מדריך להגדרת Netflix בעזרת שירות VPN
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
מתוך סקרנות, איך זה עובד עם WII?
- giladk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 523
לא חייבים ראוטר שתומך VPN , אם אתה משתמש בPC או MAC או כל מכשיר אחר שיש לו תמיכה בVPN .gover כתב:יופי של מדריך ובהחלט נושא רלוונטי. עד כמה שהבנתי צריך ראווטר שתומך ב VPN. לי יש ראווטר של בב"ל עם טלפון VOIP והבנתי שאלו לא תומכים. ל XMBC יש תוסף ל NETFLIX השאלה עם זה יעבוד עם הרווטר הזה?...
אתה כן חייב ראוטר שתומך VPN כאשר אתה רוצה לחבר PS3 , Wii או כל מכשיר אחר שאין לו תמיכה מובנת בVPN.
יש 2 דרכים לחבר Wii : הראשונה כמו שציינתי למעלה ראוטר שתומך VPN עם "חייגן" מובנה ,מתוך סקרנות, איך זה עובד עם WII?...
הדרך השנייה הלא מומלצת ועם הרבה overhead היא לחבר כבל רשת מוצלב בין הWii או PS3 למחשב עם 2 כרטיסי רשת להפעיל חייגן VPN על המחשב ולהפעיל שיתוף אינטרנט על המחשב .
- gover
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
giladk כתב:לא חייבים ראוטר שתומך VPN , אם אתה משתמש בPC או MAC או כל מכשיר אחר שיש לו תמיכה בVPN .gover כתב:יופי של מדריך ובהחלט נושא רלוונטי. עד כמה שהבנתי צריך ראווטר שתומך ב VPN. לי יש ראווטר של בב"ל עם טלפון VOIP והבנתי שאלו לא תומכים. ל XMBC יש תוסף ל NETFLIX השאלה עם זה יעבוד עם הרווטר הזה?...
אתה כן חייב ראוטר שתומך VPN כאשר אתה רוצה לחבר PS3 , Wii או כל מכשיר אחר שאין לו תמיכה מובנת בVPN.
זה נכון גם אם המחשב מחובר דרך הראווטר ולא ישירות למודם?......
כל יום לומדים משהו חדש
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
מצטרף לשאלה על חיבור דרך הפרוקסי,
האם ניתן להגדיר שמכשיר (כמו נגן BR או מסך) יתחברו דרך הVPN?
יש לי מספר צרכני רשת שהייתי רוצה שיתחברו דרך הVPN והמחשב לדוגמא לא יתחבר.
האם כאשר אני מתקין את החיבור VPN על המחשב, הוא יוצא לרשת גם דרך הVPN?
תודה
גיא
האם ניתן להגדיר שמכשיר (כמו נגן BR או מסך) יתחברו דרך הVPN?
יש לי מספר צרכני רשת שהייתי רוצה שיתחברו דרך הVPN והמחשב לדוגמא לא יתחבר.
האם כאשר אני מתקין את החיבור VPN על המחשב, הוא יוצא לרשת גם דרך הVPN?
תודה
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

תוכל אולי להרחיב את ההסבר, מה נדרש?yairf כתב:במקרה שלך עדיף להריץ את ה-VPN מראוטר ייעודי....
תודה
גיא, אני ואתה ודי!
- gover
-
- חבר פעיל במיוחד

