כמה עולה שעון היד שלכם ?

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אז אם אלי ישי לובש תחתונים של גוצי ב1000 ש"ח ואיש לא רואה, זה בסדר?

אני רואה מדי פעם אנשים עשירים עם בעלי חיים שחיים לא רע, לא רע זה במובן המועט של המילה
אז איפה האנשים האלו בסקאלה?

עזוב, זו הכללה ופסיכולוגיה בגרוש
העם דורש..... כל מיני דברים

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

sam22 כתב:אז אם אלי ישי לובש תחתונים של גוצי ב1000 ש"ח ואיש לא רואה, זה בסדר?

אני רואה מדי פעם אנשים עשירים עם בעלי חיים שחיים לא רע, לא רע זה במובן המועט של המילה
אז איפה האנשים האלו בסקאלה?

עזוב, זו הכללה ופסיכולוגיה בגרוש
...
נראה לי ברק לובש תחתונים בשווי לא פחות מ 150אלף שח ...(לא לכבודו פחות) :-)

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840

שליחה

CATSKINNER, לדעתי מי שמשקיע באודיו\וידאו כל כך הרבה כסף לא אוהב ילדים, תסמוך עליי ותאמין לי וכו'...

נשמע לך הגיוני מה שאתה אומר?, איזה מין הכללה אינפנטילית זו?

מה הקשר בכלל לבין אהבה לבעלי חיים לבין אהבה לשעונים או בכלל לאדם עשיר אשר משווה את העושר שלו עם הסטטוס שלו, או שסתם אוהב להשוויץ?

אהבה לבעלי חיים זה כל כך אינדיבידואלי, שלא ניתן לקטלג, רוצח סדרתי יכול לגדל חתול ולאהוב אותו הכי שבעולם.

גם אני אוהב שעונים ורכבי יוקרה ובתי יוקרה, ואם היה לי את הממון (מאמין שיהיה) אז היה לי את כל מה שברשימה, ועדיין היה לי 2 כלבים בבית.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8142

שליחה

...
תרשו לי להתיחס באופן כללי לכתבה ( ואני מדגיש כללי ) ולהתעלם כרגע מאהוד ברק או שאר ה"כוכבים" שמופיעים שם.

לדעתי מדובר בכתבה שמביישת את האתר הכלכלי המוביל במדינה.
אפשר להשליך משווי שעון היד על אורך החיים אבל זה לא הדבר הכי חכם לעשות ( וזה גם לא תמיד נכון ).
עם כל הכבוד זה כמו שאעבור אצל כל אחד מכם ואברר כמה כסף הוא הוציא על ציוד אודיו וידאו.
או לחילופין, אבדוק כמה עולה הנכס שבו אתם גרים. זה לא ראוי ויש לזה השלכות חברתיות בעייתיות מאוד שלא לומר מסוכנות.

מאוד מזכיר שרשור שהיה פה לפני כשנתיים בערך כשנחשפו משכורותיהם של העובדים בערוץ 10.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

Catskinner כתב:הצגה מופגנת של עושר כמוה כהפגנת חוסר אהבה לבעלי חיים. בשני המקרים אלו פגמי אופי בולטים המסתירים מאחריהם עוד שורה של ליקויים.
...
נערך.

כמו שליאור כתב, כתבה מטומטמת המפגינה חוסר מקצועיות של האתר.
מה הבעיה עם שעונים..? רק השעון מפריע לכם אצל ברק..?
כמו שציינו, מי שאוהב שעונים, ויכול להרשות לעצמו, קשה להסביר מה זה בשבילו.
אם עכשיו לברק יש מקרן 100' על הקיר, אז זה בסדר?
והדירה באקירוב שהוא בכלל לא גר בה..?
עזבו, הבן אדם טינופת, אבל מה קשור השעון?
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 11/03/2011 15:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

יש לו מקרן
אבל הוא סוגר את התריס שמי שנוחת בנתב"ג לא יסתנוור

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Giliboy כתב: עזבו, הבן אדם טינופת, אבל מה קשור השעון?
...
(Y)
הוא איש מגעיל, זה לא קשור לשעונים ולא קשור לכסף. זה סתם חיבור \ קישור שנוח לכולנו לעשות.
הקולנוע שלי

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

shapin כתב:CATSKINNER, לדעתי מי שמשקיע באודיו\וידאו כל כך הרבה כסף לא אוהב ילדים, תסמוך עליי ותאמין לי וכו'...

