מי אמר ?iDVDi כתב:יענו הסמסונג שראיתי במחסני חשמל 37 אינצ' לא זוכר איזה דגם לא שווה אפילו התייחסות?...
אמרת שהתקציב כ 400 שח ....
מה בדיוק ראית במחסני חשמל ?

מי אמר ?iDVDi כתב:יענו הסמסונג שראיתי במחסני חשמל 37 אינצ' לא זוכר איזה דגם לא שווה אפילו התייחסות?...

לא ממש.iDVDi כתב:יענו הסמסונג שראיתי במחסני חשמל 37 אינצ' לא זוכר איזה דגם לא שווה אפילו התייחסות?...

תתחדשו ותהנו מהמסך החדש שרכשתם "ממחסני חשמל" אני מקווה שרכשתם יבוא רשמי יורוקום .iDVDi כתב:אוקיי, מסתבר שאף אחד לא חיכה לי ולהמלצות המקצועיות שלי ואבא שלי פשוט הלך לקח לו אחת ממחסני חשמל.![]()
מדובר על LCD של פנסוניק 32 אינצ' TH-L32C20M ב 1890 שקל.
נו נו. שיהיה לבריאות....

עשיתם בשכל ועברתם לעולם של מסכים דקים ,אין דרך חזרה למסכי ה-CRTiDVDi כתב:אוקיי, מסתבר שאף אחד לא חיכה לי ולהמלצות המקצועיות שלי ואבא שלי פשוט הלך לקח לו אחת ממחסני חשמל.![]()
מדובר על LCD של פנסוניק 32 אינצ' TH-L32C20M ב 1890 שקל.
נו נו. שיהיה לבריאות....

תתחדשו על המסך הדק.iDVDi כתב:מרחק צפיה 2.5 מטר. קיר לקיר 3.
יבואן רישמי אחריות 5 שנים עד הבית. קסם לאבא....

אני מבין שאתה צוחק .iDVDi כתב:שאלה מעניין אך קצת דמגוגית.
ותיקי הפורום פה, או שאני בכלל מתבלבל וזה היה בפורום תפוז, זוכרים בוודאי את 'רומן ט' שדבק במקרן CRT המפלתי שהיה לו במשך שנים בגלל הטענה שמקרנים דיגיטלים זה למגיעים לרמה שלו. עברו שנים עד שהגיע השארפ אאל"ט והוא החליף.
נכון שזה תפוזים ותפוחים, שמדובר על גדלים שונים, ועל אבחנה גבוהה, אבל אני חייב לשאול,
האם טכנולוגיית הפלזמה וה LCD כבר הגיעו לרמה שהם פשוט עוקפים את טכנולוגיית ה CRT ובמחירים שפויים? או שלא?...

רומן עדיין לא החליף אתמקרן הCRT שלו.iDVDi כתב:שאלה מעניין אך קצת דמגוגית.
ותיקי הפורום פה, או שאני בכלל מתבלבל וזה היה בפורום תפוז, זוכרים בוודאי את 'רומן ט' שדבק במקרן CRT המפלתי שהיה לו במשך שנים בגלל הטענה שמקרנים דיגיטלים זה למגיעים לרמה שלו. עברו שנים עד שהגיע השארפ אאל"ט והוא החליף.
נכון שזה תפוזים ותפוחים, שמדובר על גדלים שונים, ועל אבחנה גבוהה, אבל אני חייב לשאול,
האם טכנולוגיית הפלזמה וה LCD כבר הגיעו לרמה שהם פשוט עוקפים את טכנולוגיית ה CRT ובמחירים שפויים? או שלא?...

iDVDi כתב:ברור שאני צוחק, אבל עדיין.![]()
מבחינת שחורים, הארה, זליגה צריבה אורך חיים....