נשמע עיסקה לא רעה 40-60 ש"ח (תלוי בסוג ה VPN) ומקבלים חבילת מדיה מלאה. לפחות עד שיגבילו את החבילות לפי נפח ולא מהירות 
כל יום לומדים משהו חדש
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
gover כתב:giladk כתב:לא חייבים ראוטר שתומך VPN , אם אתה משתמש בPC או MAC או כל מכשיר אחר שיש לו תמיכה בVPN .gover כתב:יופי של מדריך ובהחלט נושא רלוונטי. עד כמה שהבנתי צריך ראווטר שתומך ב VPN. לי יש ראווטר של בב"ל עם טלפון VOIP והבנתי שאלו לא תומכים. ל XMBC יש תוסף ל NETFLIX השאלה עם זה יעבוד עם הרווטר הזה?...
בין מק או פלייסטיישיין 3 מה עדיף להשתמש - במק?
זה נכון גם אם המחשב מחובר דרך הראווטר ולא ישירות למודם?.........
- PopPy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 336
כמה תשובות חברים:
זה מתאים למי שיש לו מכשירים שלא מאפשרים להגדיר VPN מקומית על המכשיר כמו Wii או סטרימרים מסויימים.
באופן רשמי ראוטרים של בזק בד"כ לא תומכים בזה, בפועל אחד הראוטרים הכי נפוצים שלהם, D-Link 2650U (הלבן העומד) אמור לתמוך. כדי לבדוק את זה צריך לחפש בתפריטים המתקדמים של הראוטר הגדרת VPN או PPTP/L2TP/IPSEC.
לעומתו D-Link 2760U שזה פחות או יותר אותו דגם, רק בתקן N, לא תומך בו כי הוא יוצר ע"י D-Link בלעדית לבזק שהחליטה שאין בזה צורך. התשובה של התמיכה הטכנית שלהם לעניין הייתה ש"מדובר בראוטר DSL שמתאים לבזק ולא צריך להתאים לחיבורים אחרים". בהחלט מקסים.
אני אגב שוקלת לנסות להתקין על ה- 2760 קושחה של 2650 ולראות אם זה עובד, מוסיף את החייגן ולא מבטל את תקן N או יוצר בעיות מיוחדות. מכיוון שמדובר כמעט באותה חומרה זה יכול לעבוד.
בכל האתרים האלה מדובר בסטרימינג בלבד.Avi_h כתב:המדיה נשמרת במחשב או רק לצפייה בצורת סטרים?...
gover כתב:יופי של מדריך ובהחלט נושא רלוונטי. עד כמה שהבנתי צריך ראווטר שתומך ב VPN. לי יש ראווטר של בב"ל עם טלפון VOIP והבנתי שאלו לא תומכים. ל XMBC יש תוסף ל NETFLIX השאלה עם זה יעבוד עם הרווטר הזה?...
ראוטר שתומך ב- VPN מאפשר פשוטו כמשמעו להתחבר ל- VPN ישירות דרך הראוטר, כלומר במקום להגדיר חייגן VPN על המחשב/סטרימר/כל רכיב אחר שתומך בזה, מגדירים VPN ישירות על הראוטר וכך כל המכשירים בבית שמחוברים לראוטר יקבלו ממנו את ה- IP האמריקאי.guy_k כתב:תוכל אולי להרחיב את ההסבר, מה נדרש?yairf כתב:במקרה שלך עדיף להריץ את ה-VPN מראוטר ייעודי....
תודה...
זה מתאים למי שיש לו מכשירים שלא מאפשרים להגדיר VPN מקומית על המכשיר כמו Wii או סטרימרים מסויימים.
באופן רשמי ראוטרים של בזק בד"כ לא תומכים בזה, בפועל אחד הראוטרים הכי נפוצים שלהם, D-Link 2650U (הלבן העומד) אמור לתמוך. כדי לבדוק את זה צריך לחפש בתפריטים המתקדמים של הראוטר הגדרת VPN או PPTP/L2TP/IPSEC.
לעומתו D-Link 2760U שזה פחות או יותר אותו דגם, רק בתקן N, לא תומך בו כי הוא יוצר ע"י D-Link בלעדית לבזק שהחליטה שאין בזה צורך. התשובה של התמיכה הטכנית שלהם לעניין הייתה ש"מדובר בראוטר DSL שמתאים לבזק ולא צריך להתאים לחיבורים אחרים". בהחלט מקסים.
אני אגב שוקלת לנסות להתקין על ה- 2760 קושחה של 2650 ולראות אם זה עובד, מוסיף את החייגן ולא מבטל את תקן N או יוצר בעיות מיוחדות. מכיוון שמדובר כמעט באותה חומרה זה יכול לעבוד.
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

אני אשמח לשמוע אם פתרת את הנושא הזה...
תודה
גיא
(לי יש את הדגם 2760U, שזה הדגם N)...
תודה
גיא
(לי יש את הדגם 2760U, שזה הדגם N)...
גיא, אני ואתה ודי!
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

אז את התוכן, בעצם, אפשר לראות רק על המחשב...?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

שאלה ל POPpy:
כיצד הגדרת בBB את ה VPN? האם יש לסמן encryption?
איך השארת את השדרות של הרשת?
(אצלי הוא מקבל IP מהראוטר)
תודה
גיא
תודה
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

אפשר להתחבר ל_VPN ישירות דרך BOXEE או שצריך מחשב בכל זאת..?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- gover
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה על התשובה המפורטת. אם לא מתקינים בראווטר אז ניתן שמחשב אחד יעבוד דרך ה VPN בעוד מחשב\ים אחר יגלוש דרך הרשת הרגילה?PopPy כתב:כמה תשובות חברים:
בכל האתרים האלה מדובר בסטרימינג בלבד.Avi_h כתב:המדיה נשמרת במחשב או רק לצפייה בצורת סטרים?...
gover כתב:יופי של מדריך ובהחלט נושא רלוונטי. עד כמה שהבנתי צריך ראווטר שתומך ב VPN. לי יש ראווטר של בב"ל עם טלפון VOIP והבנתי שאלו לא תומכים. ל XMBC יש תוסף ל NETFLIX השאלה עם זה יעבוד עם הרווטר הזה?...ראוטר שתומך ב- VPN מאפשר פשוטו כמשמעו להתחבר ל- VPN ישירות דרך הראוטר, כלומר במקום להגדיר חייגן VPN על המחשב/סטרימר/כל רכיב אחר שתומך בזה, מגדירים VPN ישירות על הראוטר וכך כל המכשירים בבית שמחוברים לראוטר יקבלו ממנו את ה- IP האמריקאי.guy_k כתב:תוכל אולי להרחיב את ההסבר, מה נדרש?yairf כתב:במקרה שלך עדיף להריץ את ה-VPN מראוטר ייעודי....
תודה...
אני אגב שוקלת לנסות להתקין על ה- 2760 קושחה של 2650 ולראות אם זה עובד, מוסיף את החייגן ולא מבטל את תקן N או יוצר בעיות מיוחדות. מכיוון שמדובר כמעט באותה חומרה זה יכול לעבוד....
כל יום לומדים משהו חדש
- PopPy
-
- חבר פעיל מאוד