נשמע לך הגיוני מה שאתה אומר?, איזה מין הכללה אינפנטילית זו?

מה הקשר בכלל לבין אהבה לבעלי חיים לבין אהבה לשעונים או בכלל לאדם עשיר אשר משווה את העושר שלו עם הסטטוס שלו, או שסתם אוהב להשוויץ?

אהבה לבעלי חיים זה כל כך אינדיבידואלי, שלא ניתן לקטלג, רוצח סדרתי יכול לגדל חתול ולאהוב אותו הכי שבעולם.

גם אני אוהב שעונים ורכבי יוקרה ובתי יוקרה, ואם היה לי את הממון (מאמין שיהיה) אז היה לי את כל מה שברשימה, ועדיין היה לי 2 כלבים בבית.
...
א. עדיף לך להימנע מביטויים בסגנון של הכללות אינפנטיליות

ב. זה לא פחות הזוי מתיאוריות ואמונות אחרות שיצא לי לשמוע כאן

ג. אתה מוצא קשרים שלא נמצאים במשפטים שכתבתי. עדיף לך לחזור ולקרוא בקפידה את ההודעות שלי במקום להשתלח.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

די די בוא נסכם שהשעון שלו מכוער והוא מגעיל

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

sam22 כתב:די די בוא נסכם שהשעון שלו מכוער והוא מגעיל
...
נכון ...ואם הוא לא רוצה אותו שיתן לי (יהיה לי מה לעשות עם הכסף לאחר שאמכור אותו :-) )

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

Giliboy. קרא שוב. עוד פעם, ושוב.

איפה בדיוק כתבתי שמי שאוהב להפגין עושר שונא בעלי חיים? אהה...כן. לא כתבתי. למה זה לא הפריע לך להיכנס בי על משהו שלא אמרתי ולא כתבתי?

ועכשיו לברק. יצא לי להכיר אותו במהלך השרות הצבאי והטיפוס דוחה פילים ברמות. אגומניאק המרוכז רק בעצמו ושזוכה להצלחה פוליטית רק בגלל שהמתמודדים נגדו גרועים בדיוק כמוהו.

אז אתם חושבים שאין קשר בין נפנוף בשעוני יוקרה בפרט ועושר בכלל בפגמים מוסריים אצל מי שאמור להנהיג אותנו? סבבה. אם כך תבחרו בהם גם בכנסת הבאה וניפגש בשרשורים העתידיים שבהם כולנו נבכה על מצב המדינה. אני מאמין שמוטב היה לעם ישראל עם מנהיגים ענווים וצנועים כמו דוד בן גוריון, משה שרת ומנחם בגין מאשר עם חבורת הפקידים, נושאי המשרות והנבחרים שעובדים כל כך קשה כדי להידמות לטייקונים שהם אמורים לפקח עליהם.

אני כנראה שייך לדור אחר, אותו דור שהאמין שמי שיש לו כסף עדיף שלא ידבר על זה ושלהבדיל מצדק, עושר צריך להישמר רחוק מהעין ולא להיראות. לשמחתי רוב חברי שאיתם גדלתי ספגו את אותו חינוך מהבית אבל אנחנו המיעוט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

יש לי 2 שעונים

אחד של Casio G-Shock בן 5 (יומולדת 24),מחזיק מעמד יפה יחסית,ליטשתי את הזכוכית פעם אחת והחלפתי רצועה פעם אחת.

אחד של FOX מאיפשהו (לא זוכר את החברה האמיתית) שקיבלתי למומולדת 27,עלה לאחותי 400שקל ועבר ליטוש זכוכית 6 פעמים :lol:

בקרוב רכישה נוספת ב"ה :)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

l33cher כתב:יש לי 2 שעונים

אחד של Casio G-Shock בן 5 (יומולדת 24),מחזיק מעמד יפה יחסית,ליטשתי את הזכוכית פעם אחת והחלפתי רצועה פעם אחת.

