הסבלנות משתלמת - סיפורם של זוג רמקולים.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
eytan99
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 489
שם מלא: eytan99

שליחה

באמת כיף לקרוא. אני עוד זוכר שרק נכנסת לפורום ולא הבנת למה שומעים בפיור יותר טוב :lol:
אז:
תמונה
והיום:
http://www.hometheater.co.il/logo.php?p ... mal_05.jpg

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10131

שליחה

איתי סחטיין על ההשקעה..!..

אגב, חכו לתמונות, יש עוד חידושים..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716

שליחה

כל הכבוד ניסים, שיחקת אותה אחי!!
כל הכבוד גם לעידו כמובן, יואוו איך אני שונא משלוחים מחו"ל =\ יוצאת לך הנשמה עד שזה מגיע, אבל כשזה מגיע, זה מגיע בבום. (Y)

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952

שליחה

ניסים תתחדש!
איזה כיף זה לראות לפני ואחרי אה?!
פתאום לא מבינים איך הסתדרנו קודם :D
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

למרות שזה לא מעודכן, עדיין כיף לראות את ההבדלים..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

heziking
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36

שליחה

תתחדש אחלה סיפור קראתי עד הסוף 8)

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

אני חייב לציין שמאז אני לא עוזב את המערכת, ככל שאני שומע יותר ויותר זה גורם לי רצון עז לשמוע מוסיקה..

תודה לכולם, חבר'ה..כיף לשתף אותכם.(Y)

avile7
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402

עוד לא פסה תקוותנו

שליחה

כל הכבוד לעידו שטרח ועזר והקדיש מזמנו מעל ומעבר.
בהודעות פרטיות לחברה חדשים שמצטרפים לכאן ושואלים הסברתי כי משתתפי הפורום עוזרים מעל ומעבר לכל מי שיש לו בעיה ושלא יתביישו לבקש,ולראיה עזרתו של עידו.
ישנם קהילות בארץ ובעולם הבנויות על עזרה הדדית כדרך חיים,בכל מה שקשור לסביבה ירוקה,איכות חיים ושמירה על הטבע.שאר הקהילות בד"כ "אוכלות" אחת את השניה,ולראיה הטוקבקים שהרשת מוצפת בהם וסף האלימות הגבוה שאנו נחשפים אליו ביום יום.ישנו פתגם שאומר:"אדם לאדם זאב",ופתגם זה גורם עוול לזאבים משום שזאב חי אינו אוכל זאב מת,אבל אצל בני אדם זה קורה לצערנו השכם והערב.
כיף לקרוא על אנשים כעידו,וכיף לראות הודעות של חברים כאן המזמינים אנשים שכלל אינם מכירים,לשמוע ולחוות תחביב משותף,מתוך מניע של אהבה.
כן ירבו.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”