פניתי ל- D-link, הם מנסים לעזור.guy_k כתב:אני אשמח לשמוע אם פתרת את הנושא הזה...
תודה
גיא
(לי יש את הדגם 2760U, שזה הדגם N)......
תלוי איזה אתר. פירטתי רשימה של מכשירים תומכים בנטפליקס במאמר.ivanhoe888 כתב:אז את התוכן, בעצם, אפשר לראות רק על המחשב...?...
תגדיר אותו כ- PPTP, לסמן encryption. כל השאר בדיוק כמו במחשב.guy_k כתב:שאלה ל POPpy:
תודה
גיא...
אפשר, בתפריט הגדרות יש הגדרות רשת, האופציה האחרונה בתפריט הזה היא VPN. מגדירים כמו שמגדירים את זה במחשב.ivanhoe888 כתב:אפשר להתחבר ל_VPN ישירות דרך BOXEE או שצריך מחשב בכל זאת..?...
בהחלט אפשרי. יכול להיות שיש השפעה על המהירות במחשבים אחרים- אף פעם לא בדקתי. גם אם כן לא מאמינה שמשהו משמעותי. תבדוק ותעדכןgover כתב: תודה על התשובה המפורטת. אם לא מתקינים בראווטר אז ניתן שמחשב אחד יעבוד דרך ה VPN בעוד מחשב\ים אחר יגלוש דרך הרשת הרגילה?...
- PopPy
-
- חבר פעיל מאוד

בנוגע ל- VPN ב- D-Link DSL 2760U, בניגוד לבזק שסיפקו תשובה מרגיזה, ערן מ- D-Link עזר מאוד והציע לנסות גירסת קושחה גנרית של DSL 2760U במקום הקושחה שהותאמה לבזק, וזאת במקום לנסות להתקין עליו את הקושחה של DSL 2650U שלא תתאים לראוטר מכיוון שהקרנל שלהם שונה.
אני מצרפת את התשובה שלו, לא ניסיתי עדיין בעצמי אבל מניחה שאנסה בהזדמנות. עדכנו בתוצאות.
אני מצרפת את התשובה שלו, לא ניסיתי עדיין בעצמי אבל מניחה שאנסה בהזדמנות. עדכנו בתוצאות.
מבירור קצר שביצעתי מול ה- R&D שלנו – הצדק איתך. אמנם ה- PPTP Client הורד מהגרסה של בזק עקב שירותים נוספים שבזק ביקשה לכלול במוצר (ומחסור פיזי במשאבי החומרה הקיימים)
יש לי פתרון אלטרנטיבי: תוכלי לשדרג את הנתב לגרסת קושחה גנרית שהותאמה למדינות רוסיה אך אני לא ממליץ עליו שכן בגרסת הקושחה של בזק התאמנו את הדרייברים של הסנכרון לרכזות של בזק הקיימות בארץ וסנכרון זה לא בהכרח קיים בגרסה הרוסית
מה שכן תמיד תוכלי לחזור לגרסת הקושחה של בזק
הגרסה האחרונה המתאימה ל- DSL-2760U/D2 (שימי לב: D2 בלבד !): http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2760U_ ... e/RU_1.06/
הנחיות כיצד לשדרג/להמיר גרסת קושחה (Hard crash recovery) מצ"ב בקובץ...
- gover
-
- חבר פעיל במיוחד

עשיתי את בדיקת המהירות שמפורטת בפורום הזה למשמשים לא מתועדפים והתוצאות היו לא מלהיבות בלשון המעטה. האם הוספת חייגן VPN ישפר את התוצאות בעיקר לארה"ב? אם לא אז אין סיכוי לסטרימינג סביר.
כל יום לומדים משהו חדש
- giladk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 523
מנסיון אישי שלי מהימים האחרונים :gover כתב:עשיתי את בדיקת המהירות שמפורטת בפורום הזה למשמשים לא מתועדפים והתוצאות היו לא מלהיבות בלשון המעטה. האם הוספת חייגן VPN ישפר את התוצאות בעיקר לארה"ב? אם לא אז אין סיכוי לסטרימינג סביר....
ברשותי קו ADSL של 10M , תשתית וספק - בזק ובזב"ל הקו רגיל ולא מתועדף .
בחיבור VPN לארצות הברית בשעות העומס ה - Netflix עבד לי חלק ללא buffering אבל באיכות SD ירודה .
ה - hulu היה בלתי ניסבל כל מספר שניות היה מבצע buffering.
בחיבור לUK הIPLAYER של BBC עבד באופן בלתי ניסבל כל 5 - 10 דקות buffering .
בניסיון השני שלי עם חיבור מתועדף הכל עבד חלק ובאיכות HD , גם בשעות העומס .