אחד של FOX מאיפשהו (לא זוכר את החברה האמיתית) שקיבלתי למומולדת 27,עלה לאחותי 400שקל ועבר ליטוש זכוכית 6 פעמים :lol:

בקרוב רכישה נוספת ב"ה :)
...
אל תמהר...עוד מעט ברק ירצה לשדרג ואז הוא ימכור את שלו.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אגב,
ברק לא יכול ללכת עם תחתונים
כי זה יפריע לשמש לזרוח לו מה***

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

הכל סדר עדיפויות בחיים ,
אני דווקא אוהב שעונים , יש לי 2 שאני מחליף ביניהם :

טאג הויר , ו- פרידריך קונסטנט ,

אני משתדל להצניעם מתחת לשרוול , מפני שהנאה מהם היא עבורי ולא יצירת רושם לסביבה .

רכישת שעון למטרת הנאה עצמית היא בעיני הנאה מתמשכת ממוצר שעושה טוב לנשמה ,

כמו להסתכל על בחורה יפה / רהיט יפה / רכב יפה / בית יפה / וכו .

מי שלא נמשך לאהבת שעונים , לא יוכל להבין את הכיף שבדבר .

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

Catskinner כתב:Giliboy. קרא שוב. עוד פעם, ושוב.

איפה בדיוק כתבתי שמי שאוהב להפגין עושר שונא בעלי חיים? אהה...כן. לא כתבתי. למה זה לא הפריע לך להיכנס בי על משהו שלא אמרתי ולא כתבתי?

ו.
...
אתה צודק!!
עכשיו שמתי לב.
לא יודע מה בלבל אותי שם..
עדיין, בגדול, לא מסכים עם הדיעה שלך.
ערכתי את מה שכתבתי לגבי הדברים שלך.
(f)
...

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

sam22 כתב:אגב,
ברק לא יכול ללכת עם תחתונים
כי זה יפריע לשמש לזרוח לו מה***
...
אתה יכול להיותר רגוע. נראה לי שאצלו השמש זורחת מכל החורים בגוף.
הקולנוע שלי

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840

שליחה

CATSKINNER, אחרי שקראתי שוב ושוב אני מצטער על חוסר ההבנה, הוצאתי דברים מהקשרם.

אני יספר לך סיפור קטן, יש לי חבר בעל ממון רב, שאוהב להראות את ממונו לא פחות משהוא אוהב את הכסף עצמו, יום אחד אנחנו מחנים את הS500, יושבים במסעדה עממית, מזמינים לאכול והבנאדם לא מצליח להתרכז, אני שואל אותו מה קורה, והוא אומר לי תראה מסכן הכלב מסתכל עלינו, הבנאדם הלך והזמין לכלב שתי מנות שניצל בצלחת ונתן לכלב לאכול, אם זה לא אהבת בעלי חיים, אני לא יודע מה כן, הבנאדם שווה משהו כמו 50 מיליון, מתכופף על הרצפה להאכיל את הכלב.

זה בנאדם מהקבוצה הראשונה לא השנייה.

דרך אגב, לאוטו חבר יש שעון של ושרון קוסטנטין, שעולה משהו כמו 50K EURO.
נערך לאחרונה על ידי shapin ב 11/03/2011 16:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

Catskinner כתב:אז אתם חושבים שאין קשר בין נפנוף בשעוני יוקרה בפרט ועושר בכלל בפגמים מוסריים אצל מי שאמור להנהיג אותנו? סבבה. אם כך תבחרו בהם גם בכנסת הבאה וניפגש בשרשורים העתידיים שבהם כולנו נבכה על מצב המדינה. אני מאמין שמוטב היה לעם ישראל עם מנהיגים ענווים וצנועים כמו דוד בן גוריון, משה שרת ומנחם בגין מאשר עם חבורת הפקידים, נושאי המשרות והנבחרים שעובדים כל כך קשה כדי להידמות לטייקונים שהם אמורים לפקח עליהם.
...
אני נוטה להסכים. אנשים שמחצינים את העושר שלהם, ככל הנראה סדר העדיפויות שלהם הוא לא כמו שהציבור שבחר בהם היה מצפה.
אני חושב שהראשון שהדליק אותי היה מאיר שיטרית שהתהדר בייצוג העניים והשכבות החלשות ובא לתוכנית טלויזיה עם הכלב שלו לבוש סוודר של ורסאצ'ה.
מספיק לראות את הגל העכור של הח"כים ששטף אותנו בשנים האחרונות, נהנתנים שכל מה שמעניין אותם זה מה שיכול להכנס לחשבון ההוצאות שלהם, הברחות סיגריות, אלכוהול וסמים (גונן שגב), טובות הנאה, שקרים בוטים לגבי תארים לצורך ניפוח משכורת והיד קצרה מלתאר...

