איכות קליטה dvb-t הערב
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 979
עכשיו עדכנו את המודעה בעיתון - כותבים שיכבו "באופן הדרגתי"...
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

מאתר הרשות השניה :
שיבושים בקליטה באזור גוש דן ונתניה
בשל עבודות תשתית שנעשו באתרי השידור לשיפור מערך השידור הדיגיטלי ייתכנו שיבושים בקליטה באזורים אלה.
יש לבצע סריקה מחודשת בממיר (אוטומטית או ידנית).
במידה והבעיה לא נפתרה בעקבות הסריקה מחדש, אתם מוזמנים לפנות למוקד עידן+ באמצעות טופס הפנייה או בטלפון 9524*
שיבושים בקליטה באזור גוש דן ונתניה
בשל עבודות תשתית שנעשו באתרי השידור לשיפור מערך השידור הדיגיטלי ייתכנו שיבושים בקליטה באזורים אלה.
יש לבצע סריקה מחודשת בממיר (אוטומטית או ידנית).
במידה והבעיה לא נפתרה בעקבות הסריקה מחדש, אתם מוזמנים לפנות למוקד עידן+ באמצעות טופס הפנייה או בטלפון 9524*
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
יש לטפל באיסוף באנטנות הציפורים המיותרות על הגגות ולעבור לקליטה דיגטא
"מנשה סמירה, מנכ"ל הרשות השנייה, פנה אתמול (29.3.11) לשלמה דולברג, מנכ"ל מרכז השלטון המקומי בנושא המעבר לקליטת שידורי טלוויזיה דיגיטליים וטיפול באנטנות הישנות שעל הגגות.
סמירה ציין במכתבו כי בימים אלו הרשות השנייה מאפשרת לציבור בישראל הקולט שידורי טלוויזיה בשיטה האנלוגית בעזרת אנטנה חיצונית (אנטנת ציפורים) המותקנת על הגגות, לעבור לקליטה דיגיטלית של השידורים.
לדבריו, "מרבית משקי הבית שיעברו לקליטה דיגיטאלית לא יזדקקו לאנטנות החיצוניות וכן מומלץ להיערך להורדת האנטנות המיותרות ע"י הרשויות המקומיות, דבר שיסייע לשיפור הבטיחות והמראה הסביבתי ולרכזן באופן יעיל."
http://www.scooper.co.il/pr/1013678/
סמירה ציין במכתבו כי בימים אלו הרשות השנייה מאפשרת לציבור בישראל הקולט שידורי טלוויזיה בשיטה האנלוגית בעזרת אנטנה חיצונית (אנטנת ציפורים) המותקנת על הגגות, לעבור לקליטה דיגיטלית של השידורים.
לדבריו, "מרבית משקי הבית שיעברו לקליטה דיגיטאלית לא יזדקקו לאנטנות החיצוניות וכן מומלץ להיערך להורדת האנטנות המיותרות ע"י הרשויות המקומיות, דבר שיסייע לשיפור הבטיחות והמראה הסביבתי ולרכזן באופן יעיל."
http://www.scooper.co.il/pr/1013678/
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- Soli
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1086
חברה המלצה על ממיר טוב לאזור השפלה איזה??? 
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
Re: יש לטפל באיסוף באנטנות הציפורים המיותרות על הגגות ולעבור לקליטה דיגטא
כן, ובאותה הזדמנות נפנה לראשי הרשויות בדרום בדרישה חד משמעית להיפטר לאלתר מכל הממ"דים, חדרי הבטחון והמקלטים המכוערים שאין בהם כבר כל צורך - הרי המדינה פרשה שם כבר את מערכת "כיפת ברזל"זורו44 כתב:"מנשה סמירה, מנכ"ל הרשות השנייה, פנה אתמול (29.3.11) לשלמה דולברג, מנכ"ל מרכז השלטון המקומי בנושא המעבר לקליטת שידורי טלוויזיה דיגיטליים וטיפול באנטנות הישנות שעל הגגות.
