בכמה אפשר למכור USER ב-TorrentLeech ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

עם סידבוקס בחודש אפשר לעשות 4 טרה אפלואד בTL ואולי יותר מזה, תלוי כמה יושבים מול המחשב ומורידים תכנים שרצים שם חזק.
אפשר גם להוריד חצי מהתוכן כי הכל מקובץ שם בRAR עם עשרות קבצים. המטרה זה להוריד פחות ולהעלות יותר, ברגע שהורדת את התוכן במספר שניות ואתה מעלה אותו חזרה לעשרות משתמשים בו זמנית (עם קו של 100 מגה אפלואד זה אפשרי)...הRATIO משתפר.

לגבי מכירת הזמנות, במידה ואכן מישהו מגלה את היוזר שלך בTL ומחליט להלשין למנהלי האתר, יעיפו אותך על טיל משם. זה חוק קודש באתרי הטורנט.
החלפת הזמנות עוד מיילא, אבל מכירה שלהם גרמה לאתר כמו HDBITS לסגור את ההזמנות לאתר בשנתיים וחצי האחרונות.

זה אפילו לא עניין של אכפת או לא, אלא הסכמה מסויימת לא לחצות קו אדום בין גולשים. (למרות שאפשר להבין ש5 טרה אפלואד, בהנחה ולא התבצעה זיוף בחשבון שיכול להוביל ביום מהימים להרחקה, זה אחלה של השקעה כספית בשביל מישהו שמחפש שקט נפשי של הורדות לשנים הקרובות ולא מעניין אותו ההשלכות)
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144

שליחה

אני לא מבין איך אתם נכנסים לתסבוכות האלה של אתרי טורנט סגורים טובים או לשלם לניוזגרופ
כשאני צריך משהו אני מוריד את זה מthepiratebay, כמעט תמיד יש שם את מה שאני מחפש ורוב הזמן אני כבר מגיע ל1.6-.1.8 מגהביט הורדה

זה נשמע כאילו כל מה שאתם עושים כל החיים זה רק להוריד הרבה הרבה תוכן וכל התוכן הזה גם שווה להמון המון זמן פנאי
מה אין לכם עבודה או משהו? אתם בבית רואים סרט אחד אחרי השני במרתונים?

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

fighter כתב:אני לא מבין איך אתם נכנסים לתסבוכות האלה של אתרי טורנט סגורים טובים או לשלם לניוזגרופ
כשאני צריך משהו אני מוריד את זה מthepiratebay, כמעט תמיד יש שם את מה שאני מחפש ורוב הזמן אני כבר מגיע ל1.6-.1.8 מגהביט הורדה

זה נשמע כאילו כל מה שאתם עושים כל החיים זה רק להוריד הרבה הרבה תוכן וכל התוכן הזה גם שווה להמון המון זמן פנאי
מה אין לכם עבודה או משהו? אתם בבית רואים סרט אחד אחרי השני במרתונים?
...
איפה אתה חושב שאתה נמצא???
ברור שכן

icecore
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה

אתם מדברים? Ratio: 4.913 Uploaded: 3.39 TB Downloaded: 707.38 GB
סידבוקס לפני שנתיים חודש אחד וזהו, עד היום מספיק לי...

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

haimbl כתב: איפה אתה חושב שאתה נמצא???
ברור שכן
...
:lol: גדול

fighter , כאשר מחפשים איכות, סרטים בפורמט FULL HD או בלו ריי מלא (10-30GB), לא נראה לי שאתרי טורנט פתוחים יעזרו לך במקרה זה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

שי-כ כתב:
haimbl כתב: איפה אתה חושב שאתה נמצא???
ברור שכן
...
:lol: גדול

fighter , כאשר מחפשים איכות, סרטים בפורמט FULL HD או בלו ריי מלא (10-30GB), לא נראה לי שאתרי טורנט פתוחים יעזרו לך במקרה זה.
...
אני חושב שאתה טועה. מרבית הסרטים, מגיעים גם ל-thepiratebay באותו זמן שמגיעים למרבית האתרים. מהירות ההורדה תלויה גם בספק האינטרנט. אני די בטוח שאם מישהו מוריד 1.5 מס"ש מ-thepiratebay, אם יבדוק ממי בדיוק הוא מוריד הוא יראה את ה-seed היחיד שנותן לו כמעט את כל המהירות, ולאותו seed יש כתובת IP של הספק... וכך יהיה עם כל סרט או סידרה המבוקשים. בניסיון להוריד משהו לא הכי מבוקש - המהירות תהיה מאוד נמוכה

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני גם משתמש באתר הזה. ותאמין לי שלא כל הגירסאות האמינות ובפורמט HD מגיעות אליו.
אני משתמש בחיבור אינטרנט איטי - כ 2.5 מגה ועדיין סרט של כ 10 ג'יגה ב TL יורד בשעתיים-שלוש לעומת אתרים פתוחים שלוקח כמה ימים (במקרה הטוב), בתוכן חדש או ישן כאחד.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

נשמע קצת מוזר... המהירות שלך אמורה להיות בוא נניח 350 קב"ש, וזה אומר שבשעה תוריד 1.26 ג'יגה, וזה אומר שסרט של 10 ג'יגה אמור לקחת לך כ-8 שעות... או שאני טועה איפשהו?

אגב, אני הדגשתי שתוכל לקבל רק תוכן מבוקש במהירות המקסימלית, וממש לא כל תוכן. אני אישית כמעט ולא מוריד מ-thepiratebay

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

dima_vy כתב:נשמע קצת מוזר... המהירות שלך אמורה להיות בוא נניח 350 קב"ש, וזה אומר שבשעה תוריד 1.26 ג'יגה, וזה אומר שסרט של 10 ג'יגה אמור לקחת לך כ-8 שעות... או שאני טועה איפשהו?

אגב, אני הדגשתי שתוכל לקבל רק תוכן מבוקש במהירות המקסימלית, וממש לא כל תוכן. אני אישית כמעט ולא מוריד מ-thepiratebay
...
יכול להיות שזה יותר מ 3 שעות. אך ההורדה בין 350 ל 500 קב"ש.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

יפה:) כי בפועל 2.5 מגה זה טיפה יותר מ-300 קילובייט. בד"כ ספקים מגדירים מהירות טיפה יותר מההזמנה הרשמית, אבל עדיין לא עד פי 2:)
אבל סה"כ זה לא משנה, העיקר שתהנה מזה:)

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עכשיו אני מנסה לחשוב איך זה שאתם מורידים בחודש כל כך הרבה סרטים בגודלי 10-30GB והספקיות לא שלחו לכם עדיין אזהרה או ביטלו לכם את המנוי

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

fighter כתב:עכשיו אני מנסה לחשוב איך זה שאתם מורידים בחודש כל כך הרבה סרטים בגודלי 10-30GB והספקיות לא שלחו לכם עדיין אזהרה או ביטלו לכם את המנוי
...
על סמך מה? אנחנו לא מוגבלים בתעבורה.

זה כמו שיהיה לך חבילה סלולארית בלי הגבלת דקות וינתקו אותך בגלל שאתה מדבר כל הזמן

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

שום ספקית לא אוכפת מכסת הורדה.
אלעד

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

למרות שכשעשיתי בירורים לגבי ספקיות שאלתי את נטווייז'ין על אותו מנויי מפורסם שנותק כי התעבורה שלו עברה את ה500GB והם לא בדיוק הכיחשו שהם יכולים לנתק בגלל זה

מצד שני זה לא פשוט להגיע ל 500GB

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

הם יכולים לנתק ולהגביל מהירות, הם פשוט לא עושים את זה. לפחות בינתיים.

אפשר לעבור גם את ה-1TB בחודש. אפילו אם תוריד רק חצי מהזמן...

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אם כבר הזכירו את נטויז'ן, נראה לי שזה ספק היחידי שבכלל הזכיר מגבלת נפח כלשהי, ופעם זה היה 5 ג'יגה:)

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לבזק בינלאומי יש 65ג'יגה בחוזה אבל הוא לא פעיל בינתיים

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

ספק שיזהיר משתמש שמוריד (לא משנה אם הוריד 100גיגה או 20טרה) יסתכן בלאבד את הלקוח,ובימינו שנותנים מחירי זנות,רק בשביל שתישאר בחברה (הן תשתית והן ספקית),זה לא אפקטיבי :)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

לא בטוח בכלל. הלקוח שמוריד 20 טרה עולה לחברה הרבה כסף ביחס ללקוח שסה"כ גולש וכל התנועה שלו לחו"ל היא כמה ג'יגות. חוץ מזה, עוד לפני מספר שנים שמעתי מחברים שלי שעבדו אצל ספקי האינטרנט, שאם לקוח כמוני ירצה להתנתק אף אחד לא יעשה לו שום בעיה. לגבי התשתית אין בעיה כזאת, כי לספקי תשתית לא אכפת כמה אתה מוריד, אבל לספקי גישה לאינטרנט זה מאוד אכפת, בגלל התשלום עבור תעבורה לחו"ל.
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 29/03/2011 22:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

fighter כתב:לבזק בינלאומי יש 65ג'יגה בחוזה אבל הוא לא פעיל בינתיים
...
אז זהו, שאני מצאתי שני הסכמים מבזק-בינלאומי, על מנויים שונים, באחד מוזכר 65 ג'יגה, ובשני לא מוזכר בכלל. הראשון בשימוש של הורים שלי, שהתעבורה שם לא נראה לי שעוברת 10 ג'יגה בחודש (בהגזמה מטורפת:))

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”