ולעצם העניין יש לי G-SHOCK מלפני 3 שנים אחרי שגנבו לי את הקודם בבריכה, עלה 400 ש"ח וגם זה אחרי שזוגתי היקרה טימטמה לי את השכל שאני צריך שעון יפה.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

shapin כתב:CATSKINNER, אחרי שקראתי שוב ושוב אני מצטער על חוסר ההבנה, הוצאתי דברים מהקשרם.

אני יספר לך סיפור קטן, יש לי חבר בעל ממון רב, שאוהב להראות את ממונו לא פחות משהוא אוהב את הכסף עצמו, יום אחד אנחנו מחנים את הS500, יושבים במסעדה עממית, מזמינים לאכול והבנאדם לא מצליח להתרכז, אני שואל אותו מה קורה, והוא אומר לי תראה מסכן הכלב מסתכל עלינו, הבנאדם הלך והזמין לכלב שתי מנות שניצל בצלחת ונתן לכלב לאכול, אם זה לא אהבת בעלי חיים, אני לא יודע מה כן, הבנאדם שווה משהו כמו 50 מיליון, מתכופף על הרצפה להאכיל את הכלב.

זה בנאדם מהקבוצה הראשונה לא השנייה.

דרך אגב, לאוטו חבר יש שעון של ושרון קוסטנטין, שעולה משהו כמו 50K EURO.
...
קוראים לזה מצפון מייסר, זה לא קשור לאהבת בעלי חיים.
זה שנתת לכלב אוכל זה לא אומר שאתה אוהב בעלי חיים. זה גם לא אומר שאתה שונא או מתאכזר אליהם.

הניסיון לקחת שני משתנים ובכוח לקשור אותם אחד לשני הוא פשוט מגוחך ..

לגבי הקצנת או הצנעת האושר, זה קונפליקט תמידי שכולנו נתקלים בו ביום יום ( גם אלה שלא עשירים ).
בסופו של דבר זה מה שבונה את הדימוי הסובייקטיבי שלנו ( כמה אני מוצלח ביחס לאחרים ) והדימוי האובייקטיבי שלנו ( כמה אחרים חושבים שאני יותר מוצלח מאחרים ).

מי מאיתנו לע עמד ברמזור והסתכל ימינה או שמאלה ( או גם ימינה וגם שמאלה ) בשביל לבדוק אם הרכב שבו הוא נוסע חדש יותר \ יקר יותר \ גדול יותר או שקר כלשהו אחר ? זה קורה לכולם כל היום.
אין מה לעשות, זה משהו תרבותי שאי אפשר להתעלם ממנו. ועדיין, רוב האנשים שיתקלו בקונפליקט הזה יבחרו להצניע את ההישגים החומריים שלהם, לחלק קטן יותר פשוט לא אכפת כי זה חלק ממה שהם ומהדימוי העצמי שלהם.

דרך אגב וזה הדבר החשוב ביותר כאן לדעתי, כי פה הרבה מאיתנו נופלים שוב ושוב ושוב ..
אהוד ברק לא בחר להראות את השעון שלו. מישהו אחר החליט בשבילכם שזה מה שאתם צריכים לראות.
אותו מישהו גם דאג שתעשו את הקישור המתאים בראש כי זה משרת איזו מטרה אידיאולוגית או פוליטית ( אין באמת הבדל ) של מישהו או משהו וזאת לאו דווקא המטרה שאתם חושבים..

סתם נקודה למחשבה, במקום להתעסק בעיקר ( תקציב הביטחון הגדול מדי, תשתיות חברתיות קורסות, מערכת בריאות חולה , אפליה של נשים \ ערבים \ עולים וכיו"ב עניינים חשובים ) כולם מדברים על השעון של אהוד ברק וציון אמיר. האם זה מה שיפתור את הבעיות שלנו במדינה ?
ולא, אין קשר בין השעון שלו לכל הדברים שהזכרתי. הקשר הוא במוחו הקודח של אותו הכתב ובזכותו גם במוחם הקודח של חלק מהקוראים ..
והכל למען מטרה אחת עיקרית. מליוני ישראלים ימשיכו לקשקש בזנבם ולהתעסק בטפל ולא בעיקר ואם אפשר, אז לעשות את זה דרך הפייסבוק ( sam22 זה בשבילך :lol: )

ליאור
הקולנוע שלי

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”