http://www.scooper.co.il/pr/1013678/...
תודו, אם סמירה לא היה מועסק במנכ"לות הוא היה יכול לפנות בקלות למקצועות הבידור
- amittzor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1099
דני, אני לא מסכים שזה כשלון. אני משתמש בשירות כבר למעלה משנה, וחוץ מהתקלה המסתורית שהייתי לפני כחודש למשך כמה ימים (ששיבשה לי את הקליטה רק ב-2 מתוך 4 הממירים) ומה שקורה בימים האחרונים, היתה לי לאורך כל התקופה קליטה מושלמת, ואני משתמש באנטנות הקטנות שמגיעות עם הממיר.
- beller
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
amittzor
אני לא יודע איפה אתה גר, אני עשיתי כמה ניסיונות קליטה כולל אתמול בלילה, עליתי על גג הבניין עם לפטופ ומקלט USB DONGLE, הדונגל משמש חבר שגר באיזור אחר בעיר, אצלי באיזור אין קליטה, אפילו לא על הגג, כך שלא היה לי טעם לקנות גם אנטנה חיצונית יקרה. מבחינתי, אם אין קליטה ואפילו לא זכר לאות (אפילו אות שלא על הסף), אז יש פה בעיה קשה. כמו עם הרבה תשתיות אחרות, גם הפעם איזורים נרחבים של באר שבע ודווקא העניים שבהם, ישארו ללא קליטה. בעיניי זה כישלון, כי זה מפספס את מטרת הפרוייקט. הרי בעלי אמצעים לא מזיז להם לשלם 250 או 300 שקל לכבלים. בעבור משפחה מהמעמד הבינוני נמוך בבאר שבע, 300 שקלים זה קניית מזון לשבוע. אישית, אין לי בעיה לחיות בלי טלוויזיה. יש מוסיקה ויש ספרים.
אני לא יודע איפה אתה גר, אני עשיתי כמה ניסיונות קליטה כולל אתמול בלילה, עליתי על גג הבניין עם לפטופ ומקלט USB DONGLE, הדונגל משמש חבר שגר באיזור אחר בעיר, אצלי באיזור אין קליטה, אפילו לא על הגג, כך שלא היה לי טעם לקנות גם אנטנה חיצונית יקרה. מבחינתי, אם אין קליטה ואפילו לא זכר לאות (אפילו אות שלא על הסף), אז יש פה בעיה קשה. כמו עם הרבה תשתיות אחרות, גם הפעם איזורים נרחבים של באר שבע ודווקא העניים שבהם, ישארו ללא קליטה. בעיניי זה כישלון, כי זה מפספס את מטרת הפרוייקט. הרי בעלי אמצעים לא מזיז להם לשלם 250 או 300 שקל לכבלים. בעבור משפחה מהמעמד הבינוני נמוך בבאר שבע, 300 שקלים זה קניית מזון לשבוע. אישית, אין לי בעיה לחיות בלי טלוויזיה. יש מוסיקה ויש ספרים.
דני בלר
- noam_be
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
גם אצלי בדר"כ הקליטה היתה מצוינת. בימים האחרונים הקליטה כמעט ונעלמה ולא חזרה.amittzor כתב:דני, אני לא מסכים שזה כשלון. אני משתמש בשירות כבר למעלה משנה, וחוץ מהתקלה המסתורית שהייתי לפני כחודש למשך כמה ימים (ששיבשה לי את הקליטה רק ב-2 מתוך 4 הממירים) ומה שקורה בימים האחרונים, היתה לי לאורך כל התקופה קליטה מושלמת, ואני משתמש באנטנות הקטנות שמגיעות עם הממיר....
באתר של הרשות נמסר שכביכול העבודות הסתימו, אבל עדיין הקליטה לא חזרה.
אני מציע להמשיך לפנות אליהם.
- beller
-
- חבר פעיל במיוחד

