האם הסאב של 18" שהבאת בקישור טוב יותר מה- SVS PB-13 Ultra ?HazooM כתב:עושה רושם שאין לך בעיה של מקום, אז למה לא ללכת על שני סאבים באותו התקציב? התוצאה עדיפהמה דעתך על הסאב הזה של ריתמיק אודיו (יש לו שני אלמנטים של 15"!)...
מסאב אחד גדול. אם אתה סתם מחפש מקסימום spl יחסית ל $ אתה יכול גם למצוא סאב 18 בתקציב:
http://www.edesignaudio.com/product_inf ... cts_id=656
זה מכיון שאין עדיין דגם שמחליף אותו. הם רק החליפו את המגבר שלו לדגם אחר.לא ידעתי שיש דגם שהחליף את ה- PB-13 Ultra......
איזה סאב הוא הטוב ביותר משלושה סאבים-סרוו של פרדיים,SVS PB-13,או ריתמיק-F15
-
איציק37
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
אין לי מושג, לא שמעתי ולא ראיתי מדידות. על הנייר זה מפלץ לא קטן מבית טוב אבל אלוהים יודע.האם הסאב של 18" שהבאת בקישור טוב יותר מה- SVS PB-13 Ultra ?...
-
איציק37
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
ישנה גם ספינת הדגל של החברה:HazooM כתב:אין לי מושג, לא שמעתי ולא ראיתי מדידות. על הנייר זה מפלץ לא קטן מבית טוב אבל אלוהים יודע.האם הסאב של 18" שהבאת בקישור טוב יותר מה- SVS PB-13 Ultra ?......
http://www.edesignaudio.com/product_inf ... cts_id=606
זאת מפלצת ששוקלת 180 ק"ג ובגובה של כ-130 ס"מ. יש לסאב הזה (מדגם A7 של ELEMENTAL DESIGNS) שני וופרים של 18" !
האם יש ערך לתיבה כל כך מסיבית מבחינת הנוכחות של הבאס והעומק שלו ?
הסאב הזה יורד ב+-3DB ל-16 הרץ בעוד שה-F15 של RYTHMIKAUDIO,שיש לו תיבה ששוקלת רבע מהתיבה של המפלצת הזאת ויש לו מגבר עם פחות מחצי מהעוצמה של המפלצת הזאת (600 וואט RMS מול 1300 וואט RMS),יורד ב-2DB ל-14 הרץ. האם לסאב עם תיבה יותר מסיבית תהיה יותר נוכחות בזכות התיבה ? יש,למשל,סאבים כמו של SUNFIRE שאין להם כמעט תיבה ולמרות זאת הם נחשבים לסאבים איכותיים...
האם סאב כמו בקישור שהבאתי כבר יהיה מוגזם, גם לחלל כמו שלי ויגרום להדהודים ?
עד כמה חשובה התיבה בסאבים ?
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
לשם הבהרה אתה יכול גם לקחת וופר 3 אינץ בתיבה פיצית ולתת לו להיות שטוח ל 10hz. זה רק פרט אחדהאם יש ערך לתיבה כל כך מסיבית מבחינת הנוכחות של הבאס והעומק שלו ?...
שיש להתייחס אליו (במקרה של rhytmik ו ED שהם יצרנים שלא מבלבלים בשכל עם הנתונים שלהם). כנ"ל
לנושא ההגברה, רוב הזמן אתה יכול להתעלם מהמספר הזה. אני ממליץ לקרוא חלק מהמאמרים שכתבתי
על סאבים (שם אני מסביר חלק מהנושאים שהעלת).
הגודל שלו זה לא מה שקובע אם הוא יהדהד בחלל שלך או לא.האם סאב כמו בקישור שהבאתי כבר יהיה מוגזם, גם לחלל כמו שלי ויגרום להדהודים ?...