העים מישהוא נישא את הטיפול הביתי של מיפל שייד ?
אני לא מבין איזה מסר אתה רוצה להעביר לי?goodoffer כתב:אני לא רוצה ללבות את האש ותאמינו לי שאני רוצה רק לעזור אבלNba כתב:אני נמנה מלהגיב, אני לא רוצה פה עוד שרשור בלאגניסט....
כולכם צריכים לדעת שלכול אחד יש שגיאות כתיב ולכן אין טעם להתווכח על זה
NBA - אפילו לך היתה שגיאה במה שכתבת למעלה - אני לא אצטט ולא אתקן
אבל זה רק בכדי להמחיש כמה השגיאות הן נפוצות ולא דבר נדיר.
תמיד אפשר לשוח מסר בפרטי ולעזור לחברים לתקן....
אני נגד הערות כתיב למינהן..
ושוב אני לא רוצה לדסקס על זה..
אני בפורום ללמוד ולהחכים בנושא ולא להתעסק בדיקדוק!
העיניין מאוס.
תודה ויום טוב..
Re: Cavi,
תסתכל על הצד של המשתמש החדש.logankungfu כתב:אף אחד לא עוזב את הפורום, וכפי שכתבתי- אני *לא* נוהג להעיר לאף אחד, גם לא בפרטי.
אבל אם הפורום יקבל אופי של "גבר רמקול X שולתתת נותן ברוש בסים לפניםםם חבלכם עלזמן", בוא נאמר שלי תהיה בעיה.
זה גם עניין של סגנון כמובן, אבל לי שגיאות כתיב מדליקות נורה. וכמו שציינתי- אני *לא* מעיר. זאת בין השאר משום שבדומה לידידינו גס הרוח כאן שהטון שלו *מאוד* לא במקום במיוחד לאחר שהוא חושב שאנחנו אמורים לדעת שהוא דיסלקטי בטלפתיה כנראה, ישנם גם חברי אתר שלא נולדו בארץ ועברית אינה שפתם הראשונה, ואני לוקח זאת בחשבון.
אבל כשרואים שמי שכותב את ההודעה פשוט עילג או גס רוח וחצוף כמו כאן, וכמו שכתבתי- זה גם מאוד עניין של סגנון ותרבות דיון, אז כן, רמת הפורום יורדת....
הוא בסה"כ בן 7 הודעות וכבר נעלב - גם זה הורדה של רמת היחס בפורום.
אף אחד לא רוצה קבלת פנים כזו, יש ביקורת שאפשר להגיש אותה בצורה לא נעימה למקבל ויש ביקורת שאפשר להעביר בצורה נעימה ומובנת.
לא לכולם יש חוש הומור כשיורדים עליהם.
logankungfu
אני מסכים איתך ב100% ששפה כגון "גבר הרמקול של X הוא בן ז**ה של רמקול" וכו' כלל לא לעניין.
כי אז הפורום שלנויראה כמו התגובות בYNET ששם בכל כתבה על מרצדס חדשה שיוצאת תמיד יהיה איזה בחור שיכתוב "סוברו אימפרזה שולטת" (ובד"כ זה אחד שאין לו מושג מהחיים).
אתה כתבתה "אבל ביום שהפורום חלילה יהפוך ל"פורום של עילגים" יהיה בו חבר אחד פחות.", לי אישית זה יהיה חבל כי לפי מה שראיתי עד עכשו יש לך ידע רב ואני נהנה לקרוא את התגובות שלך ויהיה חבל מאוד אם תעזוב.
הפורום הזה בטוח שלא ירד ברמה ומי שיהיה גס רוח מקומו לא יהיה בפורום הזה, במקרה הספציפי הזה (שלפני התגובה עם הבלונים) הבחור לא היה גס.
אני חושב שהוא היה קצת כעוס ובגלל זה התגובה שלו הייתה כזו (אגב tzachi התגובה שלך בכלל לא הייתה במקום יכלתה גם להסביר את עצמך כמו שצריך ללא כל מיני דימוים שהם בכלל לא במקום)
tzachi אני לא חושב שמישהו רצה לפגוע בך.
כי אז הפורום שלנויראה כמו התגובות בYNET ששם בכל כתבה על מרצדס חדשה שיוצאת תמיד יהיה איזה בחור שיכתוב "סוברו אימפרזה שולטת" (ובד"כ זה אחד שאין לו מושג מהחיים).
אתה כתבתה "אבל ביום שהפורום חלילה יהפוך ל"פורום של עילגים" יהיה בו חבר אחד פחות.", לי אישית זה יהיה חבל כי לפי מה שראיתי עד עכשו יש לך ידע רב ואני נהנה לקרוא את התגובות שלך ויהיה חבל מאוד אם תעזוב.
הפורום הזה בטוח שלא ירד ברמה ומי שיהיה גס רוח מקומו לא יהיה בפורום הזה, במקרה הספציפי הזה (שלפני התגובה עם הבלונים) הבחור לא היה גס.
אני חושב שהוא היה קצת כעוס ובגלל זה התגובה שלו הייתה כזו (אגב tzachi התגובה שלך בכלל לא הייתה במקום יכלתה גם להסביר את עצמך כמו שצריך ללא כל מיני דימוים שהם בכלל לא במקום)
tzachi אני לא חושב שמישהו רצה לפגוע בך.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה על הקומפלימנט Cavi.. אני מסמיק..
ובכל אופן, ברור שקצת הגזמתי- אני לא הולך לשום מקום, יש לי חיבור מאוד אישי לאתר הזה.