noam_be
עזוב אותך טלוויזיה, היום רשת ב' נעלמה מהשעה 7 ו40 דקות בבוקר ועד 10:00. במקומה עלתה לכמה דקות תחנה פלשתינית ואחרי זה המון רעשים. אגב, קח מקלט רדיו לאיזור של רח' גוש עציון-שדרות בן גוריון-יהודה הנחתום בשכונה ג' ותשמע פסיכודליה ששום כדור אקמול או ליקר דובדבנים (וישניאק) לא יצליחו לגרום לך. אני לא שותה אלכוהול, אבל הסיבה היחידה שאני אוהב יום כיפער זה שבסוף אתה מקבל חתיכת לייקעך עם ליקר דובדבנים. ואז אתה תופס וואחד ראש.
היות ולא יכולתי לשמוע בבוקר את אריה גולן, קמתי מהמיטה אחרי יום עבודה של 20 שעות ושמתי דיסק של פרנק זאפה שנקרא CIVILIZATION PHAZE III, שקניתי במוזלים ב-5 שקל בבאר שבע, סגור מהניילון. המוכר חשב שזה משחק וידאו ברוסית...
אלבום שמאוד מזכיר בלה בארטוק, לוצ'יאנו בריו וקצת ג'ון קייג'. ככה אני, מצד אחד מת על אהובה עוזרי, מצד שני גרופי של יוקו אונו.
עזוב אותך טלוויזיה, היום רשת ב' נעלמה מהשעה 7 ו40 דקות בבוקר ועד 10:00. במקומה עלתה לכמה דקות תחנה פלשתינית ואחרי זה המון רעשים. אגב, קח מקלט רדיו לאיזור של רח' גוש עציון-שדרות בן גוריון-יהודה הנחתום בשכונה ג' ותשמע פסיכודליה ששום כדור אקמול או ליקר דובדבנים (וישניאק) לא יצליחו לגרום לך. אני לא שותה אלכוהול, אבל הסיבה היחידה שאני אוהב יום כיפער זה שבסוף אתה מקבל חתיכת לייקעך עם ליקר דובדבנים. ואז אתה תופס וואחד ראש.
היות ולא יכולתי לשמוע בבוקר את אריה גולן, קמתי מהמיטה אחרי יום עבודה של 20 שעות ושמתי דיסק של פרנק זאפה שנקרא CIVILIZATION PHAZE III, שקניתי במוזלים ב-5 שקל בבאר שבע, סגור מהניילון. המוכר חשב שזה משחק וידאו ברוסית...
אלבום שמאוד מזכיר בלה בארטוק, לוצ'יאנו בריו וקצת ג'ון קייג'. ככה אני, מצד אחד מת על אהובה עוזרי, מצד שני גרופי של יוקו אונו.
דני בלר
- beller
-
- חבר פעיל במיוחד

הינה עוד פעם נעלם רשת ב'.
קוזנם רשות השידור.
קוזנם רשות השידור.
דני בלר
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

דני - גם אתה לא במקצוע הנכון !
תתחיל לכתוב בלוג, שיהיה לנו מה לקרוא כשאין קליטה בדונגל.

תתחיל לכתוב בלוג, שיהיה לנו מה לקרוא כשאין קליטה בדונגל.
- noam_be
-
- חבר שרק התחיל

גדולbeller כתב:noam_be
אלבום שמאוד מזכיר בלה בארטוק, לוצ'יאנו בריו וקצת ג'ון קייג'. ככה אני, מצד אחד מת על אהובה עוזרי, מצד שני גרופי של יוקו אונו....
שונא ליקר דובדבנים, אבל לעומת זאת לא יכול להתחיל את היום בלי אריה גולן
- zvir1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
במאי יהיו משדרי רדיו חדשים וגם שיפור ב DTT אבל ביקשתי שיעצרו את זה!!
כי אז לא נהנה מפרי עטו של מר בלר (-:
כשרון יוצא כשהתנאים קשים.
כשרון יוצא כשהתנאים קשים.
- amittzor
-
- חבר ותיק

