zeev78 כתב:התחלנו לקנות רסיברים לפי משקל?
...
סתם "מעצבן" ה-אי הדיוקים האילו...

zeev78 כתב:התחלנו לקנות רסיברים לפי משקל?
...

כנראה שגם זה פרמטר שצריך לקחת בחשבון..zeev78 כתב:התחלנו לקנות רסיברים לפי משקל?
...

אשלונק בוס..bossgt6 כתב:מעניין עד כמה יהיה הבדל ולטובת מי , בין אונקיו 5008 ואונקיו 608 ומגבר כח בהפרש הסכום , אז כן יש לו אודיסי 32 וכו' ועוד פיצ'רים לפה ולשם
השאלה עד כמה באה לידי ביטוי ההגברה לעומת הפרוססינג , הרי עם כל הכבוד לעיבוד של ה 5008 או הפלגשיפס למיניהם ,הה 608 אמור לעשות את אותו העיבוד והמעבד שלו אמור להספיק למטרה זו ....
לא אמרת כלוםאז כן יש לו אודיסי 32 וכו' ועוד פיצ'רים לפה ולשם...

נילך בראש שלךbossgt6 כתב:אהלן אהלן אהלן וסהאלן !!! איתי
בוא למשל נזיז הכל קדימה לדגמים הבאים. אותה השוואה בדגמים של 2011/12
ה 609 מקבל מעבד 32 ביט כמו לאחיו הגדולים , אך אתה צודק אין בכלל יציאות פרה , אז הלכנו על ה 709 /809 .
עיבוד וידאו עובר למרוול קודאו אפסקייל ל 4k בכל הדגמים החל מה 609 לפי מה שהבנתי { אולי אני טועה}
מגבר למשל של אימוטיבה xpa 5 יעשה עבודה מספיק טובה גם בשביל לקבל THX ULTRA 2 בטח אם האונקיו מקבל
אז מה נשאר ? הדאקים , שלא תמיד זה בכלל שמיע , כמו שאתה העדת למשל במגברים של פיוניר שבין ה82 ל 83 ההבדל הוא סופר מינורי וזה עם הדאק 32 ביט ועם מעבד 32 ביט . והאודיסי 32 מול xt
אני צודק ? או שאני בסרט אחר
ושוב שים לב לשאלתי , יכול להיות שה 5008 יישמע הרבה יותר טוב , אך יכול להיות שגם לא, השאלה היתה עד כמה קריטי הפרוססינג וה Goodies באים לידי ביטוי ביחס להגברה כששמים את שניהם על המשקל זה כנגד זה...

יוצא באיזור ה-9000 ש"ח מה שציינת.bossgt6 כתב:איתי 880 יורו - אונקיו 808 /809
http://www.simplyelectronics.net/mainpr ... rrency=eur
+ xpa 5 שזה 900 דולר http://www.emotiva.com/xpa5.shtm
לפני יבוא ומיסים לאירופה
לא יהיו טובים יותר מ5008/9 ? לפחות כאן זה יוצא יותר זול מה 5008
איזה עוד גודיס קריטיים נשארו ? נראה לי רק המולטי 32 לעומת המולטי XT...

Lior_M כתב:איכות בניה ?
הכל שאלה של יחס עלות מול תועלת ..
לא כולם צריכים רסיבר שאפשר להשתמש בו כיסודות לגורד שחקים..
בנוסף, לא כל פיצ'ר על הנייר בא לידי ביטוי ( זה תלוי גם בשאר מרכיבי המערכת ובחלל המוגבר עצמו )
לא כל מה שחשוב לאדם X חשוב ל Y והכי חשוב, לא כולם שומעים אותו דבר..
מבלי להיכנס יותר מדי לתחום הפילוסופי, מה שאני בעצם אומר זה שלהשוות בין רסיברים לפי ניירת זה בסדר אבל לא מספיק.
הכי חשוב זה מה ששומעים באוזן .. ( כל אחד והאוזן שלו )...