רק ציינתי מה מפריע לי לפעמים וממה אני חושש.
ובכל אופן, ברור שקצת הגזמתי- אני לא הולך לשום מקום, יש לי חיבור מאוד אישי לאתר הזה.
רק ציינתי מה מפריע לי לפעמים וממה אני חושש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברה',
אני רוצה לסכם את העיניין הזה.
1. אפשר להעיר על שגיאות כתיב כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת.
2. אני בטוח שגם דיסלקטים ובעלי הפרעות קשב וריכוז רוצים בסופו של יום לתקן עצמם.
כשאני טועה, אני שמח שמעירים לי ומקבל את הביקורת בצורה בונה, אחרת איך אתקדם בחיים?
אני מבקש לא להגיב יותר בנוש הדיקדוק/הערות לטעיות כתיב אלא רק לגופה של השאלה המקורית.
תודה.
אני רוצה לסכם את העיניין הזה.
1. אפשר להעיר על שגיאות כתיב כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת.
2. אני בטוח שגם דיסלקטים ובעלי הפרעות קשב וריכוז רוצים בסופו של יום לתקן עצמם.
כשאני טועה, אני שמח שמעירים לי ומקבל את הביקורת בצורה בונה, אחרת איך אתקדם בחיים?
אני מבקש לא להגיב יותר בנוש הדיקדוק/הערות לטעיות כתיב אלא רק לגופה של השאלה המקורית.
תודה.
גלעד כתב:חברה כשאני קורא כותרת "האם המערכת שלך תמיד נשמת טוב? "
אני מנסה להבין אם זה נושמת או נשמעת וזה מפריע לי (אם יין נושם אז אולי גם מערכת)
כותרת כמו זו "העים מישהוא נישא את הטיפול הביתי של מיפל שייד ? "
מעוררת בי צמרמורת , זה ממש מציק.
אני רק אומר שלדעתי יש מקום להעיר ולבקש מהכותב לערוך את הודעתו
גלעד...
גלעד כתב:חברה כשאני קורא כותרת "האם המערכת שלך תמיד נשמת טוב? "
אני מנסה להבין אם זה נושמת או נשמעת וזה מפריע לי (אם יין נושם אז אולי גם מערכת)
כותרת כמו זו "העים מישהוא נישא את הטיפול הביתי של מיפל שייד ? "
מעוררת בי צמרמורת , זה ממש מציק.
אני רק אומר שלדעתי יש מקום להעיר ולבקש מהכותב לערוך את הודעתו
גלעד...
התכוונת לנמנע מלשון להימנע, כן ?Nba כתב:אני נמנה מלהגיב, אני לא רוצה פה עוד שרשור בלאגניסט....
בחברות
לאחר קריאת התגובות,אני חושב שדי קל לזהות דיסלקט (יש מספר לא קטן של שגיאות כתיב במשפט אחד)ולא להעיר כי זה באמת פוגע ודי קל לזהות שגיאות בודדות כמו ה"נמנה" שעליהן דווקא יש טעם להעיר הערה בונה וממנה אני לא חושב ש X או Y יפגע.
אני רואה שהבנת למה התכוונתי במשפט..
אז אתה רואה טעם לתקן..?
כי אני לא..
לפעמים אני כותב דברים, ולרב זה הקלדה עיוורת ומהר, אז באותו רגע אני לא שם לב לשגיאה, רק אחרי שאני שולח את ההודעה אני שם לב לשגיאה, למרות שעברתי עליה שוב..
אז אני בטוח שאחרים יבינו על מה אני מדבר..ואין טעם לתקן אותי או כל אחד שעושה שגיאת כתיב וכולם עושים..
אתה רוצה לתקן...? שלח בפרטי, לא צריך להרוס את השרשור והנושא..
אני לא מדבר עליך ספציפי, אני בדבר בכלליות..
אז אתה רואה טעם לתקן..?
כי אני לא..
לפעמים אני כותב דברים, ולרב זה הקלדה עיוורת ומהר, אז באותו רגע אני לא שם לב לשגיאה, רק אחרי שאני שולח את ההודעה אני שם לב לשגיאה, למרות שעברתי עליה שוב..
אז אני בטוח שאחרים יבינו על מה אני מדבר..ואין טעם לתקן אותי או כל אחד שעושה שגיאת כתיב וכולם עושים..
אני לא מדבר עליך ספציפי, אני בדבר בכלליות..
כל הכבודNba כתב:אני רואה שהבנת למה התכוונתי במשפט..
אז אתה רואה טעם לתקן..?
כי אני לא..
אני לא מדבר עליך ספציפי, אני בדבר בכלליות.....
גם אני חושב שאין צורך לתקן.
גם לא בפרטי,זה בזבוז זמן ומעצבן.
תודה 007
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
די, מספיק !!!
אני כל הזמן מחפש תגובה על הטיפול הביתי של מייפל שייד ותוכן כל השרשור הזה לא רלבנטי.
אם יש עוד מה להגיד בנושא הדקדוק אז תפתחו נושא חדש בפורום ללא קשר.
אם מישהו ניסה/קנה ממוצרי מייפל שייד אשמח לשמוע את חוויותיו.
על המוצרים שאני בדקתי יש סקירה.
תודה.
אם יש עוד מה להגיד בנושא הדקדוק אז תפתחו נושא חדש בפורום ללא קשר.
אם מישהו ניסה/קנה ממוצרי מייפל שייד אשמח לשמוע את חוויותיו.
על המוצרים שאני בדקתי יש סקירה.
תודה.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