אותי מעניין בעיקר מתי יהיה 1HD. מהשלבים המכריעים של ליגת העל כנראה כבר לא נהנה, אבל לפחות מאליפות אירופה בכדורסל בקיץ.
- noam_be
-
- חבר שרק התחיל

חזרה הקליטה ברמת גן !!!
- amittzor
-
- חבר ותיק

גם בגבעתיים חזל"ש
- beller
-
- חבר פעיל במיוחד

zvir1
אם מפסיקים את השידור האנלוגי בסוף מרס, מדוע ישופר מערך המשדרים רק במאי? בימים הקרובים אני מתכוון לצאת לשטח עם לפטופ ודונגל ואת תוצאות הקליטה אפרסם כאן. בבאר שבע יש קליטה בעיקר בנקודות גבוהות של העיר, מה שהגיוני, אם השידור הוא ב-VHF. בשכונות צפופות, כמו באיזורים הישנים של העיר, הקליטה מקרטעת עד לא קיימת. כנ"ל לגבי קליטת שידורי הרדיו. ולא בגלל זה אתה צריך לגחך על מה שאני מציג כאן. אני מעלה בפורום בעיה אמיתית שקיימת, הדורשת טיפול. היות וברשות השניה אין עם מי לדבר, אני מעלה את הסוגייה כאן, כמו שאני מעלה סוגיות אחרות בפורום אודיו אנלוגי.
זה שמוסיפים ערוצים, זה מצויין, אבל מה זה עוזר אם אין קליטה? כמו שכתבתי באחד הפוסטים, מדובר פה בעניין לאומי: בערים מעורבות כמו באר שבע, במקום לצפות בטלוויזיה הישראלית, כי אי אפשר, משפחות מיעוטות יכולת מעדיפות לקנות צלחת קטנה לקלוט חבילות ערוצים ברוסית, גרוזינית, ערבית, כאלה יש בשפע ובחינם. את החדשות ואת השיח הם מקבלים משם. מה אתה רוצה? מדינת ישראל או מדינת תל אביב וגיטאות (רוסי, ערבי, קווקזי, חרדי ועוד)?.
אם מדברים עם פרוייקט עידן פלוס ועושים לו כזה בילד-אפ, אז הוא צריך להיות נגיש למשפחות שבאמת זקוקות לו ולא רק לחובבי גאדג'טים מתל אביב, שממילא יש להם גם ממיר HD, אייפד, אייפוד, אייפון, לפטופ, נטבוק, מחשב מדיה, PC, מאגרשת, סטרימר וסושי.
ועוד משהו: מדוע רק מהדורת החדשות המקומית של תל אביב מופקת ומשודרת ב-HD?
אם מפסיקים את השידור האנלוגי בסוף מרס, מדוע ישופר מערך המשדרים רק במאי? בימים הקרובים אני מתכוון לצאת לשטח עם לפטופ ודונגל ואת תוצאות הקליטה אפרסם כאן. בבאר שבע יש קליטה בעיקר בנקודות גבוהות של העיר, מה שהגיוני, אם השידור הוא ב-VHF. בשכונות צפופות, כמו באיזורים הישנים של העיר, הקליטה מקרטעת עד לא קיימת. כנ"ל לגבי קליטת שידורי הרדיו. ולא בגלל זה אתה צריך לגחך על מה שאני מציג כאן. אני מעלה בפורום בעיה אמיתית שקיימת, הדורשת טיפול. היות וברשות השניה אין עם מי לדבר, אני מעלה את הסוגייה כאן, כמו שאני מעלה סוגיות אחרות בפורום אודיו אנלוגי.
זה שמוסיפים ערוצים, זה מצויין, אבל מה זה עוזר אם אין קליטה? כמו שכתבתי באחד הפוסטים, מדובר פה בעניין לאומי: בערים מעורבות כמו באר שבע, במקום לצפות בטלוויזיה הישראלית, כי אי אפשר, משפחות מיעוטות יכולת מעדיפות לקנות צלחת קטנה לקלוט חבילות ערוצים ברוסית, גרוזינית, ערבית, כאלה יש בשפע ובחינם. את החדשות ואת השיח הם מקבלים משם. מה אתה רוצה? מדינת ישראל או מדינת תל אביב וגיטאות (רוסי, ערבי, קווקזי, חרדי ועוד)?.
אם מדברים עם פרוייקט עידן פלוס ועושים לו כזה בילד-אפ, אז הוא צריך להיות נגיש למשפחות שבאמת זקוקות לו ולא רק לחובבי גאדג'טים מתל אביב, שממילא יש להם גם ממיר HD, אייפד, אייפוד, אייפון, לפטופ, נטבוק, מחשב מדיה, PC, מאגרשת, סטרימר וסושי.
ועוד משהו: מדוע רק מהדורת החדשות המקומית של תל אביב מופקת ומשודרת ב-HD?
דני בלר
- tvcool
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
סליחה על השאלה המפגרת, אבל האם צריך לחבר טלויזיה עם ממיר dvb פנימי לאיזושהי אנטנה כדי לקלוט את הערוצים? ואם כן, לאיזו יציאה מחברים אותה בטלויזיה?
- beller
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מתאר לעצמי שמקלט כזה מצוייד בכניסת אנטנה 75 אוהם או בכניסה עם סימן של אנטנה או כיתובית AERIAL. בחנויות אלקטרוניקה מוכרים אנטנות מוגברות, בסכום של כ-60 עד 80 שקלים. תצטרך לבצע סריקת ערוצים ולקוות לטוב. יש אנשים שמהללים בשבחה של השיטה, אחרים כמוני זכו לראות רק כמה שניות מפוקסלות של "המסעדה הגדולה" בערוץ 33. בתפריט הסריקה תוודא שאתה נמצא על "ישראל".
יצא לי לראות טלוויזיה לא יקרה, 32" סינית, שחבר קנה פה בבאר שבע ברשת שיווק, עם מקלט והכל, בכ-1600 שקלים. הוא השקיע עוד כ-100 שקלים באנטנה מוגברת וזה עובד לו טוב. אישית, באיזור שלי בבאר שבע יש בעיות קליטה, לא רק של DVB אלא גם של רדיו FM. אני מקווה במהלך השבוע להעלות תמונות של העניין, כולל מיקומי GPS של הקריאות.
יצא לי לראות טלוויזיה לא יקרה, 32" סינית, שחבר קנה פה בבאר שבע ברשת שיווק, עם מקלט והכל, בכ-1600 שקלים. הוא השקיע עוד כ-100 שקלים באנטנה מוגברת וזה עובד לו טוב. אישית, באיזור שלי בבאר שבע יש בעיות קליטה, לא רק של DVB אלא גם של רדיו FM. אני מקווה במהלך השבוע להעלות תמונות של העניין, כולל מיקומי GPS של הקריאות.
דני בלר
- dvdscr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
גם בבקעת אונו המצב לא מדהים - הסיבה - מדובר בבקעה.
את זה כנראה שלא ידעו מי שתכננו מטעם הרשות השניה את מערך המשדרים.
אכן, מי ידע שבקעת אונו היא בקעה?
אתמול בערב שמעתי ארץ נהדרת וראיתי שקופיות שלה כי לראות באופן רגיל את התמונות מתחלפות - זה רק דרך הכבלים או הלווין. שידורי ה-DTT לא יכולים לספק זרם תמונות ללא הפרעה.
את זה כנראה שלא ידעו מי שתכננו מטעם הרשות השניה את מערך המשדרים.
אכן, מי ידע שבקעת אונו היא בקעה?
אתמול בערב שמעתי ארץ נהדרת וראיתי שקופיות שלה כי לראות באופן רגיל את התמונות מתחלפות - זה רק דרך הכבלים או הלווין. שידורי ה-DTT לא יכולים לספק זרם תמונות ללא הפרעה.