רון קופמן אמר "נתניהו חלאה" - והושעה מערוץ הספורט
- dudi7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
לאיש תקשורת אסור להתבטא בצורה כזו.
השלב הבא זה מגיש חדשות שיקרא למישהו שהוא לא אוהב חלאה.
יש קודים של התנהגות וצריך לקיימם.
גם בפורום כאן יש חוקים ברורים לגבי מה שמותר ואסור.
גם בפורום כאן יש חוקים ברורים לגבי מה שמותר ואסור.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
לא מצדיק שום ניבול פהamiti כתב:אני לא מבין מהיכן הצדקנות הזו? אני לא אוהב את הסגנון והייתי שמח אם לא היו משדרים גסות כזו - אבל אם מותר לו לנבל את הפה לגבי כל אחד אחר במדינה מדוע שראש הממשלה יהיה חריג? הוא עשוי מסוכר? יש לו דם כחול? את דרך הארץ צריך לדרוש ביחס לגבי כל אדם ואדם באשר הוא....
אבל כפי שנאמר, כן, גם למרות שאני לא סובל אותו
ראש ממשלה הוא ראש ממשלה ולא הייתי מכנה אותו חלאה
אגב, גם נשיא...
קצב עבד קשה להרוויח את התואר חלאה למרות מעמדו
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
ביום שמנהיגנו ינהגו בנו הציבור בכבוד, כפי שמנהיגי ארה"ב נוהגים, נחשוב אם למתן את הכינויים.toxin כתב:גם בארה"ב שהיא שיא הדמוקרטיה ומקדשת את חופש הביטוי, לא תשמעו אף אחד (לא רפובליקני ולא דמוקרטי) שקורא לנשיא ארה"ב "חלאה" או לחברי הקונגרס "טינופות". אם יש ביקורות או שרוצים לצחוק עליהם, עושים את זה בכיף אבל בצורה מרומזת או מכנים אותם בכינויים יותר מתונים....
עד אז, הם חלאות אדם, טינופות, המיץ של הזבל, חבורה של סמרטוטים!!!
...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8142
מי אמר שמותר לנבל את הפה ? דרך אגב זו עבירה שניתן לקבל עליה פיצוי בבית משפט .. ועל אחת כמה וכמה כאשר היא מושמעת בפרהסיה..amiti כתב:אני לא מבין מהיכן הצדקנות הזו? אני לא אוהב את הסגנון והייתי שמח אם לא היו משדרים גסות כזו - אבל אם מותר לו לנבל את הפה לגבי כל אחד אחר במדינה מדוע שראש הממשלה יהיה חריג? הוא עשוי מסוכר? יש לו דם כחול? את דרך הארץ צריך לדרוש ביחס לגבי כל אדם ואדם באשר הוא....
קראת למישהו מטומטם ? יש מצב שהוא יתבע אותך בבית משפט .. וגם יזכה בפיצוי.. למזלנו כולם עסוקים בהשרדות יום יומית. לאף אחד אין זמן להתעסק בשטויות האלה.
מנהלי התחנה פחדו מתביעה ( והם חשופים לתביעות מכמה גורמים ) ולכן השעו אותו בשביל להקדים תרופה למכה.
חבל שאף אחד לא מתיחס לזה שממשלת ישראל משלמת לאותו מר קופמן עבור קמפיין פרסומי שרץ עכשיו בטלביזיה וברדיו .. אם זה מה שקופמן חושב על שרי הממשלה וראש הממשלה ( וזו זכותו ) היתי מצפה ממנו שיגיד "לא תודה, אני אצלכם לא עובד". אבל קופמן כמו ישראלי טוב, יודע לירוק יפה יפה לבאר שממנה הוא שותה ( תרתי משמע .. ).
כנראה שבממשלה באמת יושבים אנשים לא ממש חכמים ( את זה מותר להגיד ) כי אני במקומם היתי מבטל את הקמפיין ותובע את משרד הפרסום ואת מר קופמן בכבודו ובעצמו על הפרת חוזה.
