוספות?
...
התוספת היא לא כזו גדולה, הגרסא הארוכה המקורית היא 683 דקות. אם אתה רוצה לדעת מה יכול להכנס שם (ואני מקווה שכמה שיותר) אז הנה ציטוט מוויקיפדיה:
Deleted scenes

Many filmed scenes remain unused, even in the Extended Editions. Deletions include:

The Fellowship of the Ring

Additional footage from the Battle of the Last Alliance during the prologue.
An obscure shot from the trailers of two Elven girls playing about in Rivendell.
Scene mentioned in the commentary, about an animal disrupting Frodo and Sam while they sleep, after seeing the Wood Elves. Many animals were used, including rabbits and deer.[10]
Dialogue from the Council of Elrond, such as Gandalf explaining how Sauron forged the One Ring.[10]
An attack by Orcs from Moria on Lothlórien after the Fellowship leaves Moria. Jackson replaced this with a more suspenseful entrance for the Fellowship. Much of the lost footage can be seen as promotional material on The Fellowship of the Ring theatrical DVD and tie-in books, documentary footage on the Extended Editions, and Trading Cards.
Longer scene of Boromir trying to take the Ring.[10]
Frodo seeing more parts of Middle-earth when he put the Ring on.[10]
More battle footage from Parth Galen.[10]
An attack on Frodo and Sam at the river Anduin by an Uruk-hai.[10]

The Two Towers

More Arwen footage, including a flashback scene of her first meeting with a beardless Aragorn (seen in The Two Towers trailer).
Faramir having a vision of Frodo becoming like Gollum.[13]
Footage of Arwen at Helm's Deep, cut by Jackson during a revision to the film's plot. Foreshadowing this sequence were scenes where Arwen and Elrond visit Galadriel at Lothlórien (seen in The Two Towers trailer). The scene was edited down to a telepathic communication between Elrond and Galadriel.[13]
Théoden speaking to the troops in the armoury, prior to the Battle of Helm's Deep.
Éowyn defending the refugees in the Glittering Caves from Uruk-hai intruders.[29]
An unknown scene displayed in The Two Towers trailer of Éomer lowering a spear while riding his horse in a forest.
Frodo and Sam fighting on the ground in Osgiliath (after Sam tackles Frodo away from the Ringwraith). The scene's fighting was deleted, but Frodo drawing Sting and pointing it at Sam after he is tackled was left in.[30]

The Return of the King

A line of dialogue during the death of Saruman, in which he reveals that Wormtongue poisoned Théodred, giving further context as to why Wormtongue kills Saruman, and Legolas in turn kills Wormtongue.[31]
A conversation between Elrond and Arwen in a library in Rivendell, after Arwen decides to wait for Aragorn. Elrond leaves, saying, "You gave away your life's grace. I cannot protect you anymore."[32]
Sam using the Light of Eärendil to pass the Watchers at Cirith Ungol.
Aragorn having his armour fitted during the preparations for the Battle of the Black Gate. This was the final scene filmed during principal photography.[19]
Sauron fighting Aragorn at the Black Gate. A computer-generated Troll was placed over Sauron due to Jackson feeling the scene was inappropriate. Sauron is also seen in a beautiful form as Annatar, Giver of Gifts.[19]
Also at the Black Gate sequence, Pippin was seen in the trailer holding a wounded Merry.
Further epilogue footage, including that of Legolas and Gimli, as well as Éowyn and Faramir's wedding and Aragorn's death and funeral.[33]

Peter Jackson has stated that he would like to include some of these unused scenes in a future "Ultimate Edition" home video release (probably high-definition) of the film trilogy. They will not be re-inserted into the movies but available for viewing separately. This edition will also include outtakes.[34]

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אז ככה הגירסה התיאטרלית: 178 + 179 + 201 = 558 דקות
הגירסה המורחבת: 208 + 223 + 251 = 682 דקות
ככה ש-725 דקות אומר תוספת של 43-42 דקות

ברור לחלוטין שנשארו על ריצפת העריכה לא מעט סצינות שאפשר להוסיף, גם לגירסאות המורחבות.
השאלה אם באמת עשו את זה...

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

guyezra כתב:אז ככה הגירסה התיאטרלית: 178 + 179 + 201 = 558 דקות
הגירסה המורחבת: 208 + 223 + 251 = 682 דקות
ככה ש-725 דקות אומר תוספת של 43-42 דקות

ברור לחלוטין שנשארו על ריצפת העריכה לא מעט סצינות שאפשר להוסיף, גם לגירסאות המורחבות.
השאלה אם באמת עשו את זה...
...
הגרסה המלאה שתצא בגרמניה היא 725 דקות נטו של סרט כתוב בברור על גבי האריזה שמדובר במהדורה
Limited Extended Editions

לעומת המהדורה האנגלית החדשה שהיא 683 דקות Extended Editions .

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אני לא אומר שזה לא נכון (נהפוך, אם זה נכון, אני קונה את המארז...)
רק הייתי שמח מאוד לדעת מה כולל ה-42 הדקות הנוספות ואיך הן מתחלקות בין הסרטים.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

מצד שני, כל זה כתוב באמזון, שהוא לא בדיוק אתר ידוע באמינותו לגבי מוצרים שעדיין לא יצאו. אני מציע לחכות שיהיו עוד פרטים לפני שמתלהבים. גם אני אשמח לארבעים-חמישים-שלוש מאות שישים דקות חדשות, אבל קשה לי להאמין שיוסיפו סצינות ואז ישחררו אותן אך ורק בגרמניה.

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

guyezra כתב:אני לא אומר שזה לא נכון (נהפוך, אם זה נכון, אני קונה את המארז...)
רק הייתי שמח מאוד לדעת מה כולל ה-42 הדקות הנוספות ואיך הן מתחלקות בין הסרטים.
...
guyezra

ההבדל הוא לא 42 דקות .

המארז הנוכחי מגיע עם 557 דקות . לעומת החדיש שהוא 725 דקות אז ההבדל הוא 168 דקות .

The Lord of the Rings: The Motion Picture Trilogy Blu-ray
Theatrical Editions / Blu-ray + Digital Copy
New Line Cinema | 2001-2003 | 3 Movies | 557 min | Rated PG-13 | Apr 06, 2010

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אני משווה את זה לגירסה המורחבת, לא לתיאטרלית

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

guyezra כתב:אני משווה את זה לגירסה המורחבת, לא לתיאטרלית
...
גם הגרסה המורחבת עדיין לא יצאה .. כך שמבחינת רכישה עדיף את המורחבת ביותר .

amitvv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304

שליחה

אני לא יודע מה איתכם אבל הגרסא המורחבת זמינה כבר בערך שנה ב1080p ...
אני לא בטוח איך אבל זה קיים 100%

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

זמינה משידורי טלוויזיה
העם דורש..... כל מיני דברים

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

9000es כתב:
guyezra כתב:אני משווה את זה לגירסה המורחבת, לא לתיאטרלית
...
גם הגרסה המורחבת עדיין לא יצאה .. כך שמבחינת רכישה עדיף את המורחבת ביותר .
...
ברור, אבל המורחבת יצאה ב-DVD.
שוב, לא ברור מה יכללו ה-42 דקות הנוספות לעומת הגירסה המורחבת הקיימת.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”