עם מדובר על 5.1 (ללא כיול איכותי וללא שימוש ב-THX (יש משתמשים ש-feature זה מאוד משנה עבורם))bossgt6 כתב:לאאאא, אני מדבר על 5.1 ללא עוד - XPA , בכל אופן ה 808 הוא 7.2 , אז ניתן למי שרוצה להוסיף עוד זוג רמקולים להשתמש בערוצים של האונקיו...

צודקbossgt6 כתב:לרכוש את ה 5008 זו לא בדיוק הבעיה , השאלה אם לא יהיה הרבה יותר טוב לרכוש הגברה כזו של אימוטיבה ולהחליף רסיבר ביניים, ברגע שהוא לא רלוונטי , כל עוד שהוא שומר על פרמטרים יחסית קרובים לפלאגשיפ , מאשר לשים את הכסף על הטוב ביותר ועוד שנתיים שלוש משום מה הוא כבר לא יהיה רלוונטי , ואז בכדי לשמור על הגברה ורמת שמע באותה ליגה תמיד נצטרך לרכוש את הפלאגשיפ הבא, וזה כבר לא חכם במיוחד ....

רגע אבל ה808 כולל אודיסי dsx כולל מעבד 32 ביט , כולל שני ערוצים נוספים ל 7.2 , וגם 3D , כמו כן עיבוד THXitay123 כתב:עם מדובר על 5.1 (ללא כיול איכותי וללא שימוש ב-THX (יש משתמשים ש-feature זה מאוד משנה עבורם))bossgt6 כתב:לאאאא, אני מדבר על 5.1 ללא עוד - XPA , בכל אופן ה 808 הוא 7.2 , אז ניתן למי שרוצה להוסיף עוד זוג רמקולים להשתמש בערוצים של האונקיו...
עם שילוב של מגבר כוח סבבה...יכול לתת מענה טוב...ה-דגמים החדשים כפרוססור עם הגברה.
עם ה-3D או 9.1 או Audyssey DSX או 32 ביט או כיול מתקדם גם לא מעניין אפשר גם להנות מה-705/805/875 ובכלל לחסוך...![]()
אפשר להמשיך את הדיון לעוד מחוזות עם רוצים...![]()
ב-bottem line אני חושב שעלות ה-5008 ובכלל את המקביל של אינטגרה מחו"ל הוא בהחלט money for value....

אמתbossgt6 כתב:רגע אבל ה808 כולל אודיסי dsx כולל מעבד 32 ביט , כולל שני ערוצים נוספים ל 7.2 , וגם 3D , כמו כן עיבוד THXitay123 כתב:עם מדובר על 5.1 (ללא כיול איכותי וללא שימוש ב-THX (יש משתמשים ש-feature זה מאוד משנה עבורם))bossgt6 כתב:לאאאא, אני מדבר על 5.1 ללא עוד - XPA , בכל אופן ה 808 הוא 7.2 , אז ניתן למי שרוצה להוסיף עוד זוג רמקולים להשתמש בערוצים של האונקיו...
עם שילוב של מגבר כוח סבבה...יכול לתת מענה טוב...ה-דגמים החדשים כפרוססור עם הגברה.
עם ה-3D או 9.1 או Audyssey DSX או 32 ביט או כיול מתקדם גם לא מעניין אפשר גם להנות מה-705/805/875 ובכלל לחסוך...![]()
אפשר להמשיך את הדיון לעוד מחוזות עם רוצים...![]()
ב-bottem line אני חושב שעלות ה-5008 ובכלל את המקביל של אינטגרה מחו"ל הוא בהחלט money for value....
אינטרנט רדיו , דינאמיק אי קיו, דינאמיק ווליום ועוד הרבה פיצ'רים שיש ב5008...

בוסbossgt6 כתב:נו , אז אני שואל אותך לא שווה לשים את הכסף הנותר על הגברה כמו ה XPA 5 משל , מאשר לשים אותו על ה 32 של הכיול ועל השנאי הטרודיאלי , שממילא לא יתקרב להגברה של ה EMO , ועל ידי כך להחליף את הרסיברים כמו גרביים בעת הצורך , מאשר להחליף ספינות דגל ?...