אז העידכון האחרון מהיצרן שהוא מוכן לספק את המוצר תמורת 1,200$ (כולל הובלה)
נראה לי כי השוק של HT (מיוצר בטיואן) הוא השוק האמריקאי, הם כמעט ולא מייצרים מכשירים לרשת חשמל של 220/240V
נכון שמדובר בהשקעה לא קטנה אך מבין הקולים הביתיים, הקולה הזה עד כה נראה הכי דומה לקולה
מקצועי (בהתחשב במחיר כמובן)... אמנם מדובר על קליה של 250 גרם בסיבוב, הליך שלוקח בסביבות ה- 20 דקות
+ קירור של הקולה עוד 20 דקות וניקוי קל לפני הפעלתי לקליה נוספת...
ה- Discaf TN-1 (מיוצר בספרד) הוא כבר קולה די מקצועי ומתאים לחנויות (כמובן שאפשר להשתמש בו בבית) יכול לקלותבין 4 ל-5
מנות בשעה כל מנה עד 600 גרם...תפוקה מרשימה... לא מצאתי את המדריך שלו אבל על פניו נראה שהשליטה
עליו היא ידנית לחלוטין, צריך להיות דבוק למכשיר. אין לי מושג מה עלותו, אם מישהו יוכל לספק תג מחיר בבקשה
אני יכול לצאת מנקודת הנחה שמכשיר ששוקל 65 ק"ג עם תפוקה שכזאת יעלה בסביבות ה- 3,000$ FOB
ה- Quest m3 - (מיוצר בטיואן) גם כן נראה ברמה של ה- HT אבל מה, שליטה על אמפרים שמתורגמת לחימום גוף החימום, אין אינדיקציה במעלות למה שקורה שם, אז כמובן שאנשים שרכשו מכשיר זה התחילו לקדוח בו ולהכניס בו אלמנטים ולחבר אותו למחשב בשביל להבין מה מתרחש בפנים בזמן שהם מעלים את האמפר, מעלים את מהירות הונטלציה וכיוב' על מנת לחזור על אותה קליה פעמיים, מסוגל לקלות עד 300 גרם במחזור קליה, עלות בסביבות 1,000$ (אפשר לקבל הנחה של בערך 20% בהזמנה של 10).