1. תנשום עמוק..Giliboy כתב:ביום שמנהיגנו ינהגו בנו הציבור בכבוד, כפי שמנהיגי ארה"ב נוהגים, נחשוב אם למתן את הכינויים.toxin כתב:גם בארה"ב שהיא שיא הדמוקרטיה ומקדשת את חופש הביטוי, לא תשמעו אף אחד (לא רפובליקני ולא דמוקרטי) שקורא לנשיא ארה"ב "חלאה" או לחברי הקונגרס "טינופות". אם יש ביקורות או שרוצים לצחוק עליהם, עושים את זה בכיף אבל בצורה מרומזת או מכנים אותם בכינויים יותר מתונים....
עד אז, הם חלאות אדם, טינופות, המיץ של הזבל, חבורה של סמרטוטים!!!...
2. אתה כנראה לא מכיר את הפוליטקיה הפנימית בארה"ב..
3. יחס גורר יחס.. מצטער, אבל אם זה מה שאתה חושב עליהם אז כנראה שזה מה שמגיע לך ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
התקשורת עברה כברת דרך מאז ימי ה-ח' וה-ע' של ערוץ אחד. כיום ישנן תוכניות שמתכונתן מעונבת עם מגישים מכובדים ומכבדים ומהצד השני תוכניות פרועות עם מגישים שלא דופקים חשבון.dudi7 כתב:לאיש תקשורת אסור להתבטא בצורה כזו.
גם בפורום כאן יש חוקים ברורים לגבי מה שמותר ואסור....
בגלל הכבוד שאתה נותן לו הוא עושה ממך קציצה כל שני וחמישי. (האם זה מספיק מכובד?)לא מצדיק שום ניבול פה
אבל כפי שנאמר, כן, גם למרות שאני לא סובל אותו
ראש ממשלה הוא ראש ממשלה ולא הייתי מכנה אותו חלאה...
הגיע הזמן לראות נכוחה את המציאות הצינית שבה אנחנו חיים. אין ספק שפה היה שימוש פוליטי בסמכויות. הייתי שמח להשתתף פה בדיון ולבקר את דבריו הבוטים של קופמן , אך השעייה היא עניין אחר . היא נועדה לדבר אחד - להפחיד אותו ושכמותו מלבקר את ראש הממשלה .
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
יופי של פוסט !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אתה עונה בססמאות, שום דבר מעבר לזה.Lior_M כתב:מי אמר שמותר לנבל את הפה ? דרך אגב זו עבירה שניתן לקבל עליה פיצוי בבית משפט .. ועל אחת כמה וכמה כאשר היא מושמעת בפרהסיה..amiti כתב:אני לא מבין מהיכן הצדקנות הזו? אני לא אוהב את הסגנון והייתי שמח אם לא היו משדרים גסות כזו - אבל אם מותר לו לנבל את הפה לגבי כל אחד אחר במדינה מדוע שראש הממשלה יהיה חריג? הוא עשוי מסוכר? יש לו דם כחול? את דרך הארץ צריך לדרוש ביחס לגבי כל אדם ואדם באשר הוא....
קראת למישהו מטומטם ? יש מצב שהוא יתבע אותך בבית משפט .. וגם יזכה בפיצוי.. למזלנו כולם עסוקים בהשרדות יום יומית. לאף אחד אין זמן להתעסק בשטויות האלה.
מנהלי התחנה פחדו מתביעה ( והם חשופים לתביעות מכמה גורמים ) ולכן השעו אותו בשביל להקדים תרופה למכה.
חבל שאף אחד לא מתיחס לזה שממשלת ישראל משלמת לאותו מר קופמן עבור קמפיין פרסומי שרץ עכשיו בטלביזיה וברדיו .. אם זה מה שקופמן חושב על שרי הממשלה וראש הממשלה ( וזו זכותו ) היתי מצפה ממנו שיגיד "לא תודה, אני אצלכם לא עובד". אבל קופמן כמו ישראלי טוב, יודע לירוק יפה יפה לבאר שממנה הוא שותה ( תרתי משמע .. ).
כנראה שבממשלה באמת יושבים אנשים לא ממש חכמים ( את זה מותר להגיד ) כי אני במקומם היתי מבטל את הקמפיין ותובע את משרד הפרסום ואת מר קופמן בכבודו ובעצמו על הפרת חוזה.
1. תנשום עמוק..Giliboy כתב:ביום שמנהיגנו ינהגו בנו הציבור בכבוד, כפי שמנהיגי ארה"ב נוהגים, נחשוב אם למתן את הכינויים.toxin כתב:גם בארה"ב שהיא שיא הדמוקרטיה ומקדשת את חופש הביטוי, לא תשמעו אף אחד (לא רפובליקני ולא דמוקרטי) שקורא לנשיא ארה"ב "חלאה" או לחברי הקונגרס "טינופות". אם יש ביקורות או שרוצים לצחוק עליהם, עושים את זה בכיף אבל בצורה מרומזת או מכנים אותם בכינויים יותר מתונים....
3. יחס גורר יחס.. מצטער, אבל אם זה מה שאתה חושב עליהם אז כנראה שזה מה שמגיע לך .....
אמנם זה לא נשמע בוטה כמו הדברים שלי,
אבל לא עושה אותם נכונים..
כשיהיה לך משהו מבוסס להגיד, נשמח לשמוע.
לא יכולתי שלא להתייחס ולתת ביטוי למשפט התלוש הזה..3. יחס גורר יחס.. מצטער, אבל אם זה מה שאתה חושב עליהם אז כנראה שזה מה שמגיע לך .....
...
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
חברים, אפשר להוריד את הטון. ממילא זה לא מה שישנה את הנוף האנושי במוסדות השילטון.
מה שכן, אף אחד עדיין לא ענה לי במה אמור האייפון לעזור לח"כים והאם יש בכלל ח"כ אחד שידע להפעיל אותו בלי שיצמידו לו עוד עוזר פרלמנטרי הייעודי לנושא תקשורת.
מה שכן, אף אחד עדיין לא ענה לי במה אמור האייפון לעזור לח"כים והאם יש בכלל ח"כ אחד שידע להפעיל אותו בלי שיצמידו לו עוד עוזר פרלמנטרי הייעודי לנושא תקשורת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא מבין איפה הסיסמא עליה אתה מדבר.Giliboy כתב:אתה עונה בססמאות, שום דבר מעבר לזה.Lior_M כתב:מי אמר שמותר לנבל את הפה ? דרך אגב זו עבירה שניתן לקבל עליה פיצוי בבית משפט .. ועל אחת כמה וכמה כאשר היא מושמעת בפרהסיה..amiti כתב:אני לא מבין מהיכן הצדקנות הזו? אני לא אוהב את הסגנון והייתי שמח אם לא היו משדרים גסות כזו - אבל אם מותר לו לנבל את הפה לגבי כל אחד אחר במדינה מדוע שראש הממשלה יהיה חריג? הוא עשוי מסוכר? יש לו דם כחול? את דרך הארץ צריך לדרוש ביחס לגבי כל אדם ואדם באשר הוא....
3. יחס גורר יחס.. מצטער, אבל אם זה מה שאתה חושב עליהם אז כנראה שזה מה שמגיע לך .....
אמנם זה לא נשמע בוטה כמו הדברים שלי,
אבל לא עושה אותם נכונים..
כשיהיה לך משהו מבוסס להגיד, נשמח לשמוע.
לא יכולתי שלא להתייחס ולתת ביטוי למשפט התלוש הזה..3. יחס גורר יחס.. מצטער, אבל אם זה מה שאתה חושב עליהם אז כנראה שזה מה שמגיע לך ........
התיחסתי לדברים לגופו של עניין.
שדרן רדיו לא יכול להגיד מה שבא לו כי עם התפקיד יש גם סוג של ממלכתיות וגם אם לא, אז איזו שהיא צורה סבירה של התבטאות.
לפי תגובתך הקודמת (התבטאת בדיוק כמוהו וכמו הדגנרט השני נתן זהבי ) ברור לי שאתה לא מבין איפה פה הבעיה
חבל, כי אנשים כאלה רק מרדדים את השיח הציבורי ולא תורמים לו כלום ( חוץ מצעקות וקללות אין באמת התעסקות בעיקר ).
אני לא יודע אם יש לך ילדים אבל אני בטוח שאתה לא תרצה שהם יתחילו לדבר כמו שני הטפשים האלה ( קופמן וזהבי ).
מי יודע, אולי עד אז תשנה את דעתך.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
היה ח"כ יחיאל חזן שהעיפו מהכנסת בגלל הצבעות כפולות ,והתמחות ב"מוח" של מכונת ההצבעה.יכל לשמש כעזרCatskinner כתב:חברים, אפשר להוריד את הטון. ממילא זה לא מה שישנה את הנוף האנושי במוסדות השילטון.
מה שכן, אף אחד עדיין לא ענה לי במה אמור האייפון לעזור לח"כים והאם יש בכלל ח"כ אחד שידע להפעיל אותו בלי שיצמידו לו עוד עוזר פרלמנטרי הייעודי לנושא תקשורת....
לחכ"ים במליאה עם האייפון.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אפשר להצביע פעמיים עם האייפון? מה, מסך המגע שלו כזה גרוע?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

רון קופמן הוא לא שדר רדיו, במהות של התפקיד.
אני לא מבין איפה הבעיה לכנות את החלאות האלה בשמות שקופמן מכנה אותם?
מה הם עושים כדי שניתן להם כבוד?
תן לי דוגמא לדבר אחד נורמאלי שהם עושים, שעבורו אני צריך לכבד אותם, או לפחות להיות אדיש כלפיהם.
איכפת להם מאיתנו? הם סופרים אותנו? הם מתעניינים בנו? חרדים לגורלנו? מכבדים אותנו? עומדים בהבטחותיהם?
דואגים לאינטרס מסויים, מלבד משל עצמם?
תן לי אחד..
אלו נבחרי ציבור, שחיים על חשבוננו. מקצצים לנו, ולוקחים לעצמם.
נכון, אני חוזר על דברים שכולם יודעים וחושבים, אבל מה לעשות, זו העובדה.
לא מוצא כינויים אחרים שאפשר לכנות אותם, מלבד אלה שהוזכרו כאן.
תן לי דוגמא לדבר אחד נורמאלי שהם עושים, שעבורו אני צריך לכבד אותם, או לפחות להיות אדיש כלפיהם.
איכפת להם מאיתנו? הם סופרים אותנו? הם מתעניינים בנו? חרדים לגורלנו? מכבדים אותנו? עומדים בהבטחותיהם?
תן לי אחד..
לא מוצא כינויים אחרים שאפשר לכנות אותם, מלבד אלה שהוזכרו כאן.
...
- BENGEZER
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
אני מציע לא לבלבל בין חופש הביטוי לגסות רוח ולאלימות מילולית
חברים, מותר לבקר. מותר למתוח ביקורת. אבל צריך לשמור תמיד על דרך ארץ ונימוס. לא יתכן שדמות תקשורתית כמו קופמן תשתמש בכלי תקשורת כדי לגדף ולקלל. אם אנו חושבים שיש קווים אדומים בחינוך ילדינו ובהתנהלות שלנו עם הסובבם אתנו, צריך לדחות דרך ביטוי קלוקלת זאת.
מתנצל על ההרצאה הדידדקטית מעט אבל אני חושב שאחד הדברים שמקלקלים לכולנו בארץ את החיים זאת גסות הרוח והזילזול שלנו בזולת. קופמן מדגים זאת היטב. צריך להוקיע את ההתנהגות הנלוזה הזאת אם אנו רוצים להידמות לחברות תרבותיות.
מתנצל על ההרצאה הדידדקטית מעט אבל אני חושב שאחד הדברים שמקלקלים לכולנו בארץ את החיים זאת גסות הרוח והזילזול שלנו בזולת. קופמן מדגים זאת היטב. צריך להוקיע את ההתנהגות הנלוזה הזאת אם אנו רוצים להידמות לחברות תרבותיות.
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אבל גילי,Giliboy כתב:רון קופמן הוא לא שדר רדיו, במהות של התפקיד.
תן לי אחד..
לא מוצא כינויים אחרים שאפשר לכנות אותם, מלבד אלה שהוזכרו כאן....
הבעיה היא רמת השיח הציבורי. זה לא משנה אם קופמן הוא עיתונאי, פובליציסט, או סתם מישהו מטעם עצמו.
במקום להתעסק בעוולות ובהתנהגות של נבחרי הציבור - ופה אני בטוח שאין לנו ויכוח ואנחנו מסכימים שהיא מתחת לכל ביקורת, מתעסקים במי אמר מה ועל מי. וחבל.. כי זאת התעסקות בתפל ולא בעיקר.
במקום לעסוק בצורה אינטיליגנטית ורצינית בתנאים המופלגים של חברי הכנסת, מתעסקים באיך רון קופמן מכנה אותם ( ולא בפעם הרראשונה - פעם קודמת זה נגמר בהתנצלות ).
במקרה הזה רון קופמן השיג בדיוק את ההפך.. ורק בגלל הפה הגדול שלו.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
למה אתה ושכמותך נשארים בארץ?Giliboy כתב:רון קופמן הוא לא שדר רדיו, במהות של התפקיד.
תן לי אחד..
לא מוצא כינויים אחרים שאפשר לכנות אותם, מלבד אלה שהוזכרו כאן....
נראה לי שהכל פה רקוב
מה הקשר בין מה שעושים או לא עושים לצורת תרבות ודרך ארץ. זה העולם בו אתה רוצה לחיות??
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

ליאור,
אפשר פשוט להגיד את זה, ואין לי בעיה להודות-
אתה כנראה אדם יותר מתון וקר רוח ממני.
כשאני רואה את מה שמעוללים לנו, אני פשוט מתפוצץ מבפנים.
אנחנו יכולים להתעסק בעוולות ובהתנהגות של נבחרי הציבור עד מחר, ולפתוח שיח ציבורי מתון ובהדברות נכונה וראויה יותר, אבל תכלס, זה לא באמת יעזור לנו.
מה שאתם לא מבינים, ואני מנסה לומר, שהתנהלות ההנהגה גרועה מכל צורה בה נתבטא נגדם.
Balance
הכל רקוב פה.
היום היתה תמונה של ממשלת אולמרט במשכן הנשיא, אז זה עוד היה קצב.
היו שם במצטבר 9 כתבי אישום, 3 הרשאות ו- 14 שנות מאסר.
אתה מבין..?
איזה סיכוי יש לך לבחור ברחוב 25 אנשים, אקראית,
ולהגיע למספרים כאלה..? ואלה האנשים שאמורים לדאוג לנו..
אז אתה רוצה שאני אשאר אדיש..?
ממש לא הייתי רוצה להישאר פה, אבל זה לא תמיד מה שאתה רוצה..
אפשר פשוט להגיד את זה, ואין לי בעיה להודות-
אתה כנראה אדם יותר מתון וקר רוח ממני.
כשאני רואה את מה שמעוללים לנו, אני פשוט מתפוצץ מבפנים.
אנחנו יכולים להתעסק בעוולות ובהתנהגות של נבחרי הציבור עד מחר, ולפתוח שיח ציבורי מתון ובהדברות נכונה וראויה יותר, אבל תכלס, זה לא באמת יעזור לנו.
מה שאתם לא מבינים, ואני מנסה לומר, שהתנהלות ההנהגה גרועה מכל צורה בה נתבטא נגדם.
Balance
הכל רקוב פה.
היום היתה תמונה של ממשלת אולמרט במשכן הנשיא, אז זה עוד היה קצב.
היו שם במצטבר 9 כתבי אישום, 3 הרשאות ו- 14 שנות מאסר.
אתה מבין..?
איזה סיכוי יש לך לבחור ברחוב 25 אנשים, אקראית,
ולהגיע למספרים כאלה..? ואלה האנשים שאמורים לדאוג לנו..
אז אתה רוצה שאני אשאר אדיש..?
ממש לא הייתי רוצה להישאר פה, אבל זה לא תמיד מה שאתה רוצה..
...
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
גילי,
אתה באמת לא מבין מה הבעייה עם בלבולי הביצים של קופמן?!
ללכת ולהשמיץ כל דבר שזז רק לצורך השגת רייטניג בתוכנית טלויזייה (שבכלל מתעסקת בספורט ולא בפוליטיקה) וכל זה בזכות המשפט שכולם כולל כולם בשלטון מושחתים בלי באמת שיש לו ביסוס למשפט הזה, זה בעיני הישראלי המכוער במלוא התגלמותו!
זה בערך כמו שאני אגיד שבגלל שאוהד אחד של הפועל תל אביב הציט את מתחם האימונים בבית וגן אז כל אוהדי הפועל ת"א הם פושעים!
ללכת ולהשמיץ כל דבר שזז רק לצורך השגת רייטניג בתוכנית טלויזייה (שבכלל מתעסקת בספורט ולא בפוליטיקה) וכל זה בזכות המשפט שכולם כולל כולם בשלטון מושחתים בלי באמת שיש לו ביסוס למשפט הזה, זה בעיני הישראלי המכוער במלוא התגלמותו!
זה בערך כמו שאני אגיד שבגלל שאוהד אחד של הפועל תל אביב הציט את מתחם האימונים בבית וגן אז כל אוהדי הפועל ת"א הם פושעים!
- amiti
-
- חבר ותיק

כל עוד קופמן השמיץ את כל העולם ואשתו , לאף אחד לא היה טענות. על אחת כמה וכמה - בדיוק בגלל זה הממשלה (כן - הממשלה!) בחרה בו כדי שיוביל קמפיין ממשלתי. אבל ברגע שאדון קופמן החל לדבר בדיוק באותו אופן על ראש המדינה מועצת המהפכה התכנסה להחליט שזה אסור בישראל.osherov כתב:גילי,
זה בערך כמו שאני אגיד שבגלל שאוהד אחד של הפועל תל אביב הציט את מתחם האימונים בבית וגן אז כל אוהדי הפועל ת"א הם פושעים!...
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
amiti,
מי אמר לך שלא היו טענות על הדברים שלו?! היו ועוד איך היו, גם של צופים......אני כצופה של התוכנית הזאת מידי פעם חושב, שהוא צריך היה מזמן לעמוד לדין בגין הוצאת דיבה ובגין לשון הרע על חלק מההשמצות שלו כלפי לא מעט אנשים. זה שלעיתים הוא מגיע עם הוכחות לאמיתות הדברים שלו, לא הופכת את שאר המקרים בהם הוא מגדף כל דבר שזז לחוקיים! אותי זה מגעיל.....אם אני הייתי רושם כאן בפורום שמשתמש %$# הוא חלאת אדם, טינופות, חולירע, חתיכת פרימיטיב זה בטח היה מייד גורם לכולכם להתלונן ולמנהלים היה גורם להעיף אותי לכל הרוחות. אז בפורום זה מעשה חמור מאוד אבל בתוכנית טלויזייה זה מותר?!
מי אמר לך שלא היו טענות על הדברים שלו?! היו ועוד איך היו, גם של צופים......אני כצופה של התוכנית הזאת מידי פעם חושב, שהוא צריך היה מזמן לעמוד לדין בגין הוצאת דיבה ובגין לשון הרע על חלק מההשמצות שלו כלפי לא מעט אנשים. זה שלעיתים הוא מגיע עם הוכחות לאמיתות הדברים שלו, לא הופכת את שאר המקרים בהם הוא מגדף כל דבר שזז לחוקיים! אותי זה מגעיל.....אם אני הייתי רושם כאן בפורום שמשתמש %$# הוא חלאת אדם, טינופות, חולירע, חתיכת פרימיטיב זה בטח היה מייד גורם לכולכם להתלונן ולמנהלים היה גורם להעיף אותי לכל הרוחות. אז בפורום זה מעשה חמור מאוד אבל בתוכנית טלויזייה זה מותר?!
- amiti
-
- חבר ותיק

אבל זו בדיוק הנקודה. כל עוד כל העולם התלונן - לא היה אכפת. אבל כשראש הממשלה או שלוחיו התלוננו ננקטה פעולה מיידית.osherov כתב:amiti,
מי אמר לך שלא היו טענות על הדברים שלו?! היו ועוד איך היו, גם של צופים......אני כצופה של התוכנית הזאת מידי פעם חושב, שהוא צריך היה מזמן לעמוד לדין בגין הוצאת דיבה ובגין לשון הרע על חלק מההשמצות שלו כלפי לא מעט אנשים. זה שלעיתים הוא מגיע עם הוכחות לאמיתות הדברים שלו, לא הופכת את שאר המקרים בהם הוא מגדף כל דבר שזז לחוקיים! אותי זה מגעיל.....אם אני הייתי רושם כאן בפורום שמשתמש %$# הוא חלאת אדם, טינופות, חולירע, חתיכת פרימיטיב זה בטח היה מייד גורם לכולכם להתלונן ולמנהלים היה גורם להעיף אותי לכל הרוחות. אז בפורום זה מעשה חמור מאוד אבל בתוכנית טלויזייה זה מותר?!...
האם ראש ממשלה או "מקורבים" יכולים לפעול נגד איש תקשורת במדינה דמוקרטית כשזה לא מוצא חן